2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

gözünaydın canım maşallah oglusa detaylı sonucunu kendı doktorunuzada gösterdınız mı kızlar ben göstercektım vazgectımust uste gunelrdeydı randevum hersey yolunda olunca erteledım seker yuklemsı yaptırırkne göstercem

hilalcim ya benim aldığım şalla da bir resim koysana çok merak ediyorum nasıl olduğunu :)

maşallah kuzucuğum rabbim nazardan korusn

maşallah kuzucuğum rabbim nazardan korusn

Sağolun canım

Ben Doktora sonuçlarımı bu cuma götürücem sabah ilk sağlık ocağına gidip kan verdim çünkü demir b12 folik asit oranıyla, hepatit hıv bilmem ne testleri yaptılar onların sonucunu da alıp bir gidip göstericem.. Şeker yüklemesi hangi hafta yapılıyordu ki ? onun haftasını unuttum ben :44::44:

24-28 haftalarda canım

gördüm senide gördümmmm
hilal herhalde sanırsan kayseriyi gezmeye gelen alman turist bir aile seni unutup gitmiş annen ve babanda seni bulmuşlar ve büyütmüşler :26::26:
kız nasıl güzel gözlerin var senin öyle kapalı olmak seni daha bir güzelleştirmişkızın seni çirkinleştirmemiş

ohh beyzadeyi gördün geldin demek canım hoşgeldin sefa geldin

merhaba tatlım... her kayınvalide bi başka türlü işte :)

mercana ne dersin?

:) olabilir ama mercan, kırmızı..vs o kadar çok giydim ki değişik bişey olsun istiyorum :)

hoşgeldin canımm... boşuna endişelendin dün :) geçmiş olsun yine de... 10 gün sonra yine görücen bebeğini, ne güzel

kızlarr bende cok okumak ısterım ama evde cocukla zor oluyor bu aksam okuyayım 50 yazın bana da

ulemsu:250
esraa86:100
burcuxx:100
emeki:100
Lavinya27:50
Beysal:50
Moonsun:50
Arcak81:50

toplam:750

kalan:251

hadi kızlar az kaldı :)
bugün ve yarın akşam okucaz, rahat rahat yetişir :)

Kızlaarr ben geldimm bir bakayım dedim sizleree,, İyi ki gelmişim yoksa duayı kaçıracaktım
Bana da 50 tane yazarsanız sevinirim şekerlerrr
Bu arada dün gece bi rüya gördüm kızlar; Çok eski bi komşumuz vardı onun sözde kız torunu olacakmış ve sürekli Ayşe koyalım ismini diyip duruyor. Rüyamda düşünüyorum düşünüyorum onun kızı daha geçen sene doğum yaptı oğlu oldu diyorum, yoksa benim kızımı mı kastediyor ki diyorum, sonra kaçıyorum kadının olduğu yerlerden :44:

Hani rüyada isim bildirirlermiş ya kızlar,,sizce benim kızıma mı Ayşe ismini koy diyorlar ki :44:

Teşekkür ederim kızlar
Evet evham yaptığım gibi çıkmadı kuzum, herşeyi yerli yerinde sağlammış.. hatta babasına benziyor çene ve dudak yapısı onu bile gördükte resim alamadık

Bu arada ne okuyorsunuz tatlım ya benim haberim yok geçmişi okuyamadım.. :44::44:

hmm bilmiyorum ki canım.. anneme de ruyasında doğacak bebeğe gökhan adını koy demişler ama bizim kızımız olucak :) bi de erkek doğarmış

bulemsu:250
Milona:50

toplam:800

kalan:201

hadi kızlar az kaldı :)
bugün ve yarın akşam okucaz, rahat rahat yetişir :)

kızlar 100 tane de bana yazarmısınız

tabiii ki :)

salaten tüncina canım 1001 tane.. yarın berat kandili ya... yarın akşama kadar okucaz.

Nagisce:100

toplam:900

kalan:101

şu 1i de biri alsın yaaaa

canım Allah kolaylık versin, özleyeceğiz seni .

ayyy yine gördüm yine gözüm gönlüm açıldı. maşallah canım sana, baş örtüsü ne güzel yakışmış, o yeşil elbiseli haline bayıldım. çok güzel bir hamile olmuşsun.

canım senin için ve bulemsu için eklicem resim, kaybolma bak emi. sen o gün görmedim diye üzüldün ama ben seni bekledim vallahi.

üffff herkes kendi derdinde. neyse sen bebeğini üzme kimse için. Allah kolaylık versin.

gözün aydın canım, maşallah oğluşuna. utandı mı oğluşun oyyy yesinler.

Allah hayıra çıkarsın canım, yok be aklında kalmış ondandır canım. ak sakallı dede deseydi koy derdim :))))))

evet canım hakkaten etkileniyor.. sakinim şu an, eşim anlasında tek derdim o..

aa 10 gün çok yaz bende 1 hafta yokum ama olsun...

pahalı dediklerin çok güzel ama diğeri de hoş kuzum:)

canımmm ne kadar güzel bir hamile olmuşsun sennn maşallahhhh

elbiseni hamile abiye olarak mı aldın?? yeşil çok yakışmışş

evet ya yaldır yaldır yakıyon maşallah... pek de güler yüzlüsün kuzum ya :)

zorla istedim canım al diye...

hayırlı olsun bakalım kuzular korkuyorlar ultrason ışığından...

olabilir bitanem bence ismine ekleyebilirsin...

hadi gözün aydın tuğbacımm..sevsinler snein oğluşunuuu

hilalcim ya benim aldığım şalla da bir resim koysana çok merak ediyorum nasıl olduğunu :)
tamam bebeğim senin şalıda bağlayıp koyayım

arkadasta olduk ama ben hala göremıyorum albümü:26:
şimdi görmen lazım kuzum..bi daha denermisin?

ayy bilmemkiii...küçüklüğümden beri seni hastanede değiştirmişlerr derler zaten...ama babaannemle- babamla çok benziyoruzz allahtan

teyzesii kızım çok uslu çok akıllı maşallahhh...annesine üzmedii
benimde 51 olsun
Nagisce:100

toplam:900

kalan:101

şu 1i de biri alsın yaaaa

ayyy çok sağol bebeğimm...bekliyorum burdayımm..sabırsızlanıyorum seni görmek içinnn

selam kızlar biz geldikk bu ara okadar koşturmacadayız ki inte giç gelemedim ev taşıdık birden çıktı şimdi anca yerleşiyoruz kızcem iki saniye bile durmuyor okadar kıpır kıpır ki böbreklerimle dans ediyor sanki :) karnımda kocaman oldu :) çok okuyamadım ama herkesler iyi sanırım :) bu arada bana da 51 tane yazabilirsiniz canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…