aynen canım yaa,ev tertemiz çamaşır sepeti bomboş,yatakta kıl bile yok,bana diyo ki"kıllarımı bile özlemişsindir geleyim de dökeyim oraya buraya"
dök dedim nasılsa sen süpürüyorsun
özlemişiz be anacım kocişleri :)))
Napiim kuşum yaa,4 gündür yok zaten özledim deli gibi de gitsin valla..
ne yazdın kızzz bizede yazzz
Ben çekemiom aynı şirkette oldugumuz için direk odama gelebilir
Oh oh iyi yapmışsın,nasıl akıllarına giriyoruz ama ahahha
Bende cook yaparım öle muzurluklar iyi ettinnn valllaaa
benim aşkın yoğun bi iş hayatı var ben evde onu beklerken
bazen cok yoğun olduğunda, toplantıda vs. olduğunda hamile kalmadan önce resim gönderirdimmm
delii olurduuuuu
olmadı ama sen kendi beğenecen güvenin olacak ki oda seni beğensinhahahaha gösterecek ne kaldı qıııı şiştimmm eskisi kadar guzel bulmuyom kendimi kilo veçatlaktan dolayısen hala çatlıyon mu ben gbi
günah kız günahben demedim mi... çalışasım gelmedi eve gidiyorum dicek diye.... aynen dedi
yavrum benim yaaa çok özlemiş bi güzel güzel konuştu ki telde içim gitti
bazen cok yoğun olduğunda, toplantıda vs. olduğunda hamile kalmadan önce resim gönderirdimmm
delii olurduuuuu
bak şimdi yaaaaaaaaaaaaaaen iyisi duymayayım mesai bitimine çok var daha
ben demedim mi... çalışasım gelmedi eve gidiyorum dicek diye.... aynen dedi
delii olurduuuuu
özlemişiz be anacım kocişleri :)))
Napiim kuşum yaa,4 gündür yok zaten özledim deli gibi de gitsin valla..
ne zaman kavusuyonuzzz siz aynı evde 1 yıl yasayında gör bak sonra normale donuyor bu istekler
doktor topikten bir arkadaşa kime dmeişti hatırlamıyom, hamilelikte ilişki yasak mı demiş, doktorta öyle deli gibi değilde yavaş yavaşş demiş yavaş olun gııı
ay yok aysunum yaaa bizimki donacak gibi görünmüyor hiç... asıl diyoruz ohh çocukta oldu bundan sonra daha rahat daha zevkle olur herşey diye
telde de diyo bi kavuşsak ben neler yapıcam, artık istemiceksin yeter aşkım diceksin diyo delüm
haftaya geliyo kociş işte.. 12 gün beraberiz ondan bi iki hafta sonra da tamamen kavuşuruz Allahın izniyle :)
doktor topikten bir arkadaşa kime dmeişti hatırlamıyom, hamilelikte ilişki yasak mı demiş, doktorta öyle deli gibi değilde yavaş yavaşş demiş yavaş olun gııı
günah kız günah
delii olurduuuuu
Bak işte kadın milleti işte yaa,süpersin canım..aşk tazeliyoruz işte daha ne olsun di mi
esra sen baya zayıflarsın canını sıkma kilolara baya efor sarfedeceksin
yoook şirkette aşk no no
aynen canım yaa,ev tertemiz çamaşır sepeti bomboş,yatakta kıl bile yok,bana diyo ki"kıllarımı bile özlemişsindir geleyim de dökeyim oraya buraya"
dök dedim nasılsa sen süpürüyorsun
hahahaha gösterecek ne kaldı qıııı şiştimmm eskisi kadar guzel bulmuyom kendimi kilo veçatlaktan dolayısen hala çatlıyon mu ben gbi
ben demedim mi... çalışasım gelmedi eve gidiyorum dicek diye.... aynen dedi
valla ayrılık zor şeker naparsın ikisi üçü yok biz birara 3 ay ayrı kaldık aglardık telefonda adamda moral sıfıra indi dikkatimi birşeye veremiyorum diyordu yaa Allahım sevenleri ayırmasın hmm bu arada
fazla açık seçik oldu yazamam malesef... rtük izin vermez
ben bile şaşırdım kendime... ne derece özlemişim ki bu kadar yazdım diye
ee süpermişşşş... ben olsam yazardımmm kesinlikleee
valla yaaa çocuk gibiler... sana şeker vericem de istediğini yaptır sonra :)
doktora bak beaaa:90::90::90:doktor topikten bir arkadaşa kime dmeişti hatırlamıyom, hamilelikte ilişki yasak mı demiş, doktorta öyle deli gibi değilde yavaş yavaşş demiş yavaş olun gııı
:111::111::111:ay yok aysunum yaaa bizimki donacak gibi görünmüyor hiç... asıl diyoruz ohh çocukta oldu bundan sonra daha rahat daha zevkle olur herşey diye
telde de diyo bi kavuşsak ben neler yapıcam, artık istemiceksin yeter aşkım diceksin diyo delüm
haftaya geliyo kociş işte.. 12 gün beraberiz ondan bi iki hafta sonra da tamamen kavuşuruz Allahın izniyle :)
:118:doktora bak sen yaaaaa
:111::111::111:esra sen baya zayıflarsın canını sıkma kilolara baya efor sarfedeceksin
Özlenmez mi yaaa
ben akşamları sadece 2 saat ayrı kalıyorum ben erken , aşkım biraz daha geç çıktığı için
nasıl özlüyorum bilsennn
[/B]
evet yaaa ama napıyımmmm :) niltin yüzünden heppp
evet yaaa çok eğlenceli bence bi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?