2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

seninkide mi ya bana benzesin dedim çocuk git sen babaya benze.. tutturamadık

canım kolay gelsin, Allah yardımcın olsun...

hoşgeldin canım:)
ahh benimki de hiç yerinde durmuyor teyzesi... o kadar ki uykusuz gecelere şimdiden başladık
sana 50 yazıyorum :)

bulemsu:250
esraa86:100
burcuxx:100
emeki:100
Lavinya27:50
Beysal:50
Moonsun:50
Arcak81:50
Milona:50
Nagisce:100
Annesinbirtanesi:51
İfgs:50

toplam:1001

BİTTTİ :) İSTEYEN OLURSA 100 TANEMİN YARISINI VEREBİLİRİM.. MAKSAT ÇOK KİŞİ OKUSUN :)

Kızlar şeker yüklemesini kimler yaptırmıştı ben perşembe günü yaptıracam çok tırsıyorum şeker çıkarsa ne yaparım :18::18::18:

kızlar dua tamamlandınmı kalan 50 yi ben alabilirim
bn bu sabah yaptırdım şeker yüklemesi
açlık 82
1 saat 134
2. saatte 134 çıktı sanırım 140 ı geçmeyince sıkıntı olmuyor buradaki dr sonucuma güzel dedi benim...20 haftadan itibaren baklılıyormuş şkere

Son düzenleme:

tamam canım ayy aynen ya hele babasının sesini duyar duymaz gecenin bir yarısıda olsa uyanıyor resmen yandık vallaha :)

canım benim sağolasın bende sizi özlicem fırsatım olan ilk zamanda giricem sizleri görmeye zaten

çok ama işten uzaklaşmaya çok ihtiyacım var şu sıralar çok sıkıldım

kızlar dua tamamlandınmı kalan 50 yi ben alabilirim

verdim canım sana da...

esraa86:50
ensarnaz:50

100 tane alanlar ve 250 tane alan bulemsu :) katılan olursa sizinkileri de bölmemi istermisiniz???

kızlar yeni geldim ben de dua varmış Allah kabul etsin kalan 50 taneyi de bana yazın. gerçi ne okunacağını da yazmanız lazım o bölümü kaçırmışım.
doktordan geliyoruz da yokmuş bi sorunumuz maaşallah. Allah ta göstermesin inş. herşey yolundaymış. oğluşumuz da çok şükür iyi. anladığım kadarıyla sizler de iyisiniz.

tamam canım ayy aynen ya hele babasının sesini duyar duymaz gecenin bir yarısıda olsa uyanıyor resmen yandık vallaha :)

canım ben yatmadan eşime diyorum babası kızına söyle azıcık uslu dursun... olmazzz o benim nazlı kızım, ben ona kızamam diyo.. yandık vallahi

canım hoşgeldin. geçmiş olsun canım çok şükür...
selaten tüncina okunacak canım.
bölmek isteyen varsa yazsın ona göre sana da vereyim.

canım benim sağolasın bende sizi özlicem fırsatım olan ilk zamanda giricem sizleri görmeye zaten

çok ama işten uzaklaşmaya çok ihtiyacım var şu sıralar çok sıkıldım

benimde canım ya evde uzandığım günler rahat geçiyor, çok şükür işimiz var isyan etmiyorum ama hamile olunca zor oluyor insan istediğinde uzanmak istiyor o biraz yoruyor....

verdim canım 50 tane sana da...

canım benimkini en son böl, herkes okusun tabi.

maşallah canım oğluşuna, gözün aydın. dua olarak salaten tüncina okuyoruz.

canım benimkini en son böl, herkes okusun tabi.
tamam canım.....

SON HALİ LİSTENİN

BÖLMEK İSTEYEN YAZSIN LÜTFENN :)
4444 SELATİ TEFRİCİYE YAPSAYDIK TA OLURMUŞ :):)

Son düzenleme:

amin canım inşallahh..
Bulemsunun 50 tanesini sana verelim... Bişey demez eminim... çok okumak istiyosun çünkü.

çok saolun kızlar Allah herkese sağlıklı mutlu bir gebelik ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş. bende duayı okumak istiyorum. yazabilirseniz ban da yazın Allah hepimizin dualarını kabul buyursun inş.

SON HALİ LİSTENİN
bulemsu:200
Ellem:50

bulemsu canım elleme verdim 50 taneni.

göbek adı ayse olsun kuzum

http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=25651

bulemsu ve annesininbirtanesi sizin için yükledim resim.
gördüm seni şeker saçlarının kıvırcık hali benim esramın büyümüş hali bakışlar hele aynıııı

kızzında sana benzesin kuzum sıkı sıkı tembihle oldumu

bende verebiliirm dualar müşterek isteyen olursa 250 den alabilirler şekerim

evet çocukluk fotolarımızda çok benziyor canım. hele bir fotom var onu sana göndercem bulursam, çok benziyoruz orda birbirimize.

kayınvalidemi gördün mü :)))))))

onu bitiremezdik gülüm ama söyle yapalım kadir gecesine çekelim bir tane doğumlarda yaklaşmış olur o zamana zaten

seninkide mi ya bana benzesin dedim çocuk git sen babaya benze.. tutturamadık

canım kolay gelsin, Allah yardımcın olsun...

Yaa sorma bende eşime dedim ne gen varmış sende arkadaş.. Hem inatçı hem sana benziyor ne anladım ben bu işten
Gülüyor adam ne yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…