evet ya çok fena olacak bu sıpa belli işim var onura dedim valla, ismini efe koymak isteyen sensin sen bakarsın ben karnımda taşıyorum bebekkende bakacam yürümesinden itibaren senindir dedim :)
iyi olmana sevindim canımiyi oldum kuzum eve gidince hemen attım kendimi yatağa bebek her ne kadar uyutmak istemesde direndim ve uyudum kalktım duş aldım sonra annemlere yemeğe gittik iyileştim.. akşamda dua falan okuyunca açıldım bin şükür.. sen nasılsın?
olacak artık güzelim artık gebeliğin son ağır zamanlarındayız ama cimcimeler için değer sıkıntı çekmeyeAllah kabul etsin canım...
sağol canım.. yok geçmiyor... masanın altından kasaya doğru uzattım şimdi... hala acıyo.
günaydın canım.. benim de çok uykum var.. dayanıcaz yapıcak hiç bişey yok
günaydın canımm...
limit olsun ama ne kadar olsun ?oylamaya sunalımkızlar bu hedıye işi için limit koyucaz mı eylül annelerinde 20 tl dıye koymuslar yoksa herkes kafasına göre takılcak mı
günaydın canım hoşgeldin geceni ve duanı allah kabul etsinGünaydın kızlar, inşallah iyisiniz, Allah dualarınızı kabul etsin.
İyiyiz bizde çok şükür, kilo problemimiz devam ediyor, bu ay 1 kiloyu geçemicem galiba(( iki gündür tartılıyorum kilo kaybediyorum
akşam duamızı yaptık, yürüyüşe çıktık, kandil dolayısıyla bazı içkili meyhaneler azcık boştu, bizim orası pek takmıyor kandilleri((
canlarım dün yoğundum, bugünü bilmiyorum, katılamıyorum çok sizi özlüyorum. biraz göz attım yazdıklarınıza, aklımda kalanları yazayım.
esra geçmiş olsun canım, o kramplar mafeder insanı, iki gün önce oldu hala ayağım ağrıyor, milanonun dediği tozu kullandım geçiriyor, tadıda güzel.
moonsun canım kolay gelsin, işyerindekiler fenalıklarını devam ettiriyor sanırım, Allah görsün, üzme kendini bebişini.
annesininbirtanesi gözün aydın canım, çok güzel oluyor izlemek değil mi? eşinede izlet çok şaşırıyorlar :)
lavinya canım daha iyimişsin sevindim. Allah alsın kalbimizden tüm sıkıntılarımızı.
hayabanagüzel oluyor öyle arızalar, bir erkeğin yapması daha normal kadından, ne anlar onlar, duygusuz şey. neyseki müdürün iyimiş.
bulemsu, emeki, milano, kestaneşekeri, beysal sizlerede günaydın.
özletme kendini şekerimmmkızlarr bugun uzman gelicek çok yogunum maaleseff 4 ten sonra gelirim inşAllah sizleri seviyoruz teyzoşlar öpüldünüzz
lavinyam geçmiş sayfalrda var yine işle ilgili soruncanım iyisin dimi dün çok korkuttun beniii öptüm sizleri byee
bulemsumm günaydınn bidenemm...
ayy bizde aynı şekldeyizz..uykusuzluktannn ölüyorum yaaaa...halbuki 11.30 gibi uyudumm 7de uyandım...ama gece çok bölük pörçük geçti kabuslardan dolayı sanırım uykum kaliteli değill
bende kıpırtısını hissediyordum teyzesi ama dün ilk kez çok ama çok net gördüm bile...kalp atışını dinliyordum aletle..benim orda uğraştıgımı anladı kuzummm nasıl tepki verdi içerdennn görmen lazımdı...babası bile görebilirdiii çok nettii bu kez...seninji bideee oğluş oluncaa anammm daha hareketli olucakkk...pipiloşşşşşşşşşş seniiiiiiiiii
mirayım şeker kız..hoşgeldin...bende aynen senin gibiyim azıcık erteleyim wcye gitmeyi...altıma edecek gibi oluyorum...dün hapşuruncaa kaçırdım vallahi altımaa 1-2 damlaa...
kolay gelsin kuşummm
haticemmm nasıl oldunnn çok merak ettim dün seni çarpıntı, bulantı mulantı deyince hatta iş yerini aradım kuzum, çıkmışsınn iyimisin canm bu gün ?
senin ki çok yaramaz olcak diyom inanmıyonyerimm onun elleriniiiiiiiiii, çok şeker olcakkk hınzırr, benim ki bu kadar değill
günaydın bebişimmm
her iş yerinde olmassa olmazı bunlarrrr
günaydınnn canımıniçiii
laf mı ediyorlarmış aynen banada ediyorlardır uyuzlar yaayuhh bana mı hamile mi diyormuş Allah bunlara akıl fikir versin bayanlar çalışmıcak mı o zaman ? devlet maaşa bağlasın çalışmıyam böylece erken çıkmak zorunda kalmaz kimse hayatta kaç çocuğumuz olcakki idare etsinler yanii , evet en azından müdürüm iyi o olmasa yanmıştımm sağolsun, o doğum izni bu dinlenme izni ne uyuzzzzz ay canım ya inş. verir çok sinir oldum bak şimdii
erkek olsa ben de efe koyucaktım.1:
şimdiden iş bölümü yapıyosun yani.. süper
Günaydın kızlar, inşallah iyisiniz, Allah dualarınızı kabul etsin.
İyiyiz bizde çok şükür, kilo problemimiz devam ediyor, bu ay 1 kiloyu geçemicem galiba(( iki gündür tartılıyorum kilo kaybediyorum
akşam duamızı yaptık, yürüyüşe çıktık, kandil dolayısıyla bazı içkili meyhaneler azcık boştu, bizim orası pek takmıyor kandilleri((
canlarım dün yoğundum, bugünü bilmiyorum, katılamıyorum çok sizi özlüyorum. biraz göz attım yazdıklarınıza, aklımda kalanları yazayım.
esra geçmiş olsun canım, o kramplar mafeder insanı, iki gün önce oldu hala ayağım ağrıyor, milanonun dediği tozu kullandım geçiriyor, tadıda güzel.
moonsun canım kolay gelsin, işyerindekiler fenalıklarını devam ettiriyor sanırım, Allah görsün, üzme kendini bebişini.
annesininbirtanesi gözün aydın canım, çok güzel oluyor izlemek değil mi? eşinede izlet çok şaşırıyorlar :)
lavinya canım daha iyimişsin sevindim. Allah alsın kalbimizden tüm sıkıntılarımızı.
hayabanagüzel oluyor öyle arızalar, bir erkeğin yapması daha normal kadından, ne anlar onlar, duygusuz şey. neyseki müdürün iyimiş.
kızlarr bugun uzman gelicek çok yogunum maaleseff 4 ten sonra gelirim inşAllah sizleri seviyoruz teyzoşlar öpüldünüzz
lavinyam geçmiş sayfalrda var yine işle ilgili soruncanım iyisin dimi dün çok korkuttun beniii öptüm sizleri byee
iyi olmana sevindim canımbende idare ediyorum şükür
olacak artık güzelim artık gebeliğin son ağır zamanlarındayız ama cimcimeler için değer sıkıntı çekmeye
limit olsun ama ne kadar olsun ?oylamaya sunalım
günaydın canım hoşgeldin geceni ve duanı allah kabul etsin
olacak artık güzelim artık gebeliğin son ağır zamanlarındayız ama cimcimeler için değer sıkıntı çekmeyeQUOTE]
valla yaaa 23. haftadayız senle... 17 haftamız kaldı sadece
günaydın canım... teşekkür ederim... bi de o tozu istiyim ben, inşallah geçer...
hallet işlerini, çok yorma kendini ama :) kiloyu da takma bence... önemli olan bebeğin gelişimi.çok şükür onda da sorun yok.
kızlarr bugun uzman gelicek çok yogunum maaleseff 4 ten sonra gelirim inşAllah sizleri seviyoruz teyzoşlar öpüldünüzz
oyoyyy yoksun yani
hadi kolay gelsin canım benimmm...
sağol bebeğim yaa... doktorla randevum haftaya perşembe günü... zaten şimdi izindeymiş. eczaneye sordum, bunların hepsi aynı dediler hep... aile hekimliğindeki hemşire de liman aromalı olandan bahsetti, doktora söyliyim de onu yazsın bana...
valla gece öyle korktum ki sanki bebeğime sapladı o bıçağı... nasıl bir içgüdüdür daha şimdiden... öne eğildim bıçağı ona saplamasında benim başka bi yerime sırtıma falan saplasın diye :26:
Günaydın şekerimmmevet ya çok fena olacak bu sıpa belli işim var onura dedim valla, ismini efe koymak isteyen sensin sen bakarsın ben karnımda taşıyorum bebekkende bakacam yürümesinden itibaren senindir dedim :)
günaydın canım, hoşgeldin...
Günaydın kızlarrr
nasılsınız ?
Ben çok kötüyüm yaa
dün doktor bademciklerin iltihaplanmış dedi
inceptum antibiyotik ve parol ağrı kesici verdi
iki gecedir uyku uyuyamıyorum boğazımın acısından
iğne vurunabilsem hemen geçerdi amaa
boğazım kaşınıyo, yanıyo ve çok acıyo
var mı bildiğiniz bi şey bademciklerime iyi gelicek ???
Günaydın kızlarrr
nasılsınız ?
Ben çok kötüyüm yaa
dün doktor bademciklerin iltihaplanmış dedi
inceptum antibiyotik ve parol ağrı kesici verdi
iki gecedir uyku uyuyamıyorum boğazımın acısından
iğne vurunabilsem hemen geçerdi amaa
boğazım kaşınıyo, yanıyo ve çok acıyo
var mı bildiğiniz bi şey bademciklerime iyi gelicek ???
Günaydınnn canım.. Çok geçmş olsun hemen düzelirsin inşallah. Pastil kullansan. Bu arada sana faceden özel msj attım bi okurmusun.
Ayy kuzumm sen yine rüyanda görmüşsün ben her an o korkuyla yaşıyorum desem. İstanbulda yaşıyoruz malum, sabah erkenden çıkyorum işe gelmek için, her yer tenha
hırsızı var kapkaççısı var Allahım sen koru yarabbim diyorum, ya biriyle senin rüyandaki gibi bi durum yaşarsam nasıl korurum bebeğimi diye düşünüp duruyorum. Annelik işte böyle bir koruma duygusunu getiriyor beraberinde demek ki
Günaydın şekerimmm
Evveeet doğru demişsin valla, ismi Efe olan çocuklar bir de daha hareketli oluyor, istiyorsa mecburen bakıcakAma bence yine annesine kalır uğraşmak, çok özel bir bağ oluyor çünkü anne oğul arasında
Bulemsummm günaydın tatlımmm
kızlar başka topiclerde okudum da bazıları hamilelik nedeniyle eşiyle yataklarını ayırmışlarşok oldum yaaaaa
canım benim ya kıyamam çok geçmiş olsun.. benim bir çay karışımım var ama ilaçda alıyorsun nasıl olur bilemem ilacı almayayım deneyeyim dersen ben vereyim sana tarifi...
1 tutam ıhlamur
10-12 adet kuşburnu
7-8 karanfil
1 tutam hibiscus çiçeği
1 tane kabuk tarçın
1 tane kök zencefil
1 tane havlıcan
1 tane zerdeçal
hepsini bir demliğe koy ve kaynat.. içerken bal karıştır... bu karışımı üzerine su ekleyerek 3 kez kullanıyorsun.. günde 2-3 fincan iç ertesi güne kalsada bişey olmaz 3 kez kaynatma hakkın var ya.. bu karışım muhteşem ben 3 yıldır eşimi de kendimi de kışları hastalıktan bununla koruyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?