2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

aynen içimden neler geçirdimde, eşimin cevap vermesini istedim hep veriyorum ben kötü olurum diye, ama şuan sabrediyorum az daha böyle şeyler söylerse görecekler günleriniiii zaten onların yetiştirmesini hiç istemiyorum kendi annem bakacakkk hıhh çatlasınn

inşallahh canım yaaa inş. buluruz dua edin, insanın aklına yatan ev bulmasıda zormuş yahuu

bebekk olduğunda nasıl geleceğiz bakalım işe gece uyumadan :)

aaa sizde mi ev baktınız nerede oturuyorsunuz kuzum ? inş. canım yaa o yüzden çarşıdan istiyorum bahanemde ie yakın olsun, hem kolay satılabilsin çok böyle aman aman şeyleri yok bak gerçekten, laf sokmalarıda yokk ama bebek üstünde hüküm sürmelerini istemiyorum, birde kayınpederim çok uyuzzz

Herkese kocamaaaan GÜNAYDINNNN

Nasılsınız annişleerrrr ?

günaydınn canım hoşgeldinn

aminn canımmm sende inşallah sorunsuz taşınır sağlıkla ağız tadıyla bebişinle güzel günlerde oturursun şeker kendi yuvandaaaa

günaydın küs olmadıklarıma ise kocaman bir günaydınnn

amanınnnda amanınnnnn şeker geçmişi okuyamadım sen kime küsmüşsün bakimmmm günaydını alınalımmı üzerimize

Günaydın canım benimmm
benim bebeğimde cok hareketli ama rahatsız olmuyorum hiççç
cok mu sert hareketleri ?

Herkese kocamaaaan GÜNAYDINNNN

Nasılsınız annişleerrrr ?

günaydınnn.. avatarını yesinler seninnnn

iyiyiz tatlım sen nasılsınnnn

günaydın canımmmm... kimle küssün yaaa noldu ?

eşin de anlamış cevap vermiş en azından

günaydın canım hoşgeldinnnn hayırdır kime küssün :)

günaydın tatlım, yok onlarla oturmuyorum, çanakkalenin ilçesinde oturuyorum, kayınvalidemler ç.kale merkezde oturuyorlar fakat oturduğumuz ev onların, 3 katlı, biz 3. katındayız, birde çatı katı var orada kendilerine kalacak yer yapmışlar, mutfak banyo birde oda, gelince orada kalıyorlar,ama tek çocuk olduğu için çok üstümüze düşüyorlar, kayınpederimde uyuz bir kişilik ev biraz da bize küçük geliyor tatlım, çocukta oalcak sıkışmalık oluyor,ondan bakıyoruz, zaten birlikte olmaz kuzum yaaa, kabul etmezdmm

amin canım benim inş.

RABBİM SAĞLIKLA KAVUŞMALARINI NASİP ETSİN BEBİŞLERİNE

CANLARIM BENİM UMARIM GÖNLÜNÜZE GÖRE BİR EV BULURSUNUZ EN KISA SÜREDE İNŞALLAH BEN ALLAH NASİP EDERSE CUMA TAŞINACAM KENDİ EVİME

aminnnn tatlım, senin gibi bulur yerleşiriz inş. en kısa sürede, cuma günü ay ne gzel çifte mutlulukk senin kii

Son düzenleme:
canım evin ne kadar işyerine yakın olursa okadar iyi olur aslında bir sorun olduğunda rahat gidip gelebilirsin öğlen aralarını bebeğinle geçirirsin güzel olur annesi tatlım bide kayınvaliden ne kadar iyi olursa olsun eğer çocuk eğitiminde anne ve babanın önüne geçerse çocuk çok şımarık oluyor her fırsatta dede babaanne anneanne ye sığınma faktörünü kullanıyor çevremde büyüklerinin yanın yetişen çocuklarda genelde gözlemlediğin anne ve babasının eğitim verirken zorlanması

Günaydın canım benimmm
benim bebeğimde cok hareketli ama rahatsız olmuyorum hiççç
cok mu sert hareketleri ?

canım çook sert değil ama benim uykum hafiftir zaten... en küçük bir harekette uyanıyorum... bebiş hiç durmadan hareket edince düşün halimi

küstüklerim kendilerini bilirler artık

ayyy yerim ben seniiiiiiiiiiiii

sen de beni beklemeden foto koymuşsunnnnnnn , ben de sana küsüm o zaman

Bende öyleyim nilgünüm
içimde kıpraşıp duran cimcime bi kızım varr

Cok geçmiş olsun canım doktora gitmeyi ihmal etmee!

Maşallah ne güzel poz vermiş artissssttttttt

Nişanınız hayırlı olsun,Allah tamamına erdirsin canım...
Ooo havuz mu dedin nasıl hasretim ben denize havuza ama havuza girmek yasak degil mi ?

günaydın canlarım haftanız hayırlara vesile olsun inşallah nasılsınız
mervecim aynı aağrıyı ben 3 gündür çekiyorum uyuyorum uyanıyorum hiç eksilmeden devam ediyor ama geçicek merak etme..

Günaydın canımmmm

Günaydınnnnnnn

günaydın bugün tembellik yaptım yöneticime msj attım öğleden sonra geleceğim dedim mazeret iznim duruyordu hep baktım ekimden sonra kullanamıyacağım onun için bir kısmını kullanayım dedim )

Çanakkale ne güzel bi şehirdirrr bende tatilde bozca ada tarafını düşünüorum bu sene ama bakalımmm
şimdi anladım mevzuyu sıkma canını
herşey gönlünce olur inşallahhh

kızlar çok snirliyimm o sekreterin malum mudurlerinden biri benim emek verdiğim talimata bir yıgın hata bulmus ve herkesee yayınlamıs mailii amacı beni rezil etmekk anladıgım kadarıyla

bana 1 sayfa yazım hatası dolu mail yazmış örneğin ben personeli yazdım ama logodan dolayı o ersoneli çıkmışş bunu personeli olarak düzeltmeliymişimmm bunun gibi saçma sapan yazılar muayane yazmısım fenni muayane olacakmışşşşş

bende tumunu yanıtla dedim ve herkese yayınlayarak

bu kadar incelemiş olmanız beni çok memnun etti söylemiş oldugunuz maddeleri tekrar inceleyeceğim dedim.. inceden laf soktummmm umarım girer yerineeee düzeltmicem ne olursa olsun pislik yapıyorlar iştee Allahtan bulsunlarrrrrrrrrr

ben meydana koydum bir keresinde siz gibi koymadım ki geçmişe bak bulursun

Günaydın GÜZEL ANNİŞLER hepimize iyi haftalar olsun inşallah....

Canımmmm günaydınnn ben sana yollarım be hayatım yeterki küsme sen
canımsın

vallaaa enson hatırladığım biara birinin gazına gelmiştik ammmaaaaa şimcik ispiyonlamak gibi olmasın acaba aysuncum o sen olabilirmisin acaba bizi galyana getiren (burda ki mesaj suçsuzum kosmerim )
moonsunun sucu yok okudum geçmişi hem o durmadan bulemsuya için ekleyecem demiş

günaydın bugün tembellik yaptım yöneticime msj attım öğleden sonra geleceğim dedim mazeret iznim duruyordu hep baktım ekimden sonra kullanamıyacağım onun için bir kısmını kullanayım dedim )
hoşgeldin canım iyi yapmışsınn

evett benimde aklımdaki o ikide bir giderim kontrole özlediğimde kaçarım inş. işime yakın olur canım sende işe yakın mı arıyorsun ?

kesinlikle çünkü tek çocuk ve ilk torun eşimin kız kardeşi yurtdşında evli, bunlr hep bizden ilgi bekliyor yada bizimle uğraşıyorlar, hatta yeni evlendiğimiz zaman bebek muhabbeti oldğunda ne demişti biliyormusun akrabalarının yanında, torun olsunda ben onu alır ç.kaleye götürürürüm orada bakarım annesi gelsin haftasonundan haftasonuna dedi manyakk minnacık bebek annesinden ayrı kalır mı hiçç ben de istersen nufusuna geçir verimde dedim herkes bana şöle br baktı, sonra dedim ki küçücük bebek annesinden ayrı mı kalırmışş ne dyon sen saçma saçma konuşuyonuz dedim, o kadar kızardı kii, sonra o zaman kendiniz bakarsınız orda dedi, bakıcaz tabi dedim bende bebeğe bakmak isteyen gelir arada bizde bakar dedim sustu.

keşke işe gitmeden hep başında durabilsem ama çalışacağım, anneme güveniyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…