- 11 Şubat 2008
- 7.246
- 17.400
- 773
- 41
ayy ne biliyim çocuk bakmak büyütmek çok zor tabi ama kardeş olayı farklı yaa:))kızım 1 kardeşle mi kalsın yani:)
kızım 10 ekim doğumlu terazi ve tam bir terazidir kendileri ama ayarsız olanından:)
bi dk. bakarsın çok iyisonra başlar ağlamayaaaa:))
dün bilgisayarı kapattım diye bastı yaygarayı..
benimle konuşmayacakmış..uyanınca kendi hazırlanıp servise binecekmiş..okuldan gelince de benimle konuşmayacakmış:))
neyse sonra elimi öptü özür diledik birbirimizden de barıştık:)
2gün önce de survivoru izledik beraber pizza vardı ödül olarak..anne biz neden pizza yapmıyoruz?yarın okuldan geldğimde pizzam hazır olsun dedi canım:)
iş çıkışı fırından hamur aldım da gelince beraberce yaptık:)
CANIM BEN 18 MARTTA GITTIM ILK OGRENDIGIMDE
ama goremedım
sımdı cmt gıdecegım 31 martta
senle donemlerımız yakın
sen ne zaman gıttın doktora?
kuzu siz daha çok küçüksünüz. 5+5de kesemizi gördük biz. 7+4 (sata göre) vajinal olarak kalp atışını duyduk ve gördük. sabırlı ol. stres yapma stresini bebeğine hissettirme annesiiiiiiiiii...yazık onaa
allahın izniylee zamanı geldiğinde görürsün bebeğini,duyarsın kalbinin pıt pıt atışını. şimdi kaç günlüksünüz? ne zaman gideceksin doktoraa?:44:
Teyzesiii pazartesi görürüz dedi dr'um Bhcg Değerime göree:))) haklısınn stres yaptımm birazzz bebeğimeee yazıkkk(
Günaydın kızlar,
dün akşam yemek yiyemedim bulantıdan. neredeyse ağlayacaktım bebeme faydam dokunmuyor diye. çok bulantım var, çıktı çıkacak.
nasılsınız iyi misiniz? iş çok yoğun ve stresli, doğurdum doğuracam
Günaydın kızlar,
dün akşam yemek yiyemedim bulantıdan. neredeyse ağlayacaktım bebeme faydam dokunmuyor diye. çok bulantım var, çıktı çıkacak.
nasılsınız iyi misiniz? iş çok yoğun ve stresli, doğurdum doğuracam
herkese güaydın.inşallah herkesin keyfi yerindedir.kızlar benim kafam biraz karışık.dün aile hekimine ilaç yazdırmaya gittim.bebeği sordu .bende daha 7. hafatadayız dedim.ama dedi son adet tarihine göre 12 haftalık olmalı dedi.geç döllenme olmuş dedim.acaba öylemi...zamanında gebe kaldında bebek büyümüyormu...zamanla senin hayatını tehdit eder...vs vs anlatmaya başladı .zaten tedirgin biriyim.iyice kafamı karıştırdı.aranızda geç döllenme olan varmı.mesela benim son adet tarihim 2 ocak.buna göre bebek 12 haftalık olmalı.ama 2 ayrı dr gittim ve bebek şuan 7 haftalık.yani arada 5 hafta fark var.aranızda benim durumumda olan varmı?varsa dr ne dedi?yani bendede bi sorun olsa 2 dr biri bişi söylerdi dimi.ikiside kese normal vs dediler.haftaya salı günüde kalp atışı için gidecektim ama yarın özel bi dr gideyim diyorum.offf bunaldım
Günaydııınnnnnn !!!
Bugün pozitifim, mutluyum, iyi hissediyorum.
Bebişimle güzel bir kahvaltı yaptık... peynir, zeytin,domates, çokokrem ve kepekli ekmekve tabi ki çaysız !
Çay içmemeye de alışıyor insan. Haftada toplasanız 5 çay bardağını geçmiyor içtiğim çay. Kahve ise tamamen yasak. Gerçi kafeinsiz kahve içebilirim ama ona da kocamın içi rahat etmiyor
Şu ilk 3 ayı atlatalım hayırlısıyla, sonra zaten karpuz mevsimi geliyorrrr
cnmmm ben cuma gittim kan tahliliyle kontrol altına aldıı cumartesi günü bhcg 881 di dün 1690 gibi çıktı drumda evet iki katına çıkmış gebelikte sorun yok 1 nisanda gelirsen bebişi görürüz dedi hayırlısıyla:)) pazartesi kontrolüm varr inş görücemmmm
herkese güaydın.inşallah herkesin keyfi yerindedir.kızlar benim kafam biraz karışık.dün aile hekimine ilaç yazdırmaya gittim.bebeği sordu .bende daha 7. hafatadayız dedim.ama dedi son adet tarihine göre 12 haftalık olmalı dedi.geç döllenme olmuş dedim.acaba öylemi...zamanında gebe kaldında bebek büyümüyormu...zamanla senin hayatını tehdit eder...vs vs anlatmaya başladı .zaten tedirgin biriyim.iyice kafamı karıştırdı.aranızda geç döllenme olan varmı.mesela benim son adet tarihim 2 ocak.buna göre bebek 12 haftalık olmalı.ama 2 ayrı dr gittim ve bebek şuan 7 haftalık.yani arada 5 hafta fark var.aranızda benim durumumda olan varmı?varsa dr ne dedi?yani bendede bi sorun olsa 2 dr biri bişi söylerdi dimi.ikiside kese normal vs dediler.haftaya salı günüde kalp atışı için gidecektim ama yarın özel bi dr gideyim diyorum.offf bunaldım
bende cmt ye gıdıcem ıste bu cmt
ınsallah goruruz keseyı..
allahım bende dun aksam yatarken bır dusunceye kapıldım
korku gıbı sanki..ne bilim..:18:
ya noluyor hayatımız degısıcek artık eskısı gıbı rahat olamıcaz her kafamıza estıgınde orası senın burası benım gezemıcez
kılo alıcam kocam benı begenmezse ya fılan
bırde bu ılk zamanlarda uzak duruyoruz kardes kardes yatıyoruz.ay aklıma neler geldı kafayı yıyorumsandım
sızdede böle seyleroluyormu hamılelık psıkolojısımısonrada vıcsdan azabı cektım sonra yıne tombiş olucam fılan dedım offfff biri benle konussun :26:
niye çay içmiyorsun canım yav:)
ben de ilk çocuğumda günde bir çok açık içiyordum ama bunda yine açık olarak 2-3 tane içiyorum..kendini çok kasma bir şey olmaz..çay sadece kansızlık yapmasın diye önerilmiyor..koyu olmadığı ve yemeklerden 45 dk. sonra içersen bişeycik olmaz..
kan değerin iyiyse bence normal hayatına devam edebilrsin
norlam canım normal düşündüklerin:)
kilolu olacaksın diye eşinin seni beğenmeyeceğine inanmıyorumbebek ya daha ötesi var mı evlat sahibi olacaksınız..tabi kilo da alacaksın..memeler sarkacak..gezemeyecek siniz..biz 3 yıl sonra sinemaya gittik mesela:)olsun ya evlat herşeye değerç
tatlım son adet tarihin 2 ocaksa 11+ oluyor :44: ama adetlerin düzensiz ise yani sen zaten 40-45 günde bir adet görüyorsan, o zaman farklıdır herhalde.
ben 31 günde bi adet görüyorum. sat 30 ocak. şuanda 8+1 bebeğim sata göre, ama son gittiğimde 1 hafta geriden geliyor dedi. bu açığı zamanla kapatabilirmiş bebek.
diğer gittiğin 2 doktorda olumsuz bişey demediğine göre takma kafaya, aile hekimi biraz iş güzarlık yapmışda olabilirr kusura bakmasındaahaftaya salıya kadar kendini yiyip bitireceğine, bebeğinide stresinle üzeceğine bencede yarın git doktoraa...gör bak bişey çıkmayacak olumsuz.
hadi güzel haberlerle bekliyoruzz senii tatlımmmcımmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?