3.tabak derken
ye kuzum ye yarasın bebişe... inan hiç yiyememekten, mide bulantısı çekmekten bin kat daha iyidir. rahat ol...
ekle canım o kadar yazdım yaaa bas bas bağırdım burda
ekledim topice canım :)
daha iyi olur diye düşündüm ben canım. sıra daha düzgün olur hem. bundan sonra ben karışmıyorum listeye, cuma sabaha kadar liste işi senindir, al hayrını gör
ya çok önemli değil haftaya veya bu haftaya ama pay dağıtanın payı olmazmış ya bu fikir benden çıkmıştı tutulmasına ve ihtiyaç sahiplerinin öne alınmasına sevindim bir de biliyorsunuz ben evime gitmeyi çoooooooook istiyorum 3 dileğim var anlatmıştım size onun için ençok şu tramvam bir geçsin psikolağa göre hala bir tramvadayım annem ve babamla dışarda yürüyünce hep bişey olacakmış gibi geliyor... offf bebişim geldi odasına gidip bakamadık daha eksiklerine şu şehirden bir kurtulsam .... ama emaye çok zorda tabi ki dardakilere öncelik
ay haticemmm benim düşünsene Allahım lavinya27nin bebegını sağlıcakla kucağına almayı nasip et dediğimi
inşAllah canım yaa
hadi ya ben atlamışım nolucak canım her hafta okucaz inşAllahbana bak esram bence listeye sonradan gelenleri benden sonraya yaz bananee yoksa onune gelen önume girer ben hep beklerim
okadar üzüldümki kalp atıslarımı güm güm duyabiliyorummsakin olmalıyım dunya 1 gunluk değil ama inan ben kendime kızıyorummm ben cok iyi niyetliiym çok salağım salak olmasam bu zamana kadar bizi sömurmelerine iizn vermezdimmm :2:
ya çok önemli değil haftaya veya bu haftaya ama pay dağıtanın payı olmazmış ya bu fikir benden çıkmıştı tutulmasına ve ihtiyaç sahiplerinin öne alınmasına sevindim bir de biliyorsunuz ben evime gitmeyi çoooooooook istiyorum 3 dileğim var anlatmıştım size onun için ençok şu tramvam bir geçsin psikolağa göre hala bir tramvadayım annem ve babamla dışarda yürüyünce hep bişey olacakmış gibi geliyor... offf bebişim geldi odasına gidip bakamadık daha eksiklerine şu şehirden bir kurtulsam .... ama emaye çok zorda tabi ki dardakilere öncelik
10 tane okuyabilirim ben de
ay haticemmm benim düşünsene Allahım lavinya27nin bebegını sağlıcakla kucağına almayı nasip et dediğimi
inşAllah canım yaa
hadi ya ben atlamışım nolucak canım her hafta okucaz inşAllahbana bak esram bence listeye sonradan gelenleri benden sonraya yaz bananee yoksa onune gelen önume girer ben hep beklerim
kestane şekeri çok saol canım Allah razı olsun ne guzel bir paylasım oldu
etme bulma dunyası cnm daha bıde maılde canım askım hayatım demıssın adama:)) sen calısmak zorunda degılsın o sana bakmak zorunda desem de hayat musterek bunu daha cok desteklıyorum kendı ııhtıyaclarından feragat ederek vermek ıstedıgın bı para ustelık keyfı de degıl saglık ıcın ayıp etmıs senın kocan ona daha askım maskım deme sen:))
onlardan bırının bı ıhtıyacında asla ama asla tavız verme tamammı yaptırma sen ona dekı sen bugun benı ve kızımızı cok uzdun de ona acıt canını hıh
canım kimsenin hakkına girmek istemiyorum ben. fikirin senden çıktığını da bilmiyordum açıkçası... eğer istersen seni de ilk haftaya ekleyelim, benim için sorun değil. ama iki iki düzenli olur diye düşündüm ben ama benim için dediğim gibi sorun değil... fikir senden çıktıysa seni de bu haftaya alalım, haksızlık olmasın. bu hafta 3 kişi olmuş olur sonrasında 2 - 2 gideriz. hakkını helal et. inan çok rahatsız oldum şuan. gerçekten bilmiyordum ben fikrin senden çıktığını.
ekliyorum.
canım kimsenin hakkına girmek istemiyorum ben. fikirin senden çıktığını da bilmiyordum açıkçası... eğer istersen seni de ilk haftaya ekleyelim, benim için sorun değil. ama iki iki düzenli olur diye düşündüm ben ama benim için dediğim gibi sorun değil... fikir senden çıktıysa seni de bu haftaya alalım, haksızlık olmasın. bu hafta 3 kişi olmuş olur sonrasında 2 - 2 gideriz. hakkını helal et. inan çok rahatsız oldum şuan. gerçekten bilmiyordum ben fikrin senden çıktığını.
ekliyorum.
kız ekledim lavinyanın yanına ismini... bi bakın topice isterseniz
seninki komik olur moonsun88'e güç ver Allahım
canım zaten çok az kişiyiz... 2 -2 yapsak bile ekim ayına bile kalmyacak gibi.... doğum sırasına göre dediniz o şekilde yaptık listeyi... şimdi dediğin gibi yaparsak taaa 100 sayfa öteden okumaya başlamam lazım.... benimki de boyun be kardeşimmm... gidip biraz yürüyeyim
afiyet olsun balımmmsen kaç kilosun şimdi kaç kilo aldın benım gibi 83 olsan kolay kolay yıyemezdın herhalde
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...elerinin-tatli-gobusleri-50.html#post25271679
alın size taptaze göbüş bakın bakalım şişko bana
yorgunn gebe geldiiiiiiiii
yok canım haftaya niyet edildi o hafta daha hayırlısıymış demek ki ben duamı 3 e böldürmem üleynsakin olsun 2 olsun :)
canım bir yıl diyet yapıp zayıflayıp hamile kalınca böyle 3 tabak yeniyo....
bide korkuyorum şeker yüklemsinde yüksek çıkarsa hamileliğin ilerleyen zamanalrı zaten bişey yiyemiycem şurda son bı kaç hafta kalmış şeker yüklemesine yiyom onlıycan...
canım eskiden 74 le hamıle kalıp 84,5 la doğurmuştum...
şimdi 70,6 ıle hamıle kaldım 5 ayda 74.2 kıloyum....
ama bu aralar sapıtmış durumdayım....6 ayda kılom esray geçerse yandım....
bide korkuyorum şeker yüklemsinde yüksek çıkarsa hamileliğin ilerleyen zamanalrı zaten bişey yiyemiycem şurda son bı kaç hafta kalmış şeker yüklemesine yiyom onlıycan...
çokkk şekerrrrrrrrrrrrrrr benim daha okadar çıkmadı sanırımçok datlu görünüyorsun bebekim
bu ara bende öyleyim 15 günde 1 kilo artıyorum karnım birden bire fena büyüdü zaten anlamıyorum
aysun, sudem benle yarışa girdi... sence geçebilir mi beni
aysun buarada unutmadan buraya yazıyım canım mesajım dolmuş: haşlanmış patatesle yap, baharatını tuzunu çok koyma bişeycik olmaz... bi de üstüne bişey sürüyolar ya geçen canım bişey istemişti hani hatırladınmı? ondan da çok kullanma. zararlı çünkü.
ben 3 haftaada 3 kilo aldım geçen ay şaka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?