2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar günaydın dönem sonu olması ve haftaya tatilim olması nedeniyle çoook yoğunum mümkün olduğunca girmeye çalışıyorum ama giremiyorum bugün benim dua günüm duanıza en çok benim huzurluca evime gitme ve düşmanların tez zamanda üstesinden gelme bebişi sağlıklıca doğurma ve memuriyet işimin hayırlısıysa olması var çok mu şey istedim ne :)) bu hayattaki sınavlar yoruyo beni bazen

günaydın şekerlerim nasılsınız

ağrım var bugün yaaa kasıklarımda umarım geçer geçmezse doktora gidicem dün gece hep ruyamda gunduz olan seyleri gördum stres oldu bebeğim

tuzlu su ve güneş rahim kaslarını genişletiyor diye bir şey duydum da ondan sordum demek ki etkisi var ağrın olduğuna göre:26::26: geçmiş olsun canım ben de dikkat ederim artık...

canım okudum ben Allah dualarımızı kabul eylesin hepimizi sıkıntılarından tez zamnda çıkarsın inşallah...

ağrım var bugün yaaa kasıklarımda umarım geçer geçmezse doktora gidicem dün gece hep ruyamda gunduz olan seyleri gördum stres oldu bebeğim

dün üzüldüğün için, haftasonuda ben öyle oldum eşimle tartıştığımda... takma kafana geçer...

kızlar okudum 10 ayetel kürsi, 1 nas, 1 felak,1 inşirah Allah kabul etsin Rabbim sıkıntılarınızdan kurtarsın.... burcu ve kezban için dualarımıda ettim

günaydın bebekimmmm

canım sadece ağrı mı var başka şikayetin var mı? stresten de ağrı girmiş olabilir.
stres yapma artık yaaa. bak ne güzel güldük eğlendik dün :):) en kötü ihtimal işten 2 ay erken ayrılırsın... zaten öyle de böyle de tazminatını alamıcaksın... üzme kendini boşuna.

günaydın canım..

amin amin aminn...

dua topicine de yaz bunu..

Kasık ağrısı magnezyum eksikliğindenmiş dr rahmimi gösterdi bir tepecik gibi çıkıntı var bu kasılma yapıyor dedi dün pek yoktum sanırım işle ilgili sıkmışındır canınısıkma yakında ayrılacaksın nasıl olsa ben de ilk yıllar yapılan haksızlıklara çok üzülürdüm ama kimseye bişey olmuyo olan sana oluyo

biz de dün yürüyüşe çıktık.. tüm sitenin çevresini yürümek yarım saatimi aldı.. bundan sonra her akşam iki tur yapıcam.. çok iyi geldi. hala bacağım çok ağrıyo, dizimi burkamıyorum, merdiven çıkamıyorum... (sürahi nine gibi yürüyorum ) geçicek inşallah...

kızlar okudum 10 ayetel kürsi, 1 nas, 1 felak,1 inşirah Allah kabul etsin Rabbim sıkıntılarınızdan kurtarsın.... burcu ve kezban için dualarımıda ettim

Allah kabul etsin canımm benimm..
günaydın :)

Lavinyam gıyabında dua eden herkesin ağzına yüreğine sağlık birazdan yoğun bir iş temposuna başlayacağım sağolun kızlar

günaydın canım evet üzüntüden oldu telaşlandım doktoru arıcam saat 9 da gel derse gidicem napimm (((

gunaydın canım sadece agrım var bebeğin oldgu yerde ( cıksam nasıl alıcam ki eşimde diyorki konus seni dogum parası alana kadar sigortalı göstrsinler diye bu iyiliği bana yaparlar mı bilmem babamında onlara cok iyiliği dokundu ama insan oglu :26:

günaydın canım, amin hepimizinkini... dizin kötü anlaşılan kuzum ya sıcak su torbası falan koy kaslarını açmaya çalış...

Lavinyam gıyabında dua eden herkesin ağzına yüreğine sağlık birazdan yoğun bir iş temposuna başlayacağım sağolun kızlar

inşallah kabul olur dualarımız....

takılma o kadar bişey olmaz geçiyor...

canım zaten tazminat vermiyolar demiştin ama değil mi??

eşin doğru söylemiş... sen konuşma, baban konuşsun hatta.. ona hayır diyemezler sanırım.

günaydın canım, amin hepimizinkini... dizin kötü anlaşılan kuzum ya sıcak su torbası falan koy kaslarını açmaya çalış...

inşallah kabul olur dualarımız....

dün sıcak su tuttum, zeytinyağı ile masaj yaptım... bi raz da yürüyüşe çıktım.. dün rağmen daha iyi ama yine de kötü işte...

Günaydın arkadaşlar, ben bugün kendimi çok yorgun, bitkin hissediyorum, her yerim hassaslaşmış dokununca ağrıyor, ağzımı oynatmak istemiyorum. o yüzden sabah gelirken arkadaşlarla bile konuşmak istemedim.

canım inşallah sıkıntıların geçer, evine huzurla dönersin. o insanlar cezalarını çeker inşallah. Allah dualarımızı kabul etsin.

günaydın canım geçmiş olsun. heralde stresten oldu ağrın belki klima vurmuştur. ciddi bişi yoktur telaşlanma canım. nasıl kafan daha iyi mi bugün?

Allah kabul etsin. bende okuyayımda iş miş çıkar kaynamasın.

geçmiş olsun canım, benimde 3 gün önce ayağıma giren kramp hala ağrıyor, bende yamuk yürüyorum

kıyamam kuzum benim inşallah çabuk geçer....

günaydın burcu, geçmiş olsun sana da yaa... geçicek inşallahh tüm sıkıntılarımız. az kaldı :)

kıyamam kuzum benim inşallah çabuk geçer....

amin canımmm...

aysunnn dün neler kaynattınız kızım öyle... cilve nedir günün sorusu

doktoru aradım hemşireyle konuştum gelin dedi eşimde toplantıya girecek mecburen çıkmasını beklicem

stresten oldu doktor birşeyin yok dicek biliyorum acaba gitmesem mi ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…