2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
aslanım kasım anneleri haydi bakalım az bişeycik tesbih kaldı :119:

Banada 50 yazın kızlar malum taşınma dolayısıyla evde okuyamayabilirim

susma :)
çivi çiviyi söker.. o taaruza geçerse sen savunmada kalırsın :) sen taaruza geç ki o kendini savunmaya çalışsın

bencede susmayacam zaten susarsam kendi kendime kafamda kuruyom kuruyom büyüyor içimde başka bir kavga oluyor bi çıkartıyorum dağ kadar olmuş sorun....

sen ne kadar söylersen söyle canım onun kendinin bazı şeyleri anlaması lazım değilse ne kadar söylersen söyle kafası basmadımı basmaz

laf ede ede bastırcam kuzum ya... anlasın işte... başka türlü olmuyor çünkü...

bulemsu:250
esraa86:100
burcuxx:100
emeki:100
Lavinya27:50
Beysal:50

toplam:650

kalan:351

Banada 50 yazın kızlar malum taşınma dolayısıyla evde okuyamayabilirim

yazdım canım...

şu tesbih çekme işi nasıl oluyor anlatıverin bakimm, birde ne diyerek çekeceğiz.

ben bu akşam düğündeyim, ç.kale git gel çekemem ama yarın olabilir

canım 1001 tane selaten tüncina:

Allâhumme salli alâ Seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli Seyyidina Muhammedin salâten tüncînâ bihâ min-cemî'il-ehvâli vel âfat. Ve takdî lenâ bihâ cemîal hâcât ve tutahhirunâ bihâ min-cemîi's-seyyiât ve terfe'unâ bihâ a'lâ'd-deracât ve tubelliğunâ bihâ aksâ'l-ğayât min cemiîl-hayrâti fî'l-hayâti ve ba'del-memât birahmetike Yâ erhame'r-rahimîn. Hasbunellahu ve ni'mel vekîl, ni'mel mevlâ ve ni'me'n-nasîr. Ğufraneke rabbenâ ve ileyke'l-masîr.

biraz okuyunca hemen ezberleniyo zaten.

Aysuna da 50 tane yazıyorum:

bulemsu:250
esraa86:100
burcuxx:100
emeki:100
Lavinya27:50
Beysal:50
Moonsun:50

toplam:700

kalan:301

çok abartma da canım.. bak bebeğin de çok etkilenmiş zaten durumdan. diyolar ya anne baba kavgalarından en çok çocuklar etkileniyo diye.. daha doğmadan bile etkileniyolarmış meğerse...

aysun nerde kızlar?

cilt doktoruna gitti canım.

kızlar ben perşembeden sonra 10 gün yokum yeni evimde bir süre internet olmayacak zaten bizde mersine gidicez kayınvalidemlere oradada giremem nete aklıma geldi söliyim perşeme yine vedalaşırım :)

herkese afiyet olsun biz oğluşumla yemeğe gidiyoruz

Son düzenleme:

tamam canımm... cuma dualarını unutma :)
afiyet olsun :)

merhaba kızlar nasılsınız dua okuyorsunuz sanırım allah kabul etsin biz de tatile girdik şükür ve yorgunluğumuzu da attık sayılır gerçi şimdide ev temizliği duruyor ama bu hafta halledersem bir daha da annem gelinceye kadar kalır :) buarada kaygana derdinizi okuyorum sürekli neer yazmak istiyorum neler lavinya cnm senin kaygana beşiği alıyor yine de sorun yapıyor bizimki de anasının mezar taşı gelmiş aklına oğundan para istiyor :) doğum paranız varmı bebeğe bişeyler aldınız mı geçiminiz nasıl diyen yok allah bilir pazardan bi takım alııp çocuk görmeye gelir :)

canımmm ne kadar güzel bir hamile olmuşsun sennn maşallahhhh

elbiseni hamile abiye olarak mı aldın?? yeşil çok yakışmışş

sağol kuzum...yok bebeğim hamile abiye değil üzerindeki elbise...normal abiyenin 44 bedenini aldım...göğüs altından bollaştıgı için kızımdaaa güzel güzel sığdııı

yeşili her zaman çok sevmişimdir..yine tercihim yeşil oldu esramm yaaaa

buarada göbüşüm çok büyük die endişeleniyordum resimlerinize baktım artık yetişmişsiniz bize :) maşallah

valla süper olmuş canım... sarışınlara çok yakışıyo yeşil... ben de kardeşimin nişanı için renk düşünüyorumm :):):)

Kızlar biz geldikk..
Detaylı ultrasonumuzu çektirdik en sonunda..
Şükür hiç bir sıkıntımız yok, oğluşumuz çok iyi... Ama el kol bacak ne varsa hepsiyle birden yüzünü kapadı tam resim alamadık malesef.. 1 hafta 10 güne kadar tekrar gelin çekelim dedi doktor. Tekrar giricez 4 boyutluya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…