2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

tatlım doğru geç döllenme diye bir şey var. ama artık 7 hafta olmuş bence de yarın bir git bakalım kalp atışları için duyulur artık sen de emin olursun. içini ferah tut:)

aaaaa çıkar bakiimm aklından bu düşünceleri, nerden çıkıyorr bunlar kuzum yaaa

1- evet hayatın değişecek ama değmez mi annesii yaa, bunun ucu bucağı yok ki, ertele ertele nereye kadar erteleyeceksin bebeğini. hemde düşünsene hayatına senden& eşinden mini minnacık bi canlı eşil edecek bundan böyle...gezeceğin yeri onunla gezeceksin...hemde daha keyif alacaksınn.... annnnnnnneeeeeeeeemmmmmmm dediğinde, ilk emzirdiğinde, gözlerinin içine ilk kez baktığında dünyalar senin olacakkk annesiii

2- elbette kilo alıcaz. ama ne için? bi çok kardeşimizin yıllarını, tüm servetini harcadığı kıymetlilerimiz için...kilo dediğin nedir ki? bebekler 1-1.5 yaşına geldikten sonra başlayacağımız diyete ve spora bakar. ben lise yıllarında 80'li kilolara çıkmıştım. yatılı okul yemekleri yüzünden. sonra hırs yaptım..diyet+spor 54 kiloya düştüm. o zaman aldığım kilolarr üzücüydü ama şimdi öylemiiii? yavrummm içinn herşeye değer...allah bize çok aratmadı, mucizemizi hemen gönderdi ya...çok şükürrr:26:

3-eşinin daha olan aşkı artacak bence...ben 20 aylık evliyim. görücü usulu evlendik eşimle...sonraaa çok sevdikk...ama buara bana bakış, bana olan ilgisi daha bi başka....bu evlat ikinizin allahın izniyle...sevginizin meyvesii....hamileyizz diye salmıycazz kendimizi elbette, bence hamilelik kadınlara güzellik katıyor...cildini iyi bak yine, saçlarına iyi bak...hem kendin için hemde eşin için...kocaman olacak göbüşünün keyfini çıkart...düşünsene hangimizz dönüp hayranlıklaa bakmamışızdır kii kendini çekemeye çekemeye tıss tıs yürümeye çalışann karnı burnundaaaa bi anne adayınaa...üzerine giydiği ' bebek geliyor' yazılı t-shirt başka kimde bu kadar güzel durabilirki...

bu allahın bizlere verdiği bi lutuf...ben genç kızlığımdam beri 'allahımm sana yalvarıyorum beni bu yalan dünyada anne olamamakla sınama' diye dua ederdim...çok şükürr mucizemizi çok bekletmedi...hemen gönderdi bize rabbim...:26:

yaaa annesi...şimdi düşün bakalım...bebeğin bunları hissediyorsa ve anlarsaa senin stres yaptığını, üzülmez mi o da

hadi bakalım at kafandan bu olumsuz düşünceleri...aç bi kaç tane güzel bebek resmine bak...biraz gözlerini kapat hayaller kur bebeğine dair...

yani canın istemiyorsa tabi içme..ama istiyorsa da kendini çok kısıtlama...

Evet haklısın. Birazdan çok açık bir çay veee damla çikolatalı kek yiyiyciimmmm

KIzlar yaa bazen inanamıyorum karnımda bir canlı taşıdığıma... Çok tuhaf bir duygu. Doktora gitmeyi iple çekiyorum. Doktor bebii gösterince rahatlıyorum anca. Sanki ben anlamadan hissetmeden yok olacakmış gibi oluyor bazen.

yorumları göemedimde kimse yazmadı diye canım sıkıldı ama şimdi gördüm youmları.sağolun arkadaşlar.

canım yazını gördüm de valla hiç bir bilgim yok diye yorum yazmadım. Gördüm yoksa ama böyle konularda illa gerçekten bilgi sahibi olanın yorum yapması lazım

Sen yine de kendini hiç sıkma canım. İçini rahatlatmak istiyorsan başka bir doktora daha git.

benim de aynı duygularım var acabalarım doldu. erken mi oldu, nasıl olacak, iyi mi kötü mü diye düşünüp duruyorum. kötü anlamda değil asla, rabbim yanlış anlamasın da galiba hamilelikte yaşanan endişeler bunlar :)

işte bu duygu bebeişin hareketlerini hissetmeye başlayana kadar geçmiyor:)
acaba orda mı diye insanın içi içini yiyor:)
ama o ilk kıpırdanmalar:)))17. haftamda hissetmiştim ben hiç unutmuyorum
bu 2. olduğu için 15 gibi hissederim inşşş..

canım ya tedirgin olursun tabi adamın dediğine bak. ama o aile hekimi. kadın doğum uzmanı normal dedikten sonra onun lafına takılma. ben iyi hissediyorum senin için. inş kalp sesini duyacaksın.

maşallah. karpuz demeseydin keşke

biliyom canım. maşallah depomuz dolu.

yahu hayatının aşkından çocuk yapmaktan daha güzel ne olabilir ki

İSTER SANAL DESİNLER İSTER BOŞA VAKİT..
BU SİTEYE GİRDİĞİM GÜNE ŞUANDA ŞÜKRETTİM.
sana nasıl teşekkür etsem az..
inan ağlattın beni..
allahım senden razı olsun ve herseyi kalbine göre versin.
üşenmemiş bir dolu yazmışşsınnbe büyük bir kalbin var..
binlerce kez teşekkür ederim annesinin birtanesi..bebeğin kıymetini bilsin senin gibi bir annesi olucak.
hepinize teşekkür ederim..iyi varsınız bugun yine anladım...:2::2:

merhaba guzel hamişler
bende bu lıstede varım ekım sonu annesı olucam ekım annelerınde daha cok vakıt gecııryorumama onlara gore cok gerıde kalıyroum sızler daha yakınsınız aslında arada buaryada yazmaya calısıcam pek yetsıemesem de bebıslerınız ve sızler ıyısınızdır ıns ben cok mıde bulantısı yasıyorum

bana annesinin birtanesinin yazdıgı cevaba bak..oku..çıktısını al..duvarına as..ben oyle yapıcam ..
öyle güzel anlatmışki...
herşeyi oya gibi işledi kalbime..

yorumları göemedimde kimse yazmadı diye canım sıkıldı ama şimdi gördüm youmları.sağolun arkadaşlar.

canım ben de sana ablamdan örnek veriyim adet düzensizliği vardı şubat ayında adet olmuştu nisanda hamile oldugunu öğrendi. normalde iki aylık olması gerekiyo ama ultrasona göre 1 aylıktı bebeği. ve ne hamilelk boyunca ne de sonra bi sorun yasamadı. şimdi çok şükür Allah a sağ salim bi oğluşu var. sen hiç korkma. düzensizlik falan varmı sende bilmiyorum ama iki tane doktor da yanılmıyodur heralde. içini ferah tut

yarın gidicem inşallah.sağaol canım

canım ilgilenip yazdıgın için çok tşkler. belki de acım çok taze o yuzden bu karamsarlık, bu umutsuzluk. ALLAH büyük ona edilen duaları hiç bir zaman geri cevirmiyo. sonucta imtihan dünyasındayız. inşallah başarıyla gecenlerden oluruz. tekrardan saol canım destegin için. rabbim sana bi daha yasatmasın evlat acısını.

hoşgeldin canım ben seni gördüm ekim annelerinde. cidden seni bize daha yakınsın gün olarak. gelebildiğin kadar bizim aramızada gel. ben 8+1 im şimdi sata göre, 1 hafta geriden geliyor benim kuzu yani doktora göre 7+1:) sende ekim annelerinden öğrendiklerini anlatırsın buraya geldikçee

hayırlı uğurlu olsun bebeğinn bacummm

Ben istiyerek hamile kalmadım Allah beni buna layık gördüğü için onun sevgili kulu olarak hissediyorum. O bir mucize ama tabikii korkuyorum hayatıma ömür boyu birini alacağım sorunu sorunum mutluluğu mutluluğum olacak. Hayatım değişecek bütün prizleri korumalı yapmalıyım cam kenarına sandalye koymamalıyım kesici şeyler yüksekte durmalı ondan önce uyanmalı bugün canım bişey yemek istemiyor atıştıralım yok.off ama bunun yanında seni çok çok seven bir insan evladı

tatlım ne kadar güzel anlatmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…