bende ezbere bilmiyorum. bu sayede ezberleriz tatlım :)
inşirahta sayı yok zaten. birer tane dedik.
çok terbiyesizler sizinkiler.. neyse sen düşünme bunları canım şimdi bol bol dua et.
ayy bu bebek napıyo içerde yaaa gaz çıkarıyomuş gibi sesler çıkarıyo, resmen duyuyorum
pırtlatıyordur annesiiiii yiirm ben onun pıt pıtlarını
Nabersiniz kızlar?
Ben bugün pek havamda değilim,annemle tel.de tartıştık konu babaannem yani 80 yaşındaki kaynanası
Ya cadıdır biraz 80 yaşında ama 50 yaşındakilerden farksız,dinçtir,çenesi sağlamdır.
Hala kendi dişlerini kullanıyo bu derece gamsız bi kadındır
Çok çektirdi anneme ama tabi biraz duruldu yaşı gereği..
Bende dedim ki anneme"anne artık bunları anlatmaktan vazgeç,sürekli sürekli stres yapıp kafana taka taka allah korusun bi yerlerinden patlak verir görürsün"dedim(allah korusun)
Maaşallah şükret babam başında,sağlığınız yerinde2 tane gül gibi damadın,1 tane dünyalar tatlısı torunun var,biri de yolda çok şükür hep beraber içiçe mutlu bir aileyiz
Neden 80 yaşındaki kadının yaptıklarını bu kadar takıyorsun,senden,sağlığından önemli mi,sen bizi düşün diyorum ama annecim beni ters anlıyo"bıktırdıysam konuşma benimle,ne kadar kibirlisin vs vsalakaya bak yaa...
Ben kendisini,sağlığını düşünüyorum,bağırdı çağırdı bana ağlattı beni öyle gerildim ki,oysa ki annem benim herşeyim onu düşündüğüm için konuştum ama o beni ters anladı yaaaa....
Alınganlık böyle bişey galiba
ayy canım o nasıl laf yaaa... sakin ol lütfen. bak bi kahve dedin kokusu geldi burnuma... dayanamıcam sanırımmmm
evet yaa . aman doğunca da gazlı bebek olmasında karnımdayken istediğini yapsın:)
ben hep aile bütünlüğü bozulsun istemedim canım bu tip seylerde benim gibi olmasını istiyorum ben babamın cebine düğünde ortalıga harcadıgı parayı koymuyyorum ki onun gibi
valla kızdım kendime çok saygı duymusum sevmişim hep susmusum hakkını savunmak saygısızlık olmasa gerek..
bu ay alıcam bir kısmını yok inada bindi bu iş ne derse desin ben şimdi beddua etsem ailen muhtaç olsun diye tutar bilirim ama demicem ucu bana dokuncak cunku
ya kızlar saolun iyiki varsınızz şimdi kızdım yaa aklıma eski konular geliyor...
hani kayınvalidemler bizim altınları satın almak istediler çarsıyı okadar dolandırdılar bize sonra kpeder hadi bankaya altınlarınızı biz alıyoruz demesin mi bende söylendim neyse kvalidem intikam alıcak ya benden
benim babam 1 tane bilezik taktı 16000 TL de eve harcadı hersey yaptı robotundan taç masa örtuleri nevresim tum beyaz esyasına halıların perdelerin yarısına kadar burdada dugun yaptı bana vs vs
kadının dediği lafa bakın bankadayız benden ıntıkam alıcak aklınca " mmooonsunnn ayşe ablana ( eltim) babası tam 10 tane bilezik taktı senin baban hiç bişey yapmadı" dedi
benim kan beynime sıcradı " evet benim babam 1 tane taktı ama karacalardan taçlardan herseyımı yaptı beyaz esyalarıma kadar 16000 TL para harcadı 16 bilezik parası.. Ayse ablanın eviini gördum ben . annesinin evinden getirdiği mikseri catal bıcağı bardağı kullanıyor ikinci el yani" dedim bu bir bozardııı sustu çakıldıı terbiyesiz ukalaa haram olsun haklarım sizeeee
düşünebiliyormusunuz terbiyesizliğee bakınn
neyse canlarım iyiki varsınızAllah buyukkk
sen bu konuları açtıkça benim sinirlerimde gerildi ya bak şimdi benimde eskiler aklıma geldi....
iyiyim iyiyim geçti benim hemen gelir hemen geçer bazen keşke kim tutsam diyorum ama yok kin tutamam ben afiyet olsun ben içtim
bir video vaardı kendi gazının sesinden korkuyordu bebek ay cok tatlı
Kendi gazından korkan bebek | İzlesene.com Video
Ne diye öyle haklarını hemen haram ediyorsun bakayım????
Sahip çık haklarına.... Öyle hemen haram etme, vazgeçme.....
Anlat canım rahatlarsın, içinde tutmak daha da sinir eder insanı hele hamilelik var şimdi aklına geldikçe sinir olursun...
bende ezbere bilmiyorum. bu sayede ezberleriz tatlım :)
inşirahta sayı yok zaten. birer tane dedik.
çok terbiyesizler sizinkiler.. neyse sen düşünme bunları canım şimdi bol bol dua et.
ayy bu bebek napıyo içerde yaaa gaz çıkarıyomuş gibi sesler çıkarıyo, resmen duyuyorum
ay nolur ksuura bakmayın olur mu ben içimi buraya dokebiliyorum kimselere anlatamıyorum
ayy canım o nasıl laf yaaa... sakin ol lütfen. bak bi kahve dedin kokusu geldi burnuma... dayanamıcam sanırımmmm
Anlat canım rahatlarsın, içinde tutmak daha da sinir eder insanı hele hamilelik var şimdi aklına geldikçe sinir olursun...
anneninde bi alınganlık anına denk gelmişin kuzucum...nasılda üzülmüştür seni ağlattıgına...yarına düzelirsiniz...belki yarına kalmadan arar senii...
esram mesaj kutun dolmuşta cevap yazamadım...senin listedeki tarihlerride işledim kuzum...cuma sabah inşallah son halini atarım sana..sende topikimizee eklersin tarihleri verirsin....hadi bakalım rasgelee:26:
yerim onu ben... Fındık kurtları ya nasıl tatlılar...
Aaaaaaaaaaaaa kusurda neymiş ya tabi dökeceksin.. üzülme artık nolur
Bir tane de sen iç kuzum
Boşver kuzum ben de geriliyorum delleniyorum.... Salla gitsin..
yerim onu ben... fındık kurtları ya nasıl tatlılar...
aaaaaaaaaaaaa kusurda neymiş ya tabi dökeceksin.. üzülme artık nolur
bir tane de sen iç kuzum
boşver kuzum ben de geriliyorum delleniyorum.... salla gitsin..
anneninde bi alınganlık anına denk gelmişin kuzucum...nasılda üzülmüştür seni ağlattıgına...yarına düzelirsiniz...belki yarına kalmadan arar senii...
[/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?