2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar tünaydın ben ilk gebeliğimde fındıktan tiksinmiştim o yüzden bu sefer kontrollü yiyiyorum bütün kuru yemişleri.bir de benim hala çok bulantım var ama hiç kimse benle ilgilenmiyor eşimi yanıma yaklaştırmıyorum kokuyosun diye.parfümleri ortadan kaldırdım sabunlar bile çok kötü kokuyor ne yapıcam ben

anammm bunların hepsini hergün mü yicez heralde balık haftalık kontrol olacak. benim midem kaldırmıyor, yiyemiyorum. yumurta hergün yiyorum. süt 2 günde 1 bardak. yoğurt hergün. pekmez midemi yakıyor. meyve çok yiyorum.

izninizle ben folik asic hocası olayım. çünkü bazen içmeyi unutuyorum. sizi denetlemeyi düşünürken aklıma gelir. bir branştan daha katılabilirim.

bende meyve kontrolu yapabılırımen cok yedıgım o cunku bu lıstenın ıcınde saat 3 ten sonra kontrol var ona göre

yogurt yemedıgım gunler oluyor ama hergun 1 bardak sut ıcıyorum sayılırmı :44:

bir bardak süt ve bir kase yoğurt teklif ediyorum

burdakı kontrollere bayılıyorum ben
ama uygulayamıyorum henuz ne cevız yıyorum ne dogru durust su ıcıyorum ne de yogurt :26:mıdem bulanıyoorr

valla canım mide problemin yoksa çok dikkat et bunlara.

oyy canım allah yardımcın olsun. Allahtan üretimde değilsin.

Ehuheeee buna bayıldımmmm. Yumurta en az 4 kere yemek lazım canım. (Diyene bak ) iyi ozaman ben de yoğurtu alıyım

bu tip gebelikler duymuştum ama 3 aydan sonra rahatladıklarını da biliyorum.sık dişini sen

bakliyatıda ekleyelim.balık yağı mı kullansak ne ? bu arada ton balığı haftada 2 kez olursa masum.bilginize.

ben dun arastırdım balık yagını doktor onertmedıkce alınmamalıymıs bazı balık yagı hapları balıgıj karacıgerınden elde edıldıgınden dusuge sebep oluyormus bebekte tahrıbat yapıyormus allahhım sen koruuuuu

o acıdan omega 3u dogal alalım canlarım.cevız-badem-balık..ton balıgı-somon haftada 2 kezden fazla yasak evet..
tamda sansımıza balık mevsımı bıttı ya dun balıkcıda balık yoktu alcaktım

evet evet balık haftalık kontrol şekerimm haftada 2 diyoruzz inşallahh

iyi madem öyle yapalım.dediğin gibi balıkta azaldı yaa.kokuşmuş balık satıyorlar iyice soğudum.:49 :

kızlar ne çene hee :) iş yerindeyim arada bakabiliyom sayfalar almış başını gitmiş Allah muhabbetimizi arttırsın

sabahtan beri midemle savaş veriyorum off denemediğim şey kalmadıı

kızlar bugün itibariyle lekem geçti beyaz akıntı başladı şükür hamileler üç ay boyunca kesinlikle evde durmalı bak 4 gün evde durdum iyileştim. Bu arada ben günde bir kivi bir portakal bir muz yiyorum. Yogurda çilek doğruyor yiyorum ama yumurtayı küçüklüğümden beri yiyemem.burda kaldım ama fındıkta folik asit mevcut arkadaşlar kuru kara üzüm nasıl babam çekirdekleriyle ye diyor ama çok şekerli ben sevmiyorum turşu suyu falan daha cazip geliyor bana bu arada nar keçiboynuzu maydonoz ve biberiye yemeyin zararlıymış

Burcuxxxx : Folic asid
Arcak81: Meyve
Esraaa86: Yoğurt
Annesininbirtanesi: Yumurtii

Evet kontrol memuru olarak görev yapmak isteyennn?

Kırmızı et
Su
Kuruyemiş (ceviz, badem, vs..)
Süt
...................
..................

biz senle ilgileniriz hayatım, üzülme sen. şunu bil yalnız değilsin. gerçekten bende zor durumdayım. her türlü yemek kokusu, ten kokusu beni tiksindiriyor. eşimi kovalıyorum akşamları git yanımdan diye. deterjan kokusuna hassasiyetim var. iş yaparken bazen nefesimi tutuyorum. kocana durumu açıklamışsındır muhakkak ama işte böyle tatlı dille yaklaşmak lazım. benim çalıştığım işyerinde erkek sayısı çok. halimi kimse anlamıyor. yok anaları, hanımları çok doğurmuşta benim gibisini görmemişler. ben doğurana kadar onlar dokuz doğuracakmış. bak bak laflara bak. ay valla umurumda değil. midem bulanıyor , kötüyüm. idare edicez canım. dua ediyorum hemen geçsin diye. 3 ayı atlatalım inş geçer.

slm kızlar, doktorlar derler ki, ilk üç ay bizim yediklerimizle çokda ilgisi yokmuş gelişimin. Doğrudan kandan besleniyormuş. O yüzden midesi bulanıp bunları yiyemeyenlerin dert etmemesi gerekiyormuş. Bence bu takip işini üç ayın sonrasına eklesek mi ? bu arada bende balığı düşününce hiç canım çekmiyor. acaba yiyemeyecekmiyim bilmiyorum. neyse en azından haftada bir defa yenmesi yetiyorsa sıkarım dişimi yerim :)))

kızlar ne çene hee :) iş yerindeyim arada bakabiliyom sayfalar almış başını gitmiş Allah muhabbetimizi arttırsın

sabahtan beri midemle savaş veriyorum off denemediğim şey kalmadıı

Evet yaaa sorma bugün düştü çenelerimiz bebişleri de çenesi düşük mü olcaklar acaba

esra 4 derken haftada 4 mü ? ben 8-10 tane yiyorum protein çarpacak beni yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…