vallaaa enson hatırladığım biara birinin gazına gelmiştik ammmaaaaaşimcik ispiyonlamak gibi olmasın acaba aysuncum o sen olabilirmisin acaba bizi galyana getiren (burda ki mesaj suçsuzum kosmerim )
günaydın kızlar...
Günaydın GÜZEL ANNİŞLERhepimize iyi haftalar olsun inşallah....
Nasıl tatlı cimcime di mi amaa yaa içim gitti bunu görünce
vallaaa enson hatırladığım biara birinin gazına gelmiştik ammmaaaaaşimcik ispiyonlamak gibi olmasın acaba aysuncum o sen olabilirmisin acaba bizi galyana getiren (burda ki mesaj suçsuzum kosmerim )
günaydın bugün tembellik yaptım yöneticime msj attım öğleden sonra geleceğim dedim mazeret iznim duruyordu hep baktım ekimden sonra kullanamıyacağım onun için bir kısmını kullanayım dedim)
ekliyorum canımayyyy çok güzel düşünmüşsünüz ekle canım benide bende katılırım :))))rüyamda kayınvalidemi gördüm kocamla beni bi yalnız bırakmıyodu
hemde ne yorulma dünde yoruldum eşim kızdı hatta bir ara bana fatma gezinip durma sonra evde sıkıntı çekerken bende çekiyorum diye ama üstüne alınan olmadı bende yoruldum gene maleseff
Ah canım yaaa,yordular mı seni yine
Uzat ayaklarını dinlen bol bol...
Sorma şekerim yaa Allahtan bu sefer çevre illeri dolaşacak 3-4 gün de bitirir işini inşallah..Amiinnn..
bugun evde kocam ve kardesımle bı temızlık yptık oğluşun yatagını kurduk yatak odamıza erken ama kolısınde ortada duracagına kuralım yerınde dursun dedık.bakın sabah saglık ocagına gtcem 9da ben gelmeden atraksıyon yapmayın haa foto eklemeyın cekılıs yapmayın cekılıs saatını sabahtan yazın buraya 11den sonra yapalım ama sabahtan belırleyıp saatı net olarak foruma yazalım kı herkes burda olsun.fotolara dönmesın ıs 3 dk 5 dk dıe :))) genıs genıs yapalım cekılısımızı
hadı öpuyorum sızı sabah görusuruzz
geçmiş olsun canım biz çekilişi yaparız gün boyu sürecek çekilişimiz sende denk gelirsin merak etmekızlar gunaydın aksam gırıp yazmıstım saglık ocagına gtcem dıe ama aksam baslayan bas agrım sabahta uyandıgımda da devam edınce gtmekten vazgectım basımın sol tarafında lanet bı agrı var sol gözumude kapsıyo bas agrısı sorun degıl de gözume de ındıgı ıcın korkuyorum valla.nette de sorun var ınsallah cekılıs anında bı aksılık cıkmaz da burda olabılırım
hayırlı olsun kardeşinin nişanı canım yorulmuşsun ama deymiş güzel yorgunluk bunlarcanlarım günaydın..yogun bi haftasonunun ardından yeniden iş başı yapmak zorunda olmanın dayanılmazzz mutsuzlugu var üzerimdee...neyseki siz varsınızz
haftasonun küçük kardeşimin nişanı vardı...bende tek abla/görümce oldugum için bütün işler bana kaldı...sabah 11de gelinimizle kuaföre başladı serüvenimiz...ardından fotografçı...ardından 19-23 arası süren bol oyunlu, hiç oturmadıgım bi nişan oldu...kızım çok uslu durdu üzmedi beni...bi ara topuklu ayakkabılara dayanamadım ve ayakkabıları çıkarıp çaktırmadan ayaklarımı dinlendirdimm
gece eve geldımgımızdee ayaklarımın sızlamasından bi süre yürüyemedim ve uyuyamadım...ertesi sabah biraz daha iyiydim...kocişin ısrarıylaa bağ evine gittik ve meşhur havuzumuzu doldurduk..çok eğlendik..aslında dizlerime iyide geldi...su beni dinlendirdi...
şimdide kahvaltımızı yapıyoruz kızımla..biraz geçmiş okuyupp yetişceezz size inşalahh teyzoşlar...
kızın sol tarafında duruyorsa sağ tarafa yattığında hareketlerini daha rahat hissedersin sağda duruyorsa sol tarafa yattığında daha rahat hissedersin hareketini telaşlanacak bir durum yok yaniikızlarr günaydınnnnnnn
çoooookk uykusuzum bugün yaaa... tüm gece bi sağa sola dönüp durdum.. kızım hiç rahat durmadı, sürekli hareket etti, tekmeledi, dönüp durdu beni de uyutmadıözellikle sağ tarafa yattığımda hareketleri fazlalaşıyordu, rahat edemiyor mu ki diye düşünüp durdum.. zor bir gece geçirdim
kendilerinde olan eksikliği nasıl biliyorlar değil mi canım sıkma sen tatlı canınıgünaydın kızlarrrrr bu gün pazt. canım hiç işe gelmek istemedi zaten yoğun bir hafta beni bekliyorbebişimle çok uykumuz var
kayınvalidemler burada, ilk defa bu yıl bahçe ekiyorlar onlar 2 gün bahçede iken yemekleri yaptım sofra hazırladım onları bekledik, yemekte bir ara yine torun muhabbeti geçti..
kayınvalidem eşimi hiç çalıştırmamış iş yaptırmamış pek işten anlamaz eşim, o yüzden diyorki bu sefer senin gibi yetiştirmicem onu, her işe koşturucam, her işi öğrenecek demez mi yemektebak bakk annesi babası burada dururken o yetiştircek nasıl büyüyeceğine o karar verecek hiçç ses etmedim, eşim yüzüme baktı nasıl bişey demedim diye şaşkınlıkla, sonra biz senin işlerine yetişmeye mi çocuk doğurucaz dedi kayınvalidem de öyle kaldı konuyu uzatmadııı... çok sinir oldum
benim acil çarşıdan ev bulmam lazım bunlarla uğraşamam, haftasonu gezdik bir tane denk geldi sadece, onunda içini göremedim haftaiçi gideceğizz.
canım yorulmuşsun kardeşinin hayırlı olsun düğünü mutlu olurlar inş.
havuzda diinlenmişsin bak biraz ne güzel,
günaydın canım hadii yaa bazı geceler olur öyle, belkide o değil sıcak v.s. şeyler bunaltmıştır seni ?
aman sen üzülme surda kaç ayın varki sık dişini verme canını kazandık diye sevinemesinlerkızlar çok snirliyimm o sekreterin malum mudurlerinden biri benim emek verdiğim talimata bir yıgın hata bulmus ve herkesee yayınlamıs mailii amacı beni rezil etmekk anladıgım kadarıyla
bana 1 sayfa yazım hatası dolu mail yazmış örneğin ben personeli yazdım ama logodan dolayı o ersoneli çıkmışş bunu personeli olarak düzeltmeliymişimmmbunun gibi saçma sapan yazılar muayane yazmısım fenni muayane olacakmışşşşş
bende tumunu yanıtla dedim ve herkese yayınlayarak
bu kadar incelemiş olmanız beni çok memnun etti söylemiş oldugunuz maddeleri tekrar inceleyeceğim dedim.. inceden laf soktummmm umarım girer yerineeeedüzeltmicem ne olursa olsun pislik yapıyorlar iştee Allahtan bulsunlarrrrrrrrrr
aman sen üzülme surda kaç ayın varki sık dişini verme canını kazandık diye sevinemesinler
günaydın bugün tembellik yaptım yöneticime msj attım öğleden sonra geleceğim dedim mazeret iznim duruyordu hep baktım ekimden sonra kullanamıyacağım onun için bir kısmını kullanayım dedim)
Çanakkale ne güzel bi şehirdirrr bende tatilde bozca ada tarafını düşünüorum bu sene ama bakalımmm
şimdi anladım mevzuyu sıkma canını
herşey gönlünce olur inşallahhh
kızlar çok snirliyimm o sekreterin malum mudurlerinden biri benim emek verdiğim talimata bir yıgın hata bulmus ve herkesee yayınlamıs mailii amacı beni rezil etmekk anladıgım kadarıyla
bana 1 sayfa yazım hatası dolu mail yazmış örneğin ben personeli yazdım ama logodan dolayı o ersoneli çıkmışş bunu personeli olarak düzeltmeliymişimmmbunun gibi saçma sapan yazılar muayane yazmısım fenni muayane olacakmışşşşş
bu kadar incelemiş olmanız beni çok memnun etti söylemiş oldugunuz maddeleri tekrar inceleyeceğim dedim.. inceden laf soktummmm umarım girer yerineeeedüzeltmicem ne olursa olsun pislik yapıyorlar iştee Allahtan bulsunlarrrrrrrrrr
ekliyorum canım
hemde ne yorulma dünde yoruldum eşim kızdı hatta bir ara bana fatma gezinip durma sonra evde sıkıntı çekerken bende çekiyorum diye ama üstüne alınan olmadı bende yoruldum gene maleseff
ama var ya bahçemizdeki mısırlar toprakdan filizlenmiş bamyalar filizlenmiş biberlerde çiçekler var ay ne mutlu olduk eşimleeeee:))eşim bahçeden hiç ayrılmadı kayınpeder uyuz oldu biizm bahçenin güzelleşmesine benim bahçem daha güzel diyor
dangalak sen ekeli 1 ay oldu biz ekeli 10 gün olmadı daha
geçmiş olsun canım biz çekilişi yaparız gün boyu sürecek çekilişimiz sende denk gelirsin merak etme
hayırlı olsun kardeşinin nişanı canım yorulmuşsun ama deymiş güzel yorgunluk bunlargerçi ben sanada küstüm
kızın sol tarafında duruyorsa sağ tarafa yattığında hareketlerini daha rahat hissedersin sağda duruyorsa sol tarafa yattığında daha rahat hissedersin hareketini telaşlanacak bir durum yok yanii
kendilerinde olan eksikliği nasıl biliyorlar değil mi canım sıkma sen tatlı canınıgeçen benim kayınpederde eşimle benim çocuk yetiştiremediğimizi söylemiş büşranın yanında büşra ters ters baktım diyor anladı sucunu diyor içinden dedesine dede madem sen iyi yetiştiriyorsun babamı sen yetiştirdin adam akıllı yetiştirseydin de bizde düzgün yetişseydik demek geçmiş ama dememiş kuzum saygısından inşş en kısa zamnda gönlüne göre evin olur eksik dua etmeyelim rabbim evladını gönlüne göre yetiştireceğin bir ev versin sana diyelim yada
kızlar çok snirliyimm o sekreterin malum mudurlerinden biri benim emek verdiğim talimata bir yıgın hata bulmus ve herkesee yayınlamıs mailii amacı beni rezil etmekk anladıgım kadarıyla
ben meydana koydum bir keresinde siz gibi koymadım ki geçmişe bak bulursun
kızın sol tarafında duruyorsa sağ tarafa yattığında hareketlerini daha rahat hissedersin sağda duruyorsa sol tarafa yattığında daha rahat hissedersin hareketini telaşlanacak bir durum yok yanii
boşver ya sıkma canını sen rabbim büyük tepetaklak getirir onları biri birinden biri şeytanından bulsun de sürekliyazık ya ne kadar basit düşünüyorlarrdüzeltmicemmm
evett benimde aklımdaki o ikide bir giderim kontrole özlediğimde kaçarım inş. işime yakın olur canımsende işe yakın mı arıyorsun ?
kesinlikle çünkü tek çocuk ve ilk torun eşimin kız kardeşi yurtdşında evli, bunlr hep bizden ilgi bekliyor yada bizimle uğraşıyorlar, hatta yeni evlendiğimiz zaman bebek muhabbeti oldğunda ne demişti biliyormusun akrabalarının yanında, torun olsunda ben onu alır ç.kaleye götürürürüm orada bakarım annesi gelsin haftasonundan haftasonuna dedi manyakkminnacık bebek annesinden ayrı kalır mı hiçç ben de istersen nufusuna geçir verimde dedim herkes bana şöle br baktı, sonra dedim ki küçücük bebek annesinden ayrı mı kalırmışş ne dyon sen saçma saçma konuşuyonuz dedim, o kadar kızardı kii, sonra o zaman kendiniz bakarsınız orda dedi, bakıcaz tabi dedim bende bebeğe bakmak isteyen gelir arada bizde bakar dedim sustu.
keşke işe gitmeden hep başında durabilsemama çalışacağım, anneme güveniyorum bakalım
Günaydın kızlar, inşallah iyisiniz. Ben çok yorgunum(((
Artık karnımın iyice büyüyüp hareketlerimi engellemesi ve 6. ayımın başlamasıyla beraber doğum moduna girmiş bulunmaktayım. evimin her işini bir an önce bitirip 7. ayın sonuna kadar bebeğimle ilgili her işi halletmeye karar verdim :)))
Cumartesi eşim ve kardeşim nihayet bebek odasını boşalttılar, canım kızımın odasını boş görmenin mutluluğunu yaşadım. durup durup odaya gittim baktım :)))) onu mu yapsam bunu mu yapsam bir sürü hayeller kurdum :)))) bu hafta boya rengini belirleyeceğiz uygun bir zamanda boya işlemini bitireceğiz. sonra hemen mobilyalarını alıp yerleştirmek istiyorum.
Onun dışında evimle ilgili aklımda kalan ertelediğim bir sürü işide hallettim :))) eşim ve kardeşim pes oynarlarken iyice oyalandılar ve ben dinlene dinlene yavaş yavaş çoğu işimi hallettim. omuzlarımdan gerçekten büyük bir yük kalktı.
Pazar günü kayınvalidemin yazlığına gittik, çok güzel mamalar yedik, bebişimin mikili puzzlenı bitirdik saatine başladık, akşam bol bol yürüyüş yaptık. gece 1 de döndük. çok fazla yorulmuşum farkında olmadan bebişimde biraz sakin davrandı tüm gün, biraz endişelendim. gece yatağıma yatınca hanfendinin mesaisi başladı. hiç bu kadar sert hareketlerini hissetmemiştim. canım benim annesinin merakını fazlasıyla giderdi. bir oyana bir buyana, sanırım taklalar ata ata gezindi durdu. karnımda dağlar tepeler çukurlar nasıl bir şölen ya, çok mutlu oldumhemen eşimi çağırdım oda gördü hissetti tepikleri ve yine kızımızı uyutma işi ona kaldı :))) şimdiden eşim alışıyor kızını uyutmaya, hadi kızım sakinleş hadi uyu diye diye bebişimiz sakinleşti uyudu :)))
bugün yoğun bir gün olacak, birazdan göz atıcam yazdıklarınıza.
Benim yakın sayılır canım yürüyerek 10 dk da falan evde oluyorum şuanki evimiz küçük kışında soğuk oluyor kuzey cehpeheye baktığı için o yüzden değiştirmek istiyoruzsen şanslısın canım enazından anneciğin bakabilecekmiş benim yawruşum nasipse bakıcı bakacak artık evin heryeri kamera dolar bide onunla uğraş pehhhhhhh
bulemsuuu canım benimmm gördün mü bakkk itifraflar gelmeye başladı çetenin ele başı aysun yardımcısı esraaa
üffff yaaaa canlar bende çatlak biriyle uğraşıyorum gönderdiğim e-mailleri almadım deyip duruyorrr şu kadına bir bakayım daa çıksın aradanbirazdan dönüş yaparız sahalara
yok su an tam yerinde canım göbeğin altında yani ilerki aylarda yukarı çıkacak son ayda aşşağıya inecekay ne ayıp yaaa.. sadece sana neden mail atmıyor ki herkese atıyor? böyle müdürlük liderlik olmaz ki... kendini küçültmüş resmen adam... sekreter de çok sevinmiştir eminim...
ahh kuzum bi an önce çık sen şu işten yaa... çok yıpratıyolar seni.
aaa öyle mi... senin için tekrar koyarım hayatımmmmmmm...
ama resimleri nasıl görücez biz... hangi sayfada kalmıştır kim bilirtekrar eklesen olmaz mı
fatma bi de bişi dicem.. ben hala göbeğimin baya altında hissediyorum hareketlerini.. şimdiye kadar daha yukarı çıkması gerekmez miydi??
hoşgeldin canımGünaydın kızlar, inşallah iyisiniz. Ben çok yorgunum(((
Artık karnımın iyice büyüyüp hareketlerimi engellemesi ve 6. ayımın başlamasıyla beraber doğum moduna girmiş bulunmaktayım. evimin her işini bir an önce bitirip 7. ayın sonuna kadar bebeğimle ilgili her işi halletmeye karar verdim :)))
Cumartesi eşim ve kardeşim nihayet bebek odasını boşalttılar, canım kızımın odasını boş görmenin mutluluğunu yaşadım. durup durup odaya gittim baktım :)))) onu mu yapsam bunu mu yapsam bir sürü hayeller kurdum :)))) bu hafta boya rengini belirleyeceğiz uygun bir zamanda boya işlemini bitireceğiz. sonra hemen mobilyalarını alıp yerleştirmek istiyorum.
Onun dışında evimle ilgili aklımda kalan ertelediğim bir sürü işide hallettim :))) eşim ve kardeşim pes oynarlarken iyice oyalandılar ve ben dinlene dinlene yavaş yavaş çoğu işimi hallettim. omuzlarımdan gerçekten büyük bir yük kalktı.
Pazar günü kayınvalidemin yazlığına gittik, çok güzel mamalar yedik, bebişimin mikili puzzlenı bitirdik saatine başladık, akşam bol bol yürüyüş yaptık. gece 1 de döndük. çok fazla yorulmuşum farkında olmadan bebişimde biraz sakin davrandı tüm gün, biraz endişelendim. gece yatağıma yatınca hanfendinin mesaisi başladı. hiç bu kadar sert hareketlerini hissetmemiştim. canım benim annesinin merakını fazlasıyla giderdi. bir oyana bir buyana, sanırım taklalar ata ata gezindi durdu. karnımda dağlar tepeler çukurlar nasıl bir şölen ya, çok mutlu oldumhemen eşimi çağırdım oda gördü hissetti tepikleri ve yine kızımızı uyutma işi ona kaldı :))) şimdiden eşim alışıyor kızını uyutmaya, hadi kızım sakinleş hadi uyu diye diye bebişimiz sakinleşti uyudu :)))
bugün yoğun bir gün olacak, birazdan göz atıcam yazdıklarınıza.
günaydın canım ohh süper olmuşş valla tamda benim de ihtiyacım olan şeyy
evet canım çok güzeldir bekleriz, bozca ada güzeldir insanlar mutlaka geçerken bir sapmak isterler oraya şirin bir yer, suyu biraz soğuk olasada ısınmaya başlamıştır
amin canımm inş.
a-a uyuzlara bakkk neden böyle yapıyorlar kuzum yaapazt. günü insanın morelini bozuyorlar hayret bişi, iyi yapmışın hatta daha iğneleyici laf sokaydınn
kesinliklee biliyorlar sağol canım, çocuk bile anlamış vereceği cevabı bilmiştee kız napsın büyüklerine bişi dememiş. faerim ona,. hayret bişi yaa, herşeye bir laf bırak insanlar hayatlarını istediği gibi yaşasın destek olmuyorlarsa kötek hiçç olmasınlar,
evet canım ne güzel söyledinn aminnnn
ay ne ayıp yaaa.. sadece sana neden mail atmıyor ki herkese atıyor? böyle müdürlük liderlik olmaz ki... kendini küçültmüş resmen adam... sekreter de çok sevinmiştir eminim...
ahh kuzum bi an önce çık sen şu işten yaa... çok yıpratıyolar seni.
aaa öyle mi... senin için tekrar koyarım hayatımmmmmmm...
ama resimleri nasıl görücez biz... hangi sayfada kalmıştır kim bilirtekrar eklesen olmaz mı
fatma bi de bişi dicem.. ben hala göbeğimin baya altında hissediyorum hareketlerini.. şimdiye kadar daha yukarı çıkması gerekmez miydi??
boşver ya sıkma canını sen rabbim büyük tepetaklak getirir onları biri birinden biri şeytanından bulsun de sürekli
annesininbirtanesi sen bir başka gözüktün gözüme canım. ben seni çok beğendim. böyle yüzünde kalbinin güzelliğini gördüm. maşallah.[/B]
evet yaaa dayanamadım aldım...bu son dedimm kendi kendimee:)beni çok seviyosun ozamannnnnn
annesininbirtanesiii yine mi bişeyler aldın sennnn kızçenee:) ah ahhhhh ne şanslı kızlar varr
Annesininbirtanesi Vallahi herkes çok güzel hiç ayırt edemem ama erkek olsam ''kimi seçerdin'' deseler bir saniye düşünmezdim :) annesininbirtanesi derdim
tatlım bende eklemiştim...ama bugun sen ve bulemsu için yeniden ekliycemmm inşallahh:) hemde bu haftaki halimide koycamm...Sağol canımın içi sende albümüne kendi resimlerini koysana bugün hepimiz birbirimizi gördük,bi sen yoktunnn
dur senin bıdışın cicilerina bakayım
küsmee bebeğim...bugun senin için yeniden ekliycemmm:))puffff ......
kızgınım ben hepinize beni beklememiş ve resimlerinizi eklemişsinizküstüm ben haberiniz olsun daha pazartesi gününede geçmiyecek küskünlüğüm
cici anneler günaydın yine bir pazartesi günü ve sendromunda birlikteyizznasılsınız kuzular hafta sonu genellikle evdeydik kızımla
canım geçmiş olsun yaaaneden ağrıyor kiii
günaydın canımmmm hayırlı olsun nişanınızAllah mutlu etsin darısı abiciğimin basına çok yormasaydın kendinii çok oynamasaydın
günaydın şekercimm aminnn hamd olsun iyiyiz sen nasılsın neden basınız agrıyor kıyamam sizeee
günaydın canım.. geçmiş olsun. bana da olmuştu, doktor minoset verdi. kan basıncının yükselmesi nedeniyle oluyormuş. bence mutlaka git doktora.
yerim ben bunu maşallahhhh ne kadar belirginnn :)
canımm günaydınn.. hayırlı olsun...Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallahh.. düğün yıl sonuna doğruydu değil mi?
havuz ne güzel olmuştur yaa... bütün stresini almıştır eminim..
ruyamda seni gördümmmm:) gece uyuyamadığımı söylüyorum sana "hilal napıcam kızım uyutmuyor beni" diyorumsen de "canım bak ben hamile yastığı aldım sen de al rahat edersin, gerçi kocama yastıktan pek yer kalmıyor ama yine de al" diyosun
günaydın canımm.. yine mi başladı ağrın yaa? ilaç alıyor musun peki?
canımm hayırlı haberlerini bekliyoruzz inşallahhhhgünaydın şekercim yesinler onun tekmelerinibenimki ise uyuyor yaaa nasıl bir his sert bir hareket mi hissediyorsun yoksa gıdıklanma gibi mi :26:
iyi yapmıssın canımmm dün ablamın transferi oldu umarım tutar da oda bebeğine kavusur 13 temmuzda belli olacak tutup tutmadıgı Allahım sen buyuksun ablamıda bu sevgiden mahrum bırakma aminnn
günaydın kızlarrrrr bu gün pazt. canım hiç işe gelmek istemedi zaten yoğun bir hafta beni bekliyorbebişimle çok uykumuz var
kayınvalidemler burada, ilk defa bu yıl bahçe ekiyorlar onlar 2 gün bahçede iken yemekleri yaptım sofra hazırladım onları bekledik, yemekte bir ara yine torun muhabbeti geçti..
kayınvalidem eşimi hiç çalıştırmamış iş yaptırmamış pek işten anlamaz eşim, o yüzden diyorki bu sefer senin gibi yetiştirmicem onu, her işe koşturucam, her işi öğrenecek demez mi yemektebak bakk annesi babası burada dururken o yetiştircek nasıl büyüyeceğine o karar verecek hiçç ses etmedim, eşim yüzüme baktı nasıl bişey demedim diye şaşkınlıkla, sonra biz senin işlerine yetişmeye mi çocuk doğurucaz dedi kayınvalidem de öyle kaldı konuyu uzatmadııı... çok sinir oldum
benim acil çarşıdan ev bulmam lazım bunlarla uğraşamam, haftasonu gezdik bir tane denk geldi sadece, onunda içini göremedim haftaiçi gideceğizz.
canım yorulmuşsun kardeşinin hayırlı olsun düğünü mutlu olurlar inş.
havuzda diinlenmişsin bak biraz ne güzel,
günaydın canım hadii yaa bazı geceler olur öyle, belkide o değil sıcak v.s. şeyler bunaltmıştır seni ?
günaydınküs olmadıklarıma ise kocaman bir günaydınnn
sağol canım darısıda senin sevdiklerine olsun...havuz kendimize ait canım..kocaman bi şime havuzz..kocacıgım benim için aldı...doktor havuz yasak dedi..denizede gitme durumumuz yok...bizdeee havuzuktaa idare ettik..ama güzeldiBende öyleyim nilgünüm
içimde kıpraşıp duran cimcime bi kızım varr
Cok geçmiş olsun canım doktora gitmeyi ihmal etmee!
Maşallah ne güzel poz vermiş artissssttttttt
Nişanınız hayırlı olsun,Allah tamamına erdirsin canım...
Ooo havuz mu dedin nasıl hasretim ben denize havuza ama havuza girmek yasak degil mi ?
bayanlar çekilişimizi yapalım bir nömere alayım sizlerdennn
bayanlar çekilişimizi yapalım bir nömere alayım sizlerdennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?