2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
haklısın bebeğim tamam kızmaa 1 haftaya kadar belli olur zaten ne olacagı tamam kız kızma bana haklısın seeennnn sakinim benn

ha şöyle yaaa.. dün benimde canım çok sıkıldı ama dedim bir süre sonra boşver insanlar değişmiyorsa, takmamayı öğrenecem.. yoksa canıma yazık, bebeime yazık... başlarım işineeeeeeeeeeeeeeeeee Rabbim veriri rızkımızı bunlar aracı salla gitsin...

ay ne manyak insanlar var Allah onlara akıl fikir versinnn ne diyimm. kıskanıyorlar senii şekerimm boşver bebikini düşün, hayat bu döner dolaşır bela onları bulur

aynennnnnn dün benimde canım sıkkındı işle ilgiliiiii, bebeğime yazıkkkkk sallaaaaaaaaa

aynen canım rızkımızı Allah veriyor hamd olsunn Rabbim yüzümüzü her zaman ak acık eylesin iftiralardan fitne fesatlardan korusun

kızlar biz kaçtıkk şu test için acile gidicemm kocişte bu akşam yok nöbetçiler üffffff evde tek olmayada gıcık oluyorum bari kızımla parti vereyim ikimize öpüldünüz hadi topikçe iyi bakın kendinize bebişlerinize

nasıldı şekerim komik mi eşimle gitsem diyorum haftasonu
yani harika komik değil ama komik te ama ben ağladım yani hamilelik piskolojisiyle garip duygular yaşadım ve sanırım etkilendim :) eşim biraz sıkıldı ama ben beğendim

aynen canım rızkımızı Allah veriyor hamd olsunn Rabbim yüzümüzü her zaman ak acık eylesin iftiralardan fitne fesatlardan korusun

Hayatta en korktuğum insan tipi FESAT, GÖZÜ GÖTÜRMEYEN, KALBİ KÖTÜLÜK BAĞLAMIŞ olanlar
ve malesef iş hayatı olsun, normal hayat olsun o kadar çoook var ki bunlardan
mutlu musun? işin, gücün, sağlığın, sıhhatin yerinde mi? çekemeyen çoook olur, hatta bazen en yakınındakiler bile...
Ben artık bu tip insanlarla uğraşmak yerine ALLAHA havale ediyorum
inan bana ettiğini buluyorlar, kalplerindeki kötülük dönüp dolaşıp onları buluyor...
Sen ailene, eşine, bebeğine sarıl, gerisi boşşşşş !!

kızlar kızlar deyin bakalım kim kime ne hediye alacak ben çok merak ediyorummmmm
valla kalabalık çekiliş iyi oluyor kim kime çıktı unuttum bile

bende Allaha havale ettim canım ister istemez stres oldum sabahtan beri belim kasıklarım agrıyor umarım bebeğim sağlıklıdır aynen Allahım buyuk bulurlar elbet..

bende Allaha havale ettim canım ister istemez stres oldum sabahtan beri belim kasıklarım agrıyor umarım bebeğim sağlıklıdır aynen Allahım buyuk bulurlar elbet..

kızlar dinleyin dün öğrendim

el mümin: genişlik ferahlık veren demek...

ebced sayısı:137

137 kere çekildiğinde Rabbimin izniyle o kişiye ferahlık gelir, sıkıntılar başından gidermiş...

Bende kocişe seksi mesajlar attımManyağa bağladım herifi
3-4 saatlik işi kalmış Adapazarı'nda şu an gelmesi 10'u bulur herhalde..Ama o 8'e doğru yetişcem inşallah diyo:)))

Şaka maka Allah başımızdan eksik etmesin eşlerimizi 3-4 gecedir evde yalnız kaldım hele bi de hamileyken hiç çekilmiyor..
O yokken tişörtünü koklayarak uyurum hep

ohaaaa manyaksın kızım sennnn... söyle bari yavaş gelsin yaaaaa Allah korusun

dur ben de çekiyim, bi de gelemez benimki kafayı yer olduğu yerde

adamı manyağa bağladın demekkkbu gece uzun olacak deseneamin canım bazen deli etselerde bizi varlıkları huzur veriyor bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…