canım sanki bebeğin ayaklarının altına yastık koymuşlar da durmadan onu tekmeliyor gibigüzel anlattım dimi (yastık ben oluyorum bu arada )
ayy canım hadı hayırlısı inşallahh yaaa... inşallahhhh tutunur bebeği ablana sımsıkı...
ben yine aynı numeroyu istiyorummm... kaçırmam inşallahh
günaydın canımmm...
kadına bak.. oğluna öğretseymiş iş yapmayı, hayret bişey... o mu yetiştiricekmiş hem? annesi babası ne güne duruyor? ben olsam susmazdım heralde.eşin iyi ağzının payını vermiş yine
inşallah hemen bulursunuz onlara uzakkkkkk bir ev...
yok canım sıcaktan değil.. incecik bi gecelikle uyumuştum, gece kalkıp bi pijama bile giydim, serin oluyo bizim oralar.
ayyyyyyyyy bende zor kalktım ya sabah işe gelmek için sürüdüm resmen kendimi canımmdemek haftasonu aynı işi yapmışız bizde ev baktık sıcaklardada hiç çekilmiyor hakikatennnn inş. gönlüne göre bulursun canım uzak olursan kafaları her estikçe gelemezler sana kayınvalideciğin
Herkese kocamaaaan GÜNAYDINNNN
Nasılsınız annişleerrrr ?
RABBİM SAĞLIKLA KAVUŞMALARINI NASİP ETSİN BEBİŞLERİNE
CANLARIM BENİM UMARIM GÖNLÜNÜZE GÖRE BİR EV BULURSUNUZ EN KISA SÜREDE İNŞALLAH BEN ALLAH NASİP EDERSE CUMA TAŞINACAM KENDİ EVİME
günaydınküs olmadıklarıma ise kocaman bir günaydınnn
kızlarr günaydınnnnnnn
çoooookk uykusuzum bugün yaaa... tüm gece bi sağa sola dönüp durdum.. kızım hiç rahat durmadı, sürekli hareket etti, tekmeledi, dönüp durdu beni de uyutmadıözellikle sağ tarafa yattığımda hareketleri fazlalaşıyordu, rahat edemiyor mu ki diye düşünüp durdum.. zor bir gece geçirdim
Herkese kocamaaaan GÜNAYDINNNN
Nasılsınız annişleerrrr ?
aynen içimden neler geçirdimde, eşimin cevap vermesini istedim hep veriyorum ben kötü olurum diye, ama şuan sabrediyorum az daha böyle şeyler söylerse görecekler günleriniiiizaten onların yetiştirmesini hiç istemiyorum kendi annem bakacakkk hıhh çatlasınn
inşallahh canım yaaa inş. buluruz dua edin, insanın aklına yatan ev bulmasıda zormuş yahuu
bebekk olduğunda nasıl geleceğiz bakalım işegece uyumadan :)
Canımmm günaydınn kayınvalidenle oturdugunu bilmiodum
foruma gec katılınca herşeyden geç haberim oluo tabi
Kayınvalideyle oturmak zordur sanırım ama cokta faydası olur diye düşünüorum
İnşallah gönlüne göre bir ev bulursunnn
RABBİM SAĞLIKLA KAVUŞMALARINI NASİP ETSİN BEBİŞLERİNE
CANLARIM BENİM UMARIM GÖNLÜNÜZE GÖRE BİR EV BULURSUNUZ EN KISA SÜREDE İNŞALLAH BEN ALLAH NASİP EDERSE CUMA TAŞINACAM KENDİ EVİME
küstüklerim kendilerini bilirler artıkpuffff ......
kızgınım ben hepinize beni beklememiş ve resimlerinizi eklemişsinizküstüm ben haberiniz olsun daha pazartesi gününede geçmiyecek küskünlüğüm
canım evin ne kadar işyerine yakın olursa okadar iyi olur aslındabebekk olduğunda nasıl geleceğiz bakalım işegece uyumadan :)
aaa sizde mi ev baktınız nerede oturuyorsunuz kuzum ? inş. canım yaa o yüzden çarşıdan istiyorum bahanemde ie yakın olsun, hem kolay satılabilsinçok böyle aman aman şeyleri yok bak gerçekten, laf sokmalarıda yokk ama bebek üstünde hüküm sürmelerini istemiyorum, birde kayınpederim çok uyuzzz
Günaydın canım benimmm
benim bebeğimde cok hareketli ama rahatsız olmuyorum hiççç
cok mu sert hareketleri ?
küstüklerim kendilerini bilirler artık
Bende 23.haftanın içine girdim ve sanırsın ki içimde bi balık var,maaşallah öyle güzel hareketler hissediyorum ki tam babasını çağırıyorum o an duruyo
Diyorum ana kuzusu olacak benim oğluşum :)))
Canım 1-2 haftaya çok çok hissedersin bak görürsün...
İyice yoğunlaştı bu sıralar...
kızlar gunaydın aksam gırıp yazmıstım saglık ocagına gtcem dıe ama aksam baslayan bas agrım sabahta uyandıgımda da devam edınce gtmekten vazgectım basımın sol tarafında lanet bı agrı var sol gözumude kapsıyo bas agrısı sorun degıl de gözume de ındıgı ıcın korkuyorum valla.nette de sorun var ınsallah cekılıs anında bı aksılık cıkmaz da burda olabılırım
günaydın teyzoşlar sizde benimle tanışmaya ne dersiniz ?
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...sim-annelerinin-bebekleri-9.html#post25329736
canlarım günaydın..yogun bi haftasonunun ardından yeniden iş başı yapmak zorunda olmanın dayanılmazzz mutsuzlugu var üzerimdee...neyseki siz varsınızz
haftasonun küçük kardeşimin nişanı vardı...bende tek abla/görümce oldugum için bütün işler bana kaldı...sabah 11de gelinimizle kuaföre başladı serüvenimiz...ardından fotografçı...ardından 19-23 arası süren bol oyunlu, hiç oturmadıgım bi nişan oldu...kızım çok uslu durdu üzmedi beni...bi ara topuklu ayakkabılara dayanamadım ve ayakkabıları çıkarıp çaktırmadan ayaklarımı dinlendirdimm
gece eve geldımgımızdee ayaklarımın sızlamasından bi süre yürüyemedim ve uyuyamadım...ertesi sabah biraz daha iyiydim...kocişin ısrarıylaa bağ evine gittik ve meşhur havuzumuzu doldurduk..çok eğlendik..aslında dizlerime iyide geldi...su beni dinlendirdi...
şimdide kahvaltımızı yapıyoruz kızımla..biraz geçmiş okuyupp yetişceezz size inşalahh teyzoşlar...
günaydın canlarım haftanız hayırlara vesile olsun inşallah nasılsınız
mervecim aynı aağrıyı ben 3 gündür çekiyorum uyuyorum uyanıyorum hiç eksilmeden devam ediyor ama geçicek merak etme..
aynen içimden neler geçirdimde, eşimin cevap vermesini istedim hep veriyorum ben kötü olurum diye, ama şuan sabrediyorum az daha böyle şeyler söylerse görecekler günleriniiiizaten onların yetiştirmesini hiç istemiyorum kendi annem bakacakkk hıhh çatlasınn
inşallahh canım yaaa inş. buluruz dua edin, insanın aklına yatan ev bulmasıda zormuş yahuu
bebekk olduğunda nasıl geleceğiz bakalım işegece uyumadan :)
aaa sizde mi ev baktınız nerede oturuyorsunuz kuzum ? inş. canım yaa o yüzden çarşıdan istiyorum bahanemde ie yakın olsun, hem kolay satılabilsinçok böyle aman aman şeyleri yok bak gerçekten, laf sokmalarıda yokk ama bebek üstünde hüküm sürmelerini istemiyorum, birde kayınpederim çok uyuzzz
günaydınn canım hoşgeldinn
günaydınnn.. avatarını yesinler seninnnn
iyiyiz tatlım sen nasılsınnnn
günaydın canımmmm... kimle küssün yaaa noldu ?
eşin de anlamış cevap vermiş en azından
küstüklerim kendilerini bilirler artık
günaydın canım hoşgeldinnnnhayırdır kime küssün :)
günaydın tatlım, yok onlarla oturmuyorum, çanakkalenin ilçesinde oturuyorum, kayınvalidemler ç.kale merkezde oturuyorlar fakat oturduğumuz ev onların, 3 katlı, biz 3. katındayız, birde çatı katı var orada kendilerine kalacak yer yapmışlar, mutfak banyo birde oda, gelince orada kalıyorlar,ama tek çocuk olduğu için çok üstümüze düşüyorlar, kayınpederimde uyuz bir kişilik ev biraz da bize küçük geliyor tatlım, çocukta oalcak sıkışmalık oluyor,ondan bakıyoruz, zaten birlikte olmaz kuzum yaaa, kabul etmezdmm
amin canım benim inş.
aminnnn tatlım, senin gibi bulur yerleşiriz inş. en kısa sürede, cuma günü ay ne gzel çifte mutlulukk senin kii
ben meydana koydum bir keresinde siz gibi koymadım ki geçmişe bak bulursuncanım çook sert değil ama benim uykum hafiftir zaten... en küçük bir harekette uyanıyorum... bebiş hiç durmadan hareket edince düşün halimi
ayyy yerim ben seniiiiiiiiiiiii
sen de beni beklemeden foto koymuşsunnnnnnn , ben de sana küsüm o zaman
canımsınGünaydın GÜZEL ANNİŞLERhepimize iyi haftalar olsun inşallah....
Canımmmm günaydınnn ben sana yollarım be hayatım yeterki küsme sen
moonsunun sucu yok okudum geçmişi hem o durmadan bulemsuya için ekleyecem demişvallaaa enson hatırladığım biara birinin gazına gelmiştik ammmaaaaaşimcik ispiyonlamak gibi olmasın acaba aysuncum o sen olabilirmisin acaba bizi galyana getiren (burda ki mesaj suçsuzum kosmerim )
hoşgeldin canımgünaydın bugün tembellik yaptım yöneticime msj attım öğleden sonra geleceğim dedim mazeret iznim duruyordu hep baktım ekimden sonra kullanamıyacağım onun için bir kısmını kullanayım dedim)
canım evin ne kadar işyerine yakın olursa okadar iyi olur aslındabir sorun olduğunda rahat gidip gelebilirsin öğlen aralarını bebeğinle geçirirsin güzel olur annesi tatlım bide kayınvaliden ne kadar iyi olursa olsun eğer çocuk eğitiminde anne ve babanın önüne geçerse çocuk çok şımarık oluyor her fırsatta dede babaanne anneanne ye sığınma faktörünü kullanıyor çevremde büyüklerinin yanın yetişen çocuklarda genelde gözlemlediğin anne ve babasının eğitim verirken zorlanması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?