2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Merhabalar,

Benimde sat 19 şubattı bu sabah ethica da nur hanıma muayene gittim,
keseciğim yeni oluşmaya başlamış çok küçücüktü bir de sanırım biraz aşağıdaymış inş. sımsıkı tutunur bana
perşembe günü tekrar gideceğim sağolsun çok ilgili bir dr. gerçekten arkadaş gibi

tarçıncım bu cuma git keseyi yolk kesesini fln gör 2 hafta sonra da kalp atışlarını duyarsın tam zamanı olur her şey netleşir

evt sağlam olsun diye bundan bi 20 gün daha beklemek için sabrım yok, dediğiniz gibi en güzeli bu cuma ve sonra 2 hafta sonrası... şu yolksac kesesini hayırlısıyla görmek sağlıklı olduğunu öğrenmek nasip etsin tüm annelere.

hayırlı olsun canımm .İnşallah sıkı sıkı tutunur bebişin sana. çok dikkat et bu ara. bol bol uzan, dinlen. yorma kendini. Tutunduğu yer aşağıda olduğu için daha çok dikkat etmen gerekiyor.

hayırlı olsun canımm .İnşallah sıkı sıkı tutunur bebişin sana. çok dikkat et bu ara. bol bol uzan, dinlen. yorma kendini. Tutunduğu yer aşağıda olduğu için daha çok dikkat etmen gerekiyor.

sağol canım inş. dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiğinin fazlası ile inş. bi aksilik çıkmadan atlatacağız

gaz sıkışması halsizlik arasıra kasık batması gibi belirtiler dışında belirti yaşayanlar var mı?

ben de aşırı acıkma var, birden bir acıkıyorum gözlerim dönüyor resmen açlıktan. canım sürekli birşeyler istiyor mesela pazar günü rüyamda simit yiyordum o simitin kokusuyla uyandım ve eşimi 9da kaldırıp simit almaya yolladım 2 simit yedim

ben başladım canım öğle yemeğini yiyorum iş yerinde 20dakkada sonra çıkıyorum 40 dakka kadar yürüyorum:) havalar düzelsin akşamları da yürüyeceğim :)

Lekesi gelen arkadaşlar sakın dr sormadan yürümeye başlamayın ben ayın 6 sında gideceğim o zaman soracam

bulantı baş dönmesi mide yanması karın ağrısı ateş üşüme vs. gibi belirtiler var mı?

bulantı baş dönmesi mide yanması karın ağrısı ateş üşüme vs. gibi belirtiler var mı?

merhaba canım valla bende sadece halsizlik ,aşırı uyku halii , baş ağrısı , şişkinlik, göğüslerde renk değişikliği hassasiyet ve ara sırada kasıklarda ağrı oluyo.. hiç bulantım olmadıı sanırım bulantılar kalp atışları başlayınca oluyomuş doktor öyle dedi.. belki olmayabilir benim..ben pazar günü görüştüm doktorla 6 haftalık demişti iki hafta sonra kalp atışları için gelirsin demişti çok geç değil dmi kzlar daha önce gitmelimiyim?

inşallah sağ salim kucağınada alırsın bebişini.

oyyy anneler sabredemiyor. git bize güzel haberler getir.

yürüyüşlere başladınız mı? günde ne kadar yürüyorsunuz?

anam tarcın sende yürüme kontrol memuru olacan galiba. ben kendimi tanıştırayım folik asit kontrol memuru
valla her akşam niyetleniyoruz havalardan çekiniyoruz. inşallah bu akşam başlayacağım.

hamıel bayanlar meyve kontrolcüsü geldi
bugun kac tane yedınız bakım ben raporumu vereyım 1 tane elma yedım aslında dun daha cok yemsıtım ama eve gıdınce gene yerım ayrıca folık asıtımı ıctım ayran yogurt yemedım bıkac kasık cacık ıctım rahatsız ettı o da:26:su da yarım lıtre dıyım4 tane de fındık yedım bu kadar

kocaman bir elma yedim canım, akşama da kan vitaminimi içerken portakal ve greyfurt suyum var :)

anam tarcın sende yürüme kontrol memuru olacan galiba. ben kendimi tanıştırayım folik asit kontrol memuru
valla her akşam niyetleniyoruz havalardan çekiniyoruz. inşallah bu akşam başlayacağım.[/QUOTE]

göbeğim çıkmaya başlayınca aynalara bakamaz hale geldim geleeğe yatırıp yapayım diorum :) Allahtan havalar ısınıyorrr

bugün kaç lt su içildi bakıyim hava ısındı su daha bir şart

1,5 tayımmm

Ben daha meyve yemedim canım. evde yoktu işyerine getiremedim.AMa eve gidince iki porsiyon mutlaka yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…