haklısın bebeğim tamam kızmaa1 haftaya kadar belli olur zaten ne olacagı tamam kız kızma bana haklısın seeennnn sakinim benn
kızlar çok saolun içim rahat burada hamiş birisi vardı kız apar topar izine cıktı meğer Allah korusun kanaması baslamış erken dogum riski varmış evde yatıyormuş onu aradım geçmiş olsun dedim hiçbirşey bebeğimzden önemli değil Allahım korusun evlatlarımızı
patronda onu ornek verdi zehra bak uzuldu neler yasadı senlede ugrasmayalım sakin ol bakim dedi ben muatap dahi olmam artık x beyle işime yoluma bakarım ama o durmucaktır eğer patronda ona arka cıkarda duzelt moonsun derse o zaman cıkarım iştee
ya biraz once tuvalete gittimde sekreterle birtane muhasebede yeni gelen kız bana bakarak nasıl gülüşüyorlar bu mail onlara bile gitti düşünün Allah büyük onların arkasında torpilleri varsa şeytanları varsa benım arkamda da Rabbim var ben ona tevekkül oldummmm
ha şöyle yaaa.. dün benimde canım çok sıkıldı ama dedim bir süre sonra boşver insanlar değişmiyorsa, takmamayı öğrenecem.. yoksa canıma yazık, bebeime yazık... başlarım işineeeeeeeeeeeeeeeeee Rabbim veriri rızkımızı bunlar aracı salla gitsin...
ha şöyle yaaa.. dün benimde canım çok sıkıldı ama dedim bir süre sonra boşver insanlar değişmiyorsa, takmamayı öğrenecem.. yoksa canıma yazık, bebeime yazık... başlarım işineeeeeeeeeeeeeeeeee Rabbim veriri rızkımızı bunlar aracı salla gitsin...
dikkat bebek varfilmini izleyen var mı
ben ben ben izledim
yani harika komik değil ama komik te ama ben ağladım yani hamilelik piskolojisiyle garip duygular yaşadım ve sanırım etkilendim :) eşim biraz sıkıldı ama ben beğendimnasıldı şekerim komik mi eşimle gitsem diyorum haftasonu
kızlar çok saolun içim rahat burada hamiş birisi vardı kız apar topar izine cıktı meğer Allah korusun kanaması baslamış erken dogum riski varmış evde yatıyormuş onu aradım geçmiş olsun dedim hiçbirşey bebeğimzden önemli değil Allahım korusun evlatlarımızı
patronda onu ornek verdi zehra bak uzuldu neler yasadı senlede ugrasmayalım sakin ol bakim dedi ben muatap dahi olmam artık x beyle işime yoluma bakarım ama o durmucaktır eğer patronda ona arka cıkarda duzelt moonsun derse o zaman cıkarım iştee
ya biraz once tuvalete gittimde sekreterle birtane muhasebede yeni gelen kız bana bakarak nasıl gülüşüyorlar bu mail onlara bile gitti düşünün Allah büyük onların arkasında torpilleri varsa şeytanları varsa benım arkamda da Rabbim var ben ona tevekkül oldummmm
aynen canım rızkımızı Allah veriyor hamd olsunnRabbim yüzümüzü her zaman ak acık eylesin iftiralardan fitne fesatlardan korusun
Hayatta en korktuğum insan tipi FESAT, GÖZÜ GÖTÜRMEYEN, KALBİ KÖTÜLÜK BAĞLAMIŞ olanlar
ve malesef iş hayatı olsun, normal hayat olsun o kadar çoook var ki bunlardan
mutlu musun? işin, gücün, sağlığın, sıhhatin yerinde mi? çekemeyen çoook olur, hatta bazen en yakınındakiler bile...
Ben artık bu tip insanlarla uğraşmak yerine ALLAHA havale ediyorum
inan bana ettiğini buluyorlar, kalplerindeki kötülük dönüp dolaşıp onları buluyor...
Sen ailene, eşine, bebeğine sarıl, gerisi boşşşşş !!
bende Allaha havale ettim canım ister istemez stres oldum sabahtan beri belim kasıklarım agrıyor umarım bebeğim sağlıklıdır aynen Allahım buyuk bulurlar elbet..
kızlar kızlar deyin bakalım kim kime ne hediye alacak ben çok merak ediyorummmmm
valla kalabalık çekiliş iyi oluyor kim kime çıktı unuttum bile
banada süpriz olsun öyle değil miunuttun mu :)
hazır unutmuşken bakma sakın o zaman
kızlar kızlar deyin bakalım kim kime ne hediye alacak ben çok merak ediyorummmmm
valla kalabalık çekiliş iyi oluyor kim kime çıktı unuttum bile
Bende kocişe seksi mesajlar attımManyağa bağladım herifi
3-4 saatlik işi kalmış Adapazarı'nda şu an gelmesi 10'u bulur herhalde..Ama o 8'e doğru yetişcem inşallah diyo:)))
Şaka maka Allah başımızdan eksik etmesin eşlerimizi 3-4 gecedir evde yalnız kaldım hele bi de hamileyken hiç çekilmiyor..
O yokken tişörtünü koklayarak uyurum hep
adamı manyağa bağladın demekkkBende kocişe seksi mesajlar attımManyağa bağladım herifi
3-4 saatlik işi kalmış Adapazarı'nda şu an gelmesi 10'u bulur herhalde..Ama o 8'e doğru yetişcem inşallah diyo:)))
Şaka maka Allah başımızdan eksik etmesin eşlerimizi 3-4 gecedir evde yalnız kaldım hele bi de hamileyken hiç çekilmiyor..
O yokken tişörtünü koklayarak uyurum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?