2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

yuh ya doktorlara bakın kızlar sizin hormonar tavan yapmışken bu sayfa baya ilerler gene haa :))))çok da dökmeyin kız herşeyi

Ne utancannn laaaa
kocana gönderiooon

hihihihihi

onu yapmam ben canım yaa olsun bugun kocan evet ama yinede öyle adamlar varki karılarının fotolarını cıplak sekılde cekip Allah korusun ayrıldıktan sonra şantaj yapanlar var onuda geçtimm o cilveden çıkıyor yavrum yaaa baana göre değil ama sen yapıyrsan bravo

ay kızlar kurban olayım ben sizi yaradana sabahtan beri ilk kez güldürdünüz beniii iyiki varsınız canlarımmmm

ayy gül tabii canımmm.. boşver. herşey olacağına varıyo üzülsen de üzülmesen de

kız esra onun kocişi gelecekde adamı heveslendiğiyle kalmıyacak ama sen resmen tavana tırmandırıyon olmuyor böyle bir niltt suç diyonn

evet çok tehlikeli bi işe kalkıştım, bi kaç gün erken damlayabilir eşim...

yuh ya doktorlara bakın kızlar sizin hormonar tavan yapmışken bu sayfa baya ilerler gene haa :))))çok da dökmeyin kız herşeyi

doktorlar da çıldırdı

kızlar biz çıkıyoruz... öpüyoruz hepinizziiiiiii.....

Ne utancannn laaaa
kocana gönderiooon

hihihihihi
hey allam ya aklıma bir tanıdık geldi kocasına zorla orasını burasını morratırırmış kadın gündüz çay içmelerinde gernanını gere gere gösterirmiş morlukları sonrada kırıgımamı yaptırıyorum kocama yaptırıyorum sefam olsun dermiş

12 gün bayram var sana desene :)

valla karıştırdın muhtemelen öyle olacak

kız esra onun kocişi gelecekde adamı heveslendiğiyle kalmıyacak ama sen resmen tavana tırmandırıyon olmuyor böyle bir niltt suç diyonn

bulemsuma katılıyorum

Doktora bak sen yaaaaa

kızlarrrr çok komik yaaaa Yavaş olun hayvanlaşmayın desemiş bari yuh

Esraaaaaaaaaaaaa Sizinkide iyimişşşşş

nefes nefese kalmadannn yapın Puhaha

güle güle kuzum benide eksik etme dualarından öpüyorum çokk

kesinlikle aynı fikirdeyim onu da geçtim artık elektronik ortada herşey kayıtlı Allah esirgesin herkesi de içeri alıyorlar mazallh bişey olur Allah korusun...

bizde seni canım bye.....

Oyyyy ne güzel hep böyle aşk dolu olsun yuvalarımız inşallahhhh

Aminn!!! Ne güzel ne mutluyuz hepimizz

EE benim doktor hiç bişicik demedi kiii
aynen devam mı yaniiiiiiiii

ay yuh yaa nefret ederim öyle tiplerden de o resmen sapıklığa girer yani..mor mor gezmekte neymiş yaa iğrenç..

Aysuncum seni güldürebildiysek ne mutlu bize,hadi sende silkelen ve kendine gel,akşam için hazırla kendini sende,topikçe coşuyoruz bu akşam ahahahaha

ne yazıyonuz bakım
ay ben hıc beceremem utanırım bende benım adam bısey dıycek moralımı bozcak dıye yapar cunku kendı de yapmaz ben yapsamda ısı sakaya vururken batırırı bende de heves fılan kalmaz
De de istediğini de
ama lazım öyle şeyler de arada zaten hormonlar tavan,

Oh oh iyi yapmışsın,nasıl akıllarına giriyoruz ama ahahha

senı gıdı senıııı ben sneı bılıyom zaten nılttt daha once cınsellık bolumundekı sohbetlerde gördüm senın yazılarını

o kaşarmışş kuzum

annem bir hikaye anlatırdı

kadının biri çoookkk güzelmişşş ama cilve yokmus kadındaaa kocası begenmezmişş kadın üzülmüşş birde komuşuna bakmışş kadın çirkinmişş ama çok mutlu evliliğinde kocası arkasında dolaşırmışş
güzel kadın çirkin kadına sormuş " bende olmayıpta sen de olan ne var"
çirkin kadın cevaplamış " ben çok cilveliyimdir neşeliyimdir " kadın anlamış ki güzellikle değil işve cilveyle oluyormuş

universitedeyken bir çocuk vardı kardeşim olsun o kadar yakısıklıydıki birde kız arkadası varddı gerçekten şok olursunuz nasıl böyle bir adama böyle bir kız dersiniz ama iştee gelde onu o gözle gör kız kendine öyle bir baglamıs kii anlatamam

Ohaaa o da nesi
Herşeyin bi sınırı, tadı tuzu varr
o sapıklık ya da manyaklık bence:44:

Son düzenleme:

Doğrudur şekerim severim o tarz muhabbetleri abartmadan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…