peki ne sebep gösteriyor bunun için? bazı doktorlar gerçekten aşırı ihtiyatlı oluyorlar..
bu kadar çok kısıtlanmak hoş değil; bana göre hiç değil.. :)
ilk haftalarda açıkçası korkudan ben de uzak durdum bir müddet. ama sonra çeşitli şekillerde, ufak ufak başladım ne yalan söyliyim.ben duramam
canım senin ki erkek çıkıyor.28+2=30 şubatta hamile kaldığın için
rica ederimmm tatlımm ne demek:)
canım senin doktorunda temkinli davrananlardan işte normalde bir çok doktor bunu 11. haftaya ikili testin bakıldığı zamana bırakıyor 4 gün önce arkadaşımın başına gelen bir olayı anlattım konunun başını okursan görürsün, ben de herkesi uyarıyorum geçe bırakmadan yaptırın diye :)
kızlar kalp atışı için gittiginizde bebekleriniz kaç günlükken kaç mm di ???
selaaammm benımmm kayseriliiiii:))))
38 ini sevsinlerselam uzaylı gibi oldu bu :) bende kayseriliyim
hamıel bayanlar meyve kontrolcüsü geldi
bugun kac tane yedınız bakım ben raporumu vereyım 1 tane elma yedım aslında dun daha cok yemsıtım ama eve gıdınce gene yerım ayrıca folık asıtımı ıctım ayran yogurt yemedım bıkac kasık cacık ıctım rahatsız ettı o da:26:su da yarım lıtre dıyım4 tane de fındık yedım bu kadar
polypoly canım sadece gidip ben hamileyim diyosun gebelik takibi için kayıt alıyormuşsunuz diyorsun o kadar bilgilerini alıp bakanlığa bildiriyorlar
sen erkek bebiş mi isityorsun benimde ilk oğlum isim ensar şimdi hayırlısıyla kızım olsun isterdim
Kızlar kafamda durmadan erkek isimleri dönüyor. Hayırdır inşallah
oy oyy al benden de o kadar .karnıma dokunuyorum oğlum diye konuşuyorum bugün kızımm dedim.eşimde çocuğu i. yapacaksın cinsiyetsiz sev şunu dedi :)
Ben hep oğlum diye seviyorum eşime diyprum ki oğlun beni çok yoruyo kafam kafıştı eşimle benim adımın karması bu-ğ-ra oluyor ama o da deve demek ona takıldım
sen alemsin yaaDDD çocuklarımıza güzel isim koymakta çocuğun anne-baba üzerindeki haklarındanmış.bencede çok önemli.ama popüler isimlere karşıyım.bi furya başlıyo herkes aynı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?