mailine bak bakımmmhttp://www.kadinlarkulubu.com/kasim...nin-ultrason-goruntuleri-21.html#post25395036
bende koydum Serranın resmını bu topıge koyamamıstım teyzoslar
bence güzel canım... yağıza göre biraz daha ağır tabii...
başka isim yok mu aklında?
efe
erdem
kerem
mert
cihan
berat
berk
berke
berkay
kerim
enes
yiğit
çınar
....
bak bi sürü isim buldum sana
canım soda içince faydası olmuyor mu??
bende dün bunu yazcaktım sıze bu donemde oluyormus bende de oluyor gecen dayanamdım rennıe dua ıctım ıyı geldı bugun daha ıyıyım mesela
oğlum olsaydı adını cihan koyacaktım cihan cihan olacaktı ama eşim bana saçmalama fatma dedi
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...nin-ultrason-goruntuleri-21.html#post25395036
bende koydum Serranın resmını bu topıge koyamamıstım teyzoslar
oğlum olsaydı adını cihan koyacaktım cihan cihan olacaktı ama eşim bana saçmalama fatma dedi
sagol canım yaa tarık içime sinmedi ama kuranda geciyor ve anlamı hoş ama bebişime tarık diyemem gibi .aslında mehmetin yanına isi arıyorum erdem bizim listede var yiğit yağızdan veto yedik kerem de olabilir hemde anlamı çok güzel :)))))))))
evet doktor banada bu ılacı yazdı da almadım daha sutu denıyım dıyorum bıkac gun
oğluma hep bu sarkıyı dınletıyorum
IPEK ACAR "CENNET KOKULUM" - Vidéo Dailymotion
kızlar bızımde facede grubumuz var 2010 mayıs annelerı olarak bız dogumdan sonra kurduk ona ragmen cok ayrılıklar tatsızlıklar oldu grup ıkıye bölündü fılan ama su an oturdu artık yavrularımız 2 yasını gectı bızde dogumgunelrınde fılan hep hedıyelesıyoruz halen sevınclerımızı uzuntulerımızı bebıslerın fotolarını paylasıyoruz hatta toplu bulusmalr yapıp görüşüyoruz aynı ılde olanlar
esraa hadı kuralım face grubunu ısteyen katılır ıstemeyen katılmaz.
mehmet efe olabilir mehmet tuğra ya da mehmet kayra olabir mehmet buğra mehmet talhada oalbilir:26:bu kocalar çıldırmış isim begenmiyorlar mehmetin yanına yakışacak bir isim arıyoruz k. babamın adı malummm:)))
yok ya ona kuvvetli vurup ağlatmak gerekiyor ilk ağlaması ciğerlerini açıyor çok önemli kuzum...doğunca poposuna ilk ben vurmak istiyorum diye doktora söylicem.. Kendimde olursam bu imkanı tanısın bana
kızlar bazı kişilerin facesi yok bu yüzden onlara haksızlık olur sanki... orda bir grup kurarsak burdaki paylaşımlar ister istemez azalır, soğukluk girer...
ben de esrama katılıyorum...
kızlar bazı kişilerin facesi yok bu yüzden onlara haksızlık olur sanki... orda bir grup kurarsak burdaki paylaşımlar ister istemez azalır, soğukluk girer...
saol teyzesı büyümüş dimi 1 haftayı gectı sımdı dahada buyumusturoyyy maşallahhhh ne kadar büyümüşşş annesiii :) 470 gram... :)
ben de ikinci kızım olursa serra koymak istiyorum :)
anne:esra
1. bebek: sare
2.bebek: serra:):):)
bence de
mehmet tek başına bile yeterr :)
mehmet kerem
mehmet ali (çok severim)
canım haksızlık oalcagını dusunmuyorum facete burdakı gıbı koyu bı sohbet ortamı kurulamaz gıbıme gelıyo ama bazı seylerı daha kolay paylasabılırız orda buranın 2.planda kalacagını dusunmuyorum daha önce de forumda böle bı konu gecmıstı sankı reddedılmıstı :)))
face bırbırımızı bıraz daha ıyı tanımamızı saglar bagları guclendırır sadece yoksa burdakı paylasımı ve sıcaklıgı facete yakalayamayız zaten.bence acılıp denenebılır
saol teyzesı büyümüş dimi 1 haftayı gectı sımdı dahada buyumustur
cok uyumlu olur canım ısımler ama babanız bozulmasın 3 lü koalısyona
aslında bende onun ıcın yazmıstım dogumdan sonra kurduk dıye burdakı paylasım azalıyor hatta ekım annelerınde de kurdular orasıda cok sessız mesela su an ama hayırlısı artık cok gec sanırım
mailime baktım :)))) okudum anladım onaylıyorum:))
kızlarr hepınıze merhabalar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?