2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ahh canım yaa aceleden bende unutuyorum hiç senin kadar susuz kalmadım daha, çok fena olmuştur eminim.. İyiki bayılmamışsın sınıfta veya beklerken :26::26:
eee sınav nasıl geçti.. ??

ahh canım yaa aceleden bende unutuyorum hiç senin kadar susuz kalmadım daha, çok fena olmuştur eminim.. İyiki bayılmamışsın sınıfta veya beklerken :26::26:
eee sınav nasıl geçti.. ??

iyi değildi canım ya matematik çok kolaydı turkçe tarih filan unutmusum hep kötüydü yani hayırlısı

Papetto Ana Kucağı - Mavi Mavi | Papetto Ana Kucağı / Oto Koltuğu | Hizlial.com

kızlar böyle bir site var inceleyin bakalımm pepetto ana kucağı 60 lira eylull annelerinden alan olmuş çok guzel diyor

çok uygunmuş bu yaa.. bi de güzelse iyiymiş vallahi.

ya eşinle beraber akşamları yürüsenize canımm... hava kararsın 8-9 gibi çıkın yürüyün beraber ne güzel işte...

ayyyy:18:

emin deelim yaaa..
neyse bebişim hareketlendi şükür,kalkar giderim belki birazdaannnn:18:

hadi kalk kalk nazlanma :)

bir arkadaş almış böyle takım, birde karşı duvarı gömme beyaz dolap yaptırmış yemede yanında yattı yok canım olmaz bizim eve dar

hmm anladım canım... sen ikili dolap ve yatak alıcan sonuçta.. bi de çekmeceli al yaaa..çamaşırlarını çorablarını mendillerini vs koyarsın tertemisss

benimki evdede iş yapmaya devam ediyor yoruluyor sevmıyor offff

anlayamadığım şu normal yaparlar normal iyi, sezaryan yapanlar sezeryan iyi diyorlar

ama arkadaşa soruyorlarmış 2. çocuğu düşünüyon mu ay doğuramam tekrar diye normal olan,

sezaryn doğururum dedi aklım karıştııı offfffffff

iki dogum şeklini de yaşamış olan iki kadın da oooo sezeryan çok rahatlık dediler biri 6 ay kocamı yaklaştırmadım her idrar yapışımda bagırdım falan dedi ama bir arkadaşım da iki dogju normal yaptı valla hiç acı bilmedim cay getirseler içerdim dedi çıtı pıtı ufakta bişey yani:)))nasipten ötesi yok kızlar biz normal yapmaya çalışalım ama Allahın takdiri nedir bilemeyiz çünkü sancıları çekipte son anda sezeryan olan çoook kişi duydum

Benim de 2 yakın arkadaşım yaptı çok memnunlar kötü örnek dinleme bence,pozitif olalım ki malum artık yasak sezaryen napıcaz bilmiyorum..

Sezeryan yasağı ile ilgili ben hastanemle görüştüm.. Korkmanız bile sezeryan için bir etken, zaten sezeryan parasını ödüyorsunuz siz başından beri bu konuya takmayın kafanızı dediler.. Yani şekerim yasa felan hikaye olur özel hastaneler yine çatır çatır sezeryan yapıyor.. Benim hastaneye gittiğim gün 4 sezeryanı vardı doktorun düşün yaniçokta kalabalık olmayan bir hastane

:18: 6 ay ise iyi, korku yaşıyorlarmış her ilişkiden sonra tabi hepsi değil, cinsel kısmıda önemli yanii, zor kzuum yaaa,
diğerinde de kesiliyorsun işte, ya devlet hastenesi kötü dior arkadaş, durmadan ebeler birilerini doğurtuyormuş, doğururken dirseği ile göğüs altını bir bastırıyorlarmışş kemiklerim kırıldı sandım diyor, bırak ben doğururum dedim o bastırınca bağırmış zatenn, annesi eşi kapıdan duymuşş bağırmasını sonra göbeğinden aşşağıya doğru çekmişler yavaş yavaşşş nazik değiller kaç gün ağırmış göğüs altı, birde dikiş var ve oranın temizliğii, sonuçta diğeri sezeryan ameliyat ikiside b..lu deynek anlıycan :18:

ben sezaryane kesilmeye adım adım yaklasıyorum ilki sezaryendi benim 16 haftamız kaldı geriye ve beni korkular heyecanlar sarmaya başladı:26::26::26::26:

ilki sezaryense zaten 2.yi de öyle yaparlar büyük ihtimalle..

Evet aslında yaa zaten özel hastane de olacak allah izin verirse,hayırlısı ne ise o olsun,eğer yoğun bir açılmayla gidersek ben çok istiyorum normali..ama eğer olmazsa napalım kalırız sezaryene
aman sağlıkla kucağımıza alalım da miniklerimizi sağlıkla büyütelim de hayırlısı ne ise o olsun...

SELAM KIZLAR SICAKLARDAN ÖLÜYORUM ....EVDEYİM BU ARALAR.BUGÜN TETENOZ AŞISI OLDUM.BANYO YAPMA DEDİ BANYO YAPTIM UMARIMBİŞİ OLMAZ SICAKDAN DURAMADIM ÇÜNKÜ.ÖDEM TOPLAMIŞIM BİRSÜRÜ IVIR ZIVIR CANIM SIKILDI...

AYRICA GEÇEN HAFTA SONU YÜZME KURSUNA BAŞLADIM ÇOK ZEVKLİ YÜZME BİLMİYORDUM ÖĞRENMEK İÇİN BAŞLADIM UMARIM ÖĞRENİRİM.SU SICAKLARDA İLAÇ GİBİ GELİYOR TAVSİYE EDERİM:d SİZLER NASILSINIZ GÜZEL HAMİŞCİKLERİM.HERKES ALIŞVERİŞLERE TİZDEN BAŞLAMIŞ GİBİ DURUYOR.BENDE BUGÜN OĞLUMA ÇAĞINIMA YANİ KÜÇÜK BİBERONVE SULUK BİR ARADA ALDIM BİSMİLLAH DEYİP BAŞLADIK GERİSİDE GELİR ZANNIMCA

karşı koymaları çk zorrr brde sağlık sorunlarımız normal doğuma elverişlimi bakalım bir arakdaş sezeryan oldu doktor sen normal doğuramazmışın zaten dedimiş vücdun dayanmazmış demiş o denemekse beni çok korkuttu

kızlar bizim doktor kafam karıstı bu hafta gidince sorucam..

sezeryana giriyor ama normale gırıyormu bilmem geçen gitiiğimizde moonsun hanım sizi bekleticez doktor beyin acil dogumu var dediler sonra biizi muayaneye aldılar doktor gitmedi doguma anlamadım normal olunca gitmiyor mu acaba :44:

doktora " sezeryanla yada normal dogumda olsa siz geliyorsunuz değil mi " diye sorucam

ya bide abartıp fazla dikenler var işte o zaman papazı buluyorsun.. Ne tuvalet, ne de finfon
Zor yani..
Benim teyzemin kızı 2 kez sezeryan oldu aman çok rahat diyip durdu.. Mayıs'ta doğum yapan arkadaşımda iyiki sezeryan yaptırmışım miss gibi 2 günde kalktım ayağa dedi.. Sezeryanda tek sorun karnın yavaş inmesi veya inmemesi ben onu takıyorum kafaya :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…