2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bugün kaç lt su içildi bakıyim hava ısındı su daha bir şart

benim 1,5 lt şişem var hergün işteyken onu bitiriyorum. evdede 2 bardak içiyorum. 2 lt tamamlanıyor.

1 portakal yedim. evde muz yemeyi düşünüyorum çünkü baya karardılar, kararmasalar yemicem allam ya

bir tane elma yedim bir tane ayran içtim bir avuç badem fındık kara üzüm leblebi karışımı kuruyemişimi yedim

hmmmmmm aslında bunların bırcogu bana da yapıldı, idrar ve kan sayılımı yapıldı, saglık ocagı ıcın, anti hiv, tiroidler, hepatit b c falan bunlar yapıldı ama sunları sorucam
cytomegalovirus
toxoplasma antikoru
rubella antikoru

valla ben gecen persembe gıttım işte 15 gün sonraya verdi randevu, sordum ilişki yine yasak dedi, 15 gün sonra duruma göre bakarız dedi, hayır lekelenme yok agrı falan yok anlamadım bizim doktor çok pimpirikli vajinal ultrason falan hayatta bakmaz valla yasak masak biz yaptık onun demesini dinlesekkkkk 1 ayı geçicek

onu yedim bunu yedim :) ben bu hamilelerin neden kdobicik olduğunu şimdi anlıorum sizi sizi sizilerrrrr hep bu anı beklediniz di mi yemek yemek için 3 kağıtçılar sizi :))

arkadaşlar kuruyemiş olarak tadımın klasik diye karışık bir çerezi var içinde badem fındık fıstık leblebi karaüzüm kuruüzüm var ve kavrulmamış olarak tavsiye ederim..

arkadaşlar kuruyemiş olarak tadımın klasik diye karışık bir çerezi var içinde badem fındık fıstık leblebi karaüzüm kuruüzüm var ve kavrulmamış olarak tavsiye ederim..

kavrulmamışsa süper ya peki rica etsem paketin arkasına bakar mısın, koruyucu madde var mı yani içindekilerde ne var bir yazsan canım. ben korkuyorum paket ürün almaktan ama tadımın da pek güzeldir zararlı bir şey yoksa hemen alayım

Son düzenleme:

canım içindeki sadece leblebisi kavrulmuş olarak yazıyor koruyucu madde yazmıyor tatlım ama sen yinede bakarsın yani ben karışımı seviyorum güzel

herkese hayırlı akşamlar lütfen cevizleri yiyelim eksik olmasın bebişlerimizn omegaları hadi bakalım bulantısız ağrısız geceler

ben sabah peynirli böreği çayla indirdim mideme bi güzel...
12.00 de 2 kase çorba 1 kase yoğurt -ekmek yok
14.00te 1 bardak süt + 6 badem
16.00da 1 elma+1 armut
şuandada1 kase salata yemiş bulunmaktayım 1 lt de su içtim.trafik vardır diye içmedim geri kalanı evde içerim.

bende grıemedım foruma sorun vardı sımdı baktım yedıkelrınıze bebıslerımıze yarasın esra eve gıdınce unutma meyvenı bakım

benımde mesaıl bıttı yarın görüşürüz ıns kızlar

Arkadaşlar bende inş. Kasım ayında anne olucam kısmetse bugün bebeğimi gördüm ilkdefa fasulye kadar çok güzel bi duygu allah herkeze yaşatsın. Sağlıklı bi hamilellik dilerim herkeze.

peki ne sebep gösteriyor bunun için? bazı doktorlar gerçekten aşırı ihtiyatlı oluyorlar..
bu kadar çok kısıtlanmak hoş değil; bana göre hiç değil.. :)

ilk haftalarda açıkçası korkudan ben de uzak durdum bir müddet. ama sonra çeşitli şekillerde, ufak ufak başladım ne yalan söyliyim.ben duramam

kizlar vallahi hiziniza yetisemiyorum sabah girmistim bi doktora gittim geldim 20 sayfayi gecmis masallah yani size allah muhabbetinizi daim etsin

kızlar ya midem çok bulanıyor öyle meyve falanda hiçbirşey yiyemiyorum sadece çok acıkınca hafif bişeyler atıştırıyorum o kadar..dr bugün buşantı için ilaç yazayımmı dedi kabul etmedim...hiç iştahım yok benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…