kayserii 1
hepimiz bi yiyeceğin kontrol memuresi olalımmkızzz ücretsiz izne ayrıldığımızdaa ek işimizz olurr fenamıı kolumuzaaa altınn bilezikkkk bu mesleklerrr
ceviz?
su?
yoğurt?
meyve?
balık?
süt?
folik asitt?
pekmez?
yumurtiii?
(aklınıza başka ne gelirsee yazınn?
ben süte talibimmhergün en düzenli içtiğim şey çünkü. sabah 1 bardak kahvaltıda. gece yatarken bi bardak içiyorum. gün içindede bi kase yoğurt yiyorum. yumurtadan kesin kalırımda ben neysee:44: haftadan bi kere yiyincee olmaz demii:44:
hepimiz bi yiyeceğin kontrol memuresi olalımmkızzz ücretsiz izne ayrıldığımızdaa ek işimizz olurr fenamıı kolumuzaaa altınn bilezikkkk bu mesleklerrr
ceviz?
su?
yoğurt?
meyve?
balık?
süt?
folik asitt?
pekmez?
yumurtiii?
ben süte talibimmhergün en düzenli içtiğim şey çünkü. sabah 1 bardak kahvaltıda. gece yatarken bi bardak içiyorum. gün içindede bi kase yoğurt yiyorum. yumurtadan kesin kalırımda ben neysee:44: haftadan bi kere yiyincee olmaz demii:44:
yogurt yemedıgım gunler oluyor ama hergun 1 bardak sut ıcıyorum sayılırmı :44:
burdakı kontrollere bayılıyorum ben
ama uygulayamıyorum henuz ne cevız yıyorum ne dogru durust su ıcıyorum ne de yogurt :26:mıdem bulanıyoorr
ben yoğurt konusunda şanslımıyım bilemedim. çünkü işyerinde hergün yoğurt yiyoruz. yaptığımız işin tehlikesinden dolayı. maalesef petrol ürünü işlediğimiz için biraz riskli işyerim. hamile kaldığımdan beri çok üretime çıkmıyorum, odamı havalandırıyorum. napalım geçim derdi
ceviz?
su?
yoğurt?
meyve?
balık?
süt?
folik asitt?
pekmez?
yumurtiii?
kızlar tünaydın ben ilk gebeliğimde fındıktan tiksinmiştim o yüzden bu sefer kontrollü yiyiyorum bütün kuru yemişleri.bir de benim hala çok bulantım var ama hiç kimse benle ilgilenmiyoreşimi yanıma yaklaştırmıyorum kokuyosun diye.parfümleri ortadan kaldırdım sabunlar bile çok kötü kokuyor ne yapıcam ben
süpersin.kayseri 2. ama antalya da yaşıyorum.
bakliyatıda ekleyelim.balık yağı mı kullansak ne ? bu arada ton balığı haftada 2 kez olursa masum.bilginize.
anammm bunların hepsini hergün mü yicezheralde balık haftalık kontrol olacak. benim midem kaldırmıyor, yiyemiyorum. yumurta hergün yiyorum. süt 2 günde 1 bardak. yoğurt hergün. pekmez midemi yakıyor. meyve çok yiyorum.
izninizle ben folik asic hocası olayım. çünkü bazen içmeyi unutuyorum. sizi denetlemeyi düşünürken aklıma gelir.bir branştan daha katılabilirim.
ben kayseride yaşıyorum hemşommkasım annelerinde kayserili çokk...nisanur38, chiglet(umarım adını doğru yazmışımdır) benim hatırladıklarım
ben dun arastırdım balık yagını doktor onertmedıkce alınmamalıymıs bazı balık yagı hapları balıgıj karacıgerınden elde edıldıgınden dusuge sebep oluyormus bebekte tahrıbat yapıyormus allahhım sen koruuuuu
o acıdan omega 3u dogal alalım canlarım.cevız-badem-balık..ton balıgı-somon haftada 2 kezden fazla yasak evet..
tamda sansımıza balık mevsımı bıttı yadun balıkcıda balık yoktu alcaktım
ne güzel yaa .bir özledim memleketimi .benim ailem,eşim dostum kayseri de hep4-5 ay önce ordaydım .bundan sonra ne zaman giderim kimbilir :)
kızlar tünaydın ben ilk gebeliğimde fındıktan tiksinmiştim o yüzden bu sefer kontrollü yiyiyorum bütün kuru yemişleri.bir de benim hala çok bulantım var ama hiç kimse benle ilgilenmiyoreşimi yanıma yaklaştırmıyorum kokuyosun diye.parfümleri ortadan kaldırdım sabunlar bile çok kötü kokuyor ne yapıcam ben
kızlar ne çene hee :) iş yerindeyim arada bakabiliyom sayfalar almış başını gitmiş Allah muhabbetimizi arttırsın
sabahtan beri midemle savaş veriyorum off denemediğim şey kalmadıı
kızlar ne çene hee :) iş yerindeyim arada bakabiliyom sayfalar almış başını gitmiş Allah muhabbetimizi arttırsın
sabahtan beri midemle savaş veriyorum off denemediğim şey kalmadıı
bir bardak süt ve bir kase yoğurt teklif ediyorum
valla canım mide problemin yoksa çok dikkat et bunlara.
oyy canım allah yardımcın olsun. Allahtan üretimde değilsin.
Ehuheeee buna bayıldımmmm. Yumurta en az 4 kere yemek lazım canım. (Diyene bak) iyi ozaman ben de yoğurtu alıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?