2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

benim eşimde balık :) tutumludur ama kesinlikle alınması gereken şeyleri alır... bence çok güzel bir huy :)
çok güzel çantalar var chicconunkilerden de kullananlar tavsiye ediyolar.

kızlar şöle bişi var birde aklıma takılan şimdi bebek odası aldık diyelim 2 kaplı yada 3 kapılı dolapta aldık, 2. bebeiş geldi aynı oda da yatacaklar ? nasıl yapacağız ?
bir dolap daha mı ?

Benim bu bebek odası beşik vs.. olayında beynim duruyor arkadaş.. Ama mantık olarak düşündüğümde evler zaten küçük, çekmeceli gardolap 2 çocuğa yeter diyorum.. Sonuçta beşiklerin çekmecesi olacak.. vs. vs. idare ederiz diyorum bakalım.. Hayırlısıyla doğsun da,her yeni gelen kendi zaten yerleşimi yapacaktır.

haklısın canım kesinlikleee kaç beden oldun kızz ben artık 44-46 bakıyorum

evet canım yaa hemen buyuyor bebişlerrrr pazardan geçen hafta kızıma 2.5 liraya çok guzel kot elbise aldım

yaa görüntü de çok kilo almış görünmüyorum aysunnn... ama tartı öyle demiyor hatta "esra artık yavaşla" diyor aldığım iki pantolon da 42 beden ama baya bol oldu, kilo alırsam daha sonrasında rahat rahat giyerim diye böyle aldım... mangodan aldığımın 40 bedeni tam oturdu ama tiril tiril olsun dedim 42 aldım....

2.5 liraya mı süpermişşşşş... dün ben de bi kırmızı ayakkabı aldım bebişe :)

benim eşimde balık :) tutumludur ama kesinlikle alınması gereken şeyleri alır... bence çok güzel bir huy :)
çok güzel çantalar var chicconunkilerden de kullananlar tavsiye ediyolar.

bencede çok güzel bir huy yoksa ben kocamı zıvanadan çıkarırdım :))ama zamanla benşde kendine benzetti bu arada balık eşleri olarak çok şanslıyız canım en romantikleri kapmışız:)))
tekmeler canımı acıtıyor az su içiyorum esasında canm yaa ondanmıdır hatta tekmeyle beraber bende hopluyorum eşim kızıyor bebişe bende ona kızıyorum oğluma laf yok diye:))birde bende adetsancısınaa benze sancılar da oluyor agrılar beniçok korkutuyor

kemiklerimiz ağır bizim ondann

ben bu ay yıne 3 kilo aldım kanımca bu hafta sıkı dıyet yapıcam bakalım vericekmiyim ödemlerden

evettt çok duygusal oluyo balık erkekleri :) iyi ki bu kadar yumuşak, sevecen, temiz kalpli..Rabbim bozmasın inşallah...

canım su içmek çok önemli.. ben doktora ilk gittiğimde söylemişti. su içmek krampları engeller, bebeğin hareketleri canını acıtmaz, amniyotik sıvıyı çoğaltır diye... elimde her daim bi şişe var o yüzden.. yudum yudum içiyorum...

ben bu ay yıne 3 kilo aldım kanımca bu hafta sıkı dıyet yapıcam bakalım vericekmiyim ödemlerden

evet kemikler ağır kemikler

şşşşştttttttt kilo söylemek yokkk... 5.a yın doldu mu bakıyım senin???

canım yemektesin ama unutmadan yazıyım....

ben artık tamamen tuzzus peynir tüketiyorum canım... ödemler fazlalaşıcak bu aydan sonra çünkü... bi de ayağını bol bol havaya kaldır dinlendir, çok faydası oldu bana... bi de dizlerimin arkasına zeytin yağı sürüyorum. varis problemim olmadı henüz...

kızlarrr hala yemekte misiniz???

biz yedik geldik bile :)
çorba, sebze yemeği, yoğurt, kepekli ekmek :):):)

bu cuma tartılır sonucu söylerim canımmmm :18::18::18: ama ama çok korkuyorum yaaaa neden bu kadar şişiyorum ben nedenn

bendeee tamamen tuzu bırakıcam yemeklerden peynirden yogurttan aldıgım yeter:2:

bende basladım zyağı sürmeye bacaklarımda kaşıntı çok fazla tuylerden mi oluyor bilemiyorumm hart hurt kasıyorumm kıpkırmızılar

günaydın canımm...
canın neden acıyor ki? az mı su içiyorsun?

hayırlısı olsun canım hakkınızda inşallah.

işte onun için bi çekmeceli dolap şart

dmi dolap nasıl alacaksın esra 2 mi 3 kapaklı mı ?

aynen kuzum çok kararsızım, evlerde dar özellikle çocuk odaları, en iyisi yatak olabilen beşik ile, 3 kaplı dolap birde çekmece tabi odayı ölçmem lazım

bende mavili larcivertli aldım ilk ayakkabısı

kemikler iri caaaanımmm aynen

canım ödemdir o ödem

evet yemeklerde zaten tuz var...

bi de sen diyet listeni uyguluyo musun bakıyımm???? ne zamandır sorcam unutuyorum, tabi senin de işine geliyo dimi ne zaman gidicen diyetisyene bi daha???

zeytinyağı kaşıntı yapmıyor canım... dün bi de dalanın zeytinyağlı vücut yağını aldım...onu da sürüyorum zeytinyağını da

ben önceden de böyle yerdim almazdım şimdi alıyorummmm offff

şey genelde uygulamıyorum doktorun verdikleriyle işyeirnde çıkanlar örtüşmüyor birde yürüyüş yapmaya halim kalmıyor canımmm 20 temmuz da gidicem

Son düzenleme:

bende bırakıyorum yavaş yavaş kuzum yaa, peyniride tuzsuz alıyorum artık çokta güzel :)

bende bırakıyorum yavaş yavaş kuzum yaa, peyniride tuzsuz alıyorum artık çokta güzel :)

bence okadar tuzsuz beslenme şekerim yaa vücudun tuzada ihityacı var ama tabi yemeğe ekstradan attıgımıza degil

ne yapsamda kilo alımını yavaslatsam akşamları sadece

çorba yada cacık yada salata ile mi geçiştirsem :26:

aynen kuzuumm ben çok zayıftım eskiden zargana gibiydim yerdimde çok çok, ama herkes kilomu söyleyince inanmazdı çok zayıfsın derdi

aynen kuzuumm ben çok zayıftım eskiden zargana gibiydim yerdimde çok çok, ama herkes kilomu söyleyince inanmazdı çok zayıfsın derdi

haala zayıfsın bebeğimmmm

ben hamile kalmadan onceki ay 72 kiloya dusmustum 76dan.. o ay nedense adet olmadım testlerde negatif moralim cok bozulmusstu ne budluysam yedimde yedim 76 ya cıktım tekrar o ay da hamile oldugumu ögrendimm ama şiştim 4 kilocuk

Selam kızlar nabersiniz?

Ben sıcaklarla boğuşuyorum ya sağlık ocağına gitmem lazım korkuyorum sanki aşıdan(ilkokulda kaçmışlığım bile var da aşıdan)

Ya o değil de bebişim 2 gündür çok az hareket ediyo kızlar bi sorun yoktur değil mi?
Hatta bu sabah hiç hareket etmedi gibi bişey,genelde her sabah hareketlerine uyanırım..

cnaım hoşgeldinn kaçma bakimmmmm korkma acımicakkkk

benimkide hareket etmıyor varsın sağlıklı olsunlar canım inşAllahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…