bugün kaç lt su içildi bakıyim hava ısındı su daha bir şart
hamıel bayanlar meyve kontrolcüsü geldi
bugun kac tane yedınız bakım ben raporumu vereyım 1 tane elma yedım aslında dun daha cok yemsıtım ama eve gıdınce gene yerım ayrıca folık asıtımı ıctım ayran yogurt yemedım bıkac kasık cacık ıctım rahatsız ettı o da:26:su da yarım lıtre dıyım4 tane de fındık yedım bu kadar
kocaman bir elma yedim canım, akşama da kan vitaminimi içerken portakal ve greyfurt suyum var :)
toxoplasma antikoruna 2'li test ile bakılmıyor canım sadece benim doktorum benden 10 martta keseyi görmeye gittiğimizde aşağıda saydığım tahlilleri istedi. bunlardan biride toxoplasmaydı.
hıv antikoru
üre azotu
üre
kreatinin,serum
alanin aminotransfer
aspartat aminotransfer
tam kan sayımı
tiroksin, serbest (ft4)
tiroid stimülan hormıon (TSH)
hepatit bs antijeni
hepatit bs antikoru
hepatit c antikoru
cytomegalovirus
toxoplasma antikoru
rubella antikoru
idrar tahlili
sitemizin sağlık köşesinde güzel bir yazı vardı bu konuyla ilgili, bulup linkini vereyim.
bence ilişkiyi kesmek, çok ciddi bir sağlık riski taşımadığı sürece hiç doğru değil.. tamamen kesmekten bahsediyorum tabi, tüm pozisyonlarda başarılı olamayabiliyoruz tabi haliyle
işte yazının linki:
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/saglik/hamilelikte-cinsellige-bakis-degisiyor-383.html
herkese iyi hamilelikler kızlar
hmmmmmm aslında bunların bırcogu bana da yapıldı, idrar ve kan sayılımı yapıldı, saglık ocagı ıcın, anti hiv, tiroidler, hepatit b c falan bunlar yapıldı ama sunları sorucam
cytomegalovirus
toxoplasma antikoru
rubella antikoru
bunlar çeşitli mikroorganizmal hastalıklar çocukken geçirmişsen çok güzel vücudun ve doğal olarak bebeğin bağısıklık almış oluyor. bunu hamilelikte geçirirsen zararlı bebeğin için, onun için bakılması gerekiyor testlerle.
arkadaşlar kuruyemiş olarak tadımın klasik diye karışık bir çerezi var içinde badem fındık fıstık leblebi karaüzüm kuruüzüm var ve kavrulmamış olarak tavsiye ederim..
toxoplasma antikoruna 2'li test ile bakılmıyor canım sadece benim doktorum benden 10 martta keseyi görmeye gittiğimizde aşağıda saydığım tahlilleri istedi. bunlardan biride toxoplasmaydı.
hıv antikoru
üre azotu
üre
kreatinin,serum
alanin aminotransfer
aspartat aminotransfer
tam kan sayımı
tiroksin, serbest (ft4)
tiroid stimülan hormıon (TSH)
hepatit bs antijeni
hepatit bs antikoru
hepatit c antikoru
cytomegalovirus
toxoplasma antikoru
rubella antikoru
idrar tahlili
hmmmmmm aslında bunların bırcogu bana da yapıldı, idrar ve kan sayılımı yapıldı, saglık ocagı ıcın, anti hiv, tiroidler, hepatit b c falan bunlar yapıldı ama sunları sorucam
cytomegalovirus
toxoplasma antikoru
rubella antikoru
bunlar çeşitli mikroorganizmal hastalıklar çocukken geçirmişsen çok güzel vücudun ve doğal olarak bebeğin bağısıklık almış oluyor. bunu hamilelikte geçirirsen zararlı bebeğin için, onun için bakılması gerekiyor testlerle.
toksoplazmayı geçirdiğimi sanmıyorum, ama keşke geçirmiş olsam, diğeri ne bilemedim ama ben çocukken, kızamık, kızamıkçık, su çiçeği, kabakulak falan bütün türevlerini geçirdim :)
kavrulmamışsa süper ya peki rica etsem paketin arkasına bakar mısın, koruyucu madde var mı yani içindekilerde ne var bir yazsan canım. ben korkuyorum paket ürün almaktan ama tadımın da pek güzeldirzararlı bir şey yoksa hemen alayım
canım içindeki sadece leblebisi kavrulmuş olarak yazıyor koruyucu madde yazmıyor tatlım ama sen yinede bakarsın yani ben karışımı seviyorum güzel
kocaman bir elma yedim canım, akşama da kan vitaminimi içerken portakal ve greyfurt suyum var :)
...
valla ben gecen persembe gıttım işte 15 gün sonraya verdi randevu, sordum ilişki yine yasak dedi, 15 gün sonra duruma göre bakarız dedi, hayır lekelenme yok agrı falan yok anlamadım bizim doktor çok pimpirikli vajinal ultrason falan hayatta bakmaz valla yasak masak biz yaptıkonun demesini dinlesekkkkk 1 ayı geçicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?