2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
dmi dolap nasıl alacaksın esra 2 mi 3 kapaklı mı ?

bende mavili larcivertli aldım ilk ayakkabısı

kemikler iri caaaanımmm aynen

canım 3 kapılı ya da 2 kapılı bi de tek kapılı ayrı alabilirim sanıyorum... rahat rahat koyayım eşyalarını çünkü...
bizim ilk ayakkabımız pembe pırıltılı converse

aaaaaaa uygulamıyomusunnnn hiç yakışmadı aysun hanım hiççççç...

işyerinde çıkan yemeklerin hepsini yeme ozaman.. ne biliyim, ekmeğini pilavını yeme mesela...

ahh aysunn yaaaa hem niye ben çok kilo aldım diyosun hem de doktorun verdiği listeye uymuyosun...

akşam yemeğini erken saatte ye. karbonhidratı akşamları alma... normal sebze yemeğini salata-yoğurt ye bence.. çorba doyurmaz...

tamam kızma sen ama

söz bundan sonraa çok dikkatli olucam

bugun yediğim

2 adet biber dolma ( doktor 4 kasık pilav yememi söyledi karsılıyor sanırım :44:)
1 kase yogurt
1 kepçe çorba ( 1 dilim ekmek yerine yiyebilirmişim :44:)
4 kaşıkta mantar havuclu mısırlı

doktor 1 dilim ekmek daha yazmış ben hiç ekmek yemedim:26:

cnaım hoşgeldinn kaçma bakimmmmm korkma acımicakkkk

benimkide hareket etmıyor varsın sağlıklı olsunlar canım inşAllahhh

Hoş bulduk canım,ya sorma şimdi bir an önce gideyim de kurtulayım diyorum.
Ya ne bileyim sürekli hareket halinde çünkü,2 gündür de ses seda yok gibi,hem de gidip bi kalp atışlarını mı dinlesem diyorum,ay ne pimpirikliyim yaaa..

ben 4+0 iken hamile oldugumu ögrendiiğim gün babamıza mujdeyi vermek için aldıgım ayakkabısı yeşil :))) ay çok romantikimmmm :89:

romantik kız

hoşgeldin canımm...
aşıdan mı korkuyosunnnn.. eşinle beraber gidin, o sana şaklabanlık yapsın, konuştursun biz öyle yapıyoruz... tam aşı yapılırken susuyoruz bi anda. göz göze kalıyoruz, çekmiyo gözlerini üzerimden ne romantik bir an değil mi

canım bi sorun yoktur yaaa bu kadar pimpirikli olmayınnn :):):)

Selam canım

Ya sorma küçüklüğümden beri bi korkum var işte,bi de ağrı falan yapıyo deniliyo ya bu sıcakta daha da kötü olmayayım diyorum..
Bismillah deyip kalksam mı hemen :))

yemeklerden alıyorum zaten öğlenleri iş nedeni ile zaten hep dışarıda yiyorum çoğu tuzlu

sebzede ye kuzum yaa geçiştirme ben hergün et yemeğe çalışıyorum bir öğün diğer öğünü sebze yoğurtla dengeliyorum

ben 4+0 iken hamile oldugumu ögrendiiğim gün babamıza mujdeyi vermek için aldıgım ayakkabısı yeşil :))) ay çok romantikimmmm :89:

aayyy çok mercii

ohh yarasınn amann vericez kuzum bebelerin peşinden koşmaktann

ilk vurulduğum aşı acğrı yapmıştı biraz, hiç korkma korkacak bişi yok daha neler yaşayacağız bunları düşün güçlü ol,

2. aşımı vuruldum inanmazsınız tek bir ağrı yapmadııı hiç olmamış gibiyimmm 2. çok kolayyyyyyyy

her yer kapı kapı dolap olur gıı en iyisimi bir duvara gömme dolap yaptırmakk valla en kullanışlısı

kızlar cumartesi sınav seruvenimi anlatayım sizlereee

eşimlee çıktıkk teee bizi bilmediğimiz niluferin karısık kurusuk bir okullarına vermişler bulana kadar zorlandık neyse ben aceleden kupemi hızmamı yuzgumu cıkarmayı unuttum eşim uyarım çıkardım vs sınavın baaşlamasına 40 dk vardı aceleden bozuk para almamışımmmm su alıcaktımmm

aman Allahım nasıl susadım yok böyle birşeyy sınıfa çıktım herkesin suyu var önümdeki çocuk su içiyor az kalsın suyundan bende içeyim dicektim o derece fenalaştımm kendimle konusuyorum moonsun sınav görevlisinden su iste hamileyim para almamısım yanıma de sana alır diyorum sonrada kendime saçmalama yanlış anlasılır diyorummm o 3 saat nasıl geçti anlamadım çok kötuydum

neyse sınav bitti eşimi bekliyorum Allahım adam okuulu kaybetmşşş yarım saatte oyle derken ben 4 saat susuz kaldım derken geldi eşim hemen markete gittik bu nasıl uzuldu ben hemen markete grdim 1 lt suyu bitirdim herkes bana bakıyorrr eşimde " ay kıyamam ben sizee çok mu susadınızzz acele etmeseydin keşke " filan dedi böle birşey yaşadımm Allah kimseyi aç susuz bırakmasın paran olmayınca kımseden isteyemiyorsun da.. Allah fakirlere evsizlere yardım etsinnn...

Oruç tutamıyacağımı anladım 4 saat susuzluga dayanamadım 16 saatte geberirirm herhaldeee

aynen yaa normal doğum yapmak istiyorum bi de bu halde güyaa neyse kızlar evimin karşısı zaten sağlık ocağı hem geçen hafta aradılar da,ben gideyim aşımı olayım dua ediiiinnnn:18:

yemeklerden alıyorum zaten öğlenleri iş nedeni ile zaten hep dışarıda yiyorum çoğu tuzlu

sebzede ye kuzum yaa geçiştirme ben hergün et yemeğe çalışıyorum bir öğün diğer öğünü sebze yoğurtla dengeliyorum

aayyy çok mercii

ohh yarasınn amann vericez kuzum bebelerin peşinden koşmaktann

ilk vurulduğum aşı acğrı yapmıştı biraz, hiç korkma korkacak bişi yok daha neler yaşayacağız bunları düşün güçlü ol,

2. aşımı vuruldum inanmazsınız tek bir ağrı yapmadııı hiç olmamış gibiyimmm 2. çok kolayyyyyyyy

her yer kapı kapı dolap olur gıı en iyisimi bir duvara gömme dolap yaptırmakk valla en kullanışlısı

teyzesi yesin onun maviş papyonunuuu ... çok güzel canımm. güle güle kullansın inşallahhh :)

ayyyyy sağol teyzesiiii kuzummm öpüyorrrr yanakklarındann

ay canım kıymamm haftasonuda ç.kale yanıyordu resmen ben kaç litre su içtim bilmiyorum durmadan deli gibi su içiyorummm
HATTA BAZEN ÇATLIYCAMMM DİYE DÜŞÜNMEDİM DEĞİLL

AY YOK TATLIM TUTULMAZ YANİ HAMİŞLERE OLMASS
aynen yaa normal doğum yapmak istiyorum bi de bu halde güyaa neyse kızlar evimin karşısı zaten sağlık ocağı hem geçen hafta aradılar da,ben gideyim aşımı olayım dua ediiiinnnn:18:

kuzum normal doğum için daha cesaretli olman lazım bir arkadaşım yaptı işte geçen oturamıyor ya off dikişleri acıyormuş

Papetto Ana Kucağı - Mavi Mavi | Papetto Ana Kucağı / Oto Koltuğu | Hizlial.com

kızlar böyle bir site var inceleyin bakalımm pepetto ana kucağı 60 lira eylull annelerinden alan olmuş çok guzel diyor

aaa alanlar memnun mu fiyatıda çok ii

dolma zaten pirinçli.. ekmek ihtiyacını gidermişsin orda üzülme

bundan sonra seni sıkı sıkıya takip edicem aysun

üzülüyosun sonra çünkü.
bol su iç canım.. maden suyu, meyve, yoğurt...

Selam canım

Ya sorma küçüklüğümden beri bi korkum var işte,bi de ağrı falan yapıyo deniliyo ya bu sıcakta daha da kötü olmayayım diyorum..
Bismillah deyip kalksam mı hemen :))

hemen hemen durma... kalk bi koşu yap gel hadi.. bebekin içinn annesi :):)

canım ben ikeadan almayı düşünüyorum.3lü bulamazsak 2li ve bi de 1 li alırım diyorum.. bakalım artık...
evin kendi evinse en güzeli gömme tabii ama bebek odaları da bi hoş oluyo yaaa :)

ayy yavrum benim yaaa kıyamam size bennn. 4 saat ufff.... keşke isteseydin yaaa görevliden canım....

takip et bitanemmm şu yürüyüş işini çözemedim gitti onu yapsam bu kadar hızlı almıcamda ofof acaba serviste merkezde insemde sahilden eve mi yurusem 3.5 km :26:

istemedim canım yaa çok fena oldum valla Allah korusun açlıktan susuzluktan

bir arkadaş almış böyle takım, birde karşı duvarı gömme beyaz dolap yaptırmış yemede yanında yattı yok canım olmaz bizim eve dar

http://www.kadinlarkulubu.com/eylul-anneleri/491782-2012-eylul-anneleri-paylasim-alan-4060.html

canım bak burda bir arkadaş yazmış sonlara dgru bakarsan görursun banada fiyatı baya iyi geldi hem axess garantiye 6-9 taksitlere kadar böluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…