2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

günaydın canım çok geçmiş olsun ara ara olabilir endişe etme bitanem..

maşallahhh:)

güzel bir yorgunluk olmuş kuzum senin için günaydın...

günaydın canlarım haftanız hayırlara vesile olsun inşallah nasılsınız
mervecim aynı aağrıyı ben 3 gündür çekiyorum uyuyorum uyanıyorum hiç eksilmeden devam ediyor ama geçicek merak etme..

seninde kuzucum günaydın

günaydın balım benim.. aynen esram ya benimkide sola yatınca resmen çırpınıyor sıpa... bir de sabahları 9 u geçirirsem resmen beni dövüyor erkenden uyanıp mama yemek zorundayız artık o kadar tekmeliyor ki tüm vücudum sallanıyor, büyüdüklerinde ne yapacaksak?:26::26: seviyorum çirkin oğlumu:)

günaydın kuzucum, sendrom yok unutalım:)

günaydın canım hakkaten sinir bozucu Allah tez zamanda gönlüne göre veriri inşallah kuzum...

Herkese kocamaaaan GÜNAYDINNNN

Nasılsınız annişleerrrr ?

günaydın canım, gayet iyiyiz sen nasılsın?

günaydın canım inşallah sende tez zamanda bulursun ev bebeğim...

günaydın küs olmadıklarıma ise kocaman bir günaydınnn

küstüklerim kendilerini bilirler artık

günaydın kuzum, küsme ya senin için tekrar koyacağım bugün

günaydın bugün tembellik yaptım yöneticime msj attım öğleden sonra geleceğim dedim mazeret iznim duruyordu hep baktım ekimden sonra kullanamıyacağım onun için bir kısmını kullanayım dedim )

günaydın canım iyi yapmışsın ya keşke bizde de olsa izinler...

ay gerizekalılar ya öküz... boşver kuzum aldırma az kaldı...

bende evle ilgili bir sürü bişey yaptım benimde aklımda daha niceleri var kuzum... bende tatilden sonra başlayacağım inşallah...

HADİİİ herkes bi albüm oluştursun benim göremediğim cook kişi var ama yaaa
ama ööle hemencicik silmeyin kalsın 1 saat en azından olmaz mı
nasılsa sadece arkadaş listemiz görüooo

ben 6 istiyorummmmmmm

yok su an tam yerinde canım göbeğin altında yani ilerki aylarda yukarı çıkacak son ayda aşşağıya inecek
ben sayfasını buluyuum şimdi eklediğim resmin

ya bazıları daha yukarda hissediyor acaba benimki aşağıda mı kaldı dedim.. ayy ben bugün ne çok vesveseliyimmmmmmm

terbiyesizler.. nasıl şirket bu yaaa... ben de gece uyurken karar verdim 2 ay kala bırakıyorum işi...

bayanlar çekilişimizi yapalım bir nömere alayım sizlerdennn

6!

yalan mı kızım sen ve bennnn

yaa sen başlattın amaaaaaaaaaa

rüyan hayırlara çıksın canım..ben cidden hamile yastgı kullanıyorum..sol tarafıma yatmak daha kolay oluyorr böylece...veeee harbidenn kociş ufacıkk yerdeee yatıyorrr kızzzzzzzzzzzzzz

ayyyyy inanmıyorum yaaa.. sen alıcam diyodun da sonra vazgeçtin sanıyodum ben yazık adama ayyyyyy

kızlarrr sol tarafımdaaa hareketlenmeler hissediiyorummmm kızım mı acabaaa

:):) çok yaramaz olucak bunlar yaaaaa

HADİİİ herkes bi albüm oluştursun benim göremediğim cook kişi var ama yaaa
ama ööle hemencicik silmeyin kalsın 1 saat en azından olmaz mı
nasılsa sadece arkadaş listemiz görüooo

ben koydum

Çekiliş nasıl olacak yahu hepimiz online olmalı mıyız öyleyse saat 14 :00 uygun olur eğer bulemsu ya da esra çekiyorsa özel mesaj atarsınız kızlar uyanınca bişeyler atıştırmıştım şimcik te kahvaltı yapacağız

Günaydınnnn biz geldikkk

Yıllık izinden döndüm arkadaşlar işteyim 2 haftadır fazla girip yazamadım geçen perşembe ayrıntılı ultrasonumuz vardı ve kesin olarak öğrendik kızımız oluyorrrr

Bu arada yazamasamda bikaç seyden haberdarım duaya başlamışsınız allah kabul etsın dua topiğine ayrıyeten yazarım geçmediyse bende katılmak ısterım zira en erken doguranınız ben olcam büyük ihtimalle

Bugun hediye çekilişini de yapıyosunzu sanırım eğer söylenmediyse ben 5 numara diyorum söylendiyse 12

hepimize güzel bir hafta diliyorummm

Günaydın kızlarrr

Biz geldikk.. Dün denize gittik.. Oğluşumla oynadık çok güldük eğlendik ama 30 faktör pek koruyamadı bizi omuzlarımız yanmış, ama olsun çok pozitif başladık haftaya

Sziler nasılsınız numeromu seçiyoruzzz
kaça kadar hakkımız var? yani 1 ile kaç arası ?

kızlar anne olmak ne kadar zormuş. şimdiden sürekli onun için endişeleniyorum. dünden beri hiç hareketini hissetmedim şu an son derece moralim bozuk. bir kıpırtısına dünyayı verirdim şu anda. aklıma kötü kötü şeyler geliyor. yarın da detaylımız var bakalım. çok zor çok.

canım bende eylulde 15 gun rapor 15 gun yıllık iznimi kullanayım diyorum bu 15 gun raporluyken maaş ödemesi oluyor mu :26: patronlada konusucam bebek dogduktan sonra denicem eğer gelebilirsem gelicem dicem

evet esram ya napacaksak?

hoşgeldin canım kızın hayırlı olsun:) ne zaman görünüyor doğum tarihin benim 25 ekim 1 kasım aralığı gözüküyor:26::26:

günaydın canım ne güzel deniz ben de gidiyorum haftasonu:) bepanthene sür yanıklarına hemen geçer kuzum

ben bebişimin muhtemel doğum tarihi olan 9 u seçiyorum :)

Esraaaaaaa yirim seni bennn

günaydın canımm hoşgeldin.....
canım liste yaptık ya artık yeni gelenleri sıraya koyuyoruz, doğum tarihine göre yapmıyoruz... çok karışır tekrar düzenlersek, baya uğraştık bu hale getirene kadar.

günaydın canımm... beni 20 faktör bile baya korudu canım.. gerçi şemsiyenin altından da pek çıkmadım

ben de çok hareket ettiği için endişeleniyorum yaaa...
bu arada kızımın adı sare olucak inşallah :)
hiç endişelenme canım rahat ol :)

kızlar resimlere birazdan bakayım esra uyandı kahvaltı hazırdı zaten doyurayım bebeğimi geliyorum mızmızlanmaya başladı çünkü
siz numaralarınızı seciç 11 ve 23 arasında bir rakam şeçin çekilişe en son esrakar katıldı ve 23 kişiyiz toplamda ben kahvaltıdan sonra döneceğim sizlere
ayrıca özel mesajda kota olmasından dolayı konu başlığı olaraktan nicklerinizi yazın ve adreslerinizi bulemsu_@hotmail adresine yollayın lütfen böyle daha güzel bir ulaşım olur değilse çok uğrasırız akşama kadar mesaj atmam lazım gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…