kızlar bugun cok yogun olucam çok çalısmalıyım cookkben kacıyorum şimdilik görusuruz fıstıklarr
lüzumsuz adam yaaa...iş bilen kesilmişş başımızaaaazaten yeterince geç çıkıyormuşsun bebeğim...müdürün bişey demedikten sonraa kusura bakmasında onada .ok yemek düşer..aaaa sinirlendirmesin beni...ağzımı bozdurmasınn
kolay geldin teyzoşşşşşşşşşşşşşhemen git gel hadi bakem..sensizz pek sessiz oluyorr buralarr kuzucukkk
canlarım ben çıkıyorum önce postaneye sonrasında ise pazara gideceğim zaten hiç halimde yok ama bu işler bugun yapılması gereken işler
bol bol dua edin bu gece canalrım benim deli aşkımada edin rabbim çocuklarımın rızkını daraltmasın inşşş
herkes salaten tüncinayı okusun canu gönülden duasını yapsın
lavinya olurda çekemezsen salaten tüncinayı bizler alalım canım
slm millettt biz geldik lavinyacım geçmiş olsun yaa bende üşüttüm heralde bu yaz günü ağrımayan kas ve kemiğim yok gibi üffffffff
en iyisi bende biraz uzanayım kimse yokkenaysuncum sarmayı pişirdiğinde (tabi tekrarı olursa) tencereye dik diz ozaman açılmaz kapak yada vb. bişey koymana gerek kalmaz datlum
noldu ki tatlım ben dün bazı şeyleri kaçırdım?esraaa nereye gittin kızzz
ay sinirlerim çok bozulduuuu dağa taşa bagırasım varrrr:95::95::95::99::99::99:
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine .. Dinlen bol bol
kızlar bu hafta benim dua günüm varya duamı ve hikayemi buraya da yazıyorum hakkınızı helal edin...dua topiğine de ekledim az önce...aynı mesajı ekliyorum..
selam kızlar geçen cuma yoldaydık ...
sela ile ezan arası sureleri okudum duaları ettim...yolcuların duası kabul olurmuş birde sela ile ezan arasaı rabbim kabul etsin inşallah arkadaşlarımıza siteden aklıma gelen herkese bol bol dular ettim...yanımdaki dua kitabında inşirah suresı yokmuş onuda cd den dinleyip tekrar etmeye çalıuştım rabbim inşallah dualarımızı hem bu dünyada hem ahirette kabul etsin...dualarımız mutlaka kabuyl oluyordur ama birçoğu ahirete kaldığı için biz bazen olmadı sanıyoruz....ama dua ederkende eksik yada yanlış dua etmemek çok önemli ben daha önceden eksik ettiğim dularım da başıma gelmişti....aynı şekilde babamında...
rabbim katında kabul buyursun...
gelelim bana...bu hafta benim ve şahinusun dua günüymüş...hikayemı ve duamı yazmaya çalışayım..
2009 da başladık çocuk macerasına...5,5 haftalık düşükle karşılaştık ilk..
derken 2010 da hamıleydım herşey düzgün gider sanarken 30 haftalık erken doğuma alındım sezeryanla ve bebeğim 3. gün küvezde yaşamına veda etti ..ramazan ayı kadirgecesi nın olacağı gun öğlene doğru....
sene 2012 ve ben yine hamileyim sizlerle aynı haftalarda birlikte....
ve ayrıntılı ultrasonda bebeğe giden kan akımı olan damarda darlık tesbit edildi...kılo almama önerildi coraspirin ılacına tedavıye başlandı 32 . haftaya kadar kullanılmak üzere...ve son haftalarda bu durum tansiyon yükselmesine sebep olabilirmiş...tuzlu yenılmeyıp sık sık tansıyon ölçümü yapmam önerildi...idrarda basit bi enfeksıyon için su içmem...kansızlık içi,n gunde 2 doz kan hapı almam önerildi...
gelelim duama....daha önce dünyada anne olmayı tadamadığım için..
dünyada da evlat sahibi olmak,oğlumu hayırlısıyla zamanında organları herşeyi tastamam,akıl ruh beden sağlığı yerınde olarak doğurmak ,büyütmek...
oğlumun hayırlı bir evlat olması vatanına milletine düşkün...ahlaklı,duyarlı,imanlı olması...
bana eşime ve doğacak ve doğmasını istediğimiz evlatlarımıza akıl,ruh,beden sağlığı...dünyada ve ahirette mutluluk...
eşimle aramızdaki sevginin,muhabbetin,saygının,aşkın kat kat artması....
hayırlı anne baba olmayı ,evladımızın en güzel şekilde hem dünyaya hem ahirete hazırlamayı...
ailelerimize sağlık...yengeme ruh sağlığı,abime sabır,ablama ahireti kazanma...
şimdilik aklıma gelen başlıklar bunlar....daha oldukça eklerim.... sizler gönlünüzden geçen dilinize gelen kendiniz için ettiğiniz en güzel duları banada edeceksiniz buna eminim...şimdiden herkesten Allah razı olsun...
esra hilal oruç tutmayı düşünüyormusunuz ben doktora sorucam baakalım ne diyecek
uzun günlerde tok bile tutuyor gözleme ben eşime yapıyorum adama soruyorum 3 tane yeter mi evet diyor 1 tane kendime yapıyorum bir bakıyorum 4 taneyi birden yiyor paşamonun iştahına kıyamıyorum kendi hakkımıda ona veriyorum kokusundan doydum diyorum
öyle zayıf göründüğüne bakmayın tek oturusta 2 ekmek yiyor ama bünyesi kilo almıyor
off yaa bu bel ağrım geçmedi, Allahım kötürüm gibi eğilirken kalıyorum acaba yel falan mı girdi gece üzerimi örtmüyorum, gündüz tamol parasetamol attım, azcık hafiflicek gibi oldu ama yine fena, hayır durmadım bile balkon yıkadım, gelsin kocan yıkasın işte ne yıkıyon
moonsun açlık dokunmazda, su ve mineral kaybı çok olur ki amniyotik sıvı için su çok önemli, sonuçta Allah tutmama ruhsatı vermiş, geçenlerde Mustafa Karataş'ta hamile ve emzirenlerin tutmaması normal diyordu, Tövbe yarabbim bi yandan seviniyom uzun günlerde tutmucam diyebir yandan da 30 gün borcum olcak normalde her sene adetliyken borçlarımı bile hemen öderdim biriktirmeden
,sana tamamen katılıyorum kuzum, yazık değil mi minnacıklar daha ki 2 saatte bir acıkıyorum acıkınca neler yaptığını biliyorum kuzumun kıyamam ben ona..Kızlar yanlış anlamayın herkesin dini de günahı da kendine ama akşam 8,5 gibi güneş batıyor ne orucundan bahsediyorsunuz siz_?
Yemin ediyorum şok oldum yazık edersiniz bebişlerinize aaa,daha sonra telafi eder tutarsınız yapmayın böyle şeyler..
Dr lar ne kadar kızıyorlar böyle şeylere,yapmayın 1 ay kolay mı....
Benim 2 saatte bir midem kazınır ona yemek veremezsem daha çok günaha girerim diye düşünüyorum...
bu sefer kızdım size hatunlar
kızlar el bileklerim çok ağrıyor. ve akciğerim saatlerce koşup yorulmuş gibi sancıyor. az önce istifra ettim. hiç iyi değilim. önerisi olan var mı?
bende hiç bu kadar olmadı doktoru ara bence ihmal etme..günaydınnnnnnnnnnn millet biz biz iyiyiz sadece sabah elbisemi giydim wc ye varacağım sırada bacağımdan bişeylerin aktığını hissettim idrar mı akıntı mı anlamadım bu normal mi
Günaydınlarrr
kimse gelmemiş hala....
ve ben bu gece de uyuyamadım.. ama bu sefer bebeğimin hareketlerinden değil, dün akşam iş çıkışı sağ bacağıma giren kramp yüzünden... hala çok kötü. merdiven çıkamıyorum, dizimi burkamıyorum. tüm gece onun acısını hissettim. dayanamadım gece 4te kalkıp bişeyler yedim, tv izledim 5e kadar... sonra uyudum, kötü kötü kabuslar gördüm... eve hırsız girmeye çalışıyo, tam karnımdan beni bıçaklıcakken ben eğiliyorum sırtımı bıçaklasın diye bebeği korumaya çalışıyorum.. çok kötüydü çokk
yok bebeğim tutmaaycagım ben.rabbim bu kolaylıgı tanımış bize...susuzlugaa dayanamaz minicik bedenleriylee bebeciklerimizzz...emzirirkende tutmama kolaylıgımız var..çünkü bebeğinin rızkı o...daha sonra rabbim kısmet edersee telafısını yaparız inşallahh...
güzel haberlerle gelesin canım..hoşgeldin...
evet aynen öylee kuzum malasef...aminn aminn...rabbim kaldıramayacagım yük yüklemesin omuzlarımızaaa
hadi gözün aydınn kızzz...bebenin fotosunu getirmeyi unutmaa haaaaaaaaaaaaaa
günaydın canlarım...dün duamızı ettik kızımla...51 salaten tüncinamızı okuduk...aminnn aminn dedik...kuran okuduk biraz....birazda dinledik...rabbim kabul eyler inşallah...
şimdi kahvaltımızı yapıyoruz..acıkmışş yavrucum....
dünn angelsoundsla kalp atışını dinliyordum kızımın...tam kalp atışını buldum...hareket ettiğini çok net hissettim..o an babası yanımda olsa o bile görebilirdi...sırt üstü yatıyordum...ve göbüşüm resmen hareket etti minik bi dalga gibi...inanılmazz güzeldi....allahıma bize bu mucizeyi nasip ettiği için binlerce kez teşekkür ettimmm...:26:
günaydın canımmm nasılsınız iyimisiniz kızınla kıyamam ben sana Allah şifa versin canımmm
anam kabusa bakkk töbe töbeeee hamilleikte çok sık göruluyormuş kabuslar
günaydın hemşoların en guzelinasılsınız bıdısınlaaa Allah kabul etsin bende 50 tane okudum bağışlama duasını kim yaptı aacaba :26:
kızlar günaydınnnnnnnnn burcu merwecik hayatbanaguzell dün hiç yoktunuz gözumden kaçtı sanmayınnnnn
günaydın canım biz senle dünden iyi hastalanmışız... geçmiş olsungünaydın kızlar nasılsınızbiz dün çok hastaydık kötü üşütmüşüm akşam ağrımayan kemiğim yoktu üstüne aşı yapılan kolum şişti :120: akşamın bereketini yeteri kadar değerlendiremedik kuzumla akş. namazını zar zor kılıp uyudum rabbim yapılan tüm duaları kabul etsin inş. canlar........
günaydınnnnn herkese
dün çok yoğundukkkk kuzum girmeye fırsat bulamadık, birde sinirimi bozdu işyerinden bir erkek benim erkek çıkmamı erken dediğim ay sonlarındaki mesailerde 7- 7 buçuk çıkmak gibi onlar 8 - 8 buçukta çıkıyorlarree özel durumum var dedim bahane ediyorsun gibilerinden konuştu salakkk çok sinir oldum, kiii benim çok anlayışlı bir müdürüm var, bir problemi olan gidip müdürümle konuşabilir dedimm, sonra gittim müdürüme de olanları söyledim sen onları takma onların söz hakkı yok dedi müdürümü çok seviyorumm
evet canım yaa çok yoğundum dün yakaladın biziiiii
sen napıyonn bakimm
kızlar bugun cok yogun olucam çok çalısmalıyım cookkben kacıyorum şimdilik görusuruz fıstıklarr
canlarım bende işlerimi halletmeye gidiyorum haftaya izne çıkmayı düşünüyorum işlere ayar çekebilirsem şimdiden azaltayım ara ara uğrarız fıstıklar
günaydın canım... doktor bana kramp durumlarında bacaklarını dizden bük karnına doğru çek ve sol tarafına doğru yat dedi.. ilaçların etkisi olmaz hamilelikte dedi.. ılık bir duş almakta iyi gelebilir kuzum..
allah kabul etsin canım nasıl oldun dün baya kötüydün dr gittinmi?kuzum duamı okudum 50 tane bilgin olsun... Rabbim kabul eylesin cümlemizin dualarını
günaydın canım uyu diyecem sana ama çalışan hamişsin zor bir durum istersen senin yerine az biraz uzanayım ben :)))Günaydınnn teyzoşlar...Çok uykumuz var ne yapacağız biz böyle..
günaydın tatlım hoşgeldinnherkese günaydıınnnn
çabuk halledip gelinnn :)
günaydın balımm... dizimi hiç bükemiyorum ki canım... kaskatı kesildi.. merdiven bile çıkamıyorumneyse artık yaa geçicek inşallahh...
günaydın lavinyammmm...nasılsın dünden bugunee? oğluşunn napıyorr?inşallahh daha iyi hissediyorsundurr kendini canımmmm:26:
Günaydınnn teyzoşlar...Çok uykumuz var ne yapacağız biz böyle..
herkese günaydıınnnn
allah kabul etsin canım nasıl oldun dün baya kötüydün dr gittinmi?
günaydın canım uyu diyecem sana ama çalışan hamişsin zor bir durum istersen senin yerine az biraz uzanayım ben :)))
günaydın tatlım hoşgeldinn
kuzum duamı okudum 50 tane bilgin olsun... Rabbim kabul eylesin cümlemizin dualarını
günaydın şeker hamişler nasılsınız bakalım
sahinus akıntıdır canım o bu aydan sonra daha çok gelmeye başlıyacak akıntılar
esra ve kestaneşekeri geçmiş olsun ikinizede esra bacağın neden düzelmedi ki:26:
annesininbirtanesi ve moonsun nasılsınız bakalımmoonsun herkes kendi duasını kendi edecekti rabbim kabul etsin inşşşş
hayatbanagüzel sıkma canını olur öyle dangalaklar fesatlar
er_ca el ve bilek ağrısı benimde oluyor doktor omuzdaki şişmelerden dolayı olduğunu söyledi uyuşmalarada neden oluyor bu şişlik
burda olupda ismini yazmayı unuttuğum diğer hamişler sizler nasılsınız bakalım
herkese günaydıınnnn
akşam eve gidince duş al vazelinle ov yumuşat kuzum...
günaydın canım şükürler olsun ki iyiyim.. oğlum çok fena bişey ya maşallahhhh.. oyun oynuyor benle miniş.. sağa yan yatıyorum göğsümün altına parmaklarını getirip pıtır pıtır dokunuyor uyutmuyr, sola dönüyorum tekmeliyor, sırt üstü yatıyorum taklalar atıyor... sabahda babası kolunu karnıma koymuş 1 vurdu tık yok, bir daha vurdu yine çekmedik, bir daha güçlü vurdu yine çekmedik sonuncuda bir geçirdi korktuk valla.. huylu ya.. sizinkilerde böyle mi?
akşam eve gidince duş al vazelinle ov yumuşat kuzum...
günaydın canım şükürler olsun ki iyiyim.. oğlum çok fena bişey ya maşallahhhh.. oyun oynuyor benle miniş.. sağa yan yatıyorum göğsümün altına parmaklarını getirip pıtır pıtır dokunuyor uyutmuyr, sola dönüyorum tekmeliyor, sırt üstü yatıyorum taklalar atıyor... sabahda babası kolunu karnıma koymuş 1 vurdu tık yok, bir daha vurdu yine çekmedik, bir daha güçlü vurdu yine çekmedik sonuncuda bir geçirdi korktuk valla.. huylu ya.. sizinkilerde böyle mi?
günaydın kızlar...
iyi oldum kuzum eve gidince hemen attım kendimi yatağa bebek her ne kadar uyutmak istemesde direndim ve uyudum kalktım duş aldım sonra annemlere yemeğe gittik iyileştim.. akşamda dua falan okuyunca açıldım bin şükür.. sen nasılsın?
Günaydınlarrr
kimse gelmemiş hala....
ve ben bu gece de uyuyamadım.. ama bu sefer bebeğimin hareketlerinden değil, dün akşam iş çıkışı sağ bacağıma giren kramp yüzünden... hala çok kötü. merdiven çıkamıyorum, dizimi burkamıyorum. tüm gece onun acısını hissettim. dayanamadım gece 4te kalkıp bişeyler yedim, tv izledim 5e kadar... sonra uyudum, kötü kötü kabuslar gördüm... eve hırsız girmeye çalışıyo, tam karnımdan beni bıçaklıcakken ben eğiliyorum sırtımı bıçaklasın diye bebeği korumaya çalışıyorum.. çok kötüydü çokk
günaydınnnnnnnnnnn millet biz biz iyiyiz sadece sabah elbisemi giydim wc ye varacağım sırada bacağımdan bişeylerin aktığını hissettim idrar mı akıntı mı anlamadım bu normal mi
günaydın canlarım...dün duamızı ettik kızımla...51 salaten tüncinamızı okuduk...aminnn aminn dedik...kuran okuduk biraz....birazda dinledik...rabbim kabul eyler inşallah...
şimdi kahvaltımızı yapıyoruz..acıkmışş yavrucum....
dünn angelsoundsla kalp atışını dinliyordum kızımın...tam kalp atışını buldum...hareket ettiğini çok net hissettim..o an babası yanımda olsa o bile görebilirdi...sırt üstü yatıyordum...ve göbüşüm resmen hareket etti minik bi dalga gibi...inanılmazz güzeldi....allahıma bize bu mucizeyi nasip ettiği için binlerce kez teşekkür ettimmm...:26:
günaydın canımmm nasılsınız iyimisiniz kızınla kıyamam ben sana Allah şifa versin canımmm
anam kabusa bakkk töbe töbeeee hamilleikte çok sık göruluyormuş kabuslar
günaydın hemşoların en guzelinasılsınız bıdısınlaaa Allah kabul etsin bende 50 tane okudum bağışlama duasını kim yaptı aacaba :26:
kızlar günaydınnnnnnnnn burcu merwecik hayatbanaguzell dün hiç yoktunuz gözumden kaçtı sanmayınnnnn
günaydınnnnn herkese
dün çok yoğundukkkk kuzum girmeye fırsat bulamadık, birde sinirimi bozdu işyerinden bir erkek benim erkek çıkmamı erken dediğim ay sonlarındaki mesailerde 7- 7 buçuk çıkmak gibi onlar 8 - 8 buçukta çıkıyorlarree özel durumum var dedim bahane ediyorsun gibilerinden konuştu salakkk çok sinir oldum, kiii benim çok anlayışlı bir müdürüm var, bir problemi olan gidip müdürümle konuşabilir dedimm, sonra gittim müdürüme de olanları söyledim sen onları takma onların söz hakkı yok dedi müdürümü çok seviyorumm
Tatlımmm geçmiş olsun çokkk k kramplar beni de mahvediyor magnezyumumu almazsam her gece sabaha karşı yokluyor beni. Ama magnezyum da mideme etki ediyor, o yüzden kullanamıyorum pek. Hatırladığım kadarıyla doktorunun sana verdiği magnezyumun tadına kötü diyordun, istersen doktoruna söyleyip değiştirttirebilirsin kuzum, benimki mesela magvital diye toz magnezyum, suya katılıp içiliyor ve tadı çok güzel aynı limonata gibiÖyle bir şey deneyebilirsin bidenemm
Kabusları da pek düşünme bebeğimm, hormonlarımız sağolsun şeytanla işbirliği yapıp kötü oyunlar oynuyorlar hamilelikte. Bol bol oku kendini ve kuzunu olur mu???
deniyim canım vazelini de...
ayy bebeğine bak yaaaa illa benim dediğim olacak diyor şimdiden
bak sen 2side fena olmuş desene :)benım kızda bu gece hep harektteydı masallah hep uyandırdı benı esra dıyodu ya aynı oyleydım sabaha karsıda oglus gedlı yanımıza zatenbıde buna alıstı işimiz var valla
bende okuyunca cok acıldım duayı kızla rbı huzur çöktü üzerime Allah razı olsun vesile oldugunuz ıcın yoksa ben vurur kafayı yatardım
Tatlımmm geçmiş olsun çokkk k kramplar beni de mahvediyor magnezyumumu almazsam her gece sabaha karşı yokluyor beni. Ama magnezyum da mideme etki ediyor, o yüzden kullanamıyorum pek. Hatırladığım kadarıyla doktorunun sana verdiği magnezyumun tadına kötü diyordun, istersen doktoruna söyleyip değiştirttirebilirsin kuzum, benimki mesela magvital diye toz magnezyum, suya katılıp içiliyor ve tadı çok güzel aynı limonata gibiÖyle bir şey deneyebilirsin bidenemm
Kabusları da pek düşünme bebeğimm, hormonlarımız sağolsun şeytanla işbirliği yapıp kötü oyunlar oynuyorlar hamilelikte. Bol bol oku kendini ve kuzunu olur mu???
Tatlımmm arada sırada bana da oluyor, idrar desem değil akıntı desem hiç değil, çamaşırımı ıslatıyor baya baya. Bir de bir şey farkettim çok su içersem ve tuvalete gitmeyi biraz ertelersem, bebiş hareket ederken idrar keseme vuruyor gibi oluyor birden bi sıkışıyorum zor yetişiyorumBöyle olursa yandım valla bir iki aya altıma da yaparım herhalde
Allahım kabul etsin dualarınızı bebeğimmm
Ne güzel değil mi yavrunun hareketlerini görmek... Ben de bir haftadır görebiliyorum dışardan ve inanılmaz mutlu oluyorum. Allahım isteyen herkese yaşatsın inşallah bu mutluluğu
Günaydın aysunummm birtanemmmAllahım hepimizin duasını kabul etsin inşallah tatlımm Biz de kızımla beraber dün akşam 50 tane okuduk duamızı. Burdaki arkadaşlarımız için de bol bol dua ederek bitirdik gecemizi.
Kestaneşekeri tatlımm geçmiş olsun çok, Allahım şifalar versin. Aşı yapılan kolun senin de mi ağrıyor halen? Benimki de geçmedi daha hele geceleri soluma hiç yatamıyorum bu yüzden. Geçecek bakalım hayırlısıyla kuzumm bebişlerimiz için her şey değer
Günaydın bitanemmm,,, takma kafanı erkekler çok anlayışsız oluyorlar bu konuda. Hatta ben de iş yerimde bu yüzden çok sıkıntı çekiyorum. Bazen erken çıkmak zorunda kaldığımda kimsenin çalışmasına bir etki etmediği halde laf ediyorlarmış. Vardiya sorumlumuz ama hamile kız, yazık, dediğinde ne yapayım sanki bana mı hamile diyen bile varmışİnsanlarla uğraşmak zor gerçekten tatlımm...En azından senin müdürün destek çıkıyor sana bak ne güzel,, bizimki de nerden kıssam diye uğraşıp duruyor. Geçen hafta izine çıkabilirsin demişti bu hafta izne çıkmasan,doğum iznine ayrılmayacamısın ki zaten diyor Bakalım bugün belli olur düşüncesi, bilet almıştım idobüsten iptal edilmiyormuş yanmaz inşallah
Günaydın tatlı anneleeerrr ve cennet kokulu küçük melekleriHerkese çoook güzel bir gün diliyoruz prensesimle
herkese günaydıınnnn
canlarım bende işlerimi halletmeye gidiyorum haftaya izne çıkmayı düşünüyorum işlere ayar çekebilirsem şimdiden azaltayım ara ara uğrarız fıstıklar
saol canım benim çektim akşam Rabbim o gücü verdi şükürler olsun bana da nasip oldu.. 50tane çektim..
canım geçmiş olsun sanada..
noldu ki tatlım ben dün bazı şeyleri kaçırdım?
saol canımbenim iyiyim... şükürler olsun..
canım Rabbim tüm dualarını kabul eylesin, dilerim sağ salim bebeğini ve daha sonraki bebeklerini kucağına alırsın.. Rabbim hi. kimseyi evladıyla imtihan etmesin inşallah..
düşünmüyorum sende düşünme saatlerce aç susuz o çocuk nolacak içerde?
maşallah önceden bende öyleydim, sonra kullandığım ilaçlardan kilo alabilir duruma geldim..
canım bu ihmale gelmez bence git bir doktora baktır Allah korusun fıtık falandır normal doğurmaya kalkarsın iyice kötü olursun...
,sana tamamen katılıyorum kuzum, yazık değil mi minnacıklar daha ki 2 saatte bir acıkıyorum acıkınca neler yaptığını biliyorum kuzumun kıyamam ben ona..
bir duş al sonra yat uyu, geçmezse doktora git dün bende öyleydim mahvolmuştum..
bende hiç bu kadar olmadı doktoru ara bence ihmal etme..
günaydın canım... doktor bana kramp durumlarında bacaklarını dizden bük karnına doğru çek ve sol tarafına doğru yat dedi.. ilaçların etkisi olmaz hamilelikte dedi.. ılık bir duş almakta iyi gelebilir kuzum...
günaydın canım...
günaydın tatlım..
günaydın canım biz senle dünden iyi hastalanmışız... geçmiş olsun
günaydın canım.. fesat insanları Allah kendi düşünceleriyle imtihan etsin boşver tatlım...
günaydın şeker hamişler nasılsınız bakalım
sahinus akıntıdır canım o bu aydan sonra daha çok gelmeye başlıyacak akıntılar
esra ve kestaneşekeri geçmiş olsun ikinizede esra bacağın neden düzelmedi ki:26:
annesininbirtanesi ve moonsun nasılsınız bakalımmoonsun herkes kendi duasını kendi edecekti rabbim kabul etsin inşşşş
hayatbanagüzel sıkma canını olur öyle dangalaklar fesatlar
er_ca el ve bilek ağrısı benimde oluyor doktor omuzdaki şişmelerden dolayı olduğunu söyledi uyuşmalarada neden oluyor bu şişlik
burda olupda ismini yazmayı unuttuğum diğer hamişler sizler nasılsınız bakalım
Tatlımmm arada sırada bana da oluyor, idrar desem değil akıntı desem hiç değil, çamaşırımı ıslatıyor baya baya. Bir de bir şey farkettim çok su içersem ve tuvalete gitmeyi biraz ertelersem, bebiş hareket ederken idrar keseme vuruyor gibi oluyor birden bi sıkışıyorum zor yetişiyorumBöyle olursa yandım valla bir iki aya altıma da yaparım herhalde
Allahım kabul etsin dualarınızı bebeğimmm
Ne güzel değil mi yavrunun hareketlerini görmek... Ben de bir haftadır görebiliyorum dışardan ve inanılmaz mutlu oluyorum. Allahım isteyen herkese yaşatsın inşallah bu mutluluğu
Günaydın aysunummm birtanemmmAllahım hepimizin duasını kabul etsin inşallah tatlımm Biz de kızımla beraber dün akşam 50 tane okuduk duamızı. Burdaki arkadaşlarımız için de bol bol dua ederek bitirdik gecemizi.
Kestaneşekeri tatlımm geçmiş olsun çok, Allahım şifalar versin. Aşı yapılan kolun senin de mi ağrıyor halen? Benimki de geçmedi daha hele geceleri soluma hiç yatamıyorum bu yüzden. Geçecek bakalım hayırlısıyla kuzumm bebişlerimiz için her şey değer
Günaydın bitanemmm,,, takma kafanı erkekler çok anlayışsız oluyorlar bu konuda. Hatta ben de iş yerimde bu yüzden çok sıkıntı çekiyorum. Bazen erken çıkmak zorunda kaldığımda kimsenin çalışmasına bir etki etmediği halde laf ediyorlarmış. Vardiya sorumlumuz ama hamile kız, yazık, dediğinde ne yapayım sanki bana mı hamile diyen bile varmışİnsanlarla uğraşmak zor gerçekten tatlımm...En azından senin müdürün destek çıkıyor sana bak ne güzel,, bizimki de nerden kıssam diye uğraşıp duruyor. Geçen hafta izine çıkabilirsin demişti bu hafta izne çıkmasan,doğum iznine ayrılmayacamısın ki zaten diyor Bakalım bugün belli olur düşüncesi, bilet almıştım idobüsten iptal edilmiyormuş yanmaz inşallah
Günaydın tatlı anneleeerrr ve cennet kokulu küçük melekleriHerkese çoook güzel bir gün diliyoruz prensesimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?