Tatlım ben son ana kadar hep normal doğum istedim ama günün dolmasına 10 gün kala hala oğlumun kafası yukardaydı dönmedi sonra dr oğlumun baş çevresini ölçtü birde benim rahiim genişliğini ölçtü seni zorlayıp kanama yapar doğumda bebeğin ve senin hayati tehliken olur deyince sezaryen oldum ben....sezaryenden sonra bebeği kucağa alırken falan baya zorlanma oluyor 10-15 gün sürüyor toparlanmak
normal doğum istermiydin kuzum ? hani keşke diyormusun ?
SELAM KIZLAR SICAKLARDAN ÖLÜYORUM ....EVDEYİM BU ARALAR.BUGÜN TETENOZ AŞISI OLDUM.BANYO YAPMA DEDİ BANYO YAPTIM UMARIMBİŞİ OLMAZ SICAKDAN DURAMADIM ÇÜNKÜ.ÖDEM TOPLAMIŞIM BİRSÜRÜ IVIR ZIVIR CANIM SIKILDI...
AYRICA GEÇEN HAFTA SONU YÜZME KURSUNA BAŞLADIM ÇOK ZEVKLİ YÜZME BİLMİYORDUM ÖĞRENMEK İÇİN BAŞLADIM UMARIM ÖĞRENİRİM.SU SICAKLARDA İLAÇ GİBİ GELİYOR TAVSİYE EDERİM:d SİZLER NASILSINIZ GÜZEL HAMİŞCİKLERİM.HERKES ALIŞVERİŞLERE TİZDEN BAŞLAMIŞ GİBİ DURUYOR.BENDE BUGÜN OĞLUMA ÇAĞINIMA YANİ KÜÇÜK BİBERONVE SULUK BİR ARADA ALDIM BİSMİLLAH DEYİP BAŞLADIK GERİSİDE GELİR ZANNIMCA
iki dogum şeklini de yaşamış olan iki kadın da oooo sezeryan çok rahatlık dediler biri 6 ay kocamı yaklaştırmadım her idrar yapışımda bagırdım falan dedi ama bir arkadaşım da iki dogju normal yaptı valla hiç acı bilmedim cay getirseler içerdim dedi çıtı pıtı ufakta bişey yani:)))nasipten ötesi yok kızlar biz normal yapmaya çalışalım ama Allahın takdiri nedir bilemeyiz çünkü sancıları çekipte son anda sezeryan olan çoook kişi duydum
:18: 6 ay ise iyi, korku yaşıyorlarmış her ilişkiden sonra tabi hepsi değil, cinsel kısmıda önemli yanii, zor kzuum yaaa,
diğerinde de kesiliyorsun işte, ya devlet hastenesi kötü dior arkadaş, durmadan ebeler birilerini doğurtuyormuş, doğururken dirseği ile göğüs altını bir bastırıyorlarmışş kemiklerim kırıldı sandım diyor, bırak ben doğururum dedim o bastırınca bağırmış zatenn, annesi eşi kapıdan duymuşş bağırmasınısonra göbeğinden aşşağıya doğru çekmişler yavaş yavaşşş nazik değiller kaç gün ağırmış göğüs altı, birde dikiş var ve oranın temizliğii, sonuçta diğeri sezeryan ameliyat ikiside b..lu deynek anlıycan :18:
SELAM KIZLAR SICAKLARDAN ÖLÜYORUM ....EVDEYİM BU ARALAR.BUGÜN TETENOZ AŞISI OLDUM.BANYO YAPMA DEDİ BANYO YAPTIM UMARIMBİŞİ OLMAZ SICAKDAN DURAMADIM ÇÜNKÜ.ÖDEM TOPLAMIŞIM BİRSÜRÜ IVIR ZIVIR CANIM SIKILDI...
AYRICA GEÇEN HAFTA SONU YÜZME KURSUNA BAŞLADIM ÇOK ZEVKLİ YÜZME BİLMİYORDUM ÖĞRENMEK İÇİN BAŞLADIM UMARIM ÖĞRENİRİM.SU SICAKLARDA İLAÇ GİBİ GELİYOR TAVSİYE EDERİM:d SİZLER NASILSINIZ GÜZEL HAMİŞCİKLERİM.HERKES ALIŞVERİŞLERE TİZDEN BAŞLAMIŞ GİBİ DURUYOR.BENDE BUGÜN OĞLUMA ÇAĞINIMA YANİ KÜÇÜK BİBERONVE SULUK BİR ARADA ALDIM BİSMİLLAH DEYİP BAŞLADIK GERİSİDE GELİR ZANNIMCA
kızlar geçen çarşamba tetanoz aşısı oldum kolumun ağrısı hala var şişliği inmedi üzerine yatamıyorum normal olmasa gerek dimi sizin böyle bir sıkıntınız oldu mu???:26:
kızlar geçen çarşamba tetanoz aşısı oldum kolumun ağrısı hala var şişliği inmedi üzerine yatamıyorum normal olmasa gerek dimi sizin böyle bir sıkıntınız oldu mu???:26:
[ı]hoşgeldin[/ı]
deliii neden duş alıyorsunnnn benide sağlık ocagından aradılar ptesi günü için çağırdılar
Off çok istiyordum ama maalesef gidemiyorum artık havuza,geçen sene kışın gitmiştim,yazın da tatilde girdim ama maalesef enfeksiyon kaptım,korkudan havuza giremiyorum dr da yasakladı zaten..
bu sene kısmetse tatilde sırf denize gireceğim..
Bak işte korkmama bi sebep daha çıktı
hala kalkıp gitmedim farkındaysanız aşıya kızlar
Off çok istiyordum ama maalesef gidemiyorum artık havuza,geçen sene kışın gitmiştim,yazın da tatilde girdim ama maalesef enfeksiyon kaptım,korkudan havuza giremiyorum dr da yasakladı zaten..
bu sene kısmetse tatilde sırf denize gireceğim..
canım karın bölgesin de iz kalıyor mu çirkin bir göruntu oluusyor mu çatlaklar kesik vs :26::18::18::18:
Bize bişey olmadı.. adi kalk git ol aşını.. Sonra doğumda bişey olur daha çok üzülür ve uğraşırsın..
canım gitseeneee keçiiiiiya geçen sana dedim ya birisi raptiyee atmış sokağa babetime saplandı ayağımı çizdi ayağıma giredebilirdi metalde üreyen mikro kanımıza karısınca ciddi hastalıklar olabiliyor biz birde hamileyiz emin ol o zamanki acı şimdikinden çok fazla olurrr hadi kalkkk
işaret parmagın büyüklügünde bir kesi oluyormuş estetik olursan zaten belli belirsiz bir iz oda tüylü bölgede olyormuş bende araştırdım yani karnını kesmiyorlar biraz aşagısını:))))))
[RIGH
T][/RIGHT]arzu naber canım nihayet yakaladım seninapıyosun nasılsın hamilelik nasıl gidiyor oğluşun alıştımı çişe umarım herşey yolundadır senin adını görünce öyle sevindimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?