canım bende eylulde 15 gun rapor 15 gun yıllık iznimi kullanayım diyorum bu 15 gun raporluyken maaş ödemesi oluyor mu :26: patronlada konusucam bebek dogduktan sonra denicem eğer gelebilirsem gelicem dicem
evet esram ya napacaksak?
hoşgeldin canım kızın hayırlı olsun:) ne zaman görünüyor doğum tarihin benim 25 ekim 1 kasım aralığı gözüküyor:26::26:
günaydın canım ne güzel deniz ben de gidiyorum haftasonu:) bepanthene sür yanıklarına hemen geçer kuzum
kızlar anne olmak ne kadar zormuş. şimdiden sürekli onun için endişeleniyorum. dünden beri hiç hareketini hissetmedim şu an son derece moralim bozuk. bir kıpırtısına dünyayı verirdim şu anda. aklıma kötü kötü şeyler geliyor. yarın da detaylımız var bakalım. çok zor çok.
günaydın canımm hoşgeldin.....
canım liste yaptık ya artık yeni gelenleri sıraya koyuyoruz, doğum tarihine göre yapmıyoruz... çok karışır tekrar düzenlersek, baya uğraştık bu hale getirene kadar.
günaydın canımm... beni 20 faktör bile baya korudu canım.. gerçi şemsiyenin altından da pek çıkmadım
ben de çok hareket ettiği için endişeleniyorum yaaa...
bu arada kızımın adı sare olucak inşallah :)
hiç endişelenme canım rahat ol :)
kızlar resimlere birazdan bakayım esra uyandı kahvaltı hazırdı zaten doyurayım bebeğimi geliyorum mızmızlanmaya başladı çünkü
siz numaralarınızı seciç 11 ve 23 arasında bir rakam şeçin çekilişe en son esrakar katıldı ve 23 kişiyiz toplamda ben kahvaltıdan sonra döneceğim sizlere
ayrıca özel mesajda kota olmasından dolayı konu başlığı olaraktan nicklerinizi yazın ve adreslerinizi bulemsu_@hotmail adresine yollayın lütfen böyle daha güzel bir ulaşım olur değilse çok uğrasırız akşama kadar mesaj atmam lazım gelir
ooo esra hanım yakıyorsunz ortalığı
Pek bi endamlı duruyorsunuz beyinizle anacım.. allah mutluluğunuzu daim etsin
hosbuldum tamam canım sorun deıl sıradakı kısma yazılayım o zaman
evet canım maaş ödemesi yapıyolar.
denicen mi gerçekten peki işe gelmeyi
su gibisin maşallahh
ooo esra hanım yakıyorsunz ortalığı
Pek bi endamlı duruyorsunuz beyinizle anacım.. allah mutluluğunuzu daim etsin
günaydın canımm hoşgeldin.....
canım liste yaptık ya artık yeni gelenleri sıraya koyuyoruz, doğum tarihine göre yapmıyoruz... çok karışır tekrar düzenlersek, baya uğraştık bu hale getirene kadar.
günaydın canımm... beni 20 faktör bile baya korudu canım.. gerçi şemsiyenin altından da pek çıkmadım
ben de çok hareket ettiği için endişeleniyorum yaaa...
bu arada kızımın adı sare olucak inşallah :)
hiç endişelenme canım rahat ol :)
günaydın bizde geldikayy ne yorucu bir haftaydı kış hazırlıkları eminönü doktor filan derken 1 haftadır evde yoktum sanki
evet canım maaş ödemesi yapıyolar.
denicen mi gerçekten peki işe gelmeyi
su gibisin maşallahh
hayır canım denemicem iizin parasına ihtiyacım var sonucta bebeğim için birikim obelki bebekten sonra gelir 1 gun kalır söylerim yada nasıl yol izlesem sencee :26: onları şüphelendirmicek ama gidebileceğimide bilecekleri deneme olacağı birşeyler demeliiym
ben kendim için 1 merwecik için 3 istiyorummmmerve benim seçmemi istedi
günaydın canımm..
kış hazırlıkları için erken değil mi yaaa
eminönünde ne yaptınız, bebiş hazırlığı mı
Günaydın kızlar, inşallah iyisiniz. Ben çok yorgunum(((
Artık karnımın iyice büyüyüp hareketlerimi engellemesi ve 6. ayımın başlamasıyla beraber doğum moduna girmiş bulunmaktayım. evimin her işini bir an önce bitirip 7. ayın sonuna kadar bebeğimle ilgili her işi halletmeye karar verdim :)))
Cumartesi eşim ve kardeşim nihayet bebek odasını boşalttılar, canım kızımın odasını boş görmenin mutluluğunu yaşadım. durup durup odaya gittim baktım :)))) onu mu yapsam bunu mu yapsam bir sürü hayeller kurdum :)))) bu hafta boya rengini belirleyeceğiz uygun bir zamanda boya işlemini bitireceğiz. sonra hemen mobilyalarını alıp yerleştirmek istiyorum.
Onun dışında evimle ilgili aklımda kalan ertelediğim bir sürü işide hallettim :))) eşim ve kardeşim pes oynarlarken iyice oyalandılar ve ben dinlene dinlene yavaş yavaş çoğu işimi hallettim. omuzlarımdan gerçekten büyük bir yük kalktı.
Pazar günü kayınvalidemin yazlığına gittik, çok güzel mamalar yedik, bebişimin mikili puzzlenı bitirdik saatine başladık, akşam bol bol yürüyüş yaptık. gece 1 de döndük. çok fazla yorulmuşum farkında olmadan bebişimde biraz sakin davrandı tüm gün, biraz endişelendim. gece yatağıma yatınca hanfendinin mesaisi başladı. hiç bu kadar sert hareketlerini hissetmemiştim. canım benim annesinin merakını fazlasıyla giderdi. bir oyana bir buyana, sanırım taklalar ata ata gezindi durdu. karnımda dağlar tepeler çukurlar nasıl bir şölen ya, çok mutlu oldumhemen eşimi çağırdım oda gördü hissetti tepikleri ve yine kızımızı uyutma işi ona kaldı :))) şimdiden eşim alışıyor kızını uyutmaya, hadi kızım sakinleş hadi uyu diye diye bebişimiz sakinleşti uyudu :)))
bugün yoğun bir gün olacak, birazdan göz atıcam yazdıklarınıza.
maşallah kızlar resimlerinize baktım da ne kadar güzelsiniz
kendimi cok yaşlı ve çirkin hissettim valla yanınızda
tesekkur ederım aysunumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?