canım haksızlık oalcagını dusunmuyorum facete burdakı gıbı koyu bı sohbet ortamı kurulamaz gıbıme gelıyo ama bazı seylerı daha kolay paylasabılırız orda buranın 2.planda kalacagını dusunmuyorum daha önce de forumda böle bı konu gecmıstı sankı reddedılmıstı :)))
face bırbırımızı bıraz daha ıyı tanımamızı saglar bagları guclendırır sadece yoksa burdakı paylasımı ve sıcaklıgı facete yakalayamayız zaten.bence acılıp denenebılır
hoşgeldin canım...
iyiyiz sen nasılsın :)
sevındım cnm ıyı olmanıza bende ıyıyım cok sukur bebişimin tekmelerıyle başbaşa gecınıp gıdıyorum cok tatlı tekmelıyo ya hahaha
hmm peki
:)
çok şükür Ya Rabbimmmmmm.. Bugünleri de mi görecektikkkkkkkkk.27:
mervecik mailine baksana be anacımmm sennn
mehmet efe olabilir mehmet tuğra ya da mehmet kayra olabir mehmet buğra mehmet talhada oalbilir:26:
kızlar üzüntü sıkıntı artı sinir krizi ve bayılma çocu nasıl etkiler ben şu ara çok yaşamaya başladımm(( beni anlayan yok kendime ve çocuma yapıyorum napıcamm bi akıl verin bana :'(
allahım ya hıc gulcaamm yoktu len cok guldurdun bızı:))) sabah devlete doktora gttım adam delırmıs gıbıydı gırenı azarlayıp yolluyodu doktor.kadın kocasıyla gırdı ıcerı yok orası dıngonun ahırımıymıs bıtek kadın grcekmıs cıkarttı adamı dısarı arkasndan karısıda cıktı sonra bı kadın grdı tahlıl ıstemıs sanırım doktorda tahlılı yazmıs sonra hadı yürü demıs kadına kadın sen benle böle konusamazsın v.s dedı az öncekı adamda olaya karıstı sıra bendeydı ben ıcerı gırdım adam kapıyı kılıtledı bı kufurler edıyo gıden kadınla adama s.r git o.ç felan koca doktor ya ben sesımı cıakrtmadım neymıs orası bedava dıe herkes gıdıyomus ne bedavası herkesın ssksı ödenıyo ayrıca 12 tl ucret ödenıyo ultrasona hıc bakmıcak sıkayetın ne dıo bana hamıleyım dedım ayaga kalktım nereye dıo e yatcam bebege bakcan aylık kontrolum var benım dedım.baktı 10 saat tek kelıme etmedı 22 haftalık erkek dedı saolsun:)) cıkar cıkmaz 184u aradım sıkayet ettım sonra esımden aramıstım gerı dönus yaptılar kıme kufur ettıyse o sıkayet etcekmıs bakanlıgı felan aradım yazılı dılekce yollayın mutlaka sonuclanır dedı yollıcam ama.
adamın parası yoksa devlette cocugunu göremıcekmı ya bedavaymıs bedava degıl devlet hastanesı mılletı koyun sanıyolar koyun yerıne koyuyolar ya nasıl sınırlenıyorum ya
tünaydın tatlımmmevet uykusuz geceler çok kötü çokkk
demek yarın konyadasın inşş iyi haberler alırsın bebişinden canım
sorma tatlım ya uyku pozisyonları yüzünden bel ağrısı çekiyorum geceleri 5 dk kocişin yanında 5 dk tv odasında 5 dk wc de öyle gidip geliyorum geceleri bunada şükür canım napalımben de öyle diyorum...3.yü bebek kokusunu özlediğimizde yaparız diye :)
yine burdan devam edelim tabii ki... face daha el altında daha çok şey paylaşabiliriz... kapalı bir grup olcak zaten.... tanımadığımız kimseyi almıcaz...
bebekler doğduktan sonra buraya çok giremeyiz ama faceden birbirimizi daha rahat takip edebiliriz, daha çok paylaşım olur.
ee kim yapmak ister bunubulemsucumm??????
günaydın şekercimm... niye uykusuzsun yaaa noldu? ağrın mı var?
maşallah geçmiş olsun...
Selam kızlar nabersiniz?
Dün selam sabah vermeden çıktım baktım kociş kapıyı zorluyo anahtarla,10 da gelicem diyen adam 5 te geldielinde de bi buket çiçek sürpriz yapmış aşkım benim
Neyse kızlar bugün evde kocişim dvd ye film koymuş beni bekliyo,bende dualarımı edip çıkacağım,sonra bi ara uğrarım öpüyorum sizi muckkkkksss...
canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dikkat et kendinemerhaba kasım anneleri..
bende inşallah kasım sonunda oğlumu kucağıma alıcam.
ara ara takip ettim sizleri ama yazmak yeni nasip oldu.
ilk 3 ay yatmakla sonrada dikkat etmekle geçti.
tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım düşük riski felan vardı ama çok şükür atlattık.
artık fırsat buldukça yazarım
kız dedim hepsini adam gıcık naparsın bugra ismi çok hoşuma giderdi amma deve demekmiş((((((((kayra tesettür giyim markası diyor talha çok radikal olurmuş. esracıgım mirza da abisinin oğlunun adı çıkamadım işin içinden
kız dedim hepsini adam gıcık naparsın bugra ismi çok hoşuma giderdi amma deve demekmiş((((((((kayra tesettür giyim markası diyor talha çok radikal olurmuş. esracıgım mirza da abisinin oğlunun adı çıkamadım işin içinden
allahım ya hıc gulcaamm yoktu len cok guldurdun bızı:))) sabah devlete doktora gttım adam delırmıs gıbıydı gırenı azarlayıp yolluyodu doktor.kadın kocasıyla gırdı ıcerı yok orası dıngonun ahırımıymıs bıtek kadın grcekmıs cıkarttı adamı dısarı arkasndan karısıda cıktı sonra bı kadın grdı tahlıl ıstemıs sanırım doktorda tahlılı yazmıs sonra hadı yürü demıs kadına kadın sen benle böle konusamazsın v.s dedı az öncekı adamda olaya karıstı sıra bendeydı ben ıcerı gırdım adam kapıyı kılıtledı bı kufurler edıyo gıden kadınla adama s.r git o.ç felan koca doktor ya ben sesımı cıakrtmadım neymıs orası bedava dıe herkes gıdıyomus ne bedavası herkesın ssksı ödenıyo ayrıca 12 tl ucret ödenıyo ultrasona hıc bakmıcak sıkayetın ne dıo bana hamıleyım dedım ayaga kalktım nereye dıo e yatcam bebege bakcan aylık kontrolum var benım dedım.baktı 10 saat tek kelıme etmedı 22 haftalık erkek dedı saolsun:)) cıkar cıkmaz 184u aradım sıkayet ettım sonra esımden aramıstım gerı dönus yaptılar kıme kufur ettıyse o sıkayet etcekmıs bakanlıgı felan aradım yazılı dılekce yollayın mutlaka sonuclanır dedı yollıcam ama.
adamın parası yoksa devlette cocugunu göremıcekmı ya bedavaymıs bedava degıl devlet hastanesı mılletı koyun sanıyolar koyun yerıne koyuyolar ya nasıl sınırlenıyorum ya
canım tabıkıde cocugu ıyı etkılemez bu söyledıklerın ama bunları kım yasatıyo sana durduk yeremı oluyo esınle aılenle aranda sorunlar mı var ben öle hıssedıyorum sankı hamılelık dönemınde kendını yalnız hıssedıyosun gıbıme gelıyo[/QU
evet eşimmm yaşatan 2 gündür ne çektimi bir allah bir ben bilirimm ama oda çekti yanlızlıktan geçtim geçinemiyoruz çok zıtız ikinci evliligim eski eşimde çocugu kullanıyo boşadım die napacamı şaşırıdmm şimdi eşimin tehtitleri bagırmaları beni çok korkutuyoo cinnet geçirdi çok korktumm balkonda eline ne geçtiyse attı o kadarkii deli biri yani birgün benide bogup atar o derece korkuyoum ve çocugu dogur ondan sonra s....tr ol git naparsan yap dien bi eş :'( o kadar doluyumki kimsemde yok derdimi paylaşacakk gözümde yok artıkk tamamen bitti zorlamasından ve mecburiyetten yanında kalıyorum adım birken iki oldu bunda kime ne dicem gelen gideni fazlasıyla aratırmışş kendimde arıyorum suçuu yokk ben haklıyımm hesap kitap yaptım için bu hale geldik
çok hareketli olucak kasım bebekleriii :):):)
canım bimere yaz mutlaka.. direk başbakanlığa gidiyor ve ordan gerekli yere hemen gönderiyolar...
öyle saçma iş olur mu terbiyesize bak yaa... sağolsun cinsiyetini de söylemiş yani....
kesınlıkleah cnmbenım ya ne sıkıntılı gecmış ay bencede sıkayet et benım dayımın eşi aile hekımı ı şıkayet ettı ve 1 hafta uzaklaştırme cezasuı verdıler hemde sdece telden dılekce vermedın arkasını bırakma sakın herkez haddını bılsın dımı ama
canım tabıkıde cocugu ıyı etkılemez bu söyledıklerın ama bunları kım yasatıyo sana durduk yeremı oluyo esınle aılenle aranda sorunlar mı var ben öle hıssedıyorum sankı hamılelık dönemınde kendını yalnız hıssedıyosun gıbıme gelıyo[/QU
evet eşimmm yaşatan 2 gündür ne çektimi bir allah bir ben bilirimm ama oda çekti yanlızlıktan geçtim geçinemiyoruz çok zıtız ikinci evliligim eski eşimde çocugu kullanıyo boşadım die napacamı şaşırıdmm şimdi eşimin tehtitleri bagırmaları beni çok korkutuyoo cinnet geçirdi çok korktumm balkonda eline ne geçtiyse attı o kadarkii deli biri yani birgün benide bogup atar o derece korkuyoum ve çocugu dogur ondan sonra s....tr ol git naparsan yap dien bi eş :'( o kadar doluyumki kimsemde yok derdimi paylaşacakk gözümde yok artıkk tamamen bitti zorlamasından ve mecburiyetten yanında kalıyorum adım birken iki oldu bunda kime ne dicem gelen gideni fazlasıyla aratırmışş kendimde arıyorum suçuu yokk ben haklıyımm hesap kitap yaptım için bu hale geldik
ah cnm benım ya rabbım kolaylık versın ınşalla gecıcı bı dönnemdır butun bu yaşadıklarınız
slm kızlar sabahtan berii sistemde hata vardı, net yoktu, kullandığımız program yoktu hiç bişey yoktu boş boş oturdukk
şuanda da çok yoğunum tabii geriye bakma fırsatım yok herkes iyi mi ?
mehmet kayınpederın adıysa 2.ısme nıye karısıyo kı :)) ama senın ıcıne sınen ısmı koymuyosa esın sırf 2.ısım olsun dıe ıcıne sınmeyen mehmete yakısmayan bı ısım koyma canım bence.
ben olsam bı ısım kayınpederın ısmıyse 2.cı ısmıne asla kımseyı karıstırmam bazen benmı cok cadıyım dıom ama olması gerekn bu ya:))
kesınlıkle
sonucta devlet verıyo onların maasını nasıl verıyo vatandastan aldıgı vergıyle v.s ınsana ınsan muamelesı yapmalı ama halkımız cok bılıncsız bu konularda aynı durumu yasayan 100 kısının 80ı sessız kalıyo bu durumlara bende rastgeldıgım herseyı ılgılı yere bıldırıyorum bugun ona yaptgını yarn bana yapar dımı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?