kaynat kaynat bitmez bizim muhabbetimizzzzzzz
daha akşama var yaa :)
sağolsunlar yalnız bırakmıyorlar ama stresi yapmadan edemiyorum :)
110 çıktı tatlım 150 nin altı normal dedi doktor amcamız
ay sorma kocaman sürehiye koydu glikozu sakın bana o sürahiyi dolduracam demeyin diyorum evet dedi benim gözler böle olduiki koca bardakla su koydu neyseki beklediğim kadar kötü değildi sadece sonrasında bir saat su dahil hiç birşey yiyip içmemek midemi azcık bulandırdı ama sorun yok yani :)
kaynat kaynat bitmez bizim muhabbetimizzzzzzz
daha akşama var yaa :)
Size ben bi güzellik gösteriyim de, gözünüz gönlünüz açılsınnnnn
Eki Görüntüle 458512
Bu dünya tatlısı fıstık benim annemlerin evindeki komşumuzun kızıydı
hiiç peşimden ayrılmazdı cimcimeee
oyuncaklar alırdım ona, elbise alırdımmm
şimdi çok uzak kaldım çok özledimmmmm
Benimde böyle bi kızım olur mu yaaa
50 ml içeceksin aç karnına 1 saat sonrada limonlu su içip 2 ayrı test yaptıracaksın dedi benim doktor farklı farklı oluyor demek ki...
ay sorma kocaman sürehiye koydu glikozu sakın bana o sürahiyi dolduracam demeyin diyorum evet dedi benim gözler böle olduiki koca bardakla su koydu neyseki beklediğim kadar kötü değildi sadece sonrasında bir saat su dahil hiç birşey yiyip içmemek midemi azcık bulandırdı ama sorun yok yani :)
valla 50 gr verdi banada ama ayrıyetten birşey yapmadı eğer yüksek çıkarsa başka testler yapacaktı
Oyyyy bende perş.günü yaptırıcam kısmetse ve limonata bile içerken zorlanırım şekerinden dolayı hiç sevmem napıcam yaaaaaaa...
Oh iyi canım yaa yırttın darısı bize artık..
Devlette yaptırıcam bende.Sonra sonucu kendi dr uma götürücem..
Eki Görüntüle 458512
AYY maşallh ne kadar ne kadar güzel bir kız...kız çocukları bir başka oluyor ya...inş annesi senin kızında en az bunun kadar güzel olur
inşallah güzel sonuçlar alırsın canımbizimde testlerden bir idrar mikroskopisi kaldı onu acilde yapıyormuş orda yaptırıp götürcem bende doktoruma
kizlar bebisiniz icin netten hangi sitelerden alisveris yapiyosunuz
kozmetik, giyim, mobilya ivir zivir hersey icin yani
gonderim problemi yasamadginiz guvenilir bi kac site soler misiniz bana
ya benımkı oglan ama genede benım seylerımı gıyıyor terlıklerımı ayakkabımı fılan alıp gezıyor hele gecen gun ılla basortuyu tak dedı hemd eıgnelı olarak taktım bıde resmını cektım bı tatlı oldu kı dedım kızım boyel olcak heraldebu model çok zevkli al eline tığını anlatayım ben sana trapzan yapmasını biliyorsan sorun yok şekerim
senin pipiloş babasının esyalarına dallanacak canım
abilerim babamın esyalarını kullanırmış babamda anneme kızarmış neden bu çocuklar böyle diye annemde benim başörtümü örten varmı ne yapayım dermiş
sonra biz büyüdük annemin başörtülerine ortak olduk babanın ahını aldım ben derdi
bayramdan sonra baslamamızın bı nedenı var mı alan gönderse sımdıden vey agustos basıevet seceneğin baya az sen hergün birine bana sorduğun gibi tuzak soru sor ona göre kime çıktığını öğrenirsin şekerimm
evet emeki çok hevesli zannımca benden önce örüp bitirecek
alt limit 20 tl olacak hediyeleri ise ramazan bayramından sonra yollamaya başlıyalım nasıl olur kızlar ağustos 30 son tarih olsun
malum eylülde çok kişi izne çıkacak ve adres sıkıntısı olabilir
Eki Görüntüle 458512
Eki Görüntüle 458512
ben de yarın doktora gidiyorum, ayrıntılıya girecektim ama radyoloji doktoru izne ayrılmış ayın 16 sına dedi ben de şehir dışında olacağım için kendi doktoruma görüleyim dedim, zaten ayrıntılı ultrason konusunda kararsız kalmıştım, eşim gerek yok diyordu birşey çıksa çocuğu mu aldırcaz diyordu, böylelikle nasip olmamış oldu olmazsa bir ay sonraki randevuda girerim 24 haftalıkken de girilir herhalde
şeker yüklemesini ben 28. haftada biliyorum ama sanırım bu haftalarda yapılıyor, yarın bi doktoruma sorayım, görümcem de hamile benden 3 hafta geride pztesi şeker yüklemesine girecekmiş ailede şeker olduğu için, kayınvalidem şeker hastası, benim kendi babamda da var şeker ben bi sorayım en iyisi, gerçi evde açlık ölçerim hep düşüktür ama tokluk hiç ölçmedim, gebelik şekeri farklı oluyor sanırım
bu arada bel ağrım geçmedi, çok fena ağrıyor muhakkak sorucam doktoruma yarın, dün gece kalktım, kendi kendime kurdum fıtık mı oldum ya ameliyat olursam diye, moralim çok bozuk
canım dur panikleme benim de geceleri çok ağrıyor bazen uyutmuyor normal diye düşünüyorum doğuma hazırlanıyor vücut bazı kemiklerimiz yumuşuyor bazı kaslarımız geriliyor ee bide plesanta büyüyor inşallah doğumdan sonra hepsi geçecek
amin canım inşallah yaaa,normalde ben hep rutin olarak 6 ayda,1 senede 1 kan tahlili yaptırırım,ablam hastanede çalıştığı için sürekli yaptırtır bize zorla :)) o tahlillerde de hep şekerim düşük çıkmıştır,ailede falan da şeker hikayesi yok çok şükür ama gebelik şekeri farklı bişey galiba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?