Günaydın kızlarrr
nasılsınız ?
Ben çok kötüyüm yaa
dün doktor bademciklerin iltihaplanmış dedi
inceptum antibiyotik ve parol ağrı kesici verdi
iki gecedir uyku uyuyamıyorum boğazımın acısından
iğne vurunabilsem hemen geçerdi amaa
boğazım kaşınıyo, yanıyo ve çok acıyo
var mı bildiğiniz bi şey bademciklerime iyi gelicek ???
Ayy kuzumm sen yine rüyanda görmüşsün ben her an o korkuyla yaşıyorum desem. İstanbulda yaşıyoruz malum, sabah erkenden çıkyorum işe gelmek için, her yer tenha
hırsızı var kapkaççısı var Allahım sen koru yarabbim diyorum, ya biriyle senin rüyandaki gibi bi durum yaşarsam nasıl korurum bebeğimi diye düşünüp duruyorum. Annelik işte böyle bir koruma duygusunu getiriyor beraberinde demek ki
Şekerlerr ben yine gidiyorum şimdi, yoğunluk başlar birazdan, aralarda da ders çalışırım derken akşam olur herhalde. Sizleri çok seviyoruz, kocamannn öpüyoruzzz
yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.. ben yapamam onsuz uyuyamammmmm
saol canım benimm deniycem tarifini ama inşallah bulabilirim bu hibiscus çiçeğini havlıcanı
ben bu kış hiç hasta olmadım diye sevinirken şimdi yakaladı beni bu illet hastalık
bi de çok normal bişey gibi anlatıyolar yaaaaa
iyi olmana sevindim canımbende idare ediyorum şükür
olacak artık güzelim artık gebeliğin son ağır zamanlarındayız ama cimcimeler için değer sıkıntı çekmeye
limit olsun ama ne kadar olsun ?oylamaya sunalım
günaydın canım hoşgeldin geceni ve duanı allah kabul etsin
kızlarr bugun uzman gelicek çok yogunum maaleseff 4 ten sonra gelirim inşAllah sizleri seviyoruz teyzoşlar öpüldünüzz
lavinyam geçmiş sayfalrda var yine işle ilgili soruncanım iyisin dimi dün çok korkuttun beniii öptüm sizleri byee
rüyada alyans görmek neye gelirdi kızlar
günaydın burcumm...yoklugunn belli oluyor canım..işlerinde kolaylıklar...olsun kuzum sen kilo almasan bile hamdolsun bebeğin besleniyor...takma kafaya...
yaa teyzesii görsenn nasıl kıpır kıpırdı...annemmm dedimmm benim geldiğimi anladınmı...hemen bi hareket daha geldi içerden...içim çoştu çoştu çağladıı...gözlerim dolduu... eşimede izletcem inşallahh..onunda görmesi lazım bu görsell şovuu
Günaydın kızlarrr
nasılsınız ?
Ben çok kötüyüm yaa
Şekerlerr ben yine gidiyorum şimdi, yoğunluk başlar birazdan, aralarda da ders çalışırım derken akşam olur herhalde. Sizleri çok seviyoruz, kocamannn öpüyoruzzz
günaydın ttalım geçmiş olsun sıcak seyler iç bol bolGünaydın kızlarrr
nasılsınız ?
Ben çok kötüyüm yaa
valla canım rüyamda 2 alyans gördüm birde rüyamdan sonra rüyamda rüyamı tabir ettirdimsaol kuzum iyiyim şükür, bir arkadaşın yaptığına çok içerledim canımm ona takıldım...
:) iyi ol bebeğim bu arada alyans evlilik demek, bazıları erkek çocuğuna yorarlar ama ikiside ihtimal değil şu an...
hemen kaçıyorsun tatlım özletme kendiniAyy kuzumm sen yine rüyanda görmüşsün ben her an o korkuyla yaşıyorum desem. İstanbulda yaşıyoruz malum, sabah erkenden çıkyorum işe gelmek için, her yer tenha
hırsızı var kapkaççısı var Allahım sen koru yarabbim diyorum, ya biriyle senin rüyandaki gibi bi durum yaşarsam nasıl korurum bebeğimi diye düşünüp duruyorum. Annelik işte böyle bir koruma duygusunu getiriyor beraberinde demek ki
Günaydın şekerimmm
Evveeet doğru demişsin valla, ismi Efe olan çocuklar bir de daha hareketli oluyor, istiyorsa mecburen bakıcakAma bence yine annesine kalır uğraşmak, çok özel bir bağ oluyor çünkü anne oğul arasında
Bulemsummm günaydın tatlımmm
bende ayırdım şekerim 1 aydır o bir kanepede ben bir kanepede yatıyoruzkızlar başka topiclerde okudum da bazıları hamilelik nedeniyle eşiyle yataklarını ayırmışlarşok oldum yaaaaa
bende uyuyamazdım ama şimdi eşimle yatmıyorum canım yatak odasına gitmiyorum çünkü onsuz uyuyamam zatenbakalım göreceğiz :)
yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.. ben yapamam onsuz uyuyamammmmm
allah kabul etsin canım nasıl oldun dün baya kötüydün dr gittinmi?
günaydın canım uyu diyecem sana ama çalışan hamişsin zor bir durum istersen senin yerine az biraz uzanayım ben :)))
günaydın tatlım hoşgeldinn
akşam eve gidince duş al vazelinle ov yumuşat kuzum...
günaydın canım şükürler olsun ki iyiyim.. oğlum çok fena bişey ya maşallahhhh.. oyun oynuyor benle miniş.. sağa yan yatıyorum göğsümün altına parmaklarını getirip pıtır pıtır dokunuyor uyutmuyr, sola dönüyorum tekmeliyor, sırt üstü yatıyorum taklalar atıyor... sabahda babası kolunu karnıma koymuş 1 vurdu tık yok, bir daha vurdu yine çekmedik, bir daha güçlü vurdu yine çekmedik sonuncuda bir geçirdi korktuk valla.. huylu ya.. sizinkilerde böyle mi?
günaydın kızlar...
iyi oldum kuzum eve gidince hemen attım kendimi yatağa bebek her ne kadar uyutmak istemesde direndim ve uyudum kalktım duş aldım sonra annemlere yemeğe gittik iyileştim.. akşamda dua falan okuyunca açıldım bin şükür.. sen nasılsın?
Allah kabul etsin canım...
sağol canım.. yok geçmiyor... masanın altından kasaya doğru uzattım şimdi... hala acıyo.
günaydın canım.. benim de çok uykum var.. dayanıcaz yapıcak hiç bişey yok
günaydın canımm...
Günaydın kızlarrr
nasılsınız ?
Ben çok kötüyüm yaa
ben ilk defa gördümbende görmüştüm, kız çocuğu demekmiş :)))
.
çok enteresan ya acaba belli bir ayda mı oluyor bu? kaç aylık hamile bu grup?
birazdan uyuyacağım şekerim senin içinnnnUyu bari sen uyu benim içim geçiyor yani o kadar fenayım algılamam sıfıra indi :)
Sanada günaydın canım benim kızda öyle, yattık mı başlıyor kıpır kıpır :))
Evet yaaa dayanacağız ama gözlerim kapanıyor canım
Aynen bende sendenim, 3 çay kaşığı karbonat,3 çay kaşığı tuz ve bir kapak batikon bununla gargara yap bak bana çok iyi geldi ve birde karanfil çiğne boğazını yaksın dediler ben onu yapmadım ama yinede bebeğe zararı yoksa bakmak lazım..
bende ayırdım şekerim 1 aydır o bir kanepede ben bir kanepede yatıyoruzniye canım yaa? rahat mı edemiyosun? yatağınızda kim yatıyo, kızlar mı?
günaydın ttalım geçmiş olsun sıcak seyler iç bol bol
valla canım rüyamda 2 alyans gördüm birde rüyamdan sonra rüyamda rüyamı tabir ettirdim
ne çok rüya kelimesi kullandım
rüyamdada bana erkke çocuk olacağını söylediler :44:
hemen kaçıyorsun tatlım özletme kendini
bende ayırdım şekerim 1 aydır o bir kanepede ben bir kanepede yatıyoruz
bende uyuyamazdım ama şimdi eşimle yatmıyorum canım yatak odasına gitmiyorum çünkü onsuz uyuyamam zaten
ilk başta çok yadırgadı kızlarda böyle bişey yaşamamıştık şimdi alıştı dalga geçiyor yanına yatarsam senin yatağın karsı kanepe diye
yok canım yaa eski hamişlerden 26. haftalarında ayırmışlar yatakları... topicte bi kaç kişi kızmış yapma öyle falan diye... sonra tekrar birleştirmişler yatakları :)
birazdan uyuyacağım şekerim senin içinnnn
canım önce onun bel ağrısı yüzünden ayrı yattık o bana zarar veriyor ben ona zarar veriyor sonra böylesi daha rahat olduğunu anladım sıcaktan uyuyamıyorum zaten sabaha kadarda koca göbeğime yer bulamıyorum yan yana olan iki kanepede yatıyoruz eşimlebende ayırdım şekerim 1 aydır o bir kanepede ben bir kanepede yatıyoruz
niye canım yaa? rahat mı edemiyosun? yatağınızda kim yatıyo, kızlar mı?
inş canım rabbim hayırlara çıkarsınhayırlara çıksın kuzum rüyan inşallah:)
iyi yapmış akıllıca olmaz ya hani dersin çok deli yatıyor karnımda iyice büyüdü tamam da bu normal değil...
senin yerinede uyurum ben tatlımmama ama bu haksızlık yaa.. gece hiç uyuyamadım ben de.. kalktım tv izledim.. gece saat 02.30 dan 05.00e kadar doktorlar dizisini koymuşlar yaa yuh dedim artık...
bi de hz. ibrahimi anlatan bi film vardı... Hz Sare yi de anlatıyor tabii.. yabancılar bizden ne kadar farklı biliyorlar olayları...:26:
canım önce onun bel ağrısı yüzünden ayrı yattık o bana zarar veriyor ben ona zarar veriyor sonra böylesi daha rahat olduğunu anladım sıcaktan uyuyamıyorum zaten sabaha kadarda koca göbeğime yer bulamıyorum yan yana olan iki kanepede yatıyoruz eşimle
biizm yatak bomboşş duruyor şekerim yakında kiraya vereceğiz galiba
inş canım rabbim hayırlara çıkarsın
senin yerinede uyurum ben tatlımm
sağol bebeğim yaa... doktorla randevum haftaya perşembe günü... zaten şimdi izindeymiş. eczaneye sordum, bunların hepsi aynı dediler hep... aile hekimliğindeki hemşire de liman aromalı olandan bahsetti, doktora söyliyim de onu yazsın bana...
valla gece öyle korktum ki sanki bebeğime sapladı o bıçağı... nasıl bir içgüdüdür daha şimdiden... öne eğildim bıçağı ona saplamasında benim başka bi yerime sırtıma falan saplasın diye :26:
Günaydın kızlar, inşallah iyisiniz, Allah dualarınızı kabul etsin.
İyiyiz bizde çok şükür, kilo problemimiz devam ediyor, bu ay 1 kiloyu geçemicem galiba(( iki gündür tartılıyorum kilo kaybediyorum
akşam duamızı yaptık, yürüyüşe çıktık, kandil dolayısıyla bazı içkili meyhaneler azcık boştu, bizim orası pek takmıyor kandilleri((
canlarım dün yoğundum, bugünü bilmiyorum, katılamıyorum çok sizi özlüyorum. biraz göz attım yazdıklarınıza, aklımda kalanları yazayım.
esra geçmiş olsun canım, o kramplar mafeder insanı, iki gün önce oldu hala ayağım ağrıyor, milanonun dediği tozu kullandım geçiriyor, tadıda güzel.
moonsun canım kolay gelsin, işyerindekiler fenalıklarını devam ettiriyor sanırım, Allah görsün, üzme kendini bebişini.
annesininbirtanesi gözün aydın canım, çok güzel oluyor izlemek değil mi? eşinede izlet çok şaşırıyorlar :)
lavinya canım daha iyimişsin sevindim. Allah alsın kalbimizden tüm sıkıntılarımızı.
hayabanagüzel oluyor öyle arızalar, bir erkeğin yapması daha normal kadından, ne anlar onlar, duygusuz şey. neyseki müdürün iyimiş.
bulemsu, emeki, milano, kestaneşekeri, beysal sizlerede günaydın.
oy nasıl tepki veriyorlar değil mi kocaman kocaman depiklerle karnım bir yükseliyor bir iniyor hiç bir harketini kaçırmak istemiyorum ya...
ayy canım benim saol düşünceli arkadaşım:) iyiyim çok şükür dün dedim dinlenice geçmezse gece hastaneyi boylayacağım ben ama şükür toparlandım:) tekrar teşekkür ederim canım:)
yaptım tabi kuzum nasıl dolanayım onun peşinde zaten babam bize vermeyecekte afacanı :) efe güzel bende çok seviyorum ama anlamını taşıyor efeler :)
amin canım çok saol...
Günaydın kızlarrr
nasılsınız ?
Ben çok kötüyüm yaa
doğumdan sonra buluşacağız aşkımla canımhmm anladım canım yaaa.. bel ağrınız geçince yatağınıza geri dönün ama bence
kızlar güzel bir bilgi daha buldumm
alıntı:::
birdeeeeeeeeee mucize gibi bişey olan ayva çekirdeğini anlatayım yapın bana dua edersiniz
son haftalarınızda kullanmaya başlayın asla göğüs yarası yaşamazsınız inşallah
4-5 ayva çekirdeğini küçücük bir kaseye ya da krem kabına koyun üzerine su ve dolapta bekletin
jelleşiyor bunu sürün göğüs ucunuza bebişe de asla zarar vermiyor ve silmenize de gerek yok
aklıma geldikçe yazarım gene
canım benim geçmiş olsun kramplar feandı benimde magnuz aldığımdan beri azaldı kuzum
doğumdan sonra buluşacağız aşkımla canım
haftaya izinmi alacak eşin 12 gün yoksa senmi alacaksın izin 12 gün :44:ben magnezyum alamıyorum daha.. artık başlıcam ama..
bi de hurmada magnezyum çok varmış... annemi bugün eyüp sultana gönderdim, arabamıda ona bıraktım gitmemek için bahanesi olmasın, hurma alsın bana diye
ne çok özledim sevgilimi bennnhaftaya tam 12 gece beraberiz inşallahh.. sonra da tayin çıkar bir iki hafta sonra kavuşuruz tamamıyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?