doktoru aradım hemşireyle konuştum gelin dedi eşimde toplantıya girecek mecburen çıkmasını beklicem
stresten oldu doktor birşeyin yok dicek biliyorum acaba gitmesem mi((
doktoru aradım hemşireyle konuştum gelin dedi eşimde toplantıya girecek mecburen çıkmasını beklicem
sordum daaa çogu kişi cıkmıstıbugun yine açarız konuyu
bende aynını yaşadım cumartesi günü geçti sonra ondan diyorum stresten oluyor diye...
canlarım dualarımı okudum. kendimden de bişiler ekledim arkadaşlarım için. Allah kabul etsin dualarımızı. onlara ederken kendimde rahatladım.
esra sana ayrıca teşekkür ediyorum. çok uğraştın bu dua işi için, Allah razı olsun.
canım çok ağrın yoksa gitme, artık kafanda kurup durma, sakin ol. merak etme patron çözer olayı, inşallah paranıda alırsın.
içim raahat etmicek canım test sonucumuda gösterememiştim aslında haftaya detaylı ultrason vardı SAT a göre 20 +2 de gidecektim şimdi 19 +1 de gidiyorum bu haftada bakılır degil mi internetten baktımda 18-24 haftaları arasında detaylı bakılır diyor hem hiç harekette etmiyor inşAllah iyidir
canlarım dualarımı okudum. kendimden de bişiler ekledim arkadaşlarım için. Allah kabul etsin dualarımızı. onlara ederken kendimde rahatladım.
esra sana ayrıca teşekkür ediyorum. çok uğraştın bu dua işi için, Allah razı olsun.
canım çok ağrın yoksa gitme, artık kafanda kurup durma, sakin ol. merak etme patron çözer olayı, inşallah paranıda alırsın.
içim raahat etmicek canım test sonucumuda gösterememiştim aslında haftaya detaylı ultrason vardı SAT a göre 20 +2 de gidecektim şimdi 19 +1 de gidiyorum bu haftada bakılır degil mi internetten baktımda 18-24 haftaları arasında detaylı bakılır diyor hem hiç harekette etmiyor inşAllah iyidir
kızlar babam geliyor ben gideyimde dinleneyim annemlere giderim herhalde
geçer diye düşünüyorum patrondan izin aldım stresten oldu biliyorum en azından gidersem bu ortamdan iyi hissedicem
sizi sefiyoruz akşam girer okurum yazdıklarınızı Allaha emanet olun
benim doktor 24. haftaya verdi randevuyu... daha rahat bakarız herşey kesinleşmiş olur dedi canım... ben senin ağrılarının tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum. çok sıkıldın çok gerildin dün... bebekler çok etkileniyor gerçekten... bişeye üzüldüğümde nasıl kramp giriyor bebeğin olduğu yere anlatamam sana....
bebeğin hareketlerini bundan sonra hissetmeye başlarsın zaten...19. haftada çoğumuz hissetmedik bile hiç... benim ki 2 haftadır çok oynuyor..20nin başından itibaren nerdeyse yani...
bugün sana da dua edelim.
kizlar bebisiniz icin netten hangi sitelerden alisveris yapiyosunuz
kozmetik, giyim, mobilya ivir zivir hersey icin yani
gonderim problemi yasamadginiz guvenilir bi kac site soler misiniz bana
canım gözün aydın, çok güzel çıkmış değerin. midemiz zaten kötü, çıkartmayız inşallah.
maşallah canım. annesininbirtanesi görse banada banada derdi.
sende bu tip bir insansın belki böyle olur senin kuzun :)
inşallahhhhhh kuzum yaaaaDi mi ablasıııı
O zaman ona da ona da nasip olsunnnn
canlarım ben gidiyorum 10 gün yokum beni unutmayın olurmu birde dua edin yarın hayırlısıyla taşınayım sorunsuz sonrada mersine rahtça gidiyim sizleri çok seviyorum Allaha emanet olun helal edin hakkınızı ben yine arada girmeye çalışırım önemli bişi olursa bana mesaj atın merak eederim görüşmek üzere
geçer diye düşünüyorum patrondan izin aldım stresten oldu biliyorum en azından gidersem bu ortamdan iyi hissedicem
işyerinde kendime kocaman bir sandayye buldum (koltuk gibi) ayyy rahat ettim sonunda.. sandalyeye sığmıyodum, oturma simidi, sırt yastığı derken bana yer kalmamıştı prensesim de rahat etti sanırım oturu oturmaz oynamaya başladı
Dün Kozete nin denediğini ben de denedim.. bebeğim elimi nereye koyarsam oraya geliyor, çok eğlenceli :)
benimkide maşallah hiç durmuyor, babası 2 sabhdır kulunu karnımın yanına koyuyor oraya vuruyor ve tepkilerini sürekli arttırarak vuruyor sıpa:) ben rahatsız oluyor diyorum ama farklı bişeye mi tepki veriyormuş minişler ne güzel....ay esram içimdeki bu hareketlerini çok özlerim ben...
günaydın canımgünaydın kızlar hayırlı cumalar hepimize
duaların bı vaktı varmı oglene kadar fılan dıye ben ancak aksam eve gıdınce okuyup dua edebılıcem de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?