2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
aynen canım yaa,ev tertemiz çamaşır sepeti bomboş,yatakta kıl bile yok,bana diyo ki"kıllarımı bile özlemişsindir geleyim de dökeyim oraya buraya"
dök dedim nasılsa sen süpürüyorsun

valla ayrılık zor şeker naparsın ikisi üçü yok biz birara 3 ay ayrı kaldık aglardık telefonda adamda moral sıfıra indi dikkatimi birşeye veremiyorum diyordu yaa Allahım sevenleri ayırmasın hmm bu arada

özlemişiz be anacım kocişleri :)))

Napiim kuşum yaa,4 gündür yok zaten özledim deli gibi de gitsin valla..

Bende cook yaparım öle muzurluklar iyi ettinnn valllaaa
benim aşkın yoğun bi iş hayatı var ben evde onu beklerken
bazen cok yoğun olduğunda, toplantıda vs. olduğunda hamile kalmadan önce resim gönderirdimmm
delii olurduuuuu

ne yazdın kızzz bizede yazzz

fazla açık seçik oldu yazamam malesef... rtük izin vermez
ben bile şaşırdım kendime... ne derece özlemişim ki bu kadar yazdım diye

Ben çekemiom aynı şirkette oldugumuz için direk odama gelebilir

ee süpermişşşş... ben olsam yazardımmm kesinlikleee

Oh oh iyi yapmışsın,nasıl akıllarına giriyoruz ama ahahha

valla yaaa çocuk gibiler... sana şeker vericem de istediğini yaptır sonra :)

mesaj mail gönderirirmdeee foto gonderemem utanırım aferim sana

hahahaha gösterecek ne kaldı qıııı şiştimmm eskisi kadar guzel bulmuyom kendimi kilo veçatlaktan dolayı sen hala çatlıyon mu ben gbi
olmadı ama sen kendi beğenecen güvenin olacak ki oda seni beğensinyok canım yapacağını yaptı küçük hanım yeri dar geldi zannımca tekmeleri atıyor gitsin yaramazım ben diyor resmen bu günleri mumlan arayacam galiba
yaramaz deyince aklıma geldi geçen eşime çocukken çok yaramazdı bu dediler eşimde yarayabiliyorum artık diyor:90::86::90:

ben demedim mi... çalışasım gelmedi eve gidiyorum dicek diye.... aynen dedi

yavrum benim yaaa çok özlemiş bi güzel güzel konuştu ki telde içim gitti
günah kız günah

Bak bak sende iyiymişsin haa resim daha etkileyicidir aslında hee
yoğun iş hayatı için böyle güzellikler şart devam kızlarrrr..

bak şimdi yaaaaaaaaaaaaaa en iyisi duymayayım mesai bitimine çok var daha

Bak işte kadın milleti işte yaa,süpersin canım..aşk tazeliyoruz işte daha ne olsun di mi

yuhhhhh kızım nasıl resimler gönderiyordun yaaa anammmm ne fenasın ama fotonda var bi işve cilve hemen anlaşılıyor yani cilveli hatuuuun

ne zaman kavusuyonuzzz siz aynı evde 1 yıl yasayında gör bak sonra normale donuyor bu istekler

ay yok aysunum yaaa bizimki donacak gibi görünmüyor hiç... asıl diyoruz ohh çocukta oldu bundan sonra daha rahat daha zevkle olur herşey diye
telde de diyo bi kavuşsak ben neler yapıcam, artık istemiceksin yeter aşkım diceksin diyo delüm

haftaya geliyo kociş işte.. 12 gün beraberiz ondan bi iki hafta sonra da tamamen kavuşuruz Allahın izniyle :)

esra sen baya zayıflarsın canını sıkma kilolara baya efor sarfedeceksin

doktor topikten bir arkadaşa kime dmeişti hatırlamıyom, hamilelikte ilişki yasak mı demiş, doktorta öyle deli gibi değilde yavaş yavaşş demiş yavaş olun gııı

ay ne güldüm bunu duyunca

tabi ki şekerim yavaş yavaş nazikçe
bizim dr da 2.muayenemizdeydik daha ve biz sormadan dedi ki"siz sormadan ben söyleyeyim
cinsel hayata doğuma kadar devam edebilirsiniz"demişti pat diye,ay eşimin gözüne baktım dr da erkekti çok utanmıştım..

günah kız günah

evet yaaa ama napıyımmmm :) niltin yüzünden heppp

ben de yapardım... işyerinde mailini bi açıyomuş hemen kapatır gizli gizli bakardım diyo bide makale okuyo pozunda

Bak işte kadın milleti işte yaa,süpersin canım..aşk tazeliyoruz işte daha ne olsun di mi

evet yaaa çok eğlenceli bence bi de

doktor topikten bir arkadaşa kime dmeişti hatırlamıyom, hamilelikte ilişki yasak mı demiş, doktorta öyle deli gibi değilde yavaş yavaşş demiş yavaş olun gııı

o yine iyi... benimki nefes nefese kalmayın demişti

aynen canım yaa,ev tertemiz çamaşır sepeti bomboş,yatakta kıl bile yok,bana diyo ki"kıllarımı bile özlemişsindir geleyim de dökeyim oraya buraya"
dök dedim nasılsa sen süpürüyorsun

Özlenmez mi yaaa
ben akşamları sadece 2 saat ayrı kalıyorum ben erken , aşkım biraz daha geç çıktığı için
nasıl özlüyorum bilsennn

hahahaha gösterecek ne kaldı qıııı şiştimmm eskisi kadar guzel bulmuyom kendimi kilo veçatlaktan dolayı sen hala çatlıyon mu ben gbi

Evettt yaaa bende ööle hissediom çoğu zaman bi de karnım şiştikçe, genişledikçe
diom ben tam tombalak hatun oluom

Sizde kavuşun artık yaaa

valla ayrılık zor şeker naparsın ikisi üçü yok biz birara 3 ay ayrı kaldık aglardık telefonda adamda moral sıfıra indi dikkatimi birşeye veremiyorum diyordu yaa Allahım sevenleri ayırmasın hmm bu arada

Aminnnn!!!

yoook şirkette aşk no no

doktora bak beaaa:90::90::90:

:111::111::111:

doktora bak sen yaaaaa
:118:

esra sen baya zayıflarsın canını sıkma kilolara baya efor sarfedeceksin
:111::111::111:

ay kızlar kurban olayım ben sizi yaradana sabahtan beri ilk kez güldürdünüz beniii iyiki varsınız canlarımmmm

Özlenmez mi yaaa
ben akşamları sadece 2 saat ayrı kalıyorum ben erken , aşkım biraz daha geç çıktığı için
nasıl özlüyorum bilsennn

[/B]

Allahım hepimizin mutluluğunu daim etsin inşallah,eşlerimizi çocuklarımızı birbirimize bağışlasın yarabbimmm...

evet yaaa ama napıyımmmm :) niltin yüzünden heppp
evet yaaa çok eğlenceli bence bi de

Ortalığı karıştırdım di mi,bu akşam herkes coşarmış
Bence de çok eğlenceli..

kız esra onun kocişi gelecekde adamı heveslendiğiyle kalmıyacak ama sen resmen tavana tırmandırıyon olmuyor böyle bir niltt suç diyonn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…