canım tek benim sıpam inat değil bunların hepsi bir inat hepsi bir gizem peşindeBaktım canımcımmm... Cevapta yazdım sanaa..
Nerdeeee poz poz resim verecek.. Adam bacaklarıyla kollarıyla kapadı yüzünü.. Pipisi uzansa onunlada kapayacaktı o derece yani.. Doktor 1 saat 20 dak. uğraştı.. Şekerleme, çikolata, limonata bana mısın demedi.. İnadı tuttu
canım tek benim sıpam inat değil bunların hepsi bir inat hepsi bir gizem peşindekomiser yada ajan olacaklar büyüyünce galiba:26:
aman sağlığı yerinde olsunda sunun surasında en fazla 20 hafta sonra kucağımızda olacaklar hiç bir yerde saklanamıyacaklar
aynen öyle balım tilkinin hesabı kaçıyorlar ama sonuçta kucağımıza geleceklerinatlar ama dönüp dolaşıp gelecekleri yerin farkında değiller tatlım
boş inat yani bunlar
olabiler...
bakalım kuzum hayat bu bende istemem diyorum ama haktan gelen birşey büyük konuşmamak gerek :)
günaydın tatlım, sanada hayırlı cumalar.. bize takıl uykusuzluğunu unut...
gelir tabi yaramaz seni... adama neler yaptın... hadi iyi eğlenceler size
aynen ya benimkide yaptı bunu dövek beraber bunları....
kızlar bi fikrim var.....
eski annelerden baktım da hep face grupları yapmışlar, sürekli organizasyon, görüşmeler falan yapıyolar...
biz de face grubu kursak nasıl olur? ama sadece buradaki anneler... tanımadığımızı içeri almak yok.... ne dersiniz??
demi ama görürlerdi ikiz bebeği saklanamaz ki :26:hayırlısı canım kaza ile gelen olursa kapım açık ama diğer türlü kalenin kapıları sağlam kapalı
3. göstersin inşş allah sana canım ama onu az sonra yap iki çocuğun arası az olsun onlar büyüüsnler bebek kokusunu özle o zamn yap 3. bebeği
bana uyar ama burdan kopmayalımben zaten hepinizin adını biliyom faceden buluyum ben sizi durun kızlar
canlarım günaydınnnnnbugün çok yoğunum ++++++++ uykusuzzzz pöffffffffff herkese hayırlı cumalar demek için uğradım ara ara girerim inş. Yarın bebişle randevumuz var aynı zamanda teyzoşlarıda geliyorrr inşallah güzel haberler alırızzzz testlerimin hepsinin sonucu iyi çıktı çok şükür şimcik yemeğe kaçıyoruz biz güzel anneler
Selam kızlar nabersiniz?
Dün selam sabah vermeden çıktım baktım kociş kapıyı zorluyo anahtarla,10 da gelicem diyen adam 5 te geldielinde de bi buket çiçek sürpriz yapmış aşkım benim
Neyse kızlar bugün evde kocişim dvd ye film koymuş beni bekliyo,bende dualarımı edip çıkacağım,sonra bi ara uğrarım öpüyorum sizi muckkkkksss...
Baktım canımcımmm... Cevapta yazdım sanaa..
Nerdeeee poz poz resim verecek.. Adam bacaklarıyla kollarıyla kapadı yüzünü.. Pipisi uzansa onunlada kapayacaktı o derece yani.. Doktor 1 saat 20 dak. uğraştı.. Şekerleme, çikolata, limonata bana mısın demedi.. İnadı tuttu
kıyamıyorsun ki kız benim kızlar çok kötü yapardı beni doğum ağrısını 9 ay çekenlerdenim ben yani ama onu görünce kitlendim ben benden bir can gelmişti ama nasıl güzeldidoğunca poposuna ilk ben vurmak istiyorum diye doktora söylicem.. Kendimde olursam bu imkanı tanısın bana
kıyamazsınız kiiiiiaynen ya benimkide yaptı bunu dövek beraber bunları....
hayırlı cumalar kızlar nasılsınız ben coooook uykusuzum gece benden bir sıvı geldi çok korktum ya ama sancı falan olmadı bugün izin aldım evdeyim sizler nasılsınız
kızlar bi fikrim var.....
eski annelerden baktım da hep face grupları yapmışlar, sürekli organizasyon, görüşmeler falan yapıyolar...
biz de face grubu kursak nasıl olur? ama sadece buradaki anneler... tanımadığımızı içeri almak yok.... ne dersiniz??
arkadaşlar tarık ismi nasıl biraz adamsı degilmi yagıza kociş karşı çıkıyor yafffff ben isim bulamayacagım galibaa
arkadaşlar tarık ismi nasıl biraz adamsı degilmi yagıza kociş karşı çıkıyor yafffff ben isim bulamayacagım galibaa
mide yanması yasayan var mı bende cok oluyor hergunum zehır yanı aksm nette gezınırken bu aylarda normalmıs bebek sıkstırıyomus ılac önerenler var ama ıcmeyı dusunmuyorum bı arkadas öle durumlarda 3-4 yudum soguk sutun ıyı gelecegını yazmıs bunu denıcem ınsallah ıse yarar
mide yanması yasayan var mı bende cok oluyor hergunum zehır yanı aksm nette gezınırken bu aylarda normalmıs bebek sıkstırıyomus ılac önerenler var ama ıcmeyı dusunmuyorum bı arkadas öle durumlarda 3-4 yudum soguk sutun ıyı gelecegını yazmıs bunu denıcem ınsallah ıse yarar
sıvı gelmesi normal canım son aylarda dahada fazla olacakhayırlı cumalar kızlar nasılsınız ben coooook uykusuzum gece benden bir sıvı geldi çok korktum ya ama sancı falan olmadı bugün izin aldım evdeyim sizler nasılsınız
aramıza hoşgeldin sağlıklıca doğsun evladın inşşmerhaba kasım anneleri..
bende inşallah kasım sonunda oğlumu kucağıma alıcam.
ara ara takip ettim sizleri ama yazmak yeni nasip oldu.
ilk 3 ay yatmakla sonrada dikkat etmekle geçti.
tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım düşük riski felan vardı ama çok şükür atlattık.
artık fırsat buldukça yazarım
hoşgeldin canım sanada hayırlı cumalar üzgünmüüsn senhayırlı cumalar kızlar nasılsınız bakalım :)
mervecik mailine bak bakımmbence guzel olur super olur
oğlum olsaydı adını cihan koyacaktım cihan cihan olacaktı ama eşim bana saçmalama fatma dedibence güzel canım... yağıza göre biraz daha ağır tabii...
başka isim yok mu aklında?
efe
erdem
kerem
mert
cihan
berat
berk
berke
berkay
kerim
enes
yiğit
çınar
....
bak bi sürü isim buldum sana
canım soda içince faydası olmuyor mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?