merhaba guzel hamişler
bende bu lıstede varım ekım sonu annesı olucam ekım annelerınde daha cok vakıt gecııryorumama onlara gore cok gerıde kalıyroum sızler daha yakınsınız aslında arada buaryada yazmaya calısıcam pek yetsıemesem de bebıslerınız ve sızler ıyısınızdır ıns ben cok mıde bulantısı yasıyorum
Ben istiyerek hamile kalmadım Allah beni buna layık gördüğü için onun sevgili kulu olarak hissediyorum. O bir mucize ama tabikii korkuyorum hayatıma ömür boyu birini alacağım sorunu sorunum mutluluğu mutluluğum olacak. Hayatım değişecek bütün prizleri korumalı yapmalıyım cam kenarına sandalye koymamalıyım kesici şeyler yüksekte durmalı ondan önce uyanmalı bugün canım bişey yemek istemiyor atıştıralım yok.off ama bunun yanında seni çok çok seven bir insan evladı
işte bu duygu bebeişin hareketlerini hissetmeye başlayana kadar geçmiyor:)
acaba orda mı diye insanın içi içini yiyor:)
ama o ilk kıpırdanmalar:)))17. haftamda hissetmiştim ben hiç unutmuyorum
bu 2. olduğu için 15 gibi hissederim inşşş..
maşallah. karpuz demeseydin keşke ayyy benim de canım istedi yaa.napıyım :26::26:
valla haksızlık var burda. ben ceviz aldım yemeğe başladım. ceviz kontrolü yapılmaz oldu ???. nerde bu devlet
İSTER SANAL DESİNLER İSTER BOŞA VAKİT..
BU SİTEYE GİRDİĞİM GÜNE ŞUANDA ŞÜKRETTİM.
sana nasıl teşekkür etsem az..
inan ağlattın beni..
allahım senden razı olsun ve herseyi kalbine göre versin.
üşenmemiş bir dolu yazmışşsınnbe büyük bir kalbin var..
binlerce kez teşekkür ederim annesinin birtanesi..bebeğin kıymetini bilsin senin gibi bir annesi olucak.
hepinize teşekkür ederim..iyi varsınız bugun yine anladım...:2::2:
heheeee. o kontrolü ben yapıyordum yaaaa. e tabi ben de yememeye başlayınca nasıl kontrol yapayım
arkadaşlar haklısınız ceviz kontrolünü elden bıraktıksory kızlar ben yemedim iki gündür suçluyuum
Ben istiyerek hamile kalmadım Allah beni buna layık gördüğü için onun sevgili kulu olarak hissediyorum. O bir mucize ama tabikii korkuyorum hayatıma ömür boyu birini alacağım sorunu sorunum mutluluğu mutluluğum olacak. Hayatım değişecek bütün prizleri korumalı yapmalıyım cam kenarına sandalye koymamalıyım kesici şeyler yüksekte durmalı ondan önce uyanmalı bugün canım bişey yemek istemiyor atıştıralım yok.off ama bunun yanında seni çok çok seven bir insan evladı
arkadaşlar haklısınız ceviz kontrolünü elden bıraktıksory kızlar ben yemedim iki gündür suçluyuum
omega 3 ıcın badem ve cevız gereklı ama haftada ıkı kez balık yıyorsanız almasanızdaolurmus
ben haftada 1 yıyorum..hergun 3-4cevız 10 tane fılanda badem yıyorum..1 de kıvıye basladım dun.
folık acıd ıcıyorum solgarın 400mg.doktora cmt gıdıcem bakalım ne dıcek.su ıcıyorum gunde 2.5 lıtre kadar.aferinmi banaaaaaaaaaaaa
gözün aydın arkadaşım. bu değerler laboratuvara göre değişiyor olabilir. benim 5 haftalıkken değerim 22 bin küsürdü. orada bir tablo vardı baktım 5-6 haftalık diyordu.
normal canım, acın çok taze. Allahtan 3 aylık dönemde bebeğimiz bizden besleniyor. Allah sana sabır versin.
gözün aydın. ben o testi ilk defa duydum ve hiç yaptırmadım. doktorda istemedi. yaptırmazsam ne olur?
maşallah canım. tez zamanda büyür inşallah
heheeee. o kontrolü ben yapıyordum yaaaa. e tabi ben de yememeye başlayınca nasıl kontrol yapayım
haklısınız, bende yemeden evvel ceviz kontrollerinden kaçıyordum. neyse size ceza yok
hoşgeldin canım ben seni gördüm ekim annelerinde. cidden seni bize daha yakınsın gün olarak. gelebildiğin kadar bizim aramızada gel. ben 8+1 im şimdi sata göre, 1 hafta geriden geliyor benim kuzu yani doktora göre 7+1:) sende ekim annelerinden öğrendiklerini anlatırsın buraya geldikçee
hayırlı uğurlu olsun bebeğinn bacummm
valla haksızlık var burda. ben ceviz aldım yemeğe başladım. ceviz kontrolü yapılmaz oldu ???. nerde bu devlet
arkadaşım hoşgeldin. senin bebişin küçük kalmış onların yanında. senle aramızda 6 gün var. her iki topiğide takip et derim. sağlıkla bebeğine kavuşmanı dilerim
aslında yoğurt kontrolü de yapılması lazım
hepimiz bi yiyeceğin kontrol memuresi olalımmkızzz ücretsiz izne ayrıldığımızdaa ek işimizz olurr fenamıı kolumuzaaa altınn bilezikkkk bu mesleklerrr
ceviz?
su?
yoğurt?
meyve?
balık?
süt?
folik asitt?
pekmez?
yumurtiii?
(aklınıza başka ne gelirsee yazınn?
ben süte talibimmhergün en düzenli içtiğim şey çünkü. sabah 1 bardak kahvaltıda. gece yatarken bi bardak içiyorum. gün içindede bi kase yoğurt yiyorum. yumurtadan kesin kalırımda ben neysee:44: haftadan bi kere yiyincee olmaz demii:44:
ay kızlarr ne kadar çeneniz var yaa oku oku bitmedi
ben hergün 3-4 ceviz,10 badem,1 kase yoğurt yiyip 1 bardak süt içiyorum .bunlar aperatifleri ana yemekleri saysam burdan istanbul a yol olurbiri bize dur demeli :18: bu arada kayserililer parmak kaldırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?