2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

saol balım:)

canım benim kıyamam Allahım sıkıntılarından kurtarsın tez zamanda inşallah..

evet ya ne komik olur

etme bulma dunyası cnm daha bıde maılde canım askım hayatım demıssın adama:)) sen calısmak zorunda degılsın o sana bakmak zorunda desem de hayat musterek bunu daha cok desteklıyorum kendı ııhtıyaclarından feragat ederek vermek ıstedıgın bı para ustelık keyfı de degıl saglık ıcın ayıp etmıs senın kocan ona daha askım maskım deme sen:))

onlardan bırının bı ıhtıyacında asla ama asla tavız verme tamammı yaptırma sen ona dekı sen bugun benı ve kızımızı cok uzdun de ona acıt canını hıh

canım kimsenin hakkına girmek istemiyorum ben. fikirin senden çıktığını da bilmiyordum açıkçası... eğer istersen seni de ilk haftaya ekleyelim, benim için sorun değil. ama iki iki düzenli olur diye düşündüm ben ama benim için dediğim gibi sorun değil... fikir senden çıktıysa seni de bu haftaya alalım, haksızlık olmasın. bu hafta 3 kişi olmuş olur sonrasında 2 - 2 gideriz. hakkını helal et. inan çok rahatsız oldum şuan. gerçekten bilmiyordum ben fikrin senden çıktığını.

10 tane okuyabilirim ben de

ekliyorum.

kız ekledim lavinyanın yanına ismini... bi bakın topice isterseniz
seninki komik olur moonsun88'e güç ver Allahım

canım zaten çok az kişiyiz... 2 -2 yapsak bile ekim ayına bile kalmyacak gibi.... doğum sırasına göre dediniz o şekilde yaptık listeyi... şimdi dediğin gibi yaparsak taaa 100 sayfa öteden okumaya başlamam lazım.... benimki de boyun be kardeşimmm... gidip biraz yürüyeyim

Son düzenleme:
kestane şekeri çok saol canım Allah razı olsun ne guzel bir paylasım oldu

nedemek bebekimmm hepimiz faydalanırız inşallahh rabbimin izniyle her akşam okumaya çalışacağım inşikak suresini ve yasini ......

kızlar ben bazen (vaktim çok yoksa) hızlı olsun diye yasini arapçasından değilde latincesinden okuyorum bana göre bir fark olmaması lazım sonuçta latince kullandığım konuştuğum dilin içeriği... aynı manayı yakalıyor sayılırmıyım bilgisi olan yorum yapabilen lütfen aydınlatsın beni yawsssssss

hıı hayatım yazdım dimi farkında değilim bosver duygu sömurusu yaptım aynen akşam trip atıcam görür o inşAllah birsey istemezler bizdenn bir kez bile duyayım şahit olayım bak nasıl atlıcam üstüneee

yok canım haftaya niyet edildi o hafta daha hayırlısıymış demek ki ben duamı 3 e böldürmem üleyn sakin olsun 2 olsun :)

Son düzenleme:

afiyet olsun balımmm sen kaç kilosun şimdi kaç kilo aldın benım gibi 83 olsan kolay kolay yıyemezdın herhalde

canım bir yıl diyet yapıp zayıflayıp hamile kalınca böyle 3 tabak yeniyo....

bide korkuyorum şeker yüklemsinde yüksek çıkarsa hamileliğin ilerleyen zamanalrı zaten bişey yiyemiycem şurda son bı kaç hafta kalmış şeker yüklemesine yiyom onlıycan...

canım eskiden 74 le hamıle kalıp 84,5 la doğurmuştum...

şimdi 70,6 ıle hamıle kaldım 5 ayda 74.2 kıloyum....

ama bu aralar sapıtmış durumdayım....6 ayda kılom esray geçerse yandım....

yorgunn gebe geldiiiiiiiii

çok şükür bebeğin doğum tarihini öğrenebildimmm...
hoşgeldin :)
canım dua topicine kaç tane ayetelkürsi okuyabilceğini de yazar mısın 313e tamamlayalım dedik her cuma....

yok canım haftaya niyet edildi o hafta daha hayırlısıymış demek ki ben duamı 3 e böldürmem üleyn sakin olsun 2 olsun :)

:) tamam canım...
ben sana ayrı bol bol dua edicem ama :)

senin 2. bebiş mi ilki ne kız mı bu oğlandı sanırım

bu ara bende öyleyim 15 günde 1 kilo artıyorum karnım birden bire fena büyüdü zaten anlamıyorum

aysun, sudem benle yarışa girdi... sence geçebilir mi beni

aysun buarada unutmadan buraya yazıyım canım mesajım dolmuş: haşlanmış patatesle yap, baharatını tuzunu çok koyma bişeycik olmaz... bi de üstüne bişey sürüyolar ya geçen canım bişey istemişti hani hatırladınmı? ondan da çok kullanma. zararlı çünkü.

bence bizi geçeceklerini sanmıyorum canım sen ben beysal maşAllahımız var

canım o sorun değilde yogurucam ya baskı olur mu bebişeeee onu soruyorum kızzz az koyucam baharatları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…