2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
valla haksızlık var burda. ben ceviz aldım yemeğe başladım. ceviz kontrolü yapılmaz oldu ???. nerde bu devlet

arkadaşım hoşgeldin. senin bebişin küçük kalmış onların yanında. senle aramızda 6 gün var. her iki topiğide takip et derim. sağlıkla bebeğine kavuşmanı dilerim

bana da sürpriz oldu cnm ben de beklemiyordum ama zaman zaman hissediyorum, bunu da normal olarak görüyorum bu sürecin bir gereği:) hayırlısı olsun, her zaman şükrediyorum allah aratmadan verdi, çok kişi var tedavi gören. bunları yaşamadık şükür diyorum :)

ay inşallah yaaa. 8. haftadan sonra kıpırdamaya başlıyormuş aslında bebişler. dirseklerini hareket ettiriyorlarmış. ama anlamak mümkün değil tabii.

ay o günlere bi gelsek te bebişimi iyice hissetsemmm....

maşallah. karpuz demeseydin keşke
ayyy benim de canım istedi yaa.napıyım :26::26:

ahhh canımm kardeşimm, estagfurullah ne teşekkürü. ağlatmak değildi seni niyetim hakkını helal et. sende iyiki varsın, kuzucuklarımızın hepsi çok şanslı olacak inşallah...baksana onlar daha mercimek kadarken onlar için kaygılanan, ne yesem ne içsem bebeğime nasıl daha çok yararlı olsam diye düşünen anne adaylarıyızz allahın izniylee
sevgimle...

heheeee. o kontrolü ben yapıyordum yaaaa. e tabi ben de yememeye başlayınca nasıl kontrol yapayım

arkadaşlar haklısınız ceviz kontrolünü elden bıraktık sory kızlar ben yemedim iki gündür suçluyuum

arkadaşlar haklısınız ceviz kontrolünü elden bıraktık sory kızlar ben yemedim iki gündür suçluyuum

omega 3 ıcın badem ve cevız gereklı ama haftada ıkı kez balık yıyorsanız almasanızdaolurmus
ben haftada 1 yıyorum..hergun 3-4cevız 10 tane fılanda badem yıyorum..1 de kıvıye basladım dun.
folık acıd ıcıyorum solgarın 400mg.doktora cmt gıdıcem bakalım ne dıcek.su ıcıyorum gunde 2.5 lıtre kadar.aferinmi banaaaaaaaaaaaa

canım bizde daha ilerde bebek sahibi olmayı planlıyorduk ve önlemlerimizi alıyorduk. yinede Allah bu bebişi bize layık gördü. bu yüzden gözümde daha değerli, istenmeyen değilde istenipte bazı nedenlerden dolayı ertelenen, bu nedenlerden dolayı üzülen ertelemek zorunda kaldığı için içi burulan, kaçamak kenarda köşede ağlayan anasına moral, sevinç olan benim mucizem bu bebek. öyle ki adet tarihim 10 gün geçmesine rağmen hamile olduğumu kabullenemedim inanamadım. başka bir rahatsızlık dedim test yapmadım. en son gecenin köründe yapılan bir testla öğrendik ve çok mutlu olduk. tabiki onun korunması için sağlığı için tün önlemler alınacak. bunlar kaygı değil bunlar anne olmanın getirdikleri. birçok şey otomatik olacak. endişelenme, zor olsada değecek. ben görmedim daha " ay bu çocuktan bıktım, bakmaktan bıktım keşke doğurmasaydım " diyen bir anneyi.

ceza vermek lazım sana

Kiviyi çok tüketme canım. Bi taneden fazla yeme. doktorum kiviyi çok tüketme dedi bana.
maşallahh sanaaaa. süpersin canım yaaa.

saol canım dediğin gibi değerler farklılık gösterebiliyor.bakalım yarın ne kadarlık olduğunu görürüz inş.

tesekkurler kızlar sızın bebıslerde hayırlı olsun saglıkla kucaklayalım ınsallah
beklenen dogum atrıhımız 30 ekım o yuzden sıze daha yakınım elımden gedlıgınce paylasım yapmaya calısıcam heryerden farklı seyler ogrenıyo ınsan ebnde bıldıkelrımı payalsırım benım 2.bebegım olcak Allahın ıznıyle

aslında yoğurt kontrolü de yapılması lazım

ben yoğurt konusunda şanslımıyım bilemedim. çünkü işyerinde hergün yoğurt yiyoruz. yaptığımız işin tehlikesinden dolayı. maalesef petrol ürünü işlediğimiz için biraz riskli işyerim. hamile kaldığımdan beri çok üretime çıkmıyorum, odamı havalandırıyorum. napalım geçim derdi

aslında yoğurt kontrolü de yapılması lazım

hepimiz bi yiyeceğin kontrol memuresi olalımm kızzz ücretsiz izne ayrıldığımızdaa ek işimizz olurr fenamıı kolumuzaaa altınn bilezikkkk bu mesleklerrr

ceviz?
su?
yoğurt?
meyve?
balık?
süt?
folik asitt?
pekmez?
yumurtiii?
(aklınıza başka ne gelirsee yazınn?

ben süte talibimm hergün en düzenli içtiğim şey çünkü. sabah 1 bardak kahvaltıda. gece yatarken bi bardak içiyorum. gün içindede bi kase yoğurt yiyorum. yumurtadan kesin kalırımda ben neysee:44: haftadan bi kere yiyincee olmaz demii:44:

ay kızlarr ne kadar çeneniz var yaa oku oku bitmedi

ben hergün 3-4 ceviz,10 badem,1 kase yoğurt yiyip 1 bardak süt içiyorum .bunlar aperatifleri ana yemekleri saysam burdan istanbul a yol olur biri bize dur demeli :18: bu arada kayserililer parmak kaldırsın

bakliyatıda ekleyelim.balık yağı mı kullansak ne ? bu arada ton balığı haftada 2 kez olursa masum.bilginize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…