tarçıncım bu cuma git keseyi yolk kesesini fln gör 2 hafta sonra da kalp atışlarını duyarsın tam zamanı olur her şey netleşir
ben seni çok iyi anlıyorum canım. sen en iyisi git keseyi gör. beklemek zor oluyor. hem doktorun bir risk varsa söyler. bebeğin küçük tabi beklemen lazım kalp sesi için. hem testler yapılacak. bir an önce halledersin.
Merhabalar,
Benimde sat 19 şubattı bu sabah ethica da nur hanıma muayene gittim,
keseciğim yeni oluşmaya başlamış çok küçücüktü bir de sanırım biraz aşağıdaymış inş. sımsıkı tutunur bana
perşembe günü tekrar gideceğim sağolsun çok ilgili bir dr. gerçekten arkadaş gibi
yürüyüşlere başladınız mı? günde ne kadar yürüyorsunuz?
hayırlı olsun canımm .İnşallah sıkı sıkı tutunur bebişin sana. çok dikkat et bu ara. bol bol uzan, dinlen. yorma kendini. Tutunduğu yer aşağıda olduğu için daha çok dikkat etmen gerekiyor.
gaz sıkışması halsizlik arasıra kasık batması gibi belirtiler dışında belirti yaşayanlar var mı?
ben başladım canım öğle yemeğini yiyorum iş yerinde 20dakkada sonra çıkıyorum 40 dakka kadar yürüyorum:) havalar düzelsin akşamları da yürüyeceğim :)
ben de aşırı acıkma var, birden bir acıkıyorum gözlerim dönüyor resmen açlıktan. canım sürekli birşeyler istiyor mesela pazar günü rüyamda simit yiyordum o simitin kokusuyla uyandım ve eşimi 9da kaldırıp simit almaya yolladım2 simit yedim
bulantı baş dönmesi mide yanması karın ağrısı ateş üşüme vs. gibi belirtiler var mı?
Merhabalar,
Benimde sat 19 şubattı bu sabah ethica da nur hanıma muayene gittim,
keseciğim yeni oluşmaya başlamış çok küçücüktü bir de sanırım biraz aşağıdaymış inş. sımsıkı tutunur bana
perşembe günü tekrar gideceğim sağolsun çok ilgili bir dr. gerçekten arkadaş gibi
evt sağlam olsun diye bundan bi 20 gün daha beklemek için sabrım yok, dediğiniz gibi en güzeli bu cuma ve sonra 2 hafta sonrası... şu yolksac kesesini hayırlısıyla görmek sağlıklı olduğunu öğrenmek nasip etsin tüm annelere.
bulantı baş dönmesi mide yanması karın ağrısı ateş üşüme vs. gibi belirtiler var mı?
bugün kaç lt su içildi bakıyim hava ısındı su daha bir şart
hamıel bayanlar meyve kontrolcüsü geldi
bugun kac tane yedınız bakım ben raporumu vereyım 1 tane elma yedım aslında dun daha cok yemsıtım ama eve gıdınce gene yerım ayrıca folık asıtımı ıctım ayran yogurt yemedım bıkac kasık cacık ıctım rahatsız ettı o da:26:su da yarım lıtre dıyım4 tane de fındık yedım bu kadar
bugün kaç lt su içildi bakıyim hava ısındı su daha bir şart
hamıel bayanlar meyve kontrolcüsü geldi
bugun kac tane yedınız bakım ben raporumu vereyım 1 tane elma yedım aslında dun daha cok yemsıtım ama eve gıdınce gene yerım ayrıca folık asıtımı ıctım ayran yogurt yemedım bıkac kasık cacık ıctım rahatsız ettı o da:26:su da yarım lıtre dıyım4 tane de fındık yedım bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?