Senin yolculuğun gelmiş... Sen gel istanbul'a bir hafta sonu beraber boğazda kahvaltı yapalım bak nasıl keyfin yerine gelir..
ayy evt evt bende varımmmyarın berat kandili ya kızlar 1001 tane salaten tüncina çekelim mi sıkıntılar bizden uzak olsun diye
bulemsu:250
esraa86:100
burcuxx:100
hadi kızlar :)
canım internetten bul, bi kaç tane okudun mu ototmatiğe bağlıyosun :)
SON HALİ LİSTENİN
bulemsu:150
esraa86:50
burcuxx:100
emeki:100
Lavinya27:50
Beysal:50
Moonsun:50
Arcak81:50
Milona:50
Nagisce:100
Annesinbirtanesi:51
İfgs:50
ensarnaz:50
Ellem:50
Kaju80:50
toplam:1001
bulemsu seninkilerden başladık bölmeye :) 150 ye indi :)
Senin yolculuğun gelmiş... Sen gel istanbul'a bir hafta sonu beraber boğazda kahvaltı yapalım bak nasıl keyfin yerine gelir..
Tatlım sen yinede burda paylaş da taklaya gelmesin günah yaa
tamam canım... bi kaç gün öncesinden başlar bitiririz Alahın izniyle...
hoşgeldin canım... nerelerdesin sen?
neden sinirlisin? kimseye çatma, derin nefes al ver :) bebeğine yazık
slm canım aynı durumdayım herşey daha kötüleşiyor gibi, kendimi çok yorgun hissediyorumcanım sıkkınn
öyledir canım benim, sizden bahsettim, seni ideal kaynana seçtik dedim, adını herkes biliyor dedim, nasıl duygulandı, çok teşekkür etti :))) herşey karşılıklı, sen böyle olmasan ben nasıl sana ısınabilirim, ayrıca senin mutluluğun oğlumun yuvasının mutluluğu dedi.
görümcemde peki beni nasıl anlatıyorsun dedi sorma senin için asıl kaynanam o diyorum dedim :)))) biz onla çok takılırız birbirimize. oda melek gibidir. ablam benim.
merhaba, evet yoksun ne zamandır. iyiyiz canım. bu ara hepimiz öyleyiz, allah yardımcımız olsun.
aslında çoğu zaman sebebi yok sinirli olmamın bi anda duygu yoğunluğu yaşıyorum kafamda olmadık şeyler kurabiliyorum
slm canım aynı durumdayım herşey daha kötüleşiyor gibi, kendimi çok yorgun hissediyorumcanım sıkkınn
aslında çoğu zaman sebebi yok sinirli olmamın bi anda duygu yoğunluğu yaşıyorum kafamda olmadık şeyler kurabiliyorum
aslında düşünceli insanlar istiyoruz sanırım bize karşı daha fazla düşünceli olduklarını görmek belkide
kendi kendimize yükümüzü hafifletemedikçe yükümüzü hafifleten insanlar istiyoruz sanırım
malesef göremiyorum öyle insanlar, herkes kendi yoluna dalmışşşş gidiyorrr
daha fazla ilgi daha fazla sevgi istiyoruz sanırım bu dönemde
Amin canımm
sende bendensin demek canımben bir süre atarax ve pasiflora kullandım şükür şimcik iyim
kızlar benim yengem bebek şekerleri yapıyo, isterseniz ve fiyatı uygun gelirse görüşebilirsiniz. FACEBOOK'ta ÖYKÜ ŞEKER olarak girip modelleri görebilir yada istediğiniz modeli ona gönderebilirsiniz.
Tel No: 535.315.66.43 (burcu Güçlü)
esrammm banada yazın bulemsucumun 50 sini alayım 100 kalsın onaa (100 nummberooo hatun vesselam)
albüm yapamadım kızlar kaynanamın resmini forum bile kabul etmedi tırstı sanırsam
evet kötü gömürce sectik onubenim kötü secebileceğim gömürcem yok malesefff aman olsaydı kaynanmla bir olur beni öldürürdü bunlarr
ahhh fıstıkkk bence de öyle bi morali yerine gelir ki... beşiktaşta kumpir, adalarda fayton gezintisi....
pc ye de kaydettim listeyi... ara ara koyayım buraya :)
albüm yapamadım kızlar kaynanamın resmini forum bile kabul etmedi tırstı sanırsam
ay benimde yorgunluk yaptı düşüneceler ve üzüntü,
şuan kafam bomboşş sanki uçucu bir madde almışım gibi
ayy nasıl tembihliyorum her günn...kızımmm bana benzeee diyorum ama bakalım laf tutacakmı yoksa babası gibi inatçımı olacak benim sıpammmmdün sağlık ocagında hemşirede diyor: inşallahh sana benzer saçları ve yeşil gözleri senden alsın...sonrada eşime dönüpp :ayyy pardon yaaa...annesi güzelde kızıda güzel olsun diye dedi...eşimde gülüyor: bana göre hava hoş...zaten beğenmesem evlenmezdim hatunumla, kızımlaa inşallah anasına benzerrr
ayy evet topikimizin kayınvalidesi o
tarçınnn nolduu kuzu..neden sinirlisin? üzme kendini ve bebeğini..anlat rahatlaa yavrummm
ilk çocuklar genellikle babacı oluyor canım ama inş seninki sana benzerayy nasıl tembihliyorum her günn...kızımmm bana benzeee diyorum ama bakalım laf tutacakmı yoksa babası gibi inatçımı olacak benim sıpammmmdün sağlık ocagında hemşirede diyor: inşallahh sana benzer saçları ve yeşil gözleri senden alsın...sonrada eşime dönüpp :ayyy pardon yaaa...annesi güzelde kızıda güzel olsun diye dedi...eşimde gülüyor: bana göre hava hoş...zaten beğenmesem evlenmezdim hatunumla, kızımlaa inşallah anasına benzerrr
ayy evet topikimizin kayınvalidesi o
tarçınnn nolduu kuzu..neden sinirlisin? üzme kendini ve bebeğini..anlat rahatlaa yavrummm
teşekkür ederim şekerimmmayy evt evt bende varımmm
tatlım hamişlik çok yakışmışşşşş kıyafetin çok hoş olmuş güzel anneee
esrammm banada yazın bulemsucumun 50 sini alayım 100 kalsın onaa (100 nummberooo hatun vesselam)
resim üzerinde oynama yapacağım beklemede kalın siztühhhh oysa nasıl merak etmiştim. eee yolacağım kadını bir görmem lazım dimi
hiçte bişi olmazdı, aslan kocacığın onada yeterdi. :))) ikisi yerdi birbirlerini.
ay ağırlığından korktu herhal oldu işte bişeyleray alemsin sen çok yaşa ya
kuzum bak elini yüzünü bir yıka git bir kahve al kendine torpil olsun, bir de aç hareketli bir müzik ohhhhhh rahatlarsın hadi bakalım...
aayy sözleşelim o zaman bir haftasonu hayatta gelsin adaya gidelim kahvaltıya mis gibi olur bana da iyi gelir
Benim eşimi biri sürüklemezse gitmez çünkü
ay alemsin sen çok yaşa ya
kuzum bak elini yüzünü bir yıka git bir kahve al kendine torpil olsun, bir de aç hareketli bir müzik ohhhhhh rahatlarsın hadi bakalım...
iyi olmuş canımmm kafan boşalsın tabii,,, ya hormanlar bize pireyi deve yaptırıyor bu elimizde değil artık bu durumdan bian önce kendimizi çıkarmayı düşüneceğiz bunun çarasine bakıcaz başka bişey gelmez elimizden güçlü olmak gerek
hamilelik psikolojisi depresyon yarattı sanırım bizde :)) eskisi gibi özgür olamicanı farkına varmaya başlamak belkide....... Allah hayırlısıyla uyum göstermek nasip etsin... bişi yapmaya niyetleniyosun hemen yoruluyosun hareket kabiliyetin bile eskisi gibi değil.... ama geçecek ya sabırrrrrrrrrr
ahhh fıstıkkk bence de öyle bi morali yerine gelir ki... beşiktaşta kumpir, adalarda fayton gezintisi....
pc ye de kaydettim listeyi... ara ara koyayım buraya :)
slm kızlar ben de sizden farklı değilim herşey daha iyi olacağına sanki daha kötü oluyormuş gibi geliyor. bende patlamaya hazır bomba gibi dolaşıyorum. bilmiyorum ne nasıl olacak ama canım inanılmaz sıkkın..
aayy sözleşelim o zaman bir haftasonu hayatta gelsin adaya gidelim kahvaltıya mis gibi olur bana da iyi gelir
Benim eşimi biri sürüklemezse gitmez çünkü
Ahhh kızlar ben geldiğim gibi gidiyorum,size bi selam çakayım dedim
Banka,alış veriş işlerim var bu sıcakta dolaşıcam dua edin bana öpüyorum sizleri bol muhabbetler...
hamilelik psikolojisi depresyon yarattı sanırım bizde :)) eskisi gibi özgür olamicanı farkına varmaya başlamak belkide....... Allah hayırlısıyla uyum göstermek nasip etsin... bişi yapmaya niyetleniyosun hemen yoruluyosun hareket kabiliyetin bile eskisi gibi değil.... ama geçecek ya sabırrrrrrrrrr
hemenn bakıyorumm.. tanıdık indirimi de yapar dimi bize
tabiiki evelallah yaptırırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?