bulemsu:250
esraa86:100
burcuxx:100
emeki:100
Lavinya27:50
toplam:600
kalan:401
Kızlar biz geldikk..
Detaylı ultrasonumuzu çektirdik en sonunda..
Şükür hiç bir sıkıntımız yok, oğluşumuz çok iyi... Ama el kol bacak ne varsa hepsiyle birden yüzünü kapadı tam resim alamadık malesef.. 1 hafta 10 güne kadar tekrar gelin çekelim dedi doktor. Tekrar giricez 4 boyutluya
Kızlar biz geldikk..
Şükür hiç bir sıkıntımız yok, oğluşumuz çok iyi... Ama el kol bacak ne varsa hepsiyle birden yüzünü kapadı tam resim alamadık malesef.. 1 hafta 10 güne kadar tekrar gelin çekelim dedi doktor. Tekrar giricez 4 boyutluya
gözünaydın canım maşallah oglusa detaylı sonucunu kendı doktorunuzada gösterdınız mı kızlar ben göstercektım vazgectımust uste gunelrdeydı randevum hersey yolunda olunca erteledım seker yuklemsı yaptırırkne göstercem
maşallah kuzucuğum rabbim nazardan korusn
Sağolun canım
Ben Doktora sonuçlarımı bu cuma götürücem sabah ilk sağlık ocağına gidip kan verdim çünkü demir b12 folik asit oranıyla, hepatit hıv bilmem ne testleri yaptılar onların sonucunu da alıp bir gidip göstericem.. Şeker yüklemesi hangi hafta yapılıyordu ki ? onun haftasını unuttum ben :44::44:
gördüm senide gördümmmm
ohh beyzadeyi gördün geldin demek canım hoşgeldin sefa geldinKızlar biz geldikk..
merhaba kızlar nasılsınız dua okuyorsunuz sanırım allah kabul etsin biz de tatile girdik şükür ve yorgunluğumuzu da attık sayılır gerçi şimdide ev temizliği duruyor ama bu hafta halledersem bir daha da annem gelinceye kadar kalır :) buarada kaygana derdinizi okuyorum sürekli neer yazmak istiyorum neler lavinya cnm senin kaygana beşiği alıyor yine de sorun yapıyor bizimki de anasının mezar taşı gelmiş aklına oğundan para istiyor :) doğum paranız varmı bebeğe bişeyler aldınız mı geçiminiz nasıl diyen yok allah bilir pazardan bi takım alııp çocuk görmeye gelir :)
mercana ne dersin?
Kızlar biz geldikk..
kızlarr bende cok okumak ısterım ama evde cocukla zor oluyor bu aksam okuyayım 50 yazın bana da
gördüm senide gördümmmm
hilal herhalde sanırsan kayseriyi gezmeye gelen alman turist bir aile seni unutup gitmiş annen ve babanda seni bulmuşlar ve büyütmüşler :26::26:
kız nasıl güzel gözlerin var senin öyle kapalı olmak seni daha bir güzelleştirmişkızın seni çirkinleştirmemiş
ohh beyzadeyi gördün geldin demek canım hoşgeldin sefa geldin
merhaba tatlım... her kayınvalide bi başka türlü işte :)
:) olabilir ama mercan, kırmızı..vs o kadar çok giydim ki değişik bişey olsun istiyorum :)
hoşgeldin canımm... boşuna endişelendin dün :) geçmiş olsun yine de... 10 gün sonra yine görücen bebeğini, ne güzel
ulemsu:250
Beysal:50
Moonsun:50
Arcak81:50
toplam:750
kalan:251
hadi kızlar az kaldı :)
bugün ve yarın akşam okucaz, rahat rahat yetişir :)
Kızlaarr ben geldimm bir bakayım dedim sizleree,, İyi ki gelmişim yoksa duayı kaçıracaktım
Bana da 50 tane yazarsanız sevinirim şekerlerrr
Bu arada dün gece bi rüya gördüm kızlar; Çok eski bi komşumuz vardı onun sözde kız torunu olacakmış ve sürekli Ayşe koyalım ismini diyip duruyor. Rüyamda düşünüyorum düşünüyorum onun kızı daha geçen sene doğum yaptı oğlu oldu diyorum, yoksa benim kızımı mı kastediyor ki diyorum, sonra kaçıyorum kadının olduğu yerlerden :44:
Hani rüyada isim bildirirlermiş ya kızlar,,sizce benim kızıma mı Ayşe ismini koy diyorlar ki :44:
kızlar 100 tane de bana yazarmısınız
Teşekkür ederim kızlar
Evet evham yaptığım gibi çıkmadı kuzum, herşeyi yerli yerinde sağlammış.. hatta babasına benziyor çene ve dudak yapısı onu bile gördükte resim alamadık
Bu arada ne okuyorsunuz tatlım ya benim haberim yok geçmişi okuyamadım.. :44::44:
kızlar ben perşembeden sonra 10 gün yokum yeni evimde bir süre internet olmayacak zaten bizde mersine gidicez kayınvalidemlere oradada giremem nete aklıma geldi söliyim perşeme yine vedalaşırım :)
herkese afiyet olsun biz oğluşumla yemeğe gidiyoruz
merhaba kızlar nasılsınız dua okuyorsunuz sanırım allah kabul etsin biz de tatile girdik şükür ve yorgunluğumuzu da attık sayılır gerçi şimdide ev temizliği duruyor ama bu hafta halledersem bir daha da annem gelinceye kadar kalır :) buarada kaygana derdinizi okuyorum sürekli neer yazmak istiyorum neler lavinya cnm senin kaygana beşiği alıyor yine de sorun yapıyor bizimki de anasının mezar taşı gelmiş aklına oğundan para istiyor :) doğum paranız varmı bebeğe bişeyler aldınız mı geçiminiz nasıl diyen yok allah bilir pazardan bi takım alııp çocuk görmeye gelir :)
Kızlar biz geldikk..
Kızlaarr ben geldimm bir bakayım dedim sizleree,, İyi ki gelmişim yoksa duayı kaçıracaktım
Bu arada dün gece bi rüya gördüm kızlar; Çok eski bi komşumuz vardı onun sözde kız torunu olacakmış ve sürekli Ayşe koyalım ismini diyip duruyor. Rüyamda düşünüyorum düşünüyorum onun kızı daha geçen sene doğum yaptı oğlu oldu diyorum, yoksa benim kızımı mı kastediyor ki diyorum, sonra kaçıyorum kadının olduğu yerlerden :44:
Hani rüyada isim bildirirlermiş ya kızlar,,sizce benim kızıma mı Ayşe ismini koy diyorlar ki :44:
çok abartma da canım.. bak bebeğin de çok etkilenmiş zaten durumdan. diyolar ya anne baba kavgalarından en çok çocuklar etkileniyo diye.. daha doğmadan bile etkileniyolarmış meğerse...
cilt doktoruna gitti canım.
kızlar ben perşembeden sonra 10 gün yokum yeni evimde bir süre internet olmayacak zaten bizde mersine gidicez kayınvalidemlere oradada giremem nete aklıma geldi söliyim perşeme yine vedalaşırım :)
herkese afiyet olsun biz oğluşumla yemeğe gidiyoruz
Bebek şekeri, bebek odası süsleme, bebek çikolatası, baby shower, bebek bezi pasta, bebek kurabiyesi, sünnet organizasyon, doğum günü organizasyon, birinci yaş kutlama, diş buğdayı, vaftiz, mevlit, bez kesme,bebek hediyesi, kapı süsleri, bebek sepeti
bunu çok beğendim, biraz pahalı...
bu nispeten daha uygun : Ssl Bebek Odas Ss Sslemesi ekeri Malzemeleri Hazr Nikah Kap Hastane Snnet ekeri nikah ekerleri
canımmm ne kadar güzel bir hamile olmuşsun sennn maşallahhhh
elbiseni hamile abiye olarak mı aldın?? yeşil çok yakışmışş
Kızlar biz geldikk..
hadi gözün aydın tuğbacımm..sevsinler snein oğluşunuuuKızlar biz geldikk..
tamam bebeğim senin şalıda bağlayıp koyayımhilalcim ya benim aldığım şalla da bir resim koysana çok merak ediyorum nasıl olduğunu :)
şimdi görmen lazım kuzum..bi daha denermisin?arkadasta olduk ama ben hala göremıyorum albümü:26:
gördüm senide gördümmmm
hilal herhalde sanırsan kayseriyi gezmeye gelen alman turist bir aile seni unutup gitmiş annen ve babanda seni bulmuşlar ve büyütmüşler :26::26:
kız nasıl güzel gözlerin var senin öyle kapalı olmak seni daha bir güzelleştirmişkızın seni çirkinleştirmemiş
ohh beyzadeyi gördün geldin demek canım hoşgeldin sefa geldin
benimde 51 olsunmerhaba tatlım... her kayınvalide bi başka türlü işte :)
:) olabilir ama mercan, kırmızı..vs o kadar çok giydim ki değişik bişey olsun istiyorum :)
hoşgeldin canımm... boşuna endişelendin dün :) geçmiş olsun yine de... 10 gün sonra yine görücen bebeğini, ne güzel
ulemsu:250
toplam:750
kalan:251
hadi kızlar az kaldı :)
bugün ve yarın akşam okucaz, rahat rahat yetişir :)
bulemsu:250
Milona:50
Nagisce:100
toplam:900
kalan:101
şu 1i de biri alsın yaaaa
canım Allah kolaylık versin, özleyeceğiz seni .
ayyy yine gördüm yine gözüm gönlüm açıldı. maşallah canım sana, baş örtüsü ne güzel yakışmış, o yeşil elbiseli haline bayıldım.çok güzel bir hamile olmuşsun.
canım senin için ve bulemsu için eklicem resim, kaybolma bak emi. sen o gün görmedim diye üzüldün ama ben seni bekledim vallahi.
üffff herkes kendi derdinde. neyse sen bebeğini üzme kimse için. Allah kolaylık versin.
gözün aydın canım, maşallah oğluşuna. utandı mı oğluşun oyyy yesinler.
Allah hayıra çıkarsın canım, yok be aklında kalmış ondandır canım. ak sakallı dede deseydi koy derdim :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?