2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
evet sizlere soruyorumm

Cilve nedir?
cilve sevgiyle olan bir şeydir canım sen istediğin kadar cilveli ol adamın aklı başka yerde ise bir anlamı olmaz
biizm komsu var kadının 2. eşi ama nasıl sen sakrak cilvelidir anlatamam kocasının 3. eşi adam diyormuş ki ben senide boşarımda bazı huyların hoşuma gidiyor
ve bu adamın bir ahlakı var birine borcu olsun yatakta kadın takla atsa bile yüzüne bakmaz birinin ona borcu olsun gene kadına kadın demez işte böyle bişey cilve iyidir güzeldir ama erkek bunu algılayabiliyorsa daha iyidir.

canlarım öpüldünüz görüşürz...
görüşürüz balım perşemben mübarek olsunnn

Ay çok komik yaa hepsi bi iç geçiriyolarmış aah ah falan

Aynen valla harem de neler yaşanmış zamanında..Ne entrikalar dönmüş bi kitap okumuştum da

Değil mi yani..
bizim gece söyle olduydu diyerektenbana sormuşlardı akşam ne yaptınız diye bende pazar süprizine baktık demiştim yeminde etmiştim çünkü biz eşimle tv baktık baya bir o zamanlar pazar akşamalrı pazar süprizi çıkardı

evet sizlere soruyorumm

Cilve nedir?

İşte günün sorusu :))

erkeğini hem sevmek,hem güldürebilmek,hem tutkuyla arzulamak,mutlu edip karşılığını vermek,abartmamak,süslenmek,bakımlı olmak,onu elinde tutmak için politik olmak,bazen de gösterip kaçmak
hani derler ya mutfakta aşçı,yatakta .............. diye

Bana göre cilve bunlardan ibaret ..

ay saol fıstıgımmm biz kocişle dşarda yemek yicez sahilde yuruyus yapıcam sanmıyorum akşama halim kalsın

ohh roamantik takılın anam :)

var ya öyle bir şarkı roman havası galiba

aysunum bunlar senden beklenmeyen hareketler olmuyor kuşum

bugun perşembe ya ondan sebeb böyle oldu galiba

evet vardı biliyomm

nazar ettiniz baanaaa formdan düştümmm

düşme gı

çokkkkkkkkkk acıktımmmmmmmmmmm

evet sizlere soruyorumm

Cilve nedir?

cilve, işve, naz ; bi kadının eşine yaptığı kadınsal şirinliklerdirrrr
her kadın yapamaz , kendine yakıştıramaz
hee bi de her adam da işveden cilveden anlamaz ki bunlar odun grubuna girio bence
aşkta olmazsa olmaz, tatlı heyecanlar vardır bunların başında gelirr
ama
herşeyin bi sınırı, dozu vardır ve herşey tadında güzeldir

Son düzenleme:
bende çıkıyorum canlarım yarın devam ederiz işve cilve konularınaaa

kendinize ve bebişinize cici bakın öpüyorum çokk Allaha emanet olalım bu kardeşinizide dualarınızdan eksik etmeyin

süper cılvede tecrube edınen hakkını veren arkadaslardan cok yerınde tanımlamalar

canlarım ben gidiyorum 10 gün yokum beni unutmayın olurmu birde dua edin yarın hayırlısıyla taşınayım sorunsuz sonrada mersine rahtça gidiyim sizleri çok seviyorum Allaha emanet olun helal edin hakkınızı ben yine arada girmeye çalışırım önemli bişi olursa bana mesaj atın merak eederim görüşmek üzere

bende çıkıyorum canlarım yarın devam ederiz işve cilve konularınaaa

kendinize ve bebişinize cici bakın öpüyorum çokk Allaha emanet olalım bu kardeşinizide dualarınızdan eksik etmeyin

Sana bol cilveli bi akşam diliorum canım muckkkkkkkkk

bende kactım kızlar ıyı aksamlar

seni de öptük şekercimmm

beysalım allaha emanet ol rabbim işlerinde kolaylık versin inşşşş

atıştırmalık bişeyler yok mu yanında senin :26:

var ama kraker, oda doyurmuyoo

ayy canım benimmm hayırlısıyla taşın yeni evine inş. hayırlısı ile oturr inş... özlüycez siziiii kuzumm kendine dikkat et yorma öptükkkkkk

evet birden büyüro zatenm canım.. nasıl denize girmek zor oluyor mu?bende bu haftasonu gidiyorumda...?
Canım, ben 2 defa girdim sonra ağrılarım oldu kasıklarımda, bir daha girmedim 3 gün de erken çıktık...
Sonra dayanamadım bugün geri döner dönmez doktora gittim oğlumu gördüm... Çok şükür iyiydi kuzum....
Sağol canım senden başkası da görmemiş mesajımı zaten....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…