kızlar gunaydın aksam gırıp yazmıstım saglık ocagına gtcem dıe ama aksam baslayan bas agrım sabahta uyandıgımda da devam edınce gtmekten vazgectım basımın sol tarafında lanet bı agrı var sol gözumude kapsıyo bas agrısı sorun degıl de gözume de ındıgı ıcın korkuyorum valla.nette de sorun var ınsallah cekılıs anında bı aksılık cıkmaz da burda olabılırım
günaydın teyzoşlar sizde benimle tanışmaya ne dersiniz ?
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...sim-annelerinin-bebekleri-9.html#post25329736
canlarım günaydın..yogun bi haftasonunun ardından yeniden iş başı yapmak zorunda olmanın dayanılmazzz mutsuzlugu var üzerimdee...neyseki siz varsınızz
haftasonun küçük kardeşimin nişanı vardı...bende tek abla/görümce oldugum için bütün işler bana kaldı...sabah 11de gelinimizle kuaföre başladı serüvenimiz...ardından fotografçı...ardından 19-23 arası süren bol oyunlu, hiç oturmadıgım bi nişan oldu...kızım çok uslu durdu üzmedi beni...bi ara topuklu ayakkabılara dayanamadım ve ayakkabıları çıkarıp çaktırmadan ayaklarımı dinlendirdimm
gece eve geldımgımızdee ayaklarımın sızlamasından bi süre yürüyemedim ve uyuyamadım...ertesi sabah biraz daha iyiydim...kocişin ısrarıylaa bağ evine gittik ve meşhur havuzumuzu doldurduk..çok eğlendik..aslında dizlerime iyide geldi...su beni dinlendirdi...
şimdide kahvaltımızı yapıyoruz kızımla..biraz geçmiş okuyupp yetişceezz size inşalahh teyzoşlar...
günaydın canlarım haftanız hayırlara vesile olsun inşallah nasılsınız
mervecim aynı aağrıyı ben 3 gündür çekiyorum uyuyorum uyanıyorum hiç eksilmeden devam ediyor ama geçicek merak etme..
kızlarr günaydınnnnnnn
çoooookk uykusuzum bugün yaaa... tüm gece bi sağa sola dönüp durdum.. kızım hiç rahat durmadı, sürekli hareket etti, tekmeledi, dönüp durdu beni de uyutmadıözellikle sağ tarafa yattığımda hareketleri fazlalaşıyordu, rahat edemiyor mu ki diye düşünüp durdum.. zor bir gece geçirdim
cici anneler günaydın yine bir pazartesi günü ve sendromunda birlikteyizznasılsınız kuzular hafta sonu genellikle evdeydik kızımla
canım geçmiş olsun yaaaneden ağrıyor kiii
günaydın canımmmm hayırlı olsun nişanınızAllah mutlu etsin darısı abiciğimin basına çok yormasaydın kendinii çok oynamasaydın
günaydın şekercimm aminnn hamd olsun iyiyiz sen nasılsın neden basınız agrıyor kıyamam sizeee
günaydın kızlarrrrr bu gün pazt. canım hiç işe gelmek istemedi zaten yoğun bir hafta beni bekliyorbebişimle çok uykumuz var
kayınvalidemler burada, ilk defa bu yıl bahçe ekiyorlar onlar 2 gün bahçede iken yemekleri yaptım sofra hazırladım onları bekledik, yemekte bir ara yine torun muhabbeti geçti..
kayınvalidem eşimi hiç çalıştırmamış iş yaptırmamış pek işten anlamaz eşim, o yüzden diyorki bu sefer senin gibi yetiştirmicem onu, her işe koşturucam, her işi öğrenecek demez mi yemektebak bakk annesi babası burada dururken o yetiştircek nasıl büyüyeceğine o karar verecek hiçç ses etmedim, eşim yüzüme baktı nasıl bişey demedim diye şaşkınlıkla, sonra biz senin işlerine yetişmeye mi çocuk doğurucaz dedi kayınvalidem de öyle kaldı konuyu uzatmadııı... çok sinir oldum
benim acil çarşıdan ev bulmam lazım bunlarla uğraşamam, haftasonu gezdik bir tane denk geldi sadece, onunda içini göremedim haftaiçi gideceğizz.
canım yorulmuşsun kardeşinin hayırlı olsun düğünü mutlu olurlar inş.
havuzda diinlenmişsin bak biraz ne güzel,
günaydın canım hadii yaa bazı geceler olur öyle, belkide o değil sıcak v.s. şeyler bunaltmıştır seni ?
Herkese kocamaaaan GÜNAYDINNNN
Nasılsınız annişleerrrr ?
ayyyyyyyyy bende zor kalktım ya sabah işe gelmek için sürüdüm resmen kendimi canımmdemek haftasonu aynı işi yapmışız bizde ev baktık sıcaklardada hiç çekilmiyor hakikatennnn inş. gönlüne göre bulursun canım uzak olursan kafaları her estikçe gelemezler sana kayınvalideciğin
günaydınküs olmadıklarıma ise kocaman bir günaydınnn
küstüklerim kendilerini bilirler artık
günaydın bugün tembellik yaptım yöneticime msj attım öğleden sonra geleceğim dedim mazeret iznim duruyordu hep baktım ekimden sonra kullanamıyacağım onun için bir kısmını kullanayım dedim)
kızlar çok snirliyimm o sekreterin malum mudurlerinden biri benim emek verdiğim talimata bir yıgın hata bulmus ve herkesee yayınlamıs mailii amacı beni rezil etmekk anladıgım kadarıyla
bana 1 sayfa yazım hatası dolu mail yazmış örneğin ben personeli yazdım ama logodan dolayı o ersoneli çıkmışş bunu personeli olarak düzeltmeliymişimmmbunun gibi saçma sapan yazılar muayane yazmısım fenni muayane olacakmışşşşş
bende tumunu yanıtla dedim ve herkese yayınlayarak
bu kadar incelemiş olmanız beni çok memnun etti söylemiş oldugunuz maddeleri tekrar inceleyeceğim dedim.. inceden laf soktummmm umarım girer yerineeeedüzeltmicem ne olursa olsun pislik yapıyorlar iştee Allahtan bulsunlarrrrrrrrrr
Günaydın kızlar, inşallah iyisiniz. Ben çok yorgunum(((
Artık karnımın iyice büyüyüp hareketlerimi engellemesi ve 6. ayımın başlamasıyla beraber doğum moduna girmiş bulunmaktayım. evimin her işini bir an önce bitirip 7. ayın sonuna kadar bebeğimle ilgili her işi halletmeye karar verdim :)))
Cumartesi eşim ve kardeşim nihayet bebek odasını boşalttılar, canım kızımın odasını boş görmenin mutluluğunu yaşadım. durup durup odaya gittim baktım :)))) onu mu yapsam bunu mu yapsam bir sürü hayeller kurdum :)))) bu hafta boya rengini belirleyeceğiz uygun bir zamanda boya işlemini bitireceğiz. sonra hemen mobilyalarını alıp yerleştirmek istiyorum.
Onun dışında evimle ilgili aklımda kalan ertelediğim bir sürü işide hallettim :))) eşim ve kardeşim pes oynarlarken iyice oyalandılar ve ben dinlene dinlene yavaş yavaş çoğu işimi hallettim. omuzlarımdan gerçekten büyük bir yük kalktı.
Pazar günü kayınvalidemin yazlığına gittik, çok güzel mamalar yedik, bebişimin mikili puzzlenı bitirdik saatine başladık, akşam bol bol yürüyüş yaptık. gece 1 de döndük. çok fazla yorulmuşum farkında olmadan bebişimde biraz sakin davrandı tüm gün, biraz endişelendim. gece yatağıma yatınca hanfendinin mesaisi başladı. hiç bu kadar sert hareketlerini hissetmemiştim. canım benim annesinin merakını fazlasıyla giderdi. bir oyana bir buyana, sanırım taklalar ata ata gezindi durdu. karnımda dağlar tepeler çukurlar nasıl bir şölen ya, çok mutlu oldumhemen eşimi çağırdım oda gördü hissetti tepikleri ve yine kızımızı uyutma işi ona kaldı :))) şimdiden eşim alışıyor kızını uyutmaya, hadi kızım sakinleş hadi uyu diye diye bebişimiz sakinleşti uyudu :)))
bugün yoğun bir gün olacak, birazdan göz atıcam yazdıklarınıza.
bayanlar çekilişimizi yapalım bir nömere alayım sizlerdennn
bulemsu
senin için yeni resimler de yükledimmmm
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=25695
yok su an tam yerinde canım göbeğin altında yani ilerki aylarda yukarı çıkacak son ayda aşşağıya inecek
ben sayfasını buluyuum şimdi eklediğim resmin
canım son 2 ay Allahın izniyleinşAllah yoksa kıyamet kopucak buyuk tartışmalar yasıcaz biraz once odaya geldi paulayla konusmak için cok soguktu bende öyle davrandım mesaj yerine ulasmısss aynne sekretere bile gitti düşünnn
bayanlar çekilişimizi yapalım bir nömere alayım sizlerdennn
yalan mı kızım sen ve bennnn
rüyan hayırlara çıksın canım..ben cidden hamile yastgı kullanıyorum..sol tarafıma yatmak daha kolay oluyorr böylece...veeee harbidenn kociş ufacıkk yerdeee yatıyorrr kızzzzzzzzzzzzzz
kızlarrr sol tarafımdaaa hareketlenmeler hissediiyorummmmkızım mı acabaaa
günaydın balım benim.. aynen esram ya benimkide sola yatınca resmen çırpınıyor sıpa... bir de sabahları 9 u geçirirsem resmen beni dövüyor erkenden uyanıp mama yemek zorundayız artık o kadar tekmeliyor ki tüm vücudum sallanıyor, büyüdüklerinde ne yapacaksak?:26::26: seviyorum çirkin oğlumu:)
HADİİİ herkes bi albüm oluştursun benim göremediğim cook kişi var ama yaaa
ama ööle hemencicik silmeyin kalsın 1 saat en azından olmaz mı
nasılsa sadece arkadaş listemiz görüooo
günaydın canım ohh süper olmuşş valla tamda benim de ihtiyacım olan şeyy
evet canım çok güzeldir bekleriz, bozca ada güzeldir insanlar mutlaka geçerken bir sapmak isterler oraya şirin bir yer, suyu biraz soğuk olasada ısınmaya başlamıştır
amin canımm inş.
a-a uyuzlara bakkk neden böyle yapıyorlar kuzum yaapazt. günü insanın morelini bozuyorlar hayret bişi, iyi yapmışın hatta daha iğneleyici laf sokaydınn
kesinliklee biliyorlar sağol canım, çocuk bile anlamış vereceği cevabı bilmiştee kız napsın büyüklerine bişi dememiş. faerim ona,. hayret bişi yaa, herşeye bir laf bırak insanlar hayatlarını istediği gibi yaşasın destek olmuyorlarsa kötek hiçç olmasınlar,
evet canım ne güzel söyledinn aminnnn
ben 6 istiyorummmmmmm
ya bazıları daha yukarda hissediyor acaba benimki aşağıda mı kaldı dedim.. ayy ben bugün ne çok vesveseliyimmmmmmm
terbiyesizler.. nasıl şirket bu yaaa... ben de gece uyurken karar verdim 2 ay kala bırakıyorum işi...
6!
yaa sen başlattın amaaaaaaaaaa
ayyyyy inanmıyorum yaaa.. sen alıcam diyodun da sonra vazgeçtin sanıyodum ben yazık adama ayyyyyy
:):) çok yaramaz olucak bunlar yaaaaa
ben koydum
ben 6 istiyorummmmmmm
ya bazıları daha yukarda hissediyor acaba benimki aşağıda mı kaldı dedim.. ayy ben bugün ne çok vesveseliyimmmmmmm
terbiyesizler.. nasıl şirket bu yaaa... ben de gece uyurken karar verdim 2 ay kala bırakıyorum işi...
6!
yaa sen başlattın amaaaaaaaaaa
ayyyyy inanmıyorum yaaa.. sen alıcam diyodun da sonra vazgeçtin sanıyodum ben yazık adama ayyyyyy
:):) çok yaramaz olucak bunlar yaaaaa
ben koydum
Günaydınnnn biz geldikkk
Yıllık izinden döndüm arkadaşlar işteyim 2 haftadır fazla girip yazamadım geçen perşembe ayrıntılı ultrasonumuz vardı ve kesin olarak öğrendik kızımız oluyorrrr
Bu arada yazamasamda bikaç seyden haberdarım duaya başlamışsınız allah kabul etsın dua topiğine ayrıyeten yazarım geçmediyse bende katılmak ısterım zira en erken doguranınız ben olcam büyük ihtimalle
Bugun hediye çekilişini de yapıyosunzu sanırım eğer söylenmediyse ben 5 numara diyorum söylendiyse 12
hepimize güzel bir hafta diliyorummm
Günaydın kızlarrr
Biz geldikk.. Dün denize gittik.. Oğluşumla oynadık çok güldük eğlendik ama 30 faktör pek koruyamadı bizi omuzlarımız yanmış, ama olsun çok pozitif başladık haftaya
Sziler nasılsınız numeromu seçiyoruzzz
kaça kadar hakkımız var? yani 1 ile kaç arası ?
Esraaaaaaa yirim seni bennn
Günaydınnnn biz geldikkk
Yıllık izinden döndüm arkadaşlar işteyim 2 haftadır fazla girip yazamadım geçen perşembe ayrıntılı ultrasonumuz vardı ve kesin olarak öğrendik kızımız oluyorrrr
Bu arada yazamasamda bikaç seyden haberdarım duaya başlamışsınız allah kabul etsın dua topiğine ayrıyeten yazarım geçmediyse bende katılmak ısterım zira en erken doguranınız ben olcam büyük ihtimalle
Bugun hediye çekilişini de yapıyosunzu sanırım eğer söylenmediyse ben 5 numara diyorum söylendiyse 12
hepimize güzel bir hafta diliyorummm
Günaydın kızlarrr
Biz geldikk.. Dün denize gittik.. Oğluşumla oynadık çok güldük eğlendik ama 30 faktör pek koruyamadı bizi omuzlarımız yanmış, ama olsun çok pozitif başladık haftaya
Sziler nasılsınız numeromu seçiyoruzzz
kaça kadar hakkımız var? yani 1 ile kaç arası ?
kızlar anne olmak ne kadar zormuş. şimdiden sürekli onun için endişeleniyorum. dünden beri hiç hareketini hissetmedim şu an son derece moralim bozuk. bir kıpırtısına dünyayı verirdim şu anda. aklıma kötü kötü şeyler geliyor. yarın da detaylımız var bakalım. çok zor çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?