evet yaaa ama napıyımmmm :) niltin yüzünden heppp
ben de yapardım... işyerinde mailini bi açıyomuş hemen kapatır gizli gizli bakardım diyo bide makale okuyo pozunda
evet yaaa çok eğlenceli bence bi de
o yine iyi... benimki nefes nefese kalmayın demişti
mesaj mail gönderirirmdeee foto gonderemem utanırımaferim sana
yuhhhhh kızım nasıl resimler gönderiyordun yaaa anammmm ne fenasın ama fotonda var bi işve cilve hemen anlaşılıyor yani cilveli hatuuuun
Ne utancannn laaaa
kocana gönderiooon
hihihihihi
ay kızlar kurban olayım ben sizi yaradana sabahtan beri ilk kez güldürdünüz beniii iyiki varsınız canlarımmmm
kız esra onun kocişi gelecekde adamı heveslendiğiyle kalmıyacakama sen resmen tavana tırmandırıyon olmuyor böyle bir niltt suç diyonn
yuh ya doktorlara bakın kızlar sizin hormonar tavan yapmışken bu sayfa baya ilerler gene haa :))))çok da dökmeyin kız herşeyi
hey allam ya aklıma bir tanıdık geldi kocasına zorla orasını burasını morratırırmış kadın gündüz çay içmelerinde gernanını gere gere gösterirmiş morlukları sonrada kırıgımamı yaptırıyorum kocama yaptırıyorum sefam olsun dermişNe utancannn laaaa
kocana gönderiooon
hihihihihi
ay yok aysunum yaaa bizimki donacak gibi görünmüyor hiç... asıl diyoruz ohh çocukta oldu bundan sonra daha rahat daha zevkle olur herşey diye
telde de diyo bi kavuşsak ben neler yapıcam, artık istemiceksin yeter aşkım diceksin diyo delüm
haftaya geliyo kociş işte.. 12 gün beraberiz ondan bi iki hafta sonra da tamamen kavuşuruz Allahın izniyle :)
Allahım hepimizin mutluluğunu daim etsin inşallah,eşlerimizi çocuklarımızı birbirimize bağışlasın yarabbimmm...
Ortalığı karıştırdım di mi,bu akşam herkes coşarmış
Bence de çok eğlenceli..
kız esra onun kocişi gelecekde adamı heveslendiğiyle kalmıyacakama sen resmen tavana tırmandırıyon olmuyor böyle bir niltt suç diyonn
Doktora bak sen yaaaaa
ay ne güldüm bunu duyunca
Tabi ki şekerim yavaş yavaş nazikçe
Bizim dr da 2.muayenemizdeydik daha ve biz sormadan dedi ki"siz sormadan ben söyleyeyim
cinsel hayata doğuma kadar devam edebilirsiniz"demişti pat diye,ay eşimin gözüne baktım dr da erkekti çok utanmıştım..
evet yaaa ama napıyımmmm :) niltin yüzünden heppp :d:d:d
ben de yapardım... Işyerinde mailini bi açıyomuş hemen kapatır gizli gizli bakardım diyo bide makale okuyo pozunda
Evet yaaa çok eğlenceli bence bi de :d
o yine iyi... Benimki nefes nefese kalmayın demişti
ayy gül tabii canımmm.. boşver. herşey olacağına varıyo üzülsen de üzülmesen de
evet çok tehlikeli bi işe kalkıştım, bi kaç gün erken damlayabilir eşim...
doktorlar da çıldırdı
kızlar biz çıkıyoruz... öpüyoruz hepinizziiiiiii.....
hey allam ya aklıma bir tanıdık geldi kocasına zorla orasını burasını morratırırmış kadın gündüz çay içmelerinde gernanını gere gere gösterirmiş morlukları sonrada kırıgımamı yaptırıyorum kocama yaptırıyorum sefam olsun dermiş
valla bizde karışıklık olamaz şekerim yataklarda ayrı zaten :90:12 gün bayram var sana desene :)
valla karıştırdın muhtemelen öyle olacak
bulemsuma katılıyorum
onu yapmam ben canım yaa olsun bugun kocan evet ama yinede öyle adamlar varki karılarının fotolarını cıplak sekılde cekip Allah korusun ayrıldıktan sonra şantaj yapanlar var onuda geçtimm o cilveden çıkıyor yavrum yaaa baana göre değil ama sen yapıyrsan bravo
ayy gül tabii canımmm.. boşver. herşey olacağına varıyo üzülsen de üzülmesen de
evet çok tehlikeli bi işe kalkıştım, bi kaç gün erken damlayabilir eşim...
doktorlar da çıldırdı
kızlar biz çıkıyoruz... öpüyoruz hepinizziiiiiii.....
ay yok aysunum yaaa bizimki donacak gibi görünmüyor hiç... asıl diyoruz ohh çocukta oldu bundan sonra daha rahat daha zevkle olur herşey diye
telde de diyo bi kavuşsak ben neler yapıcam, artık istemiceksin yeter aşkım diceksin diyo delüm
haftaya geliyo kociş işte.. 12 gün beraberiz ondan bi iki hafta sonra da tamamen kavuşuruz Allahın izniyle :)
Allahım hepimizin mutluluğunu daim etsin inşallah,eşlerimizi çocuklarımızı birbirimize bağışlasın yarabbimmm...
Ortalığı karıştırdım di mi,bu akşam herkes coşarmış
Bence de çok eğlenceli..
yuh ya doktorlara bakın kızlar sizin hormonar tavan yapmışken bu sayfa baya ilerler gene haa :))))çok da dökmeyin kız herşeyi
hey allam ya aklıma bir tanıdık geldi kocasına zorla orasını burasını morratırırmış kadın gündüz çay içmelerinde gernanını gere gere gösterirmiş morlukları sonrada kırıgımamı yaptırıyorum kocama yaptırıyorum sefam olsun dermiş
evet canım sonunda kocaya boynuzu takmış duyduğuma göre kadın sadistmiş ıssır beni tırmala beni kaşı beni dermiş kocasına yani eski kocasınao kaşarmışş kuzum
valla bizde karışıklık olamaz şekerim yataklarda ayrı zaten :90:
ne yazıyonuz bakımvalla yapacak bişey yok artık mesaj gitti
ne zamandır bişey konuşmuyoduk istek yaratmasın diyeşimdi çıldırır heralde eminim mesajı bi kaç kere kelime kelime okuyodur şuan
aha yazıyorum.. birazdan arıcak "çalışasım gitti, eve gidiyorum " dicek
De de istediğini de
ama lazım öyle şeyler de arada zaten hormonlar tavan,
Oh oh iyi yapmışsın,nasıl akıllarına giriyoruz ama ahahha
o kaşarmışş kuzum
ne yazıyonuz bakım
ay ben hıc beceremem utanırım bende benım adam bısey dıycek moralımı bozcak dıye yapar cunku kendı de yapmaz ben yapsamda ısı sakaya vururken batırırı bende de heves fılan kalmaz
senı gıdı senıııı ben sneı bılıyom zaten nılttt daha once cınsellık bolumundekı sohbetlerde gördüm senın yazılarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?