2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Di mi ablasıııı

O zaman ona da ona da nasip olsunnnn

ağrıkesici krem ve spreyle hafif masaj yaptır eşine cnm yatmadan önce işe yarayabilir belki rahatlatır
mmonsun nerde ya çatlayacam umarım onun lehine sonuçlanır

bende çok merak ettimm yaaa dediğim duayı okuduysa belki adamın dili tutulmuştur konuşturmaya çalışıyordur adamı

kızlar ben geldim

ağladım azıcık patronla konustum anlattım X beyden böyle birşey beklemiyordum dedi şuan bir sürtüşme başlamış dedi bende eğer sadece bana gönderseydi sorun değildi düzeltirdim ama maili yeni gelen mudurde dahil herkese göndermiş beni ezmeye kalktı ben işimden bile olsam o talimatları gidip toparlamıcam düzeltmicem dedim

oda sen sakin ol bebeğini düşün yuuzunu yıka gel dedi neyse gittim geldim tekrar ben aslında bu tip konulara girmek istemiyorum dedi ama halledicem dedim. Ben defalarca söyledim ben o talimatları duzeltmicem herkesi arkamdan güldürememm dedim oda tamam ben kimsenin uzulmesini sürtüşmesini istemiyorum bu kadroyla yıllarca ilerlemek istiyorum bu konu duzelecektir bir daha böyle şeylerin yasanacagını sanmıyorum dedi bana yine sen sakin ol bebegin onemli dedi ve bende asıl şimdi başladı sürtüşme eminim X bey hep benle ugrasacak dedim oda sen alıngan donemindesin oda sinirlenmiş düzelir dedi geldim odama

hiçbişi anlamadım

aynen okudum o baya gülümsedi konusurken sen sakin ol dedi durdu bana

canım üzme kendini bak olumlu konuşmuş büyük patron oda biliyordur senin hassas dönemde olduğunu ve bazı şeylerin gözünde büyüyeceğini sen yine sen olarak işinde çalışmaya devam edersin öyle cinslere meydanı boş bırakma

takma kafana tokadan başka bişeyyyy zuzuuu

patronların klasik lafı iştee bakalım action ekşınnn baslasınnn bundan sonra ne olacak 2 ay birşey olmasın dimi eşimde bosver bebeğimiz daha onemli devam ederse konu cıkarsın dedi patrona sordum sizmi bunları yazmasını söylediniz dedim hayır bana sadece moonsun size sordumu onay aldımı dedi bende evet dedim dedi koca bir yalan yaniiii

bir yeni mudurude bilgiye koyaraktan gonderiyor beni karalıyor mubarek gunlerde Allah hakkımı koymasın onlardaaa

Di mi ablasıııı

O zaman ona da ona da nasip olsunnnn

inşallah canım.

:))))) gerçekten işe yarıyor ama bende denemiştim, konuşulması gereken şey bile konuşulmadı :)))

bence gayet güzel bir konuşma olmuş, patron senden yana canım. demek o adamla konuşacak, inşallah düzelir tavırları merak etme işini tehlikeye atmaz, patronun istediği gibi olur.

he he he olabilir canım ama benim kaynana gonyanın yerlisi eli yüzü kirlisi

bel ağrısı benimde var canım hele ayakta çok dolanayım beni perişan ediyor o ağrı

gazan mübarek olsun canım
senin patronda pasif demek ki o insanlara karsı ağırlığını koyamıyor o o kafada olduğu sürece bu bay x sana çok eziyet eder sen doğum iznine kadar sık dişini verme canını

sen sakinim dedin ama adam senin yüzünden anlamıştır ne fırtılar koptuğunu bu yüzden sakin ol demiştir olurda sana ve bebğe bişey olsa sorumlu olan kişi kendisi olacak

canım benim hadi sıkma artık toparlan kuzum... bekle zaman gösterecek sen açık açık ben yapmam demişsin sana yap emri gelirse o zaman durumu anlarsın...

Bence artık kendini yıpratmaa!! Patronun sana değer verio bak o bile söylemiş "kendini üzme,bebeğini düşün" diye..
Karamsar düşünme, bakarsın herşey düzelir !!

patronda ortam gerılmeısn dıye polıtık konusmus bıraz ama orta yol bulunacaktır bı sekılde bence sıkma canını

canım adam patronluk yaparak ortamı ısındırmaya çalışmış... şmdi o x beye de "kız hamile alıngan bu ara" falan dicek bana sorarsan... ikili oynıcak yani :)
ama başka bişey yapacağını sanmıyorum...

kızlar çok saolun içim rahat burada hamiş birisi vardı kız apar topar izine cıktı meğer Allah korusun kanaması baslamış erken dogum riski varmış evde yatıyormuş onu aradım geçmiş olsun dedim hiçbirşey bebeğimzden önemli değil Allahım korusun evlatlarımızı

patronda onu ornek verdi zehra bak uzuldu neler yasadı senlede ugrasmayalım sakin ol bakim dedi ben muatap dahi olmam artık x beyle işime yoluma bakarım ama o durmucaktır eğer patronda ona arka cıkarda duzelt moonsun derse o zaman cıkarım iştee

ya biraz once tuvalete gittimde sekreterle birtane muhasebede yeni gelen kız bana bakarak nasıl gülüşüyorlar bu mail onlara bile gitti düşünün Allah büyük onların arkasında torpilleri varsa şeytanları varsa benım arkamda da Rabbim var ben ona tevekkül oldummmm

esra , arcak aynen canlarım bencede öyle yapacak aman benim şurda 2 ayım var ama artık bundan sonra pislik yapmaya baslıcaklar yapsınlar bakalım Rabbim buyuk

aaaaaaaaaaaaaa bana bak kızacam artık sana yaaaa yeter takma şunları kalitesizler, hamile bayana eziyet eden insanların ne insanlığı olabilir.. başlarım işine ya canından bebeğinden kıymetli mii yeterrrrrrrrrrrrrrrrr.. beni sinir etme toparlan bakim hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

esra , arcak aynen canlarım bencede öyle yapacak aman benim şurda 2 ayım var ama artık bundan sonra pislik yapmaya baslıcaklar yapsınlar bakalım Rabbim buyuk

ayyy yazık kıza yaaa... ne iş ne başka bişey onun derdidir şimdi... tek istediği şey bebeğinin hayata tutunmasıdır... boşver takma sen de kafana... bakalım değiştir dicekler mi şimdi bu önemli...

oyy bebemmmmm iş hayatı böyle bişeyy küçük yaşlarda atıldım bu iş dedikleri dünyaya ne dolaplar ne alicengizler oynatırlar ağzın açık kalıyor malesef ya iki yüzlü olup an ne gerektiriyorsa onu oynayacaksın yada kuzu görünümlü kurt olacaksın senle uğraşmak istemeyecekler sen şimdi bunları düşünme bebişin aman ne ağlak bir annem varmış demesin

inşallah canım.

:))))) gerçekten işe yarıyor ama bende denemiştim, konuşulması gereken şey bile konuşulmadı :)))
öyle canım benide bi çok şeyden kurtarmıştır rabbim dua hürmetine şükür olsun

haklısın bebeğim tamam kızmaa 1 haftaya kadar belli olur zaten ne olacagı tamam kız kızma bana haklısın seeennnn sakinim benn

ben sana o yüzden diyorum karamsar olma, çok fazla strese girme !!
Allah korusun stres, üzüntü bunlar erken doğuma sebep olabilir
kendini,bebeğini ve eşini düşün olur mu ?
gün doğmadan neler doğar hiç belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…