2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
doktoru aradım hemşireyle konuştum gelin dedi eşimde toplantıya girecek mecburen çıkmasını beklicem

stresten oldu doktor birşeyin yok dicek biliyorum acaba gitmesem mi ((

canım Konyadayken bana da olmuştu, bişeye çok üzülmüştüm. hastaneye gittik, doktor bişeyin yok stresten olmuş dedi...

sordum daaa çogu kişi cıkmıstı bugun yine açarız konuyu

senin keyfin de azıcık yerine gelsin artık yaaa aaaaaaaaaaaaaaa

bende aynını yaşadım cumartesi günü geçti sonra ondan diyorum stresten oluyor diye...

içim raahat etmicek canım test sonucumuda gösterememiştim aslında haftaya detaylı ultrason vardı SAT a göre 20 +2 de gidecektim şimdi 19 +1 de gidiyorum bu haftada bakılır degil mi internetten baktımda 18-24 haftaları arasında detaylı bakılır diyor hem hiç harekette etmiyor inşAllah iyidir

canlarım dualarımı okudum. kendimden de bişiler ekledim arkadaşlarım için. Allah kabul etsin dualarımızı. onlara ederken kendimde rahatladım.

esra sana ayrıca teşekkür ediyorum. çok uğraştın bu dua işi için, Allah razı olsun.

doktoru aradım hemşireyle konuştum gelin dedi eşimde toplantıya girecek mecburen çıkmasını beklicem

stresten oldu doktor birşeyin yok dicek biliyorum acaba gitmesem mi ((

canım çok ağrın yoksa gitme, artık kafanda kurup durma, sakin ol. merak etme patron çözer olayı, inşallah paranıda alırsın.

Allaha şükür kanamam yok sıkıntıdan oldu belli yada en iyisi eve gidip dinlenmek

Son düzenleme:

benimde aynı dönemde bakıldı benim doktorum ne kadar erken bakılırsa o kadar iyi dedi, zaten her gittiğimde detaylı ultrason yapıyor herşeyine tekrar tekrar bakıyor... bakar git o zaman madem huzursuzsun, için rahat etsin..

allah kabul etsin canım:)

işyerinde kendime kocaman bir sandayye buldum (koltuk gibi ) ayyy rahat ettim sonunda.. sandalyeye sığmıyodum, oturma simidi, sırt yastığı derken bana yer kalmamıştı prensesim de rahat etti sanırım oturu oturmaz oynamaya başladı

Dün Kozete nin denediğini ben de denedim.. bebeğim elimi nereye koyarsam oraya geliyor, çok eğlenceli :)

benim doktor 24. haftaya verdi randevuyu... daha rahat bakarız herşey kesinleşmiş olur dedi canım... ben senin ağrılarının tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum. çok sıkıldın çok gerildin dün... bebekler çok etkileniyor gerçekten... bişeye üzüldüğümde nasıl kramp giriyor bebeğin olduğu yere anlatamam sana....
bebeğin hareketlerini bundan sonra hissetmeye başlarsın zaten...19. haftada çoğumuz hissetmedik bile hiç... benim ki 2 haftadır çok oynuyor..20nin başından itibaren nerdeyse yani...

bugün sana da dua edelim.

kızlar babam geliyor ben gideyimde dinleneyim annemlere giderim herhalde

geçer diye düşünüyorum patrondan izin aldım stresten oldu biliyorum en azından gidersem bu ortamdan iyi hissedicem

sizi sefiyoruz akşam girer okurum yazdıklarınızı Allaha emanet olun

geçmiş olsun canımmm.. dikkat et kendine...

Allah razı olsun canımm dun namazımda calısmak hayırlıysa calısmayı calısmamak hayırlıysa çalısmamayı nasip etsin Allah dualarınızı eksik etmeyin öpüyorumm

kizlar bebisiniz icin netten hangi sitelerden alisveris yapiyosunuz
kozmetik, giyim, mobilya ivir zivir hersey icin yani
gonderim problemi yasamadginiz guvenilir bi kac site soler misiniz bana

markafoni
trendyol
limango
morhipo
unnado
minimoy
butikbebe
daybuyday
clubboon
evim.net
1v1y
yenimoda
vipdükkan

evetttt banadaaa banadaaaa böyleesinden nasip eder inşallahh rabbim...

Di mi ablasıııı

O zaman ona da ona da nasip olsunnnn
inşallahhhhhh kuzum yaaaa

iyi tatiller canım...güzelce dinlen...seni özlüycezz...önemli gelişmeleri sana özet geçerizz aklın burda kalmasın...öpüyoruzzz

canlarım günaydın...kızımlaa bugun uyuduk yarım saat geç geldik işe...müdürüm gelemeyeceğin zaman acele etme, telefon etmen yeterli dedi anammmmmm pek sevindimmm..uyku deyince akan sular duruyor anacımm benim içinn

bebeğim günaydınn..dikkat et kendinee..dün kendini çok hırpaladın ondan oldu..bişeyciği yokturr cimcimemiizn allahın izniylee sen kaygılanma kuzumm...anneciğine git de güzelce kahvaltı yapın birlikte..uzak ayakları keyif yap bugun emi...dualarım seninleee hemşommm

kızlar gunaydın mısafırler var gıremıyorum kac gundur bugunde olmıcam dualarımı okuyacagım onu haber vereyım dıe gırdım canlarım görusuruzz

benimkide maşallah hiç durmuyor, babası 2 sabhdır kulunu karnımın yanına koyuyor oraya vuruyor ve tepkilerini sürekli arttırarak vuruyor sıpa:) ben rahatsız oluyor diyorum ama farklı bişeye mi tepki veriyormuş minişler ne güzel.... ay esram içimdeki bu hareketlerini çok özlerim ben..

geçmiş olsun habersiz bırakma ama bizi... ben tatile gidiyorum kendine iyi bak döndüğümde iyi göreyim seni...

günaydın kızlar hayırlı cumalar hepimize
duaların bı vaktı varmı oglene kadar fılan dıye ben ancak aksam eve gıdınce okuyup dua edebılıcem de

günaydın sevgili hamişler cumanız mübarek olsun şekerler
moonsun geçmiş olsun canım benim üzüntüden oldu dün kendini çok sıktın bu sebeden oldu dinlen bişeyin kalmaz kafanda kurup durma dün olanları
burcum geçmiş olsun sanada neden öyle kırgınlık oldu ki yoksa klimayı çok mu açtın o mu çarptı seni:44:
esra bacağındaki ağrı geçmemiş konyada kengi ağrısı derler yürüyemezsin bile hamilelrde olur bu ağrı acaba sendeki kenki olabilir mi?
lavinyam bugun nasılsın bakımmmm
annesininbirtanesi sen nasılsın canım
ben baş ağrısı ile uyandım bakalım gün daha neler getirecek bize
eşim dün eski patronun yanına gitmiş oda antalyaya soralım seni öyle başla işe demiş pazartesiye haber bekliyoruz bakalım
bu arada şimdiki patron eski patronun yanına gitmiş eşimin dedikodusunu yapmış
eşimde abi benden istediğini alamadı demiş iş yerini yeni açtı yeni patron ve eşimden eski patronun müşterilerini çalmasını istiyor eşimde bunu yapmıyor kendini eski işyerinin müşterileri arasa bile telefonda arızalarını hallediyor veya eski patrona yönlendiriyor
aman ufff rabbim geçmez gün vermesin inşş bunlarda geçer
ben çok merak ederdim geçmez gün ne demek diye?:44:
kızlar zehirlendiler annem yoğun bakımda büşram helikopterle ankaraya gitti haber alıyorum ama içim rahat etmiyor o gün bana hiç geçmemişti
işte canlar geçmez gün böyle bişey galiba:26:

ayy sorma haticem yaaa... sağlıklı olan 2 yıl ara diyolar ya ben dayanamam ki hemen isterim bi daha

kızlar işim var bugün yoğunum... görüşürüzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…