benimde 51 olsun
Teşekkür ederim kızlar
Evet evham yaptığım gibi çıkmadı kuzum, herşeyi yerli yerinde sağlammış.. hatta babasına benziyor çene ve dudak yapısı onu bile gördükte resim alamadık
Bu arada ne okuyorsunuz tatlım ya benim haberim yok geçmişi okuyamadım.. :44::44:
selam kızlar biz geldikk bu ara okadar koşturmacadayız ki inte giç gelemedim ev taşıdık birden çıktı şimdi anca yerleşiyoruz kızcem iki saniye bile durmuyor okadar kıpır kıpır ki böbreklerimle dans ediyor sanki :) karnımda kocaman oldu :) çok okuyamadım ama herkesler iyi sanırım :) bu arada bana da 51 tane yazabilirsiniz canım :)
selam kızlar biz geldikk bu ara okadar koşturmacadayız ki inte giç gelemedim ev taşıdık birden çıktı şimdi anca yerleşiyoruz kızcem iki saniye bile durmuyor okadar kıpır kıpır ki böbreklerimle dans ediyor sanki :) karnımda kocaman oldu :) çok okuyamadım ama herkesler iyi sanırım :) bu arada bana da 51 tane yazabilirsiniz canım :)
Kızlar şeker yüklemesini kimler yaptırmıştı ben perşembe günü yaptıracam çok tırsıyorum şeker çıkarsa ne yaparım :18::18::18:
hoşgeldin canım:)
ahh benimki de hiç yerinde durmuyor teyzesi... o kadar ki uykusuz gecelere şimdiden başladık
sana 50 yazıyorum :)
bulemsu:250
esraa86:100
burcuxx:100
emeki:100
Lavinya27:50
Beysal:50
Moonsun:50
Arcak81:50
Milona:50
Nagisce:100
Annesinbirtanesi:51
İfgs:50
toplam:1001
BİTTTİ :) İSTEYEN OLURSA 100 TANEMİN YARISINI VEREBİLİRİM.. MAKSAT ÇOK KİŞİ OKUSUN :)
canım benim sağolasın bende sizi özlicem fırsatım olan ilk zamanda giricem sizleri görmeye zatencanım Allah kolaylık versin, özleyeceğiz seni .
ayyy yine gördüm yine gözüm gönlüm açıldı. maşallah canım sana, baş örtüsü ne güzel yakışmış, o yeşil elbiseli haline bayıldım.çok güzel bir hamile olmuşsun.
canım senin için ve bulemsu için eklicem resim, kaybolma bak emi. sen o gün görmedim diye üzüldün ama ben seni bekledim vallahi.
üffff herkes kendi derdinde. neyse sen bebeğini üzme kimse için. Allah kolaylık versin.
gözün aydın canım, maşallah oğluşuna. utandı mı oğluşun oyyy yesinler.
Allah hayıra çıkarsın canım, yok be aklında kalmış ondandır canım. ak sakallı dede deseydi koy derdim :))))))
evet canım hakkaten etkileniyor.. sakinim şu an, eşim anlasında tek derdim o..
aa 10 gün çok yaz bende 1 hafta yokum ama olsun...
pahalı dediklerin çok güzel ama diğeri de hoş kuzum:)
evet ya yaldır yaldır yakıyon maşallah... pek de güler yüzlüsün kuzum ya :)
zorla istedim canım al diye...
hayırlı olsun bakalım kuzular korkuyorlar ultrason ışığından...
olabilir bitanem bence ismine ekleyebilirsin...
kızlar dua tamamlandınmı kalan 50 yi ben alabilirim
tamam canım ayy aynen ya hele babasının sesini duyar duymaz gecenin bir yarısıda olsa uyanıyor resmen yandık vallaha :)
kızlar yeni geldim ben de dua varmış Allah kabul etsin kalan 50 taneyi de bana yazın. gerçi ne okunacağını da yazmanız lazım o bölümü kaçırmışım.
doktordan geliyoruz da yokmuş bi sorunumuz maaşallah. Allah ta göstermesin inş. herşey yolundaymış. oğluşumuz da çok şükür iyi. anladığım kadarıyla sizler de iyisiniz.
canım benim sağolasın bende sizi özlicem fırsatım olan ilk zamanda giricem sizleri görmeye zaten
çok ama işten uzaklaşmaya çok ihtiyacım var şu sıralar çok sıkıldım
kızlar dua tamamlandınmı kalan 50 yi ben alabilirim
bn bu sabah yaptırdım şeker yüklemesi
açlık 82
1 saat 134
2. saatte 134 çıktı sanırım 140 ı geçmeyince sıkıntı olmuyor buradaki dr sonucuma güzel dedi benim...20 haftadan itibaren baklılıyormuş şkere
verdim canım sana da...
esraa86:50
ensarnaz:50
100 tane alanlar ve 250 tane alan bulemsu :) katılan olursa sizinkileri de bölmemi istermisiniz???
kızlar yeni geldim ben de dua varmış Allah kabul etsin kalan 50 taneyi de bana yazın. gerçi ne okunacağını da yazmanız lazım o bölümü kaçırmışım.
doktordan geliyoruz da yokmuş bi sorunumuz maaşallah. Allah ta göstermesin inş. herşey yolundaymış. oğluşumuz da çok şükür iyi. anladığım kadarıyla sizler de iyisiniz.
tamam canım.....canım benimkini en son böl, herkes okusun tabi.
çok saolun kızlar allah herkese sağlıklı mutlu bir gebelik ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş. Bende duayı okumak istiyorum. Yazabilirseniz ban da yazın allah hepimizin dualarını kabul buyursun inş.
göbek adı ayse olsun kuzumKızlaarr ben geldimm bir bakayım dedim sizleree,, İyi ki gelmişim yoksa duayı kaçıracaktım
Bana da 50 tane yazarsanız sevinirim şekerlerrr
Bu arada dün gece bi rüya gördüm kızlar; Çok eski bi komşumuz vardı onun sözde kız torunu olacakmış ve sürekli Ayşe koyalım ismini diyip duruyor. Rüyamda düşünüyorum düşünüyorum onun kızı daha geçen sene doğum yaptı oğlu oldu diyorum, yoksa benim kızımı mı kastediyor ki diyorum, sonra kaçıyorum kadının olduğu yerlerden :44:
Hani rüyada isim bildirirlermiş ya kızlar,,sizce benim kızıma mı Ayşe ismini koy diyorlar ki :44:
gördüm seni şeker saçlarının kıvırcık hali benim esramın büyümüş hali bakışlar hele aynııııhttp://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=25651
bulemsu ve annesininbirtanesi sizin için yükledim resim.
kızzında sana benzesin kuzum sıkı sıkı tembihle oldumuhadi gözün aydın tuğbacımm..sevsinler snein oğluşunuuu
tamam bebeğim senin şalıda bağlayıp koyayım
şimdi görmen lazım kuzum..bi daha denermisin?
ayy bilmemkiii...küçüklüğümden beri seni hastanede değiştirmişlerr derler zaten...ama babaannemle- babamla çok benziyoruzz allahtan
teyzesii kızım çok uslu çok akıllı maşallahhh...annesine üzmedii
benimde 51 olsun
ayyy çok sağol bebeğimm...bekliyorum burdayımm..sabırsızlanıyorum seni görmek içinnn
bende verebiliirm dualar müşterek isteyen olursa 250 den alabilirler şekerimhoşgeldin canım:)
ahh benimki de hiç yerinde durmuyor teyzesi... o kadar ki uykusuz gecelere şimdiden başladık
sana 50 yazıyorum :)
esraa86:100
BİTTTİ :) İSTEYEN OLURSA 100 TANEMİN YARISINI VEREBİLİRİM.. MAKSAT ÇOK KİŞİ OKUSUN :)
göbek adı ayse olsun kuzum
gördüm seni şeker saçlarının kıvırcık hali benim esramın büyümüş hali bakışlar hele aynıııı
kızzında sana benzesin kuzum sıkı sıkı tembihle oldumu
bende verebiliirm dualar müşterek isteyen olursa 250 den alabilirler şekerim
onu bitiremezdik gülüm ama söyle yapalım kadir gecesine çekelim bir tane doğumlarda yaklaşmış olur o zamana zatentamam canım.....
SON HALİ LİSTENİN
esraa86:50
ensarnaz:50
BÖLMEK İSTEYEN YAZSIN LÜTFENN :)
4444 SELATİ TEFRİCİYE YAPSAYDIK TA OLURMUŞ :):)
seninkide mi ya bana benzesin dedim çocuk git sen babaya benze.. tutturamadık
canım kolay gelsin, Allah yardımcın olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?