2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
vallaaa enson hatırladığım biara birinin gazına gelmiştik ammmaaaaa şimcik ispiyonlamak gibi olmasın acaba aysuncum o sen olabilirmisin acaba bizi galyana getiren (burda ki mesaj suçsuzum kosmerim )

evet evet o benimmmm ben kızları yoldan çıkardım bulemsummmm yine yayınlarız canın saolsun seninnnn

günaydın kızlar...

günaydın canım...

Günaydın GÜZEL ANNİŞLER hepimize iyi haftalar olsun inşallah....

günaydın canımm. aminn.. hemen geçsin bu hafta... sonraaaa kocişle 15 gün beraberiz çünküü

Nasıl tatlı cimcime di mi amaa yaa içim gitti bunu görünce

evett çok şekerrr :)

vallaaa enson hatırladığım biara birinin gazına gelmiştik ammmaaaaa şimcik ispiyonlamak gibi olmasın acaba aysuncum o sen olabilirmisin acaba bizi galyana getiren (burda ki mesaj suçsuzum kosmerim )

evet aysun koydu resmini sonra bana söyledi, sen de koy diye... ben koydum sonra sırayla herkes koydu

günaydın bugün tembellik yaptım yöneticime msj attım öğleden sonra geleceğim dedim mazeret iznim duruyordu hep baktım ekimden sonra kullanamıyacağım onun için bir kısmını kullanayım dedim )

günaydın canım... ohh ne güzel pazartesi sabahı atlattın mı hafta iyi geçer

ayyyy çok güzel düşünmüşsünüz ekle canım benide bende katılırım :))))rüyamda kayınvalidemi gördüm kocamla beni bi yalnız bırakmıyodu
ekliyorum canım

Ah canım yaaa,yordular mı seni yine
Uzat ayaklarını dinlen bol bol...

Sorma şekerim yaa Allahtan bu sefer çevre illeri dolaşacak 3-4 gün de bitirir işini inşallah..Amiinnn..
hemde ne yorulma dünde yoruldum eşim kızdı hatta bir ara bana fatma gezinip durma sonra evde sıkıntı çekerken bende çekiyorum diye ama üstüne alınan olmadı bende yoruldum gene maleseff
ama var ya bahçemizdeki mısırlar toprakdan filizlenmiş bamyalar filizlenmiş biberlerde çiçekler var ay ne mutlu olduk eşimleeeee:))eşim bahçeden hiç ayrılmadı kayınpeder uyuz oldu biizm bahçenin güzelleşmesine benim bahçem daha güzel diyor
dangalak sen ekeli 1 ay oldu biz ekeli 10 gün olmadı daha

geçmiş olsun canım biz çekilişi yaparız gün boyu sürecek çekilişimiz sende denk gelirsin merak etme

hayırlı olsun kardeşinin nişanı canım yorulmuşsun ama deymiş güzel yorgunluk bunlar gerçi ben sanada küstüm

kızın sol tarafında duruyorsa sağ tarafa yattığında hareketlerini daha rahat hissedersin sağda duruyorsa sol tarafa yattığında daha rahat hissedersin hareketini telaşlanacak bir durum yok yanii

kendilerinde olan eksikliği nasıl biliyorlar değil mi canım sıkma sen tatlı canını geçen benim kayınpederde eşimle benim çocuk yetiştiremediğimizi söylemiş büşranın yanında büşra ters ters baktım diyor anladı sucunu diyor içinden dedesine dede madem sen iyi yetiştiriyorsun babamı sen yetiştirdin adam akıllı yetiştirseydin de bizde düzgün yetişseydik demek geçmiş ama dememiş kuzum saygısındaninşş en kısa zamnda gönlüne göre evin olur eksik dua etmeyelim rabbim evladını gönlüne göre yetiştireceğin bir ev versin sana diyelim yada

aman sen üzülme surda kaç ayın varki sık dişini verme canını kazandık diye sevinemesinler

günaydın bugün tembellik yaptım yöneticime msj attım öğleden sonra geleceğim dedim mazeret iznim duruyordu hep baktım ekimden sonra kullanamıyacağım onun için bir kısmını kullanayım dedim )

günaydın canım ohh süper olmuşş valla tamda benim de ihtiyacım olan şeyy

Çanakkale ne güzel bi şehirdirrr bende tatilde bozca ada tarafını düşünüorum bu sene ama bakalımmm
şimdi anladım mevzuyu sıkma canını
herşey gönlünce olur inşallahhh

evet canım çok güzeldir bekleriz, bozca ada güzeldir insanlar mutlaka geçerken bir sapmak isterler oraya şirin bir yer, suyu biraz soğuk olasada ısınmaya başlamıştır

amin canımm inş.

a-a uyuzlara bakkk neden böyle yapıyorlar kuzum yaa pazt. günü insanın morelini bozuyorlar hayret bişi, iyi yapmışın hatta daha iğneleyici laf sokaydınn

kesinliklee biliyorlar sağol canım , çocuk bile anlamış vereceği cevabı bilmiştee kız napsın büyüklerine bişi dememiş. faerim ona,. hayret bişi yaa, herşeye bir laf bırak insanlar hayatlarını istediği gibi yaşasın destek olmuyorlarsa kötek hiçç olmasınlar,

evet canım ne güzel söyledinn aminnnn

ay ne ayıp yaaa.. sadece sana neden mail atmıyor ki herkese atıyor? böyle müdürlük liderlik olmaz ki... kendini küçültmüş resmen adam... sekreter de çok sevinmiştir eminim...
ahh kuzum bi an önce çık sen şu işten yaa... çok yıpratıyolar seni.

ben meydana koydum bir keresinde siz gibi koymadım ki geçmişe bak bulursun

aaa öyle mi... senin için tekrar koyarım hayatımmmmmmm...

ama resimleri nasıl görücez biz... hangi sayfada kalmıştır kim bilir tekrar eklesen olmaz mı

kızın sol tarafında duruyorsa sağ tarafa yattığında hareketlerini daha rahat hissedersin sağda duruyorsa sol tarafa yattığında daha rahat hissedersin hareketini telaşlanacak bir durum yok yanii

fatma bi de bişi dicem.. ben hala göbeğimin baya altında hissediyorum hareketlerini.. şimdiye kadar daha yukarı çıkması gerekmez miydi??

Günaydın kızlar, inşallah iyisiniz. Ben çok yorgunum (((

Artık karnımın iyice büyüyüp hareketlerimi engellemesi ve 6. ayımın başlamasıyla beraber doğum moduna girmiş bulunmaktayım. evimin her işini bir an önce bitirip 7. ayın sonuna kadar bebeğimle ilgili her işi halletmeye karar verdim :)))

Cumartesi eşim ve kardeşim nihayet bebek odasını boşalttılar, canım kızımın odasını boş görmenin mutluluğunu yaşadım. durup durup odaya gittim baktım :)))) onu mu yapsam bunu mu yapsam bir sürü hayeller kurdum :)))) bu hafta boya rengini belirleyeceğiz uygun bir zamanda boya işlemini bitireceğiz. sonra hemen mobilyalarını alıp yerleştirmek istiyorum.

Onun dışında evimle ilgili aklımda kalan ertelediğim bir sürü işide hallettim :))) eşim ve kardeşim pes oynarlarken iyice oyalandılar ve ben dinlene dinlene yavaş yavaş çoğu işimi hallettim. omuzlarımdan gerçekten büyük bir yük kalktı.

Pazar günü kayınvalidemin yazlığına gittik, çok güzel mamalar yedik, bebişimin mikili puzzlenı bitirdik saatine başladık, akşam bol bol yürüyüş yaptık. gece 1 de döndük. çok fazla yorulmuşum farkında olmadan bebişimde biraz sakin davrandı tüm gün, biraz endişelendim. gece yatağıma yatınca hanfendinin mesaisi başladı. hiç bu kadar sert hareketlerini hissetmemiştim. canım benim annesinin merakını fazlasıyla giderdi. bir oyana bir buyana, sanırım taklalar ata ata gezindi durdu. karnımda dağlar tepeler çukurlar nasıl bir şölen ya, çok mutlu oldum hemen eşimi çağırdım oda gördü hissetti tepikleri ve yine kızımızı uyutma işi ona kaldı :))) şimdiden eşim alışıyor kızını uyutmaya, hadi kızım sakinleş hadi uyu diye diye bebişimiz sakinleşti uyudu :)))

bugün yoğun bir gün olacak, birazdan göz atıcam yazdıklarınıza.

Benim yakın sayılır canım yürüyerek 10 dk da falan evde oluyorum şuanki evimiz küçük kışında soğuk oluyor kuzey cehpeheye baktığı için o yüzden değiştirmek istiyoruz sen şanslısın canım enazından anneciğin bakabilecekmiş benim yawruşum nasipse bakıcı bakacak artık evin heryeri kamera dolar bide onunla uğraş pehhhhhhh

bulemsuuu canım benimmm gördün mü bakkk itifraflar gelmeye başladı çetenin ele başı aysun yardımcısı esraaa

üffff yaaaa canlar bende çatlak biriyle uğraşıyorum gönderdiğim e-mailleri almadım deyip duruyorrr şu kadına bir bakayım daa çıksın aradan birazdan dönüş yaparız sahalara

günaydın canım... ben 7. aydan sonra herşeye başlamaya karar verdim... hastanedeki arkadaşımdan çok etkilendim çünkü... hiç içimden gelmiyor hemen başlamak... çok yorulacağımı da sanmıyorum kardeşlerim teyzemler sağolsunlar benden fazla meraklılar bebişin odasını yapmaya

ahh seninki de mi durmadı gece neyseki babası uyutabilmiş kızını.. ben sevdim okşadım yok, sabaha kadar durmadı yerinde

anında sattın beniiiiiiiiiiiiii

yok su an tam yerinde canım göbeğin altında yani ilerki aylarda yukarı çıkacak son ayda aşşağıya inecek
ben sayfasını buluyuum şimdi eklediğim resmin

hoşgeldin canım ohhh ne güzel bir odası var demek kızının artık aldığınızı oraya göre ölçüp biçip alacaksınız ne güzel canım
ev temizlenmeye başlanmış prenses için düzeni kuruluyor yavaş yavaş ama annesi yorma kendini oldumu babayada helal olsun be

ben daha ağır yazdımda arkadasım engel oldu duzelttirdi bosver buda imalı oldu dedi

canım son 2 ay Allahın izniyle inşAllah yoksa kıyamet kopucak buyuk tartışmalar yasıcaz biraz once odaya geldi paulayla konusmak için cok soguktu bende öyle davrandım mesaj yerine ulasmısss aynne sekretere bile gitti düşünnn

boşver ya sıkma canını sen rabbim büyük tepetaklak getirir onları biri birinden biri şeytanından bulsun de sürekli

amin canım birbirlerinden bulsunlar inşAllahhh

annesininbirtanesi sen bir başka gözüktün gözüme canım. ben seni çok beğendim. böyle yüzünde kalbinin güzelliğini gördüm. maşallah.[/B]

sağol burcummm...bende seni görmeyi çok istiyorum..bugun koyucan demi foto yenidenn?

beni çok seviyosun ozamannnnnn

annesininbirtanesiii yine mi bişeyler aldın sennnn kızçenee:) ah ahhhhh ne şanslı kızlar varr
evet yaaa dayanamadım aldım...bu son dedimm kendi kendimee:)
Annesininbirtanesi Vallahi herkes çok güzel hiç ayırt edemem ama erkek olsam ''kimi seçerdin'' deseler bir saniye düşünmezdim :) annesininbirtanesi derdim

ayy kız şımartcann benii...sağol hayatım bakan gözlerin güzelliğii
Sağol canımın içi sende albümüne kendi resimlerini koysana bugün hepimiz birbirimizi gördük,bi sen yoktunnn
dur senin bıdışın cicilerina bakayım
tatlım bende eklemiştim...ama bugun sen ve bulemsu için yeniden ekliycemmm inşallahh:) hemde bu haftaki halimide koycamm...

puffff ......
kızgınım ben hepinize beni beklememiş ve resimlerinizi eklemişsiniz küstüm ben haberiniz olsun daha pazartesi gününede geçmiyecek küskünlüğüm
küsmee bebeğim...bugun senin için yeniden ekliycemmm:))

sağol canım darısıda senin sevdiklerine olsun...ehh ister istemez yoruldum bebeğim...ama şimdi iyiym..buugun aşımı olmaya gidicemmm inşallahh öğleden sonraa

düğün eylül sonu gibi olucak allah izin verirsee..bende doğum iznine ayrılcamm bu sırada...

rüyan hayırlara çıksın canım..ben cidden hamile yastgı kullanıyorum..sol tarafıma yatmak daha kolay oluyorr böylece...veeee harbidenn kociş ufacıkk yerdeee yatıyorrr kızzzzzzzzzzzzzz

canımm hayırlı haberlerini bekliyoruzz inşallahhhh

aman sakınnn haa fırsatını verme kuzum kaynanana..bebeyi alır giderr o allaha şükürki kendi anası babası var yetiştirmek onamı kalmışşşş

sağol canım nişanımız güzel geçti..abla olmak kolay değil...kardeşimee canım fedaa..maşallahh gelinimizdee pek hanım...oynadım yoruldum ama güzel bi organizasyıon oldu...

havuz pek iyi geldi..keyif yaptıkk kocacıgımlaaaa

günaydın küs olmadıklarıma ise kocaman bir günaydınnn

küsmee küsmeee koycamm şimdi fotolarıııı

sağol canım darısıda senin sevdiklerine olsun...havuz kendimize ait canım..kocaman bi şime havuzz..kocacıgım benim için aldı...doktor havuz yasak dedi..denizede gitme durumumuz yok...bizdeee havuzuktaa idare ettik..ama güzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…