2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
canlarım bende işlerimi halletmeye gidiyorum haftaya izne çıkmayı düşünüyorum işlere ayar çekebilirsem şimdiden azaltayım ara ara uğrarız fıstıklar

kızlar bugun cok yogun olucam çok çalısmalıyım cookk ben kacıyorum şimdilik görusuruz fıstıklarr

kolay gelsin kuşumm yine gell arada

evet tatlımm ya herşeye karışır yönetici olma havalarnda arkadaş, ayda 3 gün mesai yapıyorlar bunda da ben 7- 7 buçuk çıkmışım nolcakk hamişim yanii, uyuz oluyor zten herkes yıllardır yönetici olmadı bide böyle fitne fesattt

dövvv onu teyzesiii gelip gününü gösterinn :)

saol canım benim çektim akşam Rabbim o gücü verdi şükürler olsun bana da nasip oldu.. 50tane çektim..

canım geçmiş olsun sanada..

esraaa nereye gittin kızzz

ay sinirlerim çok bozulduuuu dağa taşa bagırasım varrrr:95::95::95::99::99::99:
noldu ki tatlım ben dün bazı şeyleri kaçırdım?

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine .. Dinlen bol bol

saol canımbenim iyiyim... şükürler olsun..

canım Rabbim tüm dualarını kabul eylesin, dilerim sağ salim bebeğini ve daha sonraki bebeklerini kucağına alırsın.. Rabbim hi. kimseyi evladıyla imtihan etmesin inşallah..

esra hilal oruç tutmayı düşünüyormusunuz ben doktora sorucam baakalım ne diyecek

düşünmüyorum sende düşünme saatlerce aç susuz o çocuk nolacak içerde?

maşallah önceden bende öyleydim, sonra kullandığım ilaçlardan kilo alabilir duruma geldim..

canım bu ihmale gelmez bence git bir doktora baktır Allah korusun fıtık falandır normal doğurmaya kalkarsın iyice kötü olursun...

,sana tamamen katılıyorum kuzum, yazık değil mi minnacıklar daha ki 2 saatte bir acıkıyorum acıkınca neler yaptığını biliyorum kuzumun kıyamam ben ona..

kızlar el bileklerim çok ağrıyor. ve akciğerim saatlerce koşup yorulmuş gibi sancıyor. az önce istifra ettim. hiç iyi değilim. önerisi olan var mı?

bir duş al sonra yat uyu, geçmezse doktora git dün bende öyleydim mahvolmuştum..

günaydınnnnnnnnnnn millet biz biz iyiyiz sadece sabah elbisemi giydim wc ye varacağım sırada bacağımdan bişeylerin aktığını hissettim idrar mı akıntı mı anlamadım bu normal mi
bende hiç bu kadar olmadı doktoru ara bence ihmal etme..

günaydın canım... doktor bana kramp durumlarında bacaklarını dizden bük karnına doğru çek ve sol tarafına doğru yat dedi.. ilaçların etkisi olmaz hamilelikte dedi.. ılık bir duş almakta iyi gelebilir kuzum...

günaydın canım...

günaydın tatlım..

günaydın canım biz senle dünden iyi hastalanmışız... geçmiş olsun

günaydın canım.. fesat insanları Allah kendi düşünceleriyle imtihan etsin boşver tatlım...

günaydın şeker hamişler nasılsınız bakalım
sahinus akıntıdır canım o bu aydan sonra daha çok gelmeye başlıyacak akıntılar
esra ve kestaneşekeri geçmiş olsun ikinizede esra bacağın neden düzelmedi ki:26:
annesininbirtanesi ve moonsun nasılsınız bakalımmoonsun herkes kendi duasını kendi edecekti rabbim kabul etsin inşşşş
hayatbanagüzel sıkma canını olur öyle dangalaklar fesatlar
er_ca el ve bilek ağrısı benimde oluyor doktor omuzdaki şişmelerden dolayı olduğunu söyledi uyuşmalarada neden oluyor bu şişlik
burda olupda ismini yazmayı unuttuğum diğer hamişler sizler nasılsınız bakalım

kızlar bugun cok yogun olucam çok çalısmalıyım cookk ben kacıyorum şimdilik görusuruz fıstıklarr

canlarım bende işlerimi halletmeye gidiyorum haftaya izne çıkmayı düşünüyorum işlere ayar çekebilirsem şimdiden azaltayım ara ara uğrarız fıstıklar

çabuk halledip gelinnn :)

günaydın balımm... dizimi hiç bükemiyorum ki canım... kaskatı kesildi.. merdiven bile çıkamıyorum neyse artık yaa geçicek inşallahh...

kuzum duamı okudum 50 tane bilgin olsun... Rabbim kabul eylesin cümlemizin dualarını
allah kabul etsin canım nasıl oldun dün baya kötüydün dr gittinmi?

Günaydınnn teyzoşlar...Çok uykumuz var ne yapacağız biz böyle..
günaydın canım uyu diyecem sana ama çalışan hamişsin zor bir durum istersen senin yerine az biraz uzanayım ben :)))

herkese günaydıınnnn
günaydın tatlım hoşgeldinn

çabuk halledip gelinnn :)

günaydın balımm... dizimi hiç bükemiyorum ki canım... kaskatı kesildi.. merdiven bile çıkamıyorum neyse artık yaa geçicek inşallahh...

akşam eve gidince duş al vazelinle ov yumuşat kuzum...

günaydın lavinyammmm...nasılsın dünden bugunee? oğluşunn napıyorr? inşallahh daha iyi hissediyorsundurr kendini canımmmm:26:

günaydın canım şükürler olsun ki iyiyim.. oğlum çok fena bişey ya maşallahhhh.. oyun oynuyor benle miniş.. sağa yan yatıyorum göğsümün altına parmaklarını getirip pıtır pıtır dokunuyor uyutmuyr, sola dönüyorum tekmeliyor, sırt üstü yatıyorum taklalar atıyor... sabahda babası kolunu karnıma koymuş 1 vurdu tık yok, bir daha vurdu yine çekmedik, bir daha güçlü vurdu yine çekmedik sonuncuda bir geçirdi korktuk valla.. huylu ya.. sizinkilerde böyle mi?

herkese günaydıınnnn

günaydın kızlar...

iyi oldum kuzum eve gidince hemen attım kendimi yatağa bebek her ne kadar uyutmak istemesde direndim ve uyudum kalktım duş aldım sonra annemlere yemeğe gittik iyileştim.. akşamda dua falan okuyunca açıldım bin şükür.. sen nasılsın?

kuzum duamı okudum 50 tane bilgin olsun... Rabbim kabul eylesin cümlemizin dualarını

Allah kabul etsin canım...

sağol canım.. yok geçmiyor... masanın altından kasaya doğru uzattım şimdi... hala acıyo.

günaydın canım.. benim de çok uykum var.. dayanıcaz yapıcak hiç bişey yok

herkese günaydıınnnn

günaydın canımm...

deniyim canım vazelini de...

ayy bebeğine bak yaaaa illa benim dediğim olacak diyor şimdiden

kızlar bu hedıye işi için limit koyucaz mı eylül annelerinde 20 tl dıye koymuslar yoksa herkes kafasına göre takılcak mı

benım kızda bu gece hep harektteydı masallah hep uyandırdı benı esra dıyodu ya aynı oyleydım sabaha karsıda oglus gedlı yanımıza zaten bıde buna alıstı işimiz var valla

bende okuyunca cok acıldım duayı kızla rbı huzur çöktü üzerime Allah razı olsun vesile oldugunuz ıcın yoksa ben vurur kafayı yatardım

Tatlımmm geçmiş olsun çokkk k kramplar beni de mahvediyor magnezyumumu almazsam her gece sabaha karşı yokluyor beni. Ama magnezyum da mideme etki ediyor, o yüzden kullanamıyorum pek. Hatırladığım kadarıyla doktorunun sana verdiği magnezyumun tadına kötü diyordun, istersen doktoruna söyleyip değiştirttirebilirsin kuzum, benimki mesela magvital diye toz magnezyum, suya katılıp içiliyor ve tadı çok güzel aynı limonata gibi Öyle bir şey deneyebilirsin bidenemm
Kabusları da pek düşünme bebeğimm, hormonlarımız sağolsun şeytanla işbirliği yapıp kötü oyunlar oynuyorlar hamilelikte. Bol bol oku kendini ve kuzunu olur mu???

günaydınnnnnnnnnnn millet biz biz iyiyiz sadece sabah elbisemi giydim wc ye varacağım sırada bacağımdan bişeylerin aktığını hissettim idrar mı akıntı mı anlamadım bu normal mi

Tatlımmm arada sırada bana da oluyor, idrar desem değil akıntı desem hiç değil, çamaşırımı ıslatıyor baya baya. Bir de bir şey farkettim çok su içersem ve tuvalete gitmeyi biraz ertelersem, bebiş hareket ederken idrar keseme vuruyor gibi oluyor birden bi sıkışıyorum zor yetişiyorum Böyle olursa yandım valla bir iki aya altıma da yaparım herhalde

Allahım kabul etsin dualarınızı bebeğimmm
Ne güzel değil mi yavrunun hareketlerini görmek... Ben de bir haftadır görebiliyorum dışardan ve inanılmaz mutlu oluyorum. Allahım isteyen herkese yaşatsın inşallah bu mutluluğu

Günaydın aysunummm birtanemmm Allahım hepimizin duasını kabul etsin inşallah tatlımm Biz de kızımla beraber dün akşam 50 tane okuduk duamızı. Burdaki arkadaşlarımız için de bol bol dua ederek bitirdik gecemizi.

Kestaneşekeri tatlımm geçmiş olsun çok, Allahım şifalar versin. Aşı yapılan kolun senin de mi ağrıyor halen? Benimki de geçmedi daha hele geceleri soluma hiç yatamıyorum bu yüzden. Geçecek bakalım hayırlısıyla kuzumm bebişlerimiz için her şey değer

Günaydın bitanemmm,,, takma kafanı erkekler çok anlayışsız oluyorlar bu konuda. Hatta ben de iş yerimde bu yüzden çok sıkıntı çekiyorum. Bazen erken çıkmak zorunda kaldığımda kimsenin çalışmasına bir etki etmediği halde laf ediyorlarmış. Vardiya sorumlumuz ama hamile kız, yazık, dediğinde ne yapayım sanki bana mı hamile diyen bile varmış İnsanlarla uğraşmak zor gerçekten tatlımm...En azından senin müdürün destek çıkıyor sana bak ne güzel,, bizimki de nerden kıssam diye uğraşıp duruyor. Geçen hafta izine çıkabilirsin demişti bu hafta izne çıkmasan,doğum iznine ayrılmayacamısın ki zaten diyor Bakalım bugün belli olur düşüncesi, bilet almıştım idobüsten iptal edilmiyormuş yanmaz inşallah

Günaydın tatlı anneleeerrr ve cennet kokulu küçük melekleri Herkese çoook güzel bir gün diliyoruz prensesimle

sağol bebeğim yaa... doktorla randevum haftaya perşembe günü... zaten şimdi izindeymiş. eczaneye sordum, bunların hepsi aynı dediler hep... aile hekimliğindeki hemşire de liman aromalı olandan bahsetti, doktora söyliyim de onu yazsın bana...
valla gece öyle korktum ki sanki bebeğime sapladı o bıçağı... nasıl bir içgüdüdür daha şimdiden... öne eğildim bıçağı ona saplamasında benim başka bi yerime sırtıma falan saplasın diye :26:

deniyim canım vazelini de...

ayy bebeğine bak yaaaa illa benim dediğim olacak diyor şimdiden

evet ya çok fena olacak bu sıpa belli işim var onura dedim valla, ismini efe koymak isteyen sensin sen bakarsın ben karnımda taşıyorum bebekkende bakacam yürümesinden itibaren senindir dedim :)

bak sen 2side fena olmuş desene :)

günaydın canım, hoşgeldin...

bulemsumm günaydınn bidenemm...

ayy bizde aynı şekldeyizz..uykusuzluktannn ölüyorum yaaaa...halbuki 11.30 gibi uyudumm 7de uyandım...ama gece çok bölük pörçük geçti kabuslardan dolayı sanırım uykum kaliteli değill
herkese günaydıınnnn

bende kıpırtısını hissediyordum teyzesi ama dün ilk kez çok ama çok net gördüm bile...kalp atışını dinliyordum aletle..benim orda uğraştıgımı anladı kuzummm nasıl tepki verdi içerdennn görmen lazımdı...babası bile görebilirdiii çok nettii bu kez...seninji bideee oğluş oluncaa anammm daha hareketli olucakkk...pipiloşşşşşşşşşş seniiiiiiiiii

mirayım şeker kız..hoşgeldin... bende aynen senin gibiyim azıcık erteleyim wcye gitmeyi...altıma edecek gibi oluyorum...dün hapşuruncaa kaçırdım vallahi altımaa 1-2 damlaa...

kolay gelsin kuşummm

haticemmm nasıl oldunnn çok merak ettim dün seni çarpıntı, bulantı mulantı deyince hatta iş yerini aradım kuzum, çıkmışsınn iyimisin canm bu gün ?

senin ki çok yaramaz olcak diyom inanmıyon yerimm onun elleriniiiiiiiiii, çok şeker olcakkk hınzırr, benim ki bu kadar değill

günaydın bebişimmm
her iş yerinde olmassa olmazı bunlarrrr

günaydınnn canımıniçiii
laf mı ediyorlarmış aynen banada ediyorlardır uyuzlar yaa yuhh bana mı hamile mi diyormuş Allah bunlara akıl fikir versin bayanlar çalışmıcak mı o zaman ? devlet maaşa bağlasın çalışmıyam böylece erken çıkmak zorunda kalmaz kimse hayatta kaç çocuğumuz olcakki idare etsinler yanii , evet en azından müdürüm iyi o olmasa yanmıştımm sağolsun, o doğum izni bu dinlenme izni ne uyuzzzzz ay canım ya inş. verir çok sinir oldum bak şimdii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…