2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

akıntı bende de var sizde de var mı bu idrar gibi geldi bana şimdi baktım 2. 3 ayda normalmiş

günaydın kızlar nasılsınız biz dün çok hastaydık kötü üşütmüşüm akşam ağrımayan kemiğim yoktu üstüne aşı yapılan kolum şişti :120: akşamın bereketini yeteri kadar değerlendiremedik kuzumla akş. namazını zar zor kılıp uyudum rabbim yapılan tüm duaları kabul etsin inş. canlar........

canım hoşgeldin kestane şekerim benim geçmiş olsun tatlım umarım şimdi iyisindir Allah katında kabul eder inşAllah

yaa tabiki kuzumm...amniyotik sıvı 3 saatte bi yenileniyormuş ve bu annenin aldıgı sıvı ilee olan bi olay...anne su içmezse bebek susuz kalır...rabbim bu yüzden bize bu kolaylıgı tanımış...oyüzden ben tutmayacagım...

akıntı bende de var sizde de var mı bu idrar gibi geldi bana şimdi baktım 2. 3 ayda normalmiş

evet bak dedim yaa idrar olabilir...dün benimde hapşururken iç çamaşırımaa geldi biraz idrar...pantolon vardı üzerimde eğer elbise olsaydı seninki gibi bacagımaa kadar inebilirdi...aklıma ordan geldi zaten kuzum...kaygılanma...allah esirgesin...

akıntım oluyor kuzum...siyah çamaşır giyerim genelde...gün içinde beyaz kireç gibi akıntım oluyor..bazen günlük ped kullanmak istemiyorum inan şu sıcaklarda...zaten sevmem

ya söylemesi ayıp iç çamaşırımı çıkardım yenisini de banyoda giyerim dedim anaaa banyonun kapısına kadar iki damla bişey akıyor kan diye çoook korktum şükür değilmiş.

ayy Allah korusun.. ben de dün sol kasığıma ağrı saplanınca koşa koşa wc ye gittim.. çok korktum kan gelicek diye

canım magnezyum tozu verdi ama daha hiç kullanmadım, midemi bulandırıyo... artık ayrana süte falan karıştırıp içicem çaresi yok

aminnn meleğimm aminnn.......

günaydın canımmm nasılsınız iyimisiniz kızınla kıyamam ben sana Allah şifa versin canımmm

anam kabusa bakkk töbe töbeeee hamilleikte çok sık göruluyormuş kabuslar

günaydın canım...

çok kötü ağrıyo hala eşime anlattım sus anlatma diyo.. o da gece hiç uyuyamamış

günaydın canım...
bugün herkesde bişey var, hayırlısı.....
amin canım.. sen elinden geldiğini yapmışsın sonuçta.

ewet canım Allah bize bir can emanet etti emanete iyi bakmak lazım vebali büyük ben de ped istemiyorum kaşıntı fln yapar diye

canım kıyamam sana ben iyi düşün iyi olsun Allah hayırlara çıkarsın şeytanın vesvesesi işte

hoşgeldin günaydınn kestanemm şekeierm..geçmiş olsun kuzum...rabbim kabul etsin inşallahh kuzumm..

canım hoşgeldin kestane şekerim benim geçmiş olsun tatlım umarım şimdi iyisindir Allah katında kabul eder inşAllah

hoşbulduk bebekimmm şükür ağrılarım dinmişti canım sabah uyandığımda kahvaltı yapıyoruz hemde sizinle konuşuyoruz kuzumla :126:

günaydınn tatlımmm sanada çok geçmiş olsun canım kramp çok kötü oluyor gerçekten ben hamilelikten önce yaşardım ara ara hatta bir keresinde acı okadar şiddetliydiki bayılmıştım:18::18::18: o yüzden bol bol su iç canım bide eve gidince ayaklarını yukarı kaldır enaz 1 saat öyle dinlendir gece yatmadan 1 saat önce falanda yapabilirsin kalsiyum magnezyum eksikliğinede dikkat et

canım kıyamam sana ben iyi düşün iyi olsun Allah hayırlara çıkarsın şeytanın vesvesesi işte

amin canım...

ayy o ruya nasıldı ama gerçek gibiydi sanki.... çok etkilendim.

bi de annem polisi arıcak, pepsi colanın pet şişesinde basılı numara varmış, ordan arıyo

günaydınnnnn herkese

dün çok yoğundukkkk kuzum girmeye fırsat bulamadık, birde sinirimi bozdu işyerinden bir erkek benim erkek çıkmamı erken dediğim ay sonlarındaki mesailerde 7- 7 buçuk çıkmak gibi onlar 8 - 8 buçukta çıkıyorlarr ee özel durumum var dedim bahane ediyorsun gibilerinden konuştu salakkk çok sinir oldum, kiii benim çok anlayışlı bir müdürüm var, bir problemi olan gidip müdürümle konuşabilir dedimm, sonra gittim müdürüme de olanları söyledim sen onları takma onların söz hakkı yok dedi müdürümü çok seviyorumm

evet canım yaa çok yoğundum dün yakaladın biziiiii

sen napıyonn bakimm

canım bu dediklerinin hepsini yapıyorum... magnezyum almıyorum sadece... ona da başlıcam artık

günaydın canım, hoşgeldin....
ay adama bak yaaa karışmaya hakkı yoksa niye karışıyo? her işyerinde çıkar zaten böyle bi iki çalışan... müdürün sağ koluymuş gibi herkesi idare etmek isterler... kaldı ki zaten çok geç çıkıyomuşsunuz..

Günaydın canımmm rabbim fesatlardan korusun cümlemizi onlara demet akalın ablamızdan şarkı gönderiyorum "çekemeyen aramızdan ayrılsın hızla hızla "

hoşbuldukkk esramm

sorma tatlım birde doktora hep cumt. günü gidiyorum işlerim aksamasın diye, normalde haftaiçi 6 da çıkıyoruz ay sonu 3 gün filan mesai yapıyoruz adama batmışşş öküz eşi çalışmadığı için anlamıyorrrr ama gittim müdürle konuştum dün akşamda yine 7 yi 15 geçe felan çıktım :)

Günaydın canımmm rabbim fesatlardan korusun cümlemizi onlara demet akalın ablamızdan şarkı gönderiyorum "çekemeyen aramızdan ayrılsın hızla hızla "

süperrrrrrrrrrsin çok uygun bir şarkı dur arada sinir etmek için çalayım

lüzumsuz adam yaaa...iş bilen kesilmişş başımızaaaa zaten yeterince geç çıkıyormuşsun bebeğim...müdürün bişey demedikten sonraa kusura bakmasında onada .ok yemek düşer..aaaa sinirlendirmesin beni...ağzımı bozdurmasınn

kızlar bugun cok yogun olucam çok çalısmalıyım cookk ben kacıyorum şimdilik görusuruz fıstıklarr

kolay geldin teyzoşşşşşşşşşşşşş hemen git gel hadi bakem..sensizz pek sessiz oluyorr buralarr kuzucukkk

iyi yapmışsın şekerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…