http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...m-annelerinin-dua-cizelgesi.html#post25268177
EVET KIZLAR YENİ TOPİCİMİZ İÇİN BAYA UĞRAŞTIM AMA DEĞDİ SANIRIM.. BAKIN BAKALIM OLMUŞ MU :)
ne edicem canım helal mi olsun dicem bana okadar yaptılar yapıyorlarda..
ben kaçırdım doğum sırasına göre değil miydi ben de 1 de doğuracaktım ama neyse
ben kaçırdım doğum sırasına göre değil miydi ben de 1 de doğuracaktım ama neyse
sende mi 1 kasım cnaım yazdın mı listeye adını o zaman bu cuma sen lavinya ve emaya için okuruz isteyen gercek adını söylesin ismen edelimyoksada nicklle dua ederiz
sende mi 1 kasım cnaım yazdın mı listeye adını o zaman bu cuma sen lavinya ve emaya için okuruz isteyen gercek adını söylesin ismen edelimyoksada nicklle dua ederiz
şimdi işyerine müdür arıyorlar hem kallite hemde cevre ve isg için inşAllah ben gidene kadar bulamazlar kaprisli birisi filan gelir Allah korusun onun egolarıyla ugrasmim hamile halimle
annesininbirtanesiiiiii
canım sana gönderdiğim listedeki sıra, aynı tarihte doğum yapacaklarda "ben de okurum" diye foruma yazanların sırasına göre.. örneğin lavinya ile şahiuns aynı gün ama lavinya şahinustan önce yazdığı için onu bu hafta okuyoruz canım.
selam
okul çıkışı kankimle takıldık biraz şimdide tıkınıyorum yemeğim okadar güzel olmuşki....
3. tabagı yıyorum esra......duy sesımı....kımdaha fazla kılo alacak çok merak ediyorum...
esracım mesajını gördüm eklıycem diğer topiğe birazdan ....
ismen edelim canım
HATİCE ismim
aaa öylemi tamam canım ben ona dikkat etmedim...ona göre düzenleyim bende listeyi o zaman
selam
okul çıkışı kankimle takıldık biraz şimdide tıkınıyorum yemeğim okadar güzel olmuşki....
3. tabagı yıyorum esra......duy sesımı....kımdaha fazla kılo alacak çok merak ediyorum...
esracım mesajını gördüm eklıycem diğer topiğe birazdan ....
inşallah gelmez yeni biri
canımmm aaaaa dur napıyon senn
iki iki okucaz dedik... lavinya şahinustan önce yazdığı için lavinyaya bu hafta okuyoruz. haftaya şahinusun ve applepay'ın sırası :) karıştırma şimdi
3.tabak derken
ye kuzum ye yarasın bebişe... inan hiç yiyememekten, mide bulantısı çekmekten bin kat daha iyidir. rahat ol...
ekle canım o kadar yazdım yaaa bas bas bağırdım burda
ekledim topice canım :)
daha iyi olur diye düşündüm ben canım. sıra daha düzgün olur hem. bundan sonra ben karışmıyorum listeye, cuma sabaha kadar liste işi senindir, al hayrını gör
ismen edelim canım
HATİCE ismim
inşallah gelmez yeni biri
canımmm aaaaa dur napıyon senn
iki iki okucaz dedik... lavinya şahinustan önce yazdığı için lavinyaya bu hafta okuyoruz. haftaya şahinusun ve applepay'ın sırası :) karıştırma şimdi
ay haticemmm benim düşünsene Allahım lavinya27nin bebegını sağlıcakla kucağına almayı nasip et dediğimi
valla yaa nickle çok komik olurdu bence.bende nilgün'üm bilginize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?