yok anam nerde sehzade doğuramadık biz
gece ile ilgili hayal kuruyorlar zannımca
aklıma muhteşem sülüman geldiii
Aynen nilim aynı düşüncedeyim!
cilve sevgiyle olan bir şeydir canım sen istediğin kadar cilveli ol adamın aklı başka yerde ise bir anlamı olmazevet sizlere soruyorumm
Cilve nedir?
görüşürüz balım perşemben mübarek olsunnncanlarım öpüldünüz görüşürz...
ben sultan olmam zaten adım sultan değil kiiöyle deme canım yaa Allah evladın hayırlısını versinnnn
bizim gece söyle olduydu diyerektenAy çok komik yaa hepsi bi iç geçiriyolarmış aah ah falan
Aynen valla harem de neler yaşanmış zamanında..Ne entrikalar dönmüş bi kitap okumuştum da
Değil mi yani..
evet sizlere soruyorumm
Cilve nedir?
ay saol fıstıgımmmbiz kocişle dşarda yemek yicez sahilde yuruyus yapıcam sanmıyorum akşama halim kalsın
var ya öyle bir şarkı roman havası galiba
aysunum bunlar senden beklenmeyen hareketler olmuyor kuşum
bugun perşembe ya ondan sebeb böyle oldu galiba
nazar ettiniz baanaaa formdan düştümmm
evet sizlere soruyorumm
Cilve nedir?
atıştırmalık bişeyler yok mu yanında senin :26:ohh roamantik takılın anam :)
evet vardı biliyomm
düşme gı
çokkkkkkkkkk acıktımmmmmmmmmmm
İşte günün sorusu :))
erkeğini hem sevmek,hem güldürebilmek,hem tutkuyla arzulamak,mutlu edip karşılığını vermek,abartmamak,süslenmek,bakımlı olmak,onu elinde tutmak için politik olmak,bazen de gösterip kaçmak
hani derler ya mutfakta aşçı,yatakta .............. diye
Bana göre cilve bunlardan ibaret ..
cilve, işve, naz ; bi kadının eşine yaptığı kadınsal şirinliklerdirrrr
her kadın yapamaz , kendine yakıştıramaz
hee bi de her adam da işveden cilveden anlamaz ki bunlar odun grubuna girio bence
aşkta olmazsa olmaz, tatlı heyecanlar vardır bunların başında gelirr
ama
herşeyin bi sınırı, dozu vardır ve herşey tadında güzeldir
bende çıkıyorum canlarım yarın devam ederiz işve cilve konularınaaa
kendinize ve bebişinize cici bakın öpüyorum çokk Allaha emanet olalım bu kardeşinizide dualarınızdan eksik etmeyin
bende kactım kızlar ıyı aksamlar
beysalım allaha emanet ol rabbim işlerinde kolaylık versin inşşşşcanlarım ben gidiyorum 10 gün yokum beni unutmayın olurmu birde dua edin yarın hayırlısıyla taşınayım sorunsuz sonrada mersine rahtça gidiyim sizleri çok seviyorum Allaha emanet olun helal edin hakkınızı ben yine arada girmeye çalışırım önemli bişi olursa bana mesaj atın merak eederim görüşmek üzere
atıştırmalık bişeyler yok mu yanında senin :26:
canlarım ben gidiyorum 10 gün yokum beni unutmayın olurmu birde dua edin yarın hayırlısıyla taşınayım sorunsuz sonrada mersine rahtça gidiyim sizleri çok seviyorum Allaha emanet olun helal edin hakkınızı ben yine arada girmeye çalışırım önemli bişi olursa bana mesaj atın merak eederim görüşmek üzere
Canım, ben 2 defa girdim sonra ağrılarım oldu kasıklarımda, bir daha girmedim 3 gün de erken çıktık...evet birden büyüro zatenm canım.. nasıl denize girmek zor oluyor mu?bende bu haftasonu gidiyorumda...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?