gördüm kadının yüzünden sevgi akıyor benim kaynana gibi değil durun size ben albüm yapam kaynanamı göstereyimevet çocukluk fotolarımızda çok benziyor canım. hele bir fotom var onu sana göndercem bulursam, çok benziyoruz orda birbirimize.
kayınvalidemi gördün mü :)))))))
tamam canım.....
SON HALİ LİSTENİN
bulemsu:250
esraa86:50
burcuxx:100
emeki:100
Lavinya27:50
Beysal:50
Moonsun:50
Arcak81:50
Milona:50
Nagisce:100
Annesinbirtanesi:51
İfgs:50
ensarnaz:50
toplam:1001
BÖLMEK İSTEYEN YAZSIN LÜTFENN :)
4444 SELATİ TEFRİCİYE YAPSAYDIK TA OLURMUŞ :):)
onu bitiremezdik gülüm ama söyle yapalım kadir gecesine çekelim bir tane doğumlarda yaklaşmış olur o zamana zaten
selam annecikler nasılsınız
son 1 haftadır giremiorum önemli gelişmeler var mııııııııııı :))
sevgiyle öpüyorum sizi
bu arada çok sinirliyim gergin vücudum inşallah sakinleşebilir patlamam ama nasıl..... ağlayasım burnumda nedensiz sebepsizz birilerine çatasım varrr
Yaa sorma bende eşime dedim ne gen varmış sende arkadaş.. Hem inatçı hem sana benziyor ne anladım ben bu işten
Gülüyor adam ne yapsın
Canım benimkinide bölebilirsin okumak isteyen olursa 50'yi
canımmm arkadaşım teşekkür ederizz...bayıldımm bayıldımmm burcuuumm yaaa...maşallahhh saçların yanakların çok cicisin..seni hiç kıvırcık düşünmemiştim..düz saçlı haline benziyorr kafamdaki burcuhttp://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=25651
bulemsu ve annesininbirtanesi sizin için yükledim resim.
evet çocukluk fotolarımızda çok benziyor canım. hele bir fotom var onu sana göndercem bulursam, çok benziyoruz orda birbirimize.
kayınvalidemi gördün mü :)))))))
sevgiyle öpüyorum sizi
bu arada çok sinirliyim gergin vücudum inşallah sakinleşebilir patlamam ama nasıl..... ağlayasım burnumda nedensiz sebepsizz birilerine çatasım varrr
Esracım ben pek bilmiyorum ama 50 tane okumaya çalışayım canımcım
gördüm kadının yüzünden sevgi akıyor benim kaynana gibi değil durun size ben albüm yapam kaynanamı göstereyim
sevgiyle öpüyorum sizi
tamam canım.....
SON HALİ LİSTENİN
bulemsu:250
BÖLMEK İSTEYEN YAZSIN LÜTFENN :)
4444 SELATİ TEFRİCİYE YAPSAYDIK TA OLURMUŞ :):)
slm canım aynı durumdayım herşey daha kötüleşiyor gibi, kendimi çok yorgun hissediyorumcanım sıkkınn
evet kötü gömürce sectik onuöyledir canım benim, sizden bahsettim, seni ideal kaynana seçtik dedim, adını herkes biliyor dedim, nasıl duygulandı, çok teşekkür etti :))) herşey karşılıklı, sen böyle olmasan ben nasıl sana ısınabilirim, ayrıca senin mutluluğun oğlumun yuvasının mutluluğu dedi.
görümcemde peki beni nasıl anlatıyorsun dedi sorma senin için asıl kaynanam o diyorum dedim :)))) biz onla çok takılırız birbirimize. oda melek gibidir. ablam benim.
merhaba, evet yoksun ne zamandır. iyiyiz canım. bu ara hepimiz öyleyiz, allah yardımcımız olsun.
canım internetten bul, bi kaç tane okudun mu ototmatiğe bağlıyosun :)
SON HALİ LİSTENİN
bulemsu:150
Ellem:50
Kaju80:50
bulemsu seninkilerden başladık bölmeye :) 150 ye indi :)
benimkini bölebilirsiniz
albüm yapamadım kızlar kaynanamın resmini forum bile kabul etmedi tırstı sanırsam
canımmm arkadaşım teşekkür ederizz...bayıldımm bayıldımmm burcuuumm yaaa...maşallahhh saçların yanakların çok cicisin..seni hiç kıvırcık düşünmemiştim..düz saçlı haline benziyorr kafamdaki burcu
eşinlede çok yakışmısınızz...rabbim ayırmasın
kayınvalideceğindee yakıyorr ortalığııohhh almışş güzel gelini yanınaa..değmeyin keyfinee vuslat teyzemizinn
göbek adı ayse olsun kuzum
gördüm seni şeker saçlarının kıvırcık hali benim esramın büyümüş hali bakışlar hele aynıııı
kızzında sana benzesin kuzum sıkı sıkı tembihle oldumu
bende verebiliirm dualar müşterek isteyen olursa 250 den alabilirler şekerim
öyledir canım benim, sizden bahsettim, seni ideal kaynana seçtik dedim, adını herkes biliyor dedim, nasıl duygulandı, çok teşekkür etti :))) herşey karşılıklı, sen böyle olmasan ben nasıl sana ısınabilirim, ayrıca senin mutluluğun oğlumun yuvasının mutluluğu dedi.
görümcemde peki beni nasıl anlatıyorsun dedi sorma senin için asıl kaynanam o diyorum dedim :)))) biz onla çok takılırız birbirimize. oda melek gibidir. ablam benim.
merhaba, evet yoksun ne zamandır. iyiyiz canım. bu ara hepimiz öyleyiz, allah yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?