2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
evet çocukluk fotolarımızda çok benziyor canım. hele bir fotom var onu sana göndercem bulursam, çok benziyoruz orda birbirimize.

kayınvalidemi gördün mü :)))))))
gördüm kadının yüzünden sevgi akıyor benim kaynana gibi değil durun size ben albüm yapam kaynanamı göstereyim

Canım benimkinide bölebilirsin okumak isteyen olursa 50'yi

selam annecikler nasılsınız

son 1 haftadır giremiorum önemli gelişmeler var mııııııııııı :))

sevgiyle öpüyorum sizi

bu arada çok sinirliyim gergin vücudum inşallah sakinleşebilir patlamam ama nasıl..... ağlayasım burnumda nedensiz sebepsizz birilerine çatasım varrr

Son düzenleme:
hoppppppp biz geldik hatunlar öğlen acil çıkmak zorunda kaldık hoşçakalın diyemedik size ee ne yaptınız bakim ben bir iki sayfa geriye bakayım geleyim bariii

onu bitiremezdik gülüm ama söyle yapalım kadir gecesine çekelim bir tane doğumlarda yaklaşmış olur o zamana zaten

tamam canım... bi kaç gün öncesinden başlar bitiririz Alahın izniyle...

hoşgeldin canım... nerelerdesin sen?
neden sinirlisin? kimseye çatma, derin nefes al ver :) bebeğine yazık

Yaa sorma bende eşime dedim ne gen varmış sende arkadaş.. Hem inatçı hem sana benziyor ne anladım ben bu işten
Gülüyor adam ne yapsın

.. bende dedim ki güzelliğin annene huyun babana çeksin dedim ama muhtemelen tam tersi yaramaz olacak gibi, tipte aynı babası zaten ters olmuş....

http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=25651

bulemsu ve annesininbirtanesi sizin için yükledim resim.
canımmm arkadaşım teşekkür ederizz...bayıldımm bayıldımmm burcuuumm yaaa...maşallahhh saçların yanakların çok cicisin..seni hiç kıvırcık düşünmemiştim..düz saçlı haline benziyorr kafamdaki burcu
eşinlede çok yakışmısınızz...rabbim ayırmasın
evet çocukluk fotolarımızda çok benziyor canım. hele bir fotom var onu sana göndercem bulursam, çok benziyoruz orda birbirimize.

kayınvalidemi gördün mü :)))))))

kayınvalideceğindee yakıyorr ortalığıı ohhh almışş güzel gelini yanınaa..değmeyin keyfinee vuslat teyzemizinn

slm canım aynı durumdayım herşey daha kötüleşiyor gibi, kendimi çok yorgun hissediyorum canım sıkkınn

Esracım ben pek bilmiyorum ama 50 tane okumaya çalışayım canımcım

canım internetten bul, bi kaç tane okudun mu ototmatiğe bağlıyosun :)

SON HALİ LİSTENİN
bulemsu:150
esraa86:50
burcuxx:100
emeki:100
Lavinya27:50
Beysal:50
Moonsun:50
Arcak81:50
Milona:50
Nagisce:100
Annesinbirtanesi:51
İfgs:50
ensarnaz:50
Ellem:50
Kaju80:50

toplam:1001

bulemsu seninkilerden başladık bölmeye :) 150 ye indi :)

gördüm kadının yüzünden sevgi akıyor benim kaynana gibi değil durun size ben albüm yapam kaynanamı göstereyim

öyledir canım benim, sizden bahsettim, seni ideal kaynana seçtik dedim, adını herkes biliyor dedim, nasıl duygulandı, çok teşekkür etti :))) herşey karşılıklı, sen böyle olmasan ben nasıl sana ısınabilirim, ayrıca senin mutluluğun oğlumun yuvasının mutluluğu dedi.

görümcemde peki beni nasıl anlatıyorsun dedi sorma senin için asıl kaynanam o diyorum dedim :)))) biz onla çok takılırız birbirimize. oda melek gibidir. ablam benim.

merhaba, evet yoksun ne zamandır. iyiyiz canım. bu ara hepimiz öyleyiz, allah yardımcımız olsun.

benimkini bölebilirsiniz

albüm yapamadım kızlar kaynanamın resmini forum bile kabul etmedi tırstı sanırsam

evet kötü gömürce sectik onu benim kötü secebileceğim gömürcem yok malesefffaman olsaydı kaynanmla bir olur beni öldürürdü bunlarr

Tatlım sen yinede burda paylaş da taklaya gelmesin günah yaa

sağol canım o senin güzelliğin. doğal hali saçımın o kıvırcık hali. bazen fön çekiyorum.

kayınvalidem öyledir ya, Allah razı olsun. darısı kızlarımızın başına inşallah :)

ayy nasıl tembihliyorum her günn...kızımmm bana benzeee diyorum ama bakalım laf tutacakmı yoksa babası gibi inatçımı olacak benim sıpammmm dün sağlık ocagında hemşirede diyor: inşallahh sana benzer saçları ve yeşil gözleri senden alsın...sonrada eşime dönüpp :ayyy pardon yaaa...annesi güzelde kızıda güzel olsun diye dedi...eşimde gülüyor: bana göre hava hoş...zaten beğenmesem evlenmezdim hatunumla, kızımlaa inşallah anasına benzerrr

ayy evet topikimizin kayınvalidesi o

tarçınnn nolduu kuzu..neden sinirlisin? üzme kendini ve bebeğini..anlat rahatlaa yavrummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…