2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
evet ya çok fena olacak bu sıpa belli işim var onura dedim valla, ismini efe koymak isteyen sensin sen bakarsın ben karnımda taşıyorum bebekkende bakacam yürümesinden itibaren senindir dedim :)

erkek olsa ben de efe koyucaktım .1:
şimdiden iş bölümü yapıyosun yani.. süper

Günaydın kızlar, inşallah iyisiniz, Allah dualarınızı kabul etsin.

İyiyiz bizde çok şükür, kilo problemimiz devam ediyor, bu ay 1 kiloyu geçemicem galiba (( iki gündür tartılıyorum kilo kaybediyorum

akşam duamızı yaptık, yürüyüşe çıktık, kandil dolayısıyla bazı içkili meyhaneler azcık boştu, bizim orası pek takmıyor kandilleri ((

canlarım dün yoğundum, bugünü bilmiyorum, katılamıyorum çok sizi özlüyorum. biraz göz attım yazdıklarınıza, aklımda kalanları yazayım.

esra geçmiş olsun canım, o kramplar mafeder insanı, iki gün önce oldu hala ayağım ağrıyor, milanonun dediği tozu kullandım geçiriyor, tadıda güzel.

moonsun
canım kolay gelsin, işyerindekiler fenalıklarını devam ettiriyor sanırım, Allah görsün, üzme kendini bebişini.

annesininbirtanesi gözün aydın canım, çok güzel oluyor izlemek değil mi? eşinede izlet çok şaşırıyorlar :)

lavinya canım daha iyimişsin sevindim. Allah alsın kalbimizden tüm sıkıntılarımızı.

hayabanagüzel oluyor öyle arızalar, bir erkeğin yapması daha normal kadından, ne anlar onlar, duygusuz şey. neyseki müdürün iyimiş.

bulemsu, emeki, milano, kestaneşekeri, beysal sizlerede günaydın.

kızlarr bugun uzman gelicek çok yogunum maaleseff 4 ten sonra gelirim inşAllah sizleri seviyoruz teyzoşlar öpüldünüzz

lavinyam geçmiş sayfalrda var yine işle ilgili sorun canım iyisin dimi dün çok korkuttun beniii öptüm sizleri byee

iyi olmana sevindim canım bende idare ediyorum şükür

olacak artık güzelim artık gebeliğin son ağır zamanlarındayız ama cimcimeler için değer sıkıntı çekmeye

kızlar bu hedıye işi için limit koyucaz mı eylül annelerinde 20 tl dıye koymuslar yoksa herkes kafasına göre takılcak mı
limit olsun ama ne kadar olsun ?oylamaya sunalım

günaydın canım hoşgeldin geceni ve duanı allah kabul etsin

özletme kendini şekerimmm

oy nasıl tepki veriyorlar değil mi kocaman kocaman depiklerle karnım bir yükseliyor bir iniyor hiç bir harketini kaçırmak istemiyorum ya...

ayy canım benim saol düşünceli arkadaşım:) iyiyim çok şükür dün dedim dinlenice geçmezse gece hastaneyi boylayacağım ben ama şükür toparlandım:) tekrar teşekkür ederim canım:)

erkek olsa ben de efe koyucaktım .1:
şimdiden iş bölümü yapıyosun yani.. süper

yaptım tabi kuzum nasıl dolanayım onun peşinde zaten babam bize vermeyecekte afacanı :) efe güzel bende çok seviyorum ama anlamını taşıyor efeler :)

amin canım çok saol...

günaydın burcumm...yoklugunn belli oluyor canım..işlerinde kolaylıklar...olsun kuzum sen kilo almasan bile hamdolsun bebeğin besleniyor...takma kafaya...

yaa teyzesii görsenn nasıl kıpır kıpırdı...annemmm dedimmm benim geldiğimi anladınmı...hemen bi hareket daha geldi içerden... içim çoştu çoştu çağladıı...gözlerim dolduu... eşimede izletcem inşallahh..onunda görmesi lazım bu görsell şovuu

Günaydın kızlarrr
nasılsınız ?
Ben çok kötüyüm yaa
dün doktor bademciklerin iltihaplanmış dedi
inceptum antibiyotik ve parol ağrı kesici verdi
iki gecedir uyku uyuyamıyorum boğazımın acısından
iğne vurunabilsem hemen geçerdi amaa

boğazım kaşınıyo, yanıyo ve çok acıyo
var mı bildiğiniz bi şey bademciklerime iyi gelicek ???

saol kuzum iyiyim şükür, bir arkadaşın yaptığına çok içerledim canımm ona takıldım...

:) iyi ol bebeğim bu arada alyans evlilik demek, bazıları erkek çocuğuna yorarlar ama ikiside ihtimal değil şu an...

Ayy kuzumm sen yine rüyanda görmüşsün ben her an o korkuyla yaşıyorum desem. İstanbulda yaşıyoruz malum, sabah erkenden çıkyorum işe gelmek için, her yer tenha
hırsızı var kapkaççısı var Allahım sen koru yarabbim diyorum, ya biriyle senin rüyandaki gibi bi durum yaşarsam nasıl korurum bebeğimi diye düşünüp duruyorum. Annelik işte böyle bir koruma duygusunu getiriyor beraberinde demek ki

Günaydın şekerimmm
Evveeet doğru demişsin valla, ismi Efe olan çocuklar bir de daha hareketli oluyor, istiyorsa mecburen bakıcak Ama bence yine annesine kalır uğraşmak, çok özel bir bağ oluyor çünkü anne oğul arasında

Bulemsummm günaydın tatlımmm

Günaydınnn canım.. Çok geçmş olsun hemen düzelirsin inşallah. Pastil kullansan. Bu arada sana faceden özel msj attım bi okurmusun.

canım benim ya kıyamam çok geçmiş olsun.. benim bir çay karışımım var ama ilaçda alıyorsun nasıl olur bilemem ilacı almayayım deneyeyim dersen ben vereyim sana tarifi...

1 tutam ıhlamur
10-12 adet kuşburnu
7-8 karanfil
1 tutam hibiscus çiçeği
1 tane kabuk tarçın
1 tane kök zencefil
1 tane havlıcan
1 tane zerdeçal

hepsini bir demliğe koy ve kaynat.. içerken bal karıştır... bu karışımı üzerine su ekleyerek 3 kez kullanıyorsun.. günde 2-3 fincan iç ertesi güne kalsada bişey olmaz 3 kez kaynatma hakkın var ya.. bu karışım muhteşem ben 3 yıldır eşimi de kendimi de kışları hastalıktan bununla koruyorum...

Şekerlerr ben yine gidiyorum şimdi, yoğunluk başlar birazdan, aralarda da ders çalışırım derken akşam olur herhalde. Sizleri çok seviyoruz, kocamannn öpüyoruzzz

kızlar başka topiclerde okudum da bazıları hamilelik nedeniyle eşiyle yataklarını ayırmışlar şok oldum yaaaaa

Günaydınnn canım.. Çok geçmş olsun hemen düzelirsin inşallah. Pastil kullansan. Bu arada sana faceden özel msj attım bi okurmusun.

Mervişimm aşkım sana da günaydın
beni bulamayınca buraya geldin demek yirim seni ben yaaa
pastil pek işe yaramıo
tamam msjına bakarım canımın içi

bakalım göreceğiz :)

kızlar başka topiclerde okudum da bazıları hamilelik nedeniyle eşiyle yataklarını ayırmışlar şok oldum yaaaaa

yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.. ben yapamam onsuz uyuyamammmmm

saol canım benimm deniycem tarifini ama inşallah bulabilirim bu hibiscus çiçeğini havlıcanı
ben bu kış hiç hasta olmadım diye sevinirken şimdi yakaladı beni bu illet hastalık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…