2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kaynat kaynat bitmez bizim muhabbetimizzzzzzz

daha akşama var yaa :)

alttaki online sayisi gorup bunun aksini dusunemeyiz zaten bitmez burda muhabbetler sabahlar olmazz
ayy aksama var da canim adini koysam rahat etcem
zaten ne yapicagina karar vermek yapmaktan daha zor benim icin herzman

50 ml içeceksin aç karnına 1 saat sonrada limonlu su içip 2 ayrı test yaptıracaksın dedi benim doktor farklı farklı oluyor demek ki...

kaynat kaynat bitmez bizim muhabbetimizzzzzzz

daha akşama var yaa :)

alttaki online sayisi gorup bunun aksini dusunemeyiz zaten bitmez burda muhabbetler sabahlar olmazz
ayy aksama var da canim adini koysam rahat etcem
zaten ne yapicagina karar vermek yapmaktan daha zor benim icin herzman

Size ben bi güzellik gösteriyim de, gözünüz gönlünüz açılsınnnnn

Bu dünya tatlısı fıstık benim annemlerin evindeki komşumuzun kızıydı
hiiç peşimden ayrılmazdı cimcimeee
oyuncaklar alırdım ona, elbise alırdımmm
şimdi çok uzak kaldım çok özledimmmmm

Benimde böyle bi kızım olur mu yaaa

AYY maşallh ne kadar ne kadar güzel bir kız...kız çocukları bir başka oluyor ya...inş annesi senin kızında en az bunun kadar güzel olur

50 ml içeceksin aç karnına 1 saat sonrada limonlu su içip 2 ayrı test yaptıracaksın dedi benim doktor farklı farklı oluyor demek ki...

valla 50 gr verdi banada ama ayrıyetten birşey yapmadı eğer yüksek çıkarsa başka testler yapacaktı

Oyyyy bende perş.günü yaptırıcam kısmetse ve limonata bile içerken zorlanırım şekerinden dolayı hiç sevmem napıcam yaaaaaaa...
Oh iyi canım yaa yırttın darısı bize artık..

Devlette yaptırıcam bende.Sonra sonucu kendi dr uma götürücem..

tatlım benimde 104 çıktı çok şükür bunuda atlattık o şekerli suyu aç karnına içmek mahvetti beni....

valla 50 gr verdi banada ama ayrıyetten birşey yapmadı eğer yüksek çıkarsa başka testler yapacaktı

canım bende de 75 gr verdiler önce aç karnına kan aldılar daha sonra şekerli sudan sonra birdaha kan verdim limonlu su vermedi :44: demek uygulamalar değişiyor

inşallah güzel sonuçlar alırsın canım bizimde testlerden bir idrar mikroskopisi kaldı onu acilde yapıyormuş orda yaptırıp götürcem bende doktoruma

AYY maşallh ne kadar ne kadar güzel bir kız...kız çocukları bir başka oluyor ya...inş annesi senin kızında en az bunun kadar güzel olur

di miiiii gerçekten çoook tatlıdır yarenim benimmm
darısı bizim bebişleree onlarda böle bal kaymak lokum olsunnnnn

inşallah güzel sonuçlar alırsın canım bizimde testlerden bir idrar mikroskopisi kaldı onu acilde yapıyormuş orda yaptırıp götürcem bende doktoruma

amin canım inşallah yaaa,normalde ben hep rutin olarak 6 ayda,1 senede 1 kan tahlili yaptırırım,ablam hastanede çalıştığı için sürekli yaptırtır bize zorla :)) o tahlillerde de hep şekerim düşük çıkmıştır,ailede falan da şeker hikayesi yok çok şükür ama gebelik şekeri farklı bişey galiba..

kuzum sabah ben yoktum sana anlatmayı unuttum. Dün iş çıkışı eve gidiyorum baktım üç bayan karşıdan geliyor ama biri aynıı senin kayınvalide bu kadarmı benzer bir insan gözlükler falan hatta gözlüğün yuvarlaklığı dedimm anammmm bizim kaygana

kizlar bebisiniz icin netten hangi sitelerden alisveris yapiyosunuz
kozmetik, giyim, mobilya ivir zivir hersey icin yani
gonderim problemi yasamadginiz guvenilir bi kac site soler misiniz bana

ben de yarın doktora gidiyorum, ayrıntılıya girecektim ama radyoloji doktoru izne ayrılmış ayın 16 sına dedi ben de şehir dışında olacağım için kendi doktoruma görüleyim dedim, zaten ayrıntılı ultrason konusunda kararsız kalmıştım, eşim gerek yok diyordu birşey çıksa çocuğu mu aldırcaz diyordu, böylelikle nasip olmamış oldu olmazsa bir ay sonraki randevuda girerim 24 haftalıkken de girilir herhalde

şeker yüklemesini ben 28. haftada biliyorum ama sanırım bu haftalarda yapılıyor, yarın bi doktoruma sorayım, görümcem de hamile benden 3 hafta geride pztesi şeker yüklemesine girecekmiş ailede şeker olduğu için, kayınvalidem şeker hastası, benim kendi babamda da var şeker ben bi sorayım en iyisi, gerçi evde açlık ölçerim hep düşüktür ama tokluk hiç ölçmedim, gebelik şekeri farklı oluyor sanırım

bu arada bel ağrım geçmedi, çok fena ağrıyor muhakkak sorucam doktoruma yarın, dün gece kalktım, kendi kendime kurdum fıtık mı oldum ya ameliyat olursam diye, moralim çok bozuk

ya benımkı oglan ama genede benım seylerımı gıyıyor terlıklerımı ayakkabımı fılan alıp gezıyor hele gecen gun ılla basortuyu tak dedı hemd eıgnelı olarak taktım bıde resmını cektım bı tatlı oldu kı dedım kızım boyel olcak heraldebıraksam gezcek oyle ıgneden kortum batar bı yerınde dıye cıkardım zorla
bayramdan sonra baslamamızın bı nedenı var mı alan gönderse sımdıden vey agustos bası

masallah cok tatlı

canım gözün aydın, çok güzel çıkmış değerin. midemiz zaten kötü, çıkartmayız inşallah.

maşallah canım. annesininbirtanesi görse banada banada derdi.

sende bu tip bir insansın belki böyle olur senin kuzun :)

canım dur panikleme benim de geceleri çok ağrıyor bazen uyutmuyor normal diye düşünüyorum doğuma hazırlanıyor vücut bazı kemiklerimiz yumuşuyor bazı kaslarımız geriliyor ee bide plesanta büyüyor inşallah doğumdan sonra hepsi geçecek

canım ben de ona yoruyordum ama ne bileyim, gün içinde de ağrıyor hareketlerimi kısıtlıyor, azcık eğiliyorum kalıyorum, tutulmuş gibiyim, yürürken de sol tarafıma bacağıma doğru, acaba gece üşüttüm mü dicem ama olmazsa bu sıcakta sıcak su torbası koyayım belki iyi gelir

çıkmaz canım inşallahh sen içini ferah tut benimde ev arkadaşım arada gider baktırırdı kan değerlerine ona derdim şikayetin yok bişeyin yok ne ikidebir gidip duruyorsun benide sürüklüyorsun peşine ama mantıklı aslında yumurta kapıya dayanmadan bişeyleri öngörmek ve çaresine bakmak bi bakıma iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…