2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
yarın berat kandili ya kızlar 1001 tane salaten tüncina çekelim mi sıkıntılar bizden uzak olsun diye
ayy evt evt bende varımmm

bulemsu:250
esraa86:100
burcuxx:100

hadi kızlar :)

tatlım hamişlik çok yakışmışşşşş kıyafetin çok hoş olmuş güzel anneee

esrammm banada yazın bulemsucumun 50 sini alayım 100 kalsın onaa (100 nummberooo hatun vesselam )

Senin yolculuğun gelmiş... Sen gel istanbul'a bir hafta sonu beraber boğazda kahvaltı yapalım bak nasıl keyfin yerine gelir..

ahhh fıstıkkk bence de öyle bi morali yerine gelir ki... beşiktaşta kumpir, adalarda fayton gezintisi....

Tatlım sen yinede burda paylaş da taklaya gelmesin günah yaa

pc ye de kaydettim listeyi... ara ara koyayım buraya :)

tamam canım... bi kaç gün öncesinden başlar bitiririz Alahın izniyle...

hoşgeldin canım... nerelerdesin sen?
neden sinirlisin? kimseye çatma, derin nefes al ver :) bebeğine yazık

aslında çoğu zaman sebebi yok sinirli olmamın bi anda duygu yoğunluğu yaşıyorum kafamda olmadık şeyler kurabiliyorum

slm canım aynı durumdayım herşey daha kötüleşiyor gibi, kendimi çok yorgun hissediyorum canım sıkkınn

aslında düşünceli insanlar istiyoruz sanırım bize karşı daha fazla düşünceli olduklarını görmek belkide
kendi kendimize yükümüzü hafifletemedikçe yükümüzü hafifleten insanlar istiyoruz sanırım
malesef göremiyorum öyle insanlar, herkes kendi yoluna dalmışşşş gidiyorrr
daha fazla ilgi daha fazla sevgi istiyoruz sanırım bu dönemde

Amin canımm

slm canım aynı durumdayım herşey daha kötüleşiyor gibi, kendimi çok yorgun hissediyorum canım sıkkınn

slm kızlar ben de sizden farklı değilim herşey daha iyi olacağına sanki daha kötü oluyormuş gibi geliyor. bende patlamaya hazır bomba gibi dolaşıyorum. bilmiyorum ne nasıl olacak ama canım inanılmaz sıkkın..

sende bendensin demek canım ben bir süre atarax ve pasiflora kullandım şükür şimcik iyim

ay benimde yorgunluk yaptı düşüneceler ve üzüntü,

şuan kafam bomboşş sanki uçucu bir madde almışım gibi

hemenn bakıyorumm.. tanıdık indirimi de yapar dimi bize

esrammm banada yazın bulemsucumun 50 sini alayım 100 kalsın onaa (100 nummberooo hatun vesselam )

peki yazıyorum canımm

bulemsu:100
esraa86:50
burcuxx:100
emeki:100
Lavinya27:50
Beysal:50
Moonsun:50
Arcak81:50
Milona:50
Nagisce:100
Annesinbirtanesi:51
İfgs:50
ensarnaz:50
Ellem:50
KAju:50
Kestaneşekeri:50

toplam:1001

albüm yapamadım kızlar kaynanamın resmini forum bile kabul etmedi tırstı sanırsam

tühhhh oysa nasıl merak etmiştim. eee yolacağım kadını bir görmem lazım dimi

evet kötü gömürce sectik onu benim kötü secebileceğim gömürcem yok malesefffaman olsaydı kaynanmla bir olur beni öldürürdü bunlarr

hiçte bişi olmazdı, aslan kocacığın onada yeterdi. :))) ikisi yerdi birbirlerini.

ahhh fıstıkkk bence de öyle bi morali yerine gelir ki... beşiktaşta kumpir, adalarda fayton gezintisi....

aayy sözleşelim o zaman bir haftasonu hayatta gelsin adaya gidelim kahvaltıya mis gibi olur bana da iyi gelir
Benim eşimi biri sürüklemezse gitmez çünkü

albüm yapamadım kızlar kaynanamın resmini forum bile kabul etmedi tırstı sanırsam

ay alemsin sen çok yaşa ya

kuzum bak elini yüzünü bir yıka git bir kahve al kendine torpil olsun, bir de aç hareketli bir müzik ohhhhhh rahatlarsın hadi bakalım...

iyi olmuş canımmm kafan boşalsın tabii,,, ya hormanlar bize pireyi deve yaptırıyor bu elimizde değil artık bu durumdan bian önce kendimizi çıkarmayı düşüneceğiz bunun çarasine bakıcaz başka bişey gelmez elimizden güçlü olmak gerek

Ahhh kızlar ben geldiğim gibi gidiyorum,size bi selam çakayım dedim

Banka,alış veriş işlerim var bu sıcakta dolaşıcam dua edin bana öpüyorum sizleri bol muhabbetler...

hamilelik psikolojisi depresyon yarattı sanırım bizde :)) eskisi gibi özgür olamicanı farkına varmaya başlamak belkide....... Allah hayırlısıyla uyum göstermek nasip etsin... bişi yapmaya niyetleniyosun hemen yoruluyosun hareket kabiliyetin bile eskisi gibi değil.... ama geçecek ya sabırrrrrrrrrr

ilk çocuklar genellikle babacı oluyor canım ama inş seninki sana benzer

teşekkür ederim şekerimmm

tühhhh oysa nasıl merak etmiştim. eee yolacağım kadını bir görmem lazım dimi

hiçte bişi olmazdı, aslan kocacığın onada yeterdi. :))) ikisi yerdi birbirlerini.
resim üzerinde oynama yapacağım beklemede kalın siz yok kız kocacım anasının hakkından zor geliyor bide kızkardeş olsaydı hiç haklarından gelemezdi

kuzum bak elini yüzünü bir yıka git bir kahve al kendine torpil olsun, bir de aç hareketli bir müzik ohhhhhh rahatlarsın hadi bakalım...
ay ağırlığından korktu herhal oldu işte bişeyler

kızlar ya bende 3-4 gündür mide şişkinliği oluyor. yemek yiyorum azcık bişey de olsa nasıl şişiyor midem küçülmüş galiba, sonra o geçiyor ama 2 saat içinde bende acıkmış oluyorum. öğünleri 2 saate bire düşürmek gerekiyor...

aayy sözleşelim o zaman bir haftasonu hayatta gelsin adaya gidelim kahvaltıya mis gibi olur bana da iyi gelir

ayy hakikaten ayarlayalım o zaman bir haftasonu yaa deniz otobüsüne atlar gelirim bandırmadan :)

sağol bitanem düşündüğün için henüz hiç khve içmedim 5 aydır içim bari yaa
müzik dinliyorum ama depresife kayıyorum noluyorsa bana öff
şimdi kendimden sıkılıcammm, zor iş yapıyorum var ya çok yorgunumm

aynen şekerim yaa pire deve oluyor bzen, ama bu sefer kocam pireyi deve yaptı

ay herşey batmaya başladı bilmiyorum kayınvalideler gitsin evlerine düzelirim, şuan kadın bişi yapmamış olsa bile eŞŞŞim taraf tuttuğu içn bana batıyoo

aynı ayaklı pombayızz bombalarda karnımızda :))

Son düzenleme:

ne güzel olurduuu... bi de siz boğaza yakınsınız yaa yine de zorla mı geliyor :):):)

program yaparsanız beni dahil etmeyin kuzum... ben gelebilirsem gelirim.. malum bi konyadayım bi mesaideyim... bi de şimdi taşınma işi çıktı malum. uyarsa heryere gelirim ama

kızım da tekmeliyo... o da gelirim demek istiyo heralde

Ahhh kızlar ben geldiğim gibi gidiyorum,size bi selam çakayım dedim

Banka,alış veriş işlerim var bu sıcakta dolaşıcam dua edin bana öpüyorum sizleri bol muhabbetler...

canım daha geç saatte çıksaydın keşke..
hadi kolay gelsin.

geçicek ve bebeklerimizin cennet kokusunu içimize çekince geriye hiç bir olumsuzluk kalmıcak canım :)

kızlar bide bişey isticem hani bi ara bebeğinden babasına mektup gibi bişey vardı onu tekrar bi yollarmısınız kimde varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…