Ne utancannn laaaa
kocana gönderiooon
hihihihihi
evet canım sonunda kocaya boynuzu takmış duyduğuma göre kadın sadistmiş ıssır beni tırmala beni kaşı beni dermiş kocasına yani eski kocasına
ay yuh yaa nefret ederim öyle tiplerden de o resmen sapıklığa girer yani..mor mor gezmekte neymiş yaa iğrenç..
Aysuncum seni güldürebildiysek ne mutlu bize,hadi sende silkelen ve kendine gel,akşam için hazırla kendini sende,topikçe coşuyoruz bu akşam ahahahaha
ay yuh yaa nefret ederim öyle tiplerden de o resmen sapıklığa girer yani..mor mor gezmekte neymiş yaa iğrenç..
Aysuncum seni güldürebildiysek ne mutlu bize,hadi sende silkelen ve kendine gel,akşam için hazırla kendini sende,topikçe coşuyoruz bu akşam ahahahaha
bende sevmem hiç
ben sana ders vereyim şekerim en deneyimli olaraktanne yazıyonuz bakım
ay ben hıc beceremem utanırım bende benım adam bısey dıycek moralımı bozcak dıye yapar cunku kendı de yapmaz ben yapsamda ısı sakaya vururken batırırı bende de heves fılan kalmaz
senı gıdı senıııı ben sneı bılıyom zaten nılttt daha once cınsellık bolumundekı sohbetlerde gördüm senın yazılarını
kesinlikle aynı fikirdeyim onu da geçtim artık elektronik ortada herşey kayıtlı Allah esirgesin herkesi de içeri alıyorlar mazallh bişey olur Allah korusun...
bizde seni canım bye.....
bende sevmem hiçeşimi tembihlerim bak morluk olursa bozuşuruz diye
hele düğün sonrasında konyada yüzaçımı denen bir adet vardır millet gelini süzer morluk varmı diye
eşime düğün günü bak yarın beni inceleyecekler sakın ha diye diye bir kalmıştım
arkadaşım vardı adam mahvetmiş kızı bir tüp fontoden kullandıydık saklamak için
ben sana ders vereyim şekerim en deneyimli olaraktan
var ya öyle bir şarkı roman havası galibayaramazzz seniii
belliymişş gidiişattan, tırmala beni kaşı beni iyimişş
aysunum bunlar senden beklenmeyen hareketler olmuyor kuşumay saol fıstıgımmmbiz kocişle dşarda yemek yicez sahilde yuruyus yapıcam sanmıyorum akşama halim kalsın
bugun perşembe ya ondan sebeb böyle oldu galibavalla ya topic coşma günü bugün...
var ya öyle bir şarkı roman havası galiba
aysunum bunlar senden beklenmeyen hareketler olmuyor kuşum
bugun perşembe ya ondan sebeb böyle oldu galiba
bugun perşembe ya ondan sebeb böyle oldu galiba
ay bu millette ne meraklı hee,bi de süzüyorlar yani hebende sevmem hiçeşimi tembihlerim bak morluk olursa bozuşuruz diye
hele düğün sonrasında konyada yüzaçımı denen bir adet vardır millet gelini süzer morluk varmı diye
valla ya topic coşma günü bugün...
heee bu gece halvet gecesiiiiii hazırlanın cariyeeler padişahın hzuuruna cıkacaksınız eger hamiş kalırsnaız sultanlık yolu acılır sizeeee
damat azgınmış diye gülüyorlar bol bolnasıl bir adet o öyle farzedelim morluk var nolcek yada yok nolcek
bende sevmem hiçeşimi tembihlerim bak morluk olursa bozuşuruz diye
ben sana ders vereyim şekerim en deneyimli olaraktan
onu yapmam ben canım yaa olsun bugun kocan evet ama yinede öyle adamlar varki karılarının fotolarını cıplak sekılde cekip Allah korusun ayrıldıktan sonra şantaj yapanlar var onuda geçtimm o cilveden çıkıyor yavrum yaaa baana göre değil ama sen yapıyrsan bravo
ayy gül tabii canımmm.. boşver. herşey olacağına varıyo üzülsen de üzülmesen de
evet çok tehlikeli bi işe kalkıştım, bi kaç gün erken damlayabilir eşim...
doktorlar da çıldırdı
kızlar biz çıkıyoruz... öpüyoruz hepinizziiiiiii.....
yaramazzz seniii
belliymişş gidiişattan, tırmala beni kaşı beni iyimişş
damat azgınmış diye gülüyorlar bol bol
şimcik söyle oluyor canım düğün günün ertesi gün kadınlar toplanıyorlar gelin gene gelinliği giyiyor ve bol bol oynuyorlar gelini süzüyorlar gelin kafa 1 milyon oluyor sabaha kadar uyumasın birde milletin yanında kırım kırım kırıtsın
şimdiki gençler istemiyorlar yüz açımı yapanda kalmadı ama bana yapmışlardı sabah 5 de yat kaynanam yüüznden 6,5 kalk sonra gene yat ama uyku tutmadı hazırlan gelen giden sızıp kalmışım ikindin odada eşim gelmiş yanımda durmuş hiç fark etmedim normalde uykumda hafifdir oysa
ay yemin ediyorum sesli güldüm okuyunca...
yok canım valla üzerimde bir ağırlık var gene benimbugünlük olsun kuzum atla üstüne...
okuyalım seni canımcımmnazar ettiniz baanaaa formdan düştümmm
biz yüklüyüz ama ne olacak şimcikkheee bu gece halvet gecesiiiiii hazırlanın cariyeeler padişahın hzuuruna cıkacaksınız eger hamiş kalırsnaız sultanlık yolu acılır sizeeee
gece ile ilgili hayal kuruyorlar zannımcaay bu millette ne meraklı hee,bi de süzüyorlar yani he
ne diyorlar acaba birbirlerine morluk gördüklerinde bak şimdi bende onların konuştuklarını merak ettim
Coşalım coşalımmm
tamam canım sen ne zamn istersen ben sana yardımcı olurumvalla memnun olurum ıyı bı derse ıhtıyacım var çünkü
şimdikiler akıllılar canımbncede saçma canım yaa bıraksınlarda gelin kocişiyle uyusun azcık
aklıma muhteşem sülüman geldiii
yok canım valla üzerimde bir ağırlık var gene benim
okuyalım seni canımcımm
biz yüklüyüz ama ne olacak şimcikk
gece ile ilgili hayal kuruyorlar zannımca
tamam canım sen ne zamn istersen ben sana yardımcı olurum
yok anam nerde sehzade doğuramadık bizsaol canımm
hee o zaman siz zaten sultanlık yolu açıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?