2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Kizlar sizlere de cok tsk ederim acima ortak oldugunuz icin gercekten tarifi yok. Rabbim herkesin anne babasina uzun omurler versin saolun canlarim.

Kizlar ben bu hafta kendimi cok hirpaladigim icin cuma gunu olan randevumu beklemdim ve dr a gittim bebegimin kalp atislarini duydum. Cok aci ama hic heyecansiz yasiyorum herseyi. Simdi boyle heyecanla yasayanlara bakip oyle ozeniyorumki. Acaba ben ne zaman normale donerim diye dusunuyorum. Zaten babacim 2 aya yakindir rahatsiz oldugu icin habere bile cok sevinememistim. Cunku o goremicekti biliyodum. Simdi de onu kaybettim ve her gecen gun acisi hafifliycene yoklugu daha da yakiyo. Aglamaktan helak oldum. Cok sukur bebegimde bi sorun yok. Kesenin etrafinda hafif hafif kanamalar var dedi dr. Bu da stresten falan sanirim. Hamileligin verdigi duygusalligi da eklersek benim isim cok zor cok

başınız sağolsun....mekanı cennet olsun...

böyle düşünme inaşllah bebeğin olacak ve acın hafifleycek...rabbim evlat acısıyla sınamasın...babamı kaybettiğimizde ablamın bebeğiğ olmuştu ve yurt dışındaydı...abla ne yapıyorsun nasıl dayanıyorsun dıye sorduğumda....kızıma sarılıyorum her şeyi unutuyorum demişti....bizler heycanlıyız ma gördüğün kadar rahat değiliz...
3. ye hamileyim ve hiç yaşayan yok....sürekli bunu kucağıma alcakmıyım telaşı yaşıyorum....yani kaybetme ve kazanma arasındaki ınce çizgideyim....baba acıısnıda evlat acısını da çok iyi biliyorum....o yüzden Allaha bol bol dua et inşallah bebeğin sağlıkla doğarda hayata daha sıkı tutunursun...

Canım Allah rahmet eylesin.Kendini üzme demek tabi ki yanlış ama bebişini sakın fazla strese sokma...

günaydın güzel kasım anneleri nasılsınız bu sabah??? herşey yolunda inşallah

86 ağustos ayı tatlım :) rus takviminde kız çıktı :)

sen şimdi tam 25 yaşındasın 26dan gün alıyorsun. 25+1 yapıyoruz=26 şubatta hamile kaldığın için çin takviminde erkek çıkıyorr beysalcım hadi bakalımmm sağlıklaa sıhhatle doğsun kuzucuklarrr

günaydıınn buaradaa şekerimm...

günaydın kuzu sağolun efendim sağlıklı oolsunnn inşallaah

kızlar günaydınn, ekim annelerinden biri ultrason görüntüsünü paylaşmış 6 cm bebeş parmakları elleri kafas karnı çok güzel görünüyor yavrum yaa, inş. bizde göreceğiz

günaydın:18:
kızımı kreşine gönderdim:))azcık keyif yapıyorum bugün:)

günaydınnn en güzel,en tatlı kasım anneleriii nasılsınızzz hava birden çook soğudu burda yaa ne güzel alışmıştık bahar havasınaa..Uamrımm güzel ,bulantısız ağrısız bi akşam geçirmişsinizdir.. Ben her zamanki gibi uykucu olaraktan akşam 8 de yatmış sabah 7 de kalkmış bulunmaktayım..Eşim dalga geçer oldu keşke ben doğursaydım aşkım napcaz biz böyle 9 ay diyo:))

bendee baktım bu takvimee erkek çıktı..çin takvimine göre de erkek çıkmıştı.. bakalım bikaç ay sonra nolacak.. Ama Allah biliyorya evlendiğiimizden berii eşimle hep kız hayal ediyorduk ismi bile hazırdı.. Alışverişe çıktığımızda kız bebek reyonlarından ayrılamazdık.. Erkek çıkıyo bakalım hayırlısı ..

kızlar günaydınn, ekim annelerinden biri ultrason görüntüsünü paylaşmış 6 cm bebeş parmakları elleri kafas karnı çok güzel görünüyor yavrum yaa, inş. bizde göreceğiz

ay çok güzel inşallah bizde bi sonraki randevuda baya büyümüş görecez bebişlerimizi inşallah

canım senin ki erkek çıkıyor.28+2=30 şubatta hamile kaldığın için

rica ederimmm tatlımm ne demek:)

benim bilgilerle aynı arkadaşın ki demek benimki de erkek çıkıyor..teşekkürler annesnin biiir tanesii..
gerçi ben kızımın bir cimcime kız kardeşi olsun diyorum içimden hep..malum 3.yü de düşünüyorum yaaaa:))

acık yap tabi yaa, bak büyümüşte kreşe gidermiş :)

yaa öyle çabuk büyüyorlar ki..eşimle bakıp bakıp daha el kadardı ne kadar büyüdü diyoruz:)
3,5 yaşında teyzesi kızımın adı elif beyza:)
bu ara pek bir kavga ediyoruz.:)bi konuşuyor çen çen ben diyecek laf bulamıyorum :26:

amann bacım yaa ne güzel bak üçüncüyü de düşünüyormuşun. bu erkek olsa, üçüncü belki yine kız olur...kız sonrada oğluşum tek kaldı diyee dörtlersenn sen nolcakkkk sağlıklaa sıhhatle al kucağına yavrunu inşallah...

kız bebek dermiş ki :' beni 40 gün atmazlarsa evden ben kendimi sevdiiririm'

kızların o çenesii, bıdır bıdır konuşmalarıı çok tatlı oluyor maşallahhh, kendinden büyük laflar edebiliyorlar. maşallahh allah acılarını göstermesin kuzuuu:26:

helal sana 3. düşünüyorsun ne cesaret kızz :)

elif beyza 3,5 yaşında mı ay kıyamam, canım benm, ay kız bebeleri çok fena cevap veriyor demii hehe zevkli olur ama, sen birde hem akrep hem kız olursa gör çeneyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…