2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ya aysun yok herhalde gecmısı okurken aysunun ısten ayrılma ıstegını okudum sankı patron senı sıgortalı göstersın dıe yazılmıs

bebegın doğumundan 1 sene öncesıne kadar yanı kasım bebegı ya bızımkıler 2011 kasımdan ıtıbaren 4 ay yanı 120 gun ssk varsa doğum parasını alabılıyosun mesela kasım 2011den nısan 2012ye kadar calıstın sonra osten ayrıldın 4 ay ssk oldugu ıcın doğum parası almak ıcın basvurabılıyosun dıyebılıyorum kızlar.

ya olsa görürlerdi canım ama belki cinsiyet değişir ya da daha olası bir ihtimal sana bir tane daha gözüküyor bebiş

kızlar bi fikrim var.....

eski annelerden baktım da hep face grupları yapmışlar, sürekli organizasyon, görüşmeler falan yapıyolar...
biz de face grubu kursak nasıl olur? ama sadece buradaki anneler... tanımadığımızı içeri almak yok.... ne dersiniz??

ya olsa görürlerdi canım ama belki cinsiyet değişir ya da daha olası bir ihtimal sana bir tane daha gözüküyor bebiş
demi ama görürlerdi ikiz bebeği saklanamaz ki :26:hayırlısı canım kaza ile gelen olursa kapım açık ama diğer türlü kalenin kapıları sağlam kapalı

ay yok ben 1 taneyle kalmam... 2yi yaparız 3.ye Allah kerim ... :)
3. göstersin inşş allah sana canım ama onu az sonra yap iki çocuğun arası az olsun onlar büyüüsnler bebek kokusunu özle o zamn yap 3. bebeği

bana uyar ama burdan kopmayalımben zaten hepinizin adını biliyom faceden buluyum ben sizi durun kızlar

canlarım günaydınnnnn bugün çok yoğunum ++++++++ uykusuzzzz pöffffffffff herkese hayırlı cumalar demek için uğradım ara ara girerim inş. Yarın bebişle randevumuz var aynı zamanda teyzoşlarıda geliyorrr inşallah güzel haberler alırızzzz testlerimin hepsinin sonucu iyi çıktı çok şükür şimcik yemeğe kaçıyoruz biz güzel anneler

tünaydın tatlımmmevet uykusuz geceler çok kötü çokkk
demek yarın konyadasın inşş iyi haberler alırsın bebişinden canım

ben de öyle diyorum...3.yü bebek kokusunu özlediğimizde yaparız diye :)

yine burdan devam edelim tabii ki... face daha el altında daha çok şey paylaşabiliriz... kapalı bir grup olcak zaten.... tanımadığımız kimseyi almıcaz...
bebekler doğduktan sonra buraya çok giremeyiz ama faceden birbirimizi daha rahat takip edebiliriz, daha çok paylaşım olur.

ee kim yapmak ister bunu bulemsucumm??????

günaydın şekercimm... niye uykusuzsun yaaa noldu? ağrın mı var?
maşallah geçmiş olsun...

Selam kızlar nabersiniz?

Dün selam sabah vermeden çıktım baktım kociş kapıyı zorluyo anahtarla,10 da gelicem diyen adam 5 te geldielinde de bi buket çiçek sürpriz yapmış aşkım benim

Neyse kızlar bugün evde kocişim dvd ye film koymuş beni bekliyo,bende dualarımı edip çıkacağım,sonra bi ara uğrarım öpüyorum sizi muckkkkksss...

mailine bak bakım sen bir
evet bebek kokusunu özledim ben valla meyram gelsede bende sevsem doya doya

adamı bastan çıkar manyaga bağla sonra erken geldi de
haydi bakalım görüşürüz şekerim

biz seni bugün beklemiyorduk

iyi eğlenceler tatlımmmm :)

mailine bak bakım sen bir
evet bebek kokusunu özledim ben valla meyram gelsede bende sevsem doya doya

bakıyorum hemenn :)
meyraaaaa yerim ben onu yaaaaa ismin güzelliğine bakkk

biz seni bugün beklemiyorduk

iyi eğlenceler tatlımmmm :)

bakıyorum hemenn :)
meyraaaaa yerim ben onu yaaaaa ismin güzelliğine bakkk
evet teyzesi kızımın ismi çok güzel kendide güzel olacak cimcimelik yapacak bana kuzum ablalrını okula yollayacağız beraber eğleneceğiz kızımla

hoşgeldin canım nasıl bakalım oğluşun sana bol bol poz verdimi annesi bu arada mailine bak canım benimm

Baktım canımcımmm... Cevapta yazdım sanaa..

Nerdeeee poz poz resim verecek.. Adam bacaklarıyla kollarıyla kapadı yüzünü.. Pipisi uzansa onunlada kapayacaktı o derece yani.. Doktor 1 saat 20 dak. uğraştı.. Şekerleme, çikolata, limonata bana mısın demedi.. İnadı tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…