günaydın sevgili hamişler cumanız mübarek olsun şekerler
moonsun geçmiş olsun canım benim üzüntüden oldu dün kendini çok sıktın bu sebeden oldu dinlen bişeyin kalmaz kafanda kurup durma dün olanları
burcum geçmiş olsun sanada neden öyle kırgınlık oldu ki yoksa klimayı çok mu açtın o mu çarptı seni:44:
esra bacağındaki ağrı geçmemiş konyada kengi ağrısı derler yürüyemezsin bile hamilelrde olur bu ağrı acaba sendeki kenki olabilir mi?
lavinyam bugun nasılsın bakımmmm
annesininbirtanesi sen nasılsın canım
ben baş ağrısı ile uyandım bakalım gün daha neler getirecek bize
eşim dün eski patronun yanına gitmiş oda antalyaya soralım seni öyle başla işe demiş pazartesiye haber bekliyoruz bakalım
bu arada şimdiki patron eski patronun yanına gitmiş eşimin dedikodusunu yapmış
eşimde abi benden istediğini alamadı demiş iş yerini yeni açtı yeni patron ve eşimden eski patronun müşterilerini çalmasını istiyor eşimde bunu yapmıyor kendini eski işyerinin müşterileri arasa bile telefonda arızalarını hallediyor veya eski patrona yönlendiriyor
aman ufff rabbim geçmez gün vermesin inşş bunlarda geçer
ben çok merak ederdim geçmez gün ne demek diye?:44:
kızlar zehirlendiler annem yoğun bakımda büşram helikopterle ankaraya gitti haber alıyorum ama içim rahat etmiyor o gün bana hiç geçmemişti
işte canlar geçmez gün böyle bişey galiba:26:
kızlar babam geliyor ben gideyimde dinleneyim annemlere giderim herhalde
geçer diye düşünüyorum patrondan izin aldım stresten oldu biliyorum en azından gidersem bu ortamdan iyi hissedicem
sizi sefiyoruz akşam girer okurum yazdıklarınızı Allaha emanet olun
markafoni
trendyol
limango
morhipo
unnado
minimoy
butikbebe
daybuyday
clubboon
evim.net
1v1y
yenimoda
vipdükkan
evetttt banadaaa banadaaaa böyleesinden nasip eder inşallahh rabbim...
inşallahhhhhh kuzum yaaaa
iyi tatiller canım...güzelce dinlen...seni özlüycezz...önemli gelişmeleri sana özet geçerizz aklın burda kalmasın...öpüyoruzzz
canlarım günaydın...kızımlaa bugun uyuduk yarım saat geç geldik işe...müdürüm gelemeyeceğin zaman acele etme, telefon etmen yeterli dedianammmmmm pek sevindimmm..uyku deyince akan sular duruyor anacımm benim içinn
moonsun geçmiş olsun canım benim üzüntüden oldu dün kendini çok sıktın bu sebeden oldu dinlen bişeyin kalmaz kafanda kurup durma dün olanları
burcum geçmiş olsun sanada neden öyle kırgınlık oldu ki yoksa klimayı çok mu açtın o mu çarptı seni:44:
esra bacağındaki ağrı geçmemiş konyada kengi ağrısı derler yürüyemezsin bile hamilelrde olur bu ağrı acaba sendeki kenki olabilir mi?
eşim dün eski patronun yanına gitmiş oda antalyaya soralım seni öyle başla işe demiş pazartesiye haber bekliyoruz bakalım
eşimde abi benden istediğini alamadı demiş iş yerini yeni açtı yeni patron ve eşimden eski patronun müşterilerini çalmasını istiyor eşimde bunu yapmıyor kendini eski işyerinin müşterileri arasa bile telefonda arızalarını hallediyor veya eski patrona yönlendiriyor
kızlar zehirlendiler annem yoğun bakımda büşram helikopterle ankaraya gitti haber alıyorum ama içim rahat etmiyor o gün bana hiç geçmemişti
günaydın kızlar hayırlı cumalar hepimize
duaların bı vaktı varmı oglene kadar fılan dıye ben ancak aksam eve gıdınce okuyup dua edebılıcem de
ayy sorma haticem yaaa... sağlıklı olan 2 yıl ara diyolar ya ben dayanamam ki hemen isterim bi daha
kızlar işim var bugün yoğunum... görüşürüzzzzzz
canım hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inşallahh...gelecek bebişin kısmetine rabbim güzel hayırlı işler nasip etsin babasınaa...
bizde iyiyiz teyzesi...sabah uyuduk güzelce...dün akşam babası bize değişik bi yemek yaptı...arkadaşlarla bağdaydık..sonrada bi yere oturmaya gittik...beyler nargile içtiler...bizdee oturduk arkadaşla...güzeldi bi değişiklik oldu..bu alşam annemlere gidicem...kardeşim nişanlandıyaa kız evi bugun annemlere oturmaya geliyormuş...dün gider gitmez pasta yaptım...ordanda bağa geçtik...
canım hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inşallahh...gelecek bebişin kısmetine rabbim güzel hayırlı işler nasip etsin babasınaa...
bizde iyiyiz teyzesi...sabah uyuduk güzelce...dün akşam babası bize değişik bi yemek yaptı...arkadaşlarla bağdaydık..sonrada bi yere oturmaya gittik...beyler nargile içtiler...bizdee oturduk arkadaşla...güzeldi bi değişiklik oldu..bu alşam annemlere gidicem...kardeşim nişanlandıyaa kız evi bugun annemlere oturmaya geliyormuş...dün gider gitmez pasta yaptım...ordanda bağa geçtik...
inş canım bebişin kısmeti gelsin diyorum bende ama kafama takamdan edemiyorummm işte :26:canım hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inşallahh...gelecek bebişin kısmetine rabbim güzel hayırlı işler nasip etsin babasınaa...
inş canım evet terazisi sağlamdır delidir doludur ama terazisi sağlamdır eşimin bu patron en baştan dedi eşime kendi ayrıldığı patronun müşterilerini toplayacak eşim eski patronun müşterilerini toplayacak ve konyada söz sahibi olacaktı ama eşim ona ummuduğunu vermedicanım günaydın, eşin için hayırlısı olur inşallah, cuma vakti dua edelim sana, aysuna. eşin en doğrusunu yapıyor maşallah diyim. kimsenin hakkını yemiyor, inşallah bu davranışının karşılığını alır.
sen geçmez günün en ağırını yaşamışsın. Allah kimseye yaşatmasın. senin bu yaşadığını düşününce herşey o kadar boş geliyor ki. hani derler ya Allah unutturmasın, bende bu lafı seviyorum. daha beterini yaşamayalımda unutmayalım zor günlerimizi.
ben iyiyim aslında ama havalardan sanırım, bugün burası çok nemli nefes almak bile zor. etkileniyorum artık.
sağol canım geçti gitti inşş..duanızı esirgemeyin artık bizdengünaydın canım, hayırlı cumalar olsun inşallah...
canım benim şimdilik iyiyim herhangi bir şey olmazsa... çok ama çok geçmiş olsun ne kadar kötü bir şey kuzum Allah bir daha yaşatmasın.. eşininde Allah yardımcısı olsun hakkınızda hayırlısı olsun canım hakkaten çok zor... Rabbim miniğinin şansına çok ama çok güzel şeyler nasip etsin inşallah...
dur kız bunları az büyütelim:) sonra iyice özleyince yapalım diğerini
inş canım bebişin kısmeti gelsin diyorum bende ama kafama takamdan edemiyorummm işte :26:
oo bugun yoğunsun yani öylemi gömürce hanımmakşamında güzel geçmiş sevindim canım
inş canım evet terazisi sağlamdır delidir doludur ama terazisi sağlamdır eşimin bu patron en baştan dedi eşime kendi ayrıldığı patronun müşterilerini toplayacak eşim eski patronun müşterilerini toplayacak ve konyada söz sahibi olacaktı ama eşim ona ummuduğunu vermedi
evet canım rabbim bir daha yaşatmasın inşşş beterininden saklasın rabbim
evet nemli hava kötü oluyor nefes almamk insanı çok yoruyor alanyaya gitmiştik bir sene tatile nemden hiç rahat edemedik ve o son oldu alanyayı tatil listemizden çıkardık :)))))
baska sıkıntın olmasında varsın havalardan durgun ol balım
sağol canım geçti gitti inşş..duanızı esirgemeyin artık bizdeninş bebişimin sansına iyi bişeyler olur bu sene olan en iyi sey hamile olmamdı onunda sıkıntıları çok fazlaydı
ikinciyi yapmaya karar verdin sanki lavinyaa
canım eğitim sistemi diyorsun evet de hiç maddi durumu olmayan ailelerden ne cevherler çıkıyor değil mi tırnaklarıyla geliyorlar biryerlere bu yüzden sen o kısma takılma rabbim rızkı verir inşşyok canım ya işin sohbet kısmı gitgide de uzaklaşıyorum sanırım.....:) bu eğitim sistemi vs beni çok endişelendiriyor....
amin canımmm inşş dostların dediği olsun düşmanlar sevinmesinlerbulemsu canım Rabbım bıdaha yasatmasın beterınden korusun herkesı
esın ıcınde hayırlısı olsun tez zamanda bebeğiniz kısmetıyle gelır merak etme
moonsun gecmıs olsun canım bebısler hemen etkılenıyor bızım hallerımızden bende üzülür stres yaparsam hemen kötü oluyorum
burcu sanada gecmsı olsun benım esımde soguk soguk terlıyor bı halsızlık var dıyor adama hastaneye gıt dıyorum bu halde benden san fayda yok koca adamsın bak caresıne yok cocuktan beter gıtmıyo bıde dun nöbetetydı 2 gripin içmiş klıma carpmıstır demısler hemen dıkkat etemz kendıne hemde doktora gıtmez benımkı dıkkat edın kendınıze
kızlar ben bugun rüyamda yoğurt yedim bir tabak içinde 5 yada 6 tane demiş kaşık vardı ve yoğurt çok lezzetliydi kimseyede vermedim yoğurdu şimdi tabire baktım
Taze ve yağı alınmamış yoğurt güzel ve hayırlı rızka, uzun ömre ve ahlak güzelliğine
Rüyada taze ve tatli yogurt yemek, hayra
işarettir diyor
demir görmek ise
Güç ve kuvvete, mal ve mülke
Demirden yapılmış eşya almak, güçlenmek, yenilmeyecek duruma gelmek demektir.
Rüyada demirden yapilar sey insanlar için menfaat ve kuvvettir.
diyor tabirler
ben babam vefat ettiğinde babamı rüyamda görmüştüm eve yakın bir yerde babamla karşılasmıştım elime 3 tane demir vermişti soba demiri ikisi küçük biri büyüktü ve babam bırakıp gitmişti bunları verip ben ise peşinden gidemeden uyanmıştım
aynı gün anneme kızkardeşime ve bana babamdan kalan maaş bağlanmıştı annemin payı büyük kızkardeşim ve benim payım küçüktü
işte böyle hamişler haydi bakalım siz tabir edin bakalım şimdi...
gelin kızımızın adı ağzımın tadı haticemmm..sormammı gııı...aşk olsun...sen napıyon nazlı hamişim...oğluşun nasıl? Meşhur tekmeleri devam ediyormuşşş...maşallahh kuzucuğaaaaaaa...gelsinde benim kıZÇeye öğretsin az biraz yaaa...tekme falan atmıyor henüz bizim cimcimeegünaydın kuzu nasılsın? Bizi hiç sormuyon
evet canım güzel geçti...havada ne çok sıcak ne çok soğuktu..dışarda oturduk...arkadaşın kızı var 2.5 yaşlarında onun muzurluklarına güldük...bana diyorki hilal kızının adı pembe olsunnnohh ne güzel bir gece geçirmişsin. Bu gecede baya bir dedikodu döner :)))
kızlar ben bugun rüyamda yoğurt yedim bir tabak içinde 5 yada 6 tane demiş kaşık vardı ve yoğurt çok lezzetliydi kimseyede vermedim yoğurdu şimdi tabire baktım
taze ve yağı alınmamış yoğurt güzel ve hayırlı rızka, uzun ömre ve ahlak güzelliğine
rüyada taze ve tatli yogurt yemek, hayra
işarettir diyor
demir görmek ise
güç ve kuvvete, mal ve mülke
demirden yapılmış eşya almak, güçlenmek, yenilmeyecek duruma gelmek demektir.
rüyada demirden yapilar sey insanlar için menfaat ve kuvvettir.
Diyor tabirler
Ben babam vefat ettiğinde babamı rüyamda görmüştüm eve yakın bir yerde babamla karşılasmıştım elime 3 tane demir vermişti soba demiri ikisi küçük biri büyüktü ve babam bırakıp gitmişti bunları verip ben ise peşinden gidemeden uyanmıştım
aynı gün anneme kızkardeşime ve bana babamdan kalan maaş bağlanmıştı annemin payı büyük kızkardeşim ve benim payım küçüktü
ben tabir etmedim canım ama rüyam iyiye çıktığını düşünüyorum çünkü yoğurdun yanında pilav vardı ve ben onu almadım pirinç pilavı sıkıntıya delalet derler eskiler ben ne tabağı elime aldım ne o pilavdan yedim sıkıntıdan yırttım inşş:))günaydın canımm....
kengi ağrısı neymiş yaa bi araştırıyım...
masanın altında pc kasası var ona ayağımı uzatırken bile inanılmaz acı çekiyorum...
inşallah eşin ve ailen için hayırlısı olur bitanem.hiç bişeyi kafaya takmaya değmiyo gerçekten... hele ki bizimkiler o kadar küçük sorunlar ki...
bazen isyan edesim geliyor eşimle ayrı kaldığıma, sonra toparlıyorum kendimi "aman esra, ne dertleri olanlar var" diyorum...
ilk tabir çıkarmış canım.. sen de bakmışsın zaten...
gelin kızımızın adı ağzımın tadı haticemmm..sormammı gııı...aşk olsun...sen napıyon nazlı hamişim...oğluşun nasıl? Meşhur tekmeleri devam ediyormuşşş...maşallahh kuzucuğaaaaaaa...gelsinde benim kıZÇeye öğretsin az biraz yaaa...tekme falan atmıyor henüz bizim cimcimee
evet canım güzel geçti...havada ne çok sıcak ne çok soğuktu..dışarda oturduk...arkadaşın kızı var 2.5 yaşlarında onun muzurluklarına güldük...bana diyorki hilal kızının adı pembe olsunnn
ayy canım rüyan çok güzel...babanla ilgili gördüğün rüyayı okurken tüylerin diken diken oldu çok etkilendim inan...rabbim hayırlara çıkarsın bu rüyanıda bacım...:26:
ben tabir etmedim canım ama rüyam iyiye çıktığını düşünüyorum çünkü yoğurdun yanında pilav vardı ve ben onu almadım pirinç pilavı sıkıntıya delalet derler eskiler ben ne tabağı elime aldım ne o pilavdan yedim sıkıntıdan yırttım inşş:))
anneme söyledim bebğin ikiz mi yoksa diyor bana6 kaşıksa 6 kişi olacaksınız ve bolluk göreceksiniz diyor
oldu ben artık yaşımı aldım elime örgü şişlerimi alacağım köşeme çekileceğim şekerim
ben senden bi tane daha beklerim ne yalan söyliyim
bulemsu canım Rabbım bıdaha yasatmasın beterınden korusun herkesı
esın ıcınde hayırlısı olsun tez zamanda bebeğiniz kısmetıyle gelır merak etme
moonsun gecmıs olsun canım bebısler hemen etkılenıyor bızım hallerımızden bende üzülür stres yaparsam hemen kötü oluyorum
burcu sanada gecmsı olsun benım esımde soguk soguk terlıyor bı halsızlık var dıyor adama hastaneye gıt dıyorum bu halde benden san fayda yok koca adamsın bak caresıne yok cocuktan beter gıtmıyo bıde dun nöbetetydı 2 gripin içmiş klıma carpmıstır demısler hemen dıkkat etemz kendıne hemde doktora gıtmez benımkı dıkkat edın kendınıze
Taze ve yağı alınmamış yoğurt güzel ve hayırlı rızka, uzun ömre ve ahlak güzelliğine
işarettir diyor
demir görmek ise
diyor tabirler
ben babam vefat ettiğinde babamı rüyamda görmüştüm eve yakın bir yerde babamla karşılasmıştım elime 3 tane demir vermişti soba demiri ikisi küçük biri büyüktü ve babam bırakıp gitmişti bunları verip ben ise peşinden gidemeden uyanmıştım
oldu ben artık yaşımı aldım elime örgü şişlerimi alacağım köşeme çekileceğim şekerimmeydanı siz gençlere bırakıyorum son hamilelik beni baya zorladı bir tanede daha gözüm kesmiyor kestiği zamanda büşra genç kız olacak hiç olmaz yani
canım eğitim sistemi diyorsun evet de hiç maddi durumu olmayan ailelerden ne cevherler çıkıyor değil mi tırnaklarıyla geliyorlar biryerlere bu yüzden sen o kısma takılma rabbim rızkı verir inşş
ben rızık konuusnda endişelenmiyorum mesela ben eşimin iş stresinden korkuyorum çünkü bize yansıyacak evde bir düzen bozulacak tek derdim bu benim
amin canımmm inşş dostların dediği olsun düşmanlar sevinmesinler
eşine geçmiş olsun canım eşlerin hasta olmalı hiç iyi bişey değil malum çocuktan beter oluyorlar
işarettir diyor
demir görmek ise
diyor tabirler
gelin kızımızın adı ağzımın tadı haticemmm..sormammı gııı...aşk olsun...sen napıyon nazlı hamişim...oğluşun nasıl? Meşhur tekmeleri devam ediyormuşşş...maşallahh kuzucuğaaaaaaa...gelsinde benim kıZÇeye öğretsin az biraz yaaa...tekme falan atmıyor henüz bizim cimcimee
evet canım güzel geçti...havada ne çok sıcak ne çok soğuktu..dışarda oturduk...arkadaşın kızı var 2.5 yaşlarında onun muzurluklarına güldük...bana diyorki hilal kızının adı pembe olsunnn
ayy canım rüyan çok güzel...babanla ilgili gördüğün rüyayı okurken tüylerin diken diken oldu çok etkilendim inan...rabbim hayırlara çıkarsın bu rüyanıda bacım...:26:
inş canımsağol canım, iyiyim ben çok şükür. eşine çok geçmiş olsun. inşallah ikna olur doktora gider.
canım allah hayıra çıkarsın, çok güzel rüya görmüşsün. bak bebişin kısmetiyle geliyor, eşinin işine yoralım, rahat edeceği bol kazançlı bir işe geçsin. babana rahmet diliyorum tekrardan.
amin diyelimm:):)
Allah hayırlısını versinnn o zaman ne diyim
maddi kısmını geçtim ben böyle bilinçsiz bir gençliğe tahammülsüzüm canım düzgün eğitim alacağından, doğru düzgün bir sağlık hizmeti alacağından, haklarının korunacağından ve vatanının ne halde olduğu belli olmayışından ötürü böyleyim iyice sinirlerim geriliyor. günah diye düşünüyorum tabi Rabbim bilir em güzelini, yarın ne olacağını ama gidiş kötüye doğru bu belli...
aa rüya deyince aklıma geldi sabah banyoda elimi yüzümü yıkadım cildimi temizleyeceğim oğlumla konuşuyorum o ara bulemsu teyzenin oğlu gibi gizem yapma dedim ve devam ediyorum.. aradan 10dakka geçti nazam kılacağım aaa onun kızı olacaktı dedim.. o kadar normal bir şekilde oğlun var gibi konuştum kendi kendime hayır olsun ya annenin yorumuda güzel bu konuda bekleyelim bakalım ney işaret rüyan...
dedemde hep böyle severdi biziözledim onu.. ooo bugün gerindi gerindi meksika dalgaları yaptı resmen döndü seyrediyorum bunu karnımda :) öğretsin teyzesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?