ahh kuzum kıyamam...kramplar için hap vermişti doktor demi sana esram? bi doktoruna sorsan acaba dozuna falanmı artırmak gerekecek? neden bu kadar arttık acabaki yaaa...
kabular hepimizde var bebeğim..etkisinde kalma...bende dün gece neler gördüm neler...eşim yanımda değildi..kandil progrmaları vardı...
nasıl bi akıntı oldu kuzum? yogunlaşıyor bu dönemde akıntılarımız ama bacagına gelecek kadar olurmu bilemem...bu dönemde idrarı tutamama falan gibi durumlarda olabilirmiş acaba öylee bi kaçakmıydı:44: bi doktorunu ara sor yinede bebeğimm
günaydın kızlar nasılsınızbiz dün çok hastaydık kötü üşütmüşüm akşam ağrımayan kemiğim yoktu üstüne aşı yapılan kolum şişti :120: akşamın bereketini yeteri kadar değerlendiremedik kuzumla akş. namazını zar zor kılıp uyudum rabbim yapılan tüm duaları kabul etsin inş. canlar........
yaa tabiki kuzumm...amniyotik sıvı 3 saatte bi yenileniyormuş ve bu annenin aldıgı sıvı ilee olan bi olay...anne su içmezse bebek susuz kalır...rabbim bu yüzden bize bu kolaylıgı tanımış...oyüzden ben tutmayacagım...bişey yenmese bile bebek tüm gün susuz kalıyor yazık ona bak benimkine midesindeki su miktarı istenilen boyutta değilmiş dr bol bol su iç dedi organlarına Allah göstermesin bişey olursa daha büyük günah...öbür dünyada hesap sorar ben size demedimmi tutmayın diye derse
akıntı bende de var sizde de var mı bu idrar gibi geldi bana şimdi baktım 2. 3 ayda normalmiş
ya söylemesi ayıp iç çamaşırımı çıkardım yenisini de banyoda giyerim dedim anaaa banyonun kapısına kadar iki damla bişey akıyor kan diye çoook korktum şükür değilmiş.
ahh kuzum kıyamam...kramplar için hap vermişti doktor demi sana esram? bi doktoruna sorsan acaba dozuna falanmı artırmak gerekecek? neden bu kadar arttık acabaki yaaa...
kabular hepimizde var bebeğim..etkisinde kalma...bende dün gece neler gördüm neler...eşim yanımda değildi..kandil progrmaları vardı...
oyyyyy hemdeee muhteşemmm bi duygu...rabbim kimseyi evlatsızlıklaa sınamasın..bizleree sağlıklaa sıhhatle kucagımza almayı, büyütmeyi güzel günlerini görmeyi nasip etsin...:26:
amin bebeğim hepimizin dualarını kabul eylesin inşallahh...:26:
günaydın canımmm nasılsınız iyimisiniz kızınla kıyamam ben sana Allah şifa versin canımmm
anam kabusa bakkk töbe töbeeee hamilleikte çok sık göruluyormuş kabuslar
günaydın kızlar nasılsınızbiz dün çok hastaydık kötü üşütmüşüm akşam ağrımayan kemiğim yoktu üstüne aşı yapılan kolum şişti :120: akşamın bereketini yeteri kadar değerlendiremedik kuzumla akş. namazını zar zor kılıp uyudum rabbim yapılan tüm duaları kabul etsin inş. canlar........
yaa tabiki kuzumm...amniyotik sıvı 3 saatte bi yenileniyormuş ve bu annenin aldıgı sıvı ilee olan bi olay...anne su içmezse bebek susuz kalır...rabbim bu yüzden bize bu kolaylıgı tanımış...oyüzden ben tutmayacagım...
evet bak dedim yaa idrar olabilir...dün benimde hapşururken iç çamaşırımaa geldi biraz idrar...pantolon vardı üzerimde eğer elbise olsaydı seninki gibi bacagımaa kadar inebilirdi...aklıma ordan geldi zaten kuzum...kaygılanma...allah esirgesin...
akıntım oluyor kuzum...siyah çamaşır giyerim genelde...gün içinde beyaz kireç gibi akıntım oluyor..bazen günlük ped kullanmak istemiyorum inan şu sıcaklarda...zaten sevmem
ayy Allah korusun.. ben de dün sol kasığıma ağrı saplanınca koşa koşa wc ye gittim.. çok korktum kan gelicek diye
canım magnezyum tozu verdi ama daha hiç kullanmadım, midemi bulandırıyo... artık ayrana süte falan karıştırıp içicem çaresi yok
aminnn meleğimm aminnn.......
günaydın canım...
çok kötü ağrıyo halaeşime anlattım sus anlatma diyo.. o da gece hiç uyuyamamış
günaydın canım...
bugün herkesde bişey var, hayırlısı.....
amin canım.. sen elinden geldiğini yapmışsın sonuçta.
hoşgeldin günaydınn kestanemm şekeierm..geçmiş olsun kuzum...rabbim kabul etsin inşallahh kuzumm..
canım hoşgeldin kestane şekerim benimgeçmiş olsun tatlım umarım şimdi iyisindir Allah katında kabul eder inşAllah
ayy Allah korusun.. ben de dün sol kasığıma ağrı saplanınca koşa koşa wc ye gittim.. çok korktum kan gelicek diye
canım magnezyum tozu verdi ama daha hiç kullanmadım, midemi bulandırıyo... artık ayrana süte falan karıştırıp içicem çaresi yok
aminnn meleğimm aminnn.......
günaydın canım...
çok kötü ağrıyo halaeşime anlattım sus anlatma diyo.. o da gece hiç uyuyamamış
günaydın canım...
bugün herkesde bişey var, hayırlısı.....
amin canım.. sen elinden geldiğini yapmışsın sonuçta.
canım kıyamam sana beniyi düşün iyi olsun Allah hayırlara çıkarsın şeytanın vesvesesi işte
sen bana pas verme zatenn
günaydın canımmm nasılsınız iyimisiniz kızınla kıyamam ben sana Allah şifa versin canımmm
anam kabusa bakkk töbe töbeeee hamilleikte çok sık göruluyormuş kabuslar
günaydın hemşoların en guzelinasılsınız bıdısınlaaa Allah kabul etsin bende 50 tane okudum bağışlama duasını kim yaptı aacaba :26:
kızlar günaydınnnnnnnnn burcu merwecik hayatbanaguzell dün hiç yoktunuz gözumden kaçtı sanmayınnnnn
günaydınn tatlımmm sanada çok geçmiş olsun canım kramp çok kötü oluyor gerçekten ben hamilelikten önce yaşardım ara ara hatta bir keresinde acı okadar şiddetliydiki bayılmıştım:18::18::18: o yüzden bol bol su iç canım bide eve gidince ayaklarını yukarı kaldır enaz 1 saat öyle dinlendir gece yatmadan 1 saat önce falanda yapabilirsin kalsiyum magnezyum eksikliğinede dikkat et
günaydınnnnn herkese
dün çok yoğundukkkk kuzum girmeye fırsat bulamadık, birde sinirimi bozdu işyerinden bir erkek benim erkek çıkmamı erken dediğim ay sonlarındaki mesailerde 7- 7 buçuk çıkmak gibi onlar 8 - 8 buçukta çıkıyorlarree özel durumum var dedim bahane ediyorsun gibilerinden konuştu salakkk çok sinir oldum, kiii benim çok anlayışlı bir müdürüm var, bir problemi olan gidip müdürümle konuşabilir dedimm, sonra gittim müdürüme de olanları söyledim sen onları takma onların söz hakkı yok dedi müdürümü çok seviyorumm
günaydınnnnn herkese
dün çok yoğundukkkk kuzum girmeye fırsat bulamadık, birde sinirimi bozdu işyerinden bir erkek benim erkek çıkmamı erken dediğim ay sonlarındaki mesailerde 7- 7 buçuk çıkmak gibi onlar 8 - 8 buçukta çıkıyorlarree özel durumum var dedim bahane ediyorsun gibilerinden konuştu salakkk çok sinir oldum, kiii benim çok anlayışlı bir müdürüm var, bir problemi olan gidip müdürümle konuşabilir dedimm, sonra gittim müdürüme de olanları söyledim sen onları takma onların söz hakkı yok dedi müdürümü çok seviyorumm
evet canım yaa çok yoğundum dün yakaladın biziiiii
sen napıyonn bakimm
kızlar bugun cok yogun olucam çok çalısmalıyım cookkben kacıyorum şimdilik görusuruz fıstıklarr
canım bu dediklerinin hepsini yapıyorum... magnezyum almıyorum sadece... ona da başlıcam artık
günaydın canım, hoşgeldin....
ay adama bak yaaa karışmaya hakkı yoksa niye karışıyo? her işyerinde çıkar zaten böyle bi iki çalışan... müdürün sağ koluymuş gibi herkesi idare etmek isterler... kaldı ki zaten çok geç çıkıyomuşsunuz..
Günaydın canımmm rabbim fesatlardan korusun cümlemizionlara demet akalın ablamızdan şarkı gönderiyorum "çekemeyen aramızdan ayrılsın hızla hızla "
günaydınnnnn herkese
kızlar bugun cok yogun olucam çok çalısmalıyım cookkben kacıyorum şimdilik görusuruz fıstıklarr
hoşbuldukkk esramm
sorma tatlım birde doktora hep cumt. günü gidiyorum işlerim aksamasın diye, normalde haftaiçi 6 da çıkıyoruz ay sonu 3 gün filan mesai yapıyoruz adama batmışşş öküz eşi çalışmadığı için anlamıyorrrrama gittim müdürle konuştum dün akşamda yine 7 yi 15 geçe felan çıktım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?