2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlarrrrrrrrr..... biz hala tatildeyiz nete giremiyorum ve sizi çooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk özledim benim göbüşte kocaman oldu oğluşumada cicişler alınmaya başladı artık keyfimiz yerinde çok şükür sizlerde iyisinizdir inş. haftaya katılıcam yine aranıza hergün girerim tatil bitince

ya yediklerimde de bişey değişmedi anlamıyorum ben heralde ödem ve bebek diye düşünüyorum ayaklar ve eller feci şiş çünkü...

ödemdir birde beebişte 500 gram olmustur annesi ondandır benımde yuzuk oturuyor parmagıma valla 60larda hamile kalsam hıc takmam kiloyu yer keyfıme bakarım ama 83 um yaaa

iyi tatiller canım iyi olunda gelirsiniz yine aramızaa oy oy yesinler onun cicilerini

kızlar benim aklım hala o çilekli tulumda

kilolarınızımı konuşuyosunuz kızlarr bende dertliyim yaaa hamile kaldığımda 70-71 arasındaydım şimdi 67-68 arasıyım hiç kilo almadım aksine verdim arada sırada bulantılarım olduğu için iştahsızım yemek yiyemiyorumm doktor sonra çok alacaksın zaten dedi bebeğiminde gelişimi haftasına göre gidiyorr ama ben bebeğime bakamıyormuyum diye endişeleniyorummm :26::26:

kilolarınızımı konuşuyosunuz kızlarr bende dertliyim yaaa hamile kaldığımda 70-71 arasındaydım şimdi 67-68 arasıyım hiç kilo almadım aksine verdim arada sırada bulantılarım olduğu için iştahsızım yemek yiyemiyorumm doktor sonra çok alacaksın zaten dedi bebeğiminde gelişimi haftasına göre gidiyorr ama ben bebeğime bakamıyormuyum diye endişeleniyorummm :26::26:

anam çabuk foto koy dönünce hepimiz birden şişiyoruzzz

ödemdir birde beebişte 500 gram olmustur annesi ondandır benımde yuzuk oturuyor parmagıma valla 60larda hamile kalsam hıc takmam kiloyu yer keyfıme bakarım ama 83 um yaaa

ben normal yiyorum ama anlayamadım...

iyi tatiller canım iyi olunda gelirsiniz yine aramızaa oy oy yesinler onun cicilerini

kızlar benim aklım hala o çilekli tulumda

kıyamam kuzum ya alsana içinde kalmasın ilk bebeğin ne istersen alırım diyor annem içinde kalmasın der hep...

hoşgeldin hayat cım nerelerdesin

aysun bana sen bilem yetişemessin emin ol şiştikçe şişyorum Allah sonumu hayır etsin doğuma yuvarlaya yuvarlaya götürcekler artık :)

tamamdır yavas yavas yaparım artık canımsınn

nerdeydin bakıyımmm????

ahh canım yaa ben size çok üzülüyorum... hiç bozma moralini ama sen. bebeğinin gelişimi normal olduktan sonra kilo almışsın vermişsin hiç sorun değil.. inşalah bundan sonra daha iyi olursun.

aysun bana sen bilem yetişemessin emin ol şiştikçe şişyorum Allah sonumu hayır etsin doğuma yuvarlaya yuvarlaya götürcekler artık :)

canımm daha dikkatli davranıyorum eskiye göre ama hala alıyorsammm aaaa yapacak bişi yok anacım napalım alırız da veririz de dımı beysalım

saol kuzum.. benimde 2 haftada büyüdü ama elbise ile ayrı büyük duruyor pantolonda daha minik oluyor..

göğüs altından elbiseler böyle gösteriyor benm bir elbisem var onu giyim füze gibi duruyorrr valla

ya yediklerimde de bişey değişmedi anlamıyorum ben heralde ödem ve bebek diye düşünüyorum ayaklar ve eller feci şiş çünkü...

:18: ay bende son zamanlarda kilo almaya başladım canlarım yaa napıcaz hiç bilmiyorumm baştan çok güzel istikrarlıydı şimdi birden o kayıpları almaya başadım sanki

tatlımm hoş bulduk stajerlere fırça kaydımda biraz ya 5 stajer var yatıp duruyorlardı şimdi arı gibi oldular

nilt burdamısın ???

Vital'i aradım detaylı ultrason için 180 tl fiyat verdiler cd'de vermiyorlarmış sana vermişlermiydi canım ?

Bebetto Online Satış

kızlar bebettonun web sayfası butik bebeden daha ucuz o benım begendiğim tulum burda 19.90 butik bebede 22.90 dı ama aynı renk arıyorum bakalım var mı

wayyyy süpermiş bu....

kız yazık kızzz fırçalama çocukları... onlar gün sayıyolardır, staj bitse de gitsek diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…