bence bizi geçeceklerini sanmıyorum canım sen ben beysal maşAllahımız var
canım o sorun değilde yogurucam ya baskı olur mu bebişeeee onu soruyorum kızzzaz koyucam baharatları
ya yediklerimde de bişey değişmedi anlamıyorum ben heralde ödem ve bebek diye düşünüyorum ayaklar ve eller feci şiş çünkü...
kızlarrrrrrrrr..... biz hala tatildeyiz nete giremiyorum ve sizi çooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk özledim benim göbüşte kocaman olduoğluşumada cicişler alınmaya başladı artık keyfimiz yerinde çok şükür sizlerde iyisinizdir inş. haftaya katılıcam yine aranıza hergün girerim tatil bitince
canım çok yorma kendini.. et olmadığı için çok ta zorlamana gerek yok yani...
kızlarrrrrrrrr..... biz hala tatildeyiz nete giremiyorum ve sizi çooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk özledim benim göbüşte kocaman olduoğluşumada cicişler alınmaya başladı artık keyfimiz yerinde çok şükür sizlerde iyisinizdir inş. haftaya katılıcam yine aranıza hergün girerim tatil bitince
ödemdir birde beebişte 500 gram olmustur annesi ondandırbenımde yuzuk oturuyor parmagıma valla 60larda hamile kalsam hıc takmam kiloyu yer keyfıme bakarım ama 83 um yaaa
iyi tatiller canım iyi olunda gelirsiniz yine aramızaaoy oy yesinler onun cicilerini
kızlar benim aklım hala o çilekli tulumda
tamamdır yavas yavas yaparım artıkcanımsınn
biz geldikkkk
kilolarınızımı konuşuyosunuz kızlarr bende dertliyim yaaa hamile kaldığımda 70-71 arasındaydım şimdi 67-68 arasıyım hiç kilo almadım aksine verdim arada sırada bulantılarım olduğu için iştahsızım yemek yiyemiyorumm doktor sonra çok alacaksın zaten dedi bebeğiminde gelişimi haftasına göre gidiyorr ama ben bebeğime bakamıyormuyum diye endişeleniyorummm :26::26:
hoşgeldin hayat cım nerelerdesin
aysun bana sen bilem yetişemessin emin ol şiştikçe şişyorum Allah sonumu hayır etsin doğuma yuvarlaya yuvarlaya götürcekler artık :)
saol kuzum.. benimde 2 haftada büyüdü ama elbise ile ayrı büyük duruyor pantolonda daha minik oluyor..
ya yediklerimde de bişey değişmedi anlamıyorum ben heralde ödem ve bebek diye düşünüyorum ayaklar ve eller feci şiş çünkü...
hoşgeldin hayat cım nerelerdesin
aysun bana sen bilem yetişemessin emin ol şiştikçe şişyorum Allah sonumu hayır etsin doğuma yuvarlaya yuvarlaya götürcekler artık :)
Bebetto Online Satış
kızlar bebettonun web sayfası butik bebeden daha ucuz o benım begendiğim tulum burda 19.90 butik bebede 22.90 dı ama aynı renk arıyorum bakalım var mı
göğüs altından elbiseler böyle gösteriyor benm bir elbisem var onu giyim füze gibi duruyorrr valla
:18: ay bende son zamanlarda kilo almaya başladım canlarım yaa napıcaz hiç bilmiyorummbaştan çok güzel istikrarlıydı şimdi birden o kayıpları almaya başadım sanki
tatlımm hoş bulduk stajerlere fırça kaydımda birazya 5 stajer var yatıp duruyorlardı şimdi arı gibi oldular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?