bulemsu teyzenin oğlu gibi gizem yapma dedin haaa geçende eltim dedi sonra fatma abla ben yanlış dedim ama benim yanlışlarım çıkar dedi
annemin yorumu o evet birde esra orda 3 baş var iyi bak erkek o bebek dedi ya radyoloji uzmanına benim kafam iyice karıştı ikiz olabir mi acaba yaaa
gerçi anne ikiz olsa kaç dr baktı birinden biri görürdü dedim ama
sonrasında bebeklerin geleceği evet canım bende düşünüyorum bu konuda rabbim iyi günler göstersin diyorum ama dediğin gibi gidişat kötüakşam komedi türünde bile olsa kanal d olan filimde 80 ihtilali ve gençlere yapılanlara baktımda ne kadar sucsuz genci yok etmişler ne eziyetler etmişler kendi egoları için bunları düşündüm sonra kızlarımı düşündüm sonra rabbim büyük dedim o korur onları
inş canıminat ve nazlı bebişin kısmeti açık olsun ne diyelim
sağolasın balım
amin diyelimmsen kaç tane yapacan kız esra tek çocukla kalma bak sakın haaaa
demi ama görürlerdi ikiz bebeği saklanamaz ki :26:hayırlısı canım kaza ile gelen olursa kapım açık ama diğer türlü kalenin kapıları sağlam kapalıya olsa görürlerdi canım ama belki cinsiyet değişir ya da daha olası bir ihtimal sana bir tane daha gözüküyor bebiş
3. göstersin inşş allah sana canım ama onu az sonra yap iki çocuğun arası az olsun onlar büyüüsnler bebek kokusunu özle o zamn yap 3. bebeğiay yok ben 1 taneyle kalmam... 2yi yaparız 3.ye Allah kerim ... :)
bana uyar ama burdan kopmayalımkızlar bi fikrim var.....
eski annelerden baktım da hep face grupları yapmışlar, sürekli organizasyon, görüşmeler falan yapıyolar...
biz de face grubu kursak nasıl olur? ama sadece buradaki anneler... tanımadığımızı içeri almak yok.... ne dersiniz??
tünaydın tatlımmmcanlarım günaydınnnnnbugün çok yoğunum ++++++++ uykusuzzzz pöffffffffff herkese hayırlı cumalar demek için uğradım ara ara girerim inş. Yarın bebişle randevumuz var aynı zamanda teyzoşlarıda geliyorrr inşallah güzel haberler alırızzzz testlerimin hepsinin sonucu iyi çıktı çok şükür şimcik yemeğe kaçıyoruz biz güzel anneler
demi ama görürlerdi ikiz bebeği saklanamaz ki :26:hayırlısı canım kaza ile gelen olursa kapım açık ama diğer türlü kalenin kapıları sağlam kapalı
3. göstersin inşş allah sana canım ama onu az sonra yap iki çocuğun arası az olsun onlar büyüüsnler bebek kokusunu özle o zamn yap 3. bebeği
bana uyar ama burdan kopmayalımben zaten hepinizin adını biliyom faceden buluyum ben sizi durun kızlar
canlarım günaydınnnnnbugün çok yoğunum ++++++++ uykusuzzzz pöffffffffff herkese hayırlı cumalar demek için uğradım ara ara girerim inş. Yarın bebişle randevumuz var aynı zamanda teyzoşlarıda geliyorrr inşallah güzel haberler alırızzzz testlerimin hepsinin sonucu iyi çıktı çok şükür şimcik yemeğe kaçıyoruz biz güzel anneler
mailine bak bakım sen birben de öyle diyorum...3.yü bebek kokusunu özlediğimizde yaparız diye :)
yine burdan devam edelim tabii ki... face daha el altında daha çok şey paylaşabiliriz... kapalı bir grup olcak zaten.... tanımadığımız kimseyi almıcaz...
bebekler doğduktan sonra buraya çok giremeyiz ama faceden birbirimizi daha rahat takip edebiliriz, daha çok paylaşım olur.
ee kim yapmak ister bunubulemsucumm??????
günaydın şekercimm... niye uykusuzsun yaaa noldu? ağrın mı var?
maşallah geçmiş olsun...
adamı bastan çıkar manyaga bağlaSelam kızlar nabersiniz?
Dün selam sabah vermeden çıktım baktım kociş kapıyı zorluyo anahtarla,10 da gelicem diyen adam 5 te geldielinde de bi buket çiçek sürpriz yapmış aşkım benim
Neyse kızlar bugün evde kocişim dvd ye film koymuş beni bekliyo,bende dualarımı edip çıkacağım,sonra bi ara uğrarım öpüyorum sizi muckkkkksss...
Selam kızlar nabersiniz?
Dün selam sabah vermeden çıktım baktım kociş kapıyı zorluyo anahtarla,10 da gelicem diyen adam 5 te geldielinde de bi buket çiçek sürpriz yapmış aşkım benim
Neyse kızlar bugün evde kocişim dvd ye film koymuş beni bekliyo,bende dualarımı edip çıkacağım,sonra bi ara uğrarım öpüyorum sizi muckkkkksss...
mailine bak bakım sen bir
evet bebek kokusunu özledim ben valla meyram gelsede bende sevsem doya doya
evet teyzesi kızımın ismi çok güzel kendide güzel olacak cimcimelik yapacak bana kuzum ablalrını okula yollayacağız beraber eğleneceğiz kızımlabiz seni bugün beklemiyorduk
iyi eğlenceler tatlımmmm :)
bakıyorum hemenn :)
meyraaaaa yerim ben onu yaaaaa ismin güzelliğine bakkk
evet teyzesi kızımın ismi çok güzel kendide güzel olacak cimcimelik yapacak bana kuzum ablalrını okula yollayacağız beraber eğleneceğiz kızımla
hoşgeldin canım nasıl bakalım oğluşun sana bol bol poz verdimi annesiKızlar merhabaaa...
Çok yoğun 2 gün geçirdik ama dua'ya yetiştim
Nasılsınız bu arada ?
Rüzgar'ın ultrason resimleri yenilendi bir bakın inatçı oğlum büyümüş mü?
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...nin-ultrason-goruntuleri-20.html#post25394240
hoşgeldin canım nasıl bakalım oğluşun sana bol bol poz verdimi annesibu arada mailine bak canım benimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?