2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

saolasın canım amın benım tahmını dogum 30 ekim ayrıntılıda 26 ekım gözüktü ama bakalım daha erken bıle gelebilir oglum beklenenden 1 hafta önce gelmişti

merak etme kuzum arada yapıyorlar hemen endişelenme:)

hosbuldum tamam canım sorun deıl sıradakı kısma yazılayım o zaman

hadi çabuk, silicez bak
canım mailine atıyorum.

ooo esra hanım yakıyorsunz ortalığı
Pek bi endamlı duruyorsunuz beyinizle anacım.. allah mutluluğunuzu daim etsin

sağol canımm... aminnn. hepimizin mutluluğu daim olsun inşallahhhh...

hosbuldum tamam canım sorun deıl sıradakı kısma yazılayım o zaman

peki :)

günaydın bizde geldik ayy ne yorucu bir haftaydı kış hazırlıkları eminönü doktor filan derken 1 haftadır evde yoktum sanki

Biz şemsiyenin altını karnımızı doyuruken gördük kanında hep oynadık
Annem su kuşudur çıkmaz denizden bende ona uydum.. Oğluşum da korkup bir tarafımda toplanmadı gezdi tekmeler attı çok güzeldi yani.. O nedenle ben yandım

günaydın bizde geldik ayy ne yorucu bir haftaydı kış hazırlıkları eminönü doktor filan derken 1 haftadır evde yoktum sanki

günaydın canımm..
kış hazırlıkları için erken değil mi yaaa
eminönünde ne yaptınız, bebiş hazırlığı mı

evet canım maaş ödemesi yapıyolar.
denicen mi gerçekten peki işe gelmeyi

su gibisin maşallahh

hayır canım denemicem iizin parasına ihtiyacım var sonucta bebeğim için birikim o belki bebekten sonra gelir 1 gun kalır söylerim yada nasıl yol izlesem sencee :26: onları şüphelendirmicek ama gidebileceğimide bilecekleri deneme olacağı birşeyler demeliiym

Tatlım şöyle bişey diyebilirsin...
Bebekten sonra mutlaka çalışam çünkü ihtiyacım var ev alıyoruz... başka şansım yok o nedenle işe geri dönmek zorundayım de.. bence ikna olurlar.. Benimkiler oldu

günaydın canımm..
kış hazırlıkları için erken değil mi yaaa
eminönünde ne yaptınız, bebiş hazırlığı mı

ya ramazan için kuru yufka yapar annem genelde bende ona yardıma gittim o da başlamışken , makarna kesti, tarhana yoğurmuştu onu çıkardı filan derken kış hazırlığı gibi oldu anlayacağın , dolaba da bezelye attık filan

biraz kızçem için birazda yengeme bir şeyler baktık , 5 tane hırkalık yün aldım kızıma annanesi örecek , sonra havlusunu aldım bir tane tulum filan işte

maşallah kızlar resimlerinize baktım da ne kadar güzelsiniz
kendimi cok yaşlı ve çirkin hissettim valla yanınızda

Canım benimm ne güzel yapmışsınız odayı boşaltıp hep aklındaydı yapamıyordun rahatlamışsındır.Darısı benim başıma.

O kızını yerler senin fındık faresi demek dağlar tepeler yaptı karnında oyyy oyyy 6.aynıda girmiş sevsinler seni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…