2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
iki hafta once kanamam olmustu doktor dusuk tehlikesi var dedi 4 gun hastanede yattim evdede surekli yatiyorum igne kullaniyorum 3 ignem kaldi hic leke veya kan yoktu fakat dun aksamdan beri kahverengi akintim vardi cuma gunu gidecegim doktor kontrolune bugun gittik ve cok sukur doktor ilk defa guzel konustu cok az bisey kalmis dedi ve ben duser diye bekliyodum ama neredeyse atlatti sayilir dedi cok sevindim 15 gun sonra gel dedi allahim bize bagisladi cok sukur bebisimizi

sormadım doktora ama günümüzde çok fazla düşük olduğu için temkinli yaklaşıyorlar herhalde, eşim bence sana kıyamadı zayıfsın bana baktı ondan diyor aslında eşimde iri yarı değildir ama uzun boyludur. sağlık ocağındaki aile hekimimize sorduğumda ilk gebelik düşük riskinden 3 ay yasaklanabiliyor dedi. 3 ay ohaaaa dicektim demedim tabi zaten normalde de çok sık değildik, nasıl hamile kaldım ben bile şaşıyorum bu arada yolladığın linkte çeşitli pozisyonlarda olmaz demıssin anlamadım ben

benimde midem cok bulaniyor ve hic bisey canim istemiyor o saydiginiz hic birseyi yiyemem ilerde mecburen ama simdi degil

Benim doktorumda bu testlerin hepsini bana keseyi gormeye gittigimde kan aldi ve hepsini yapti ocim rahatladi acikcasi kedi besledigim icin en korkugum toksoplazmaydi ama sukur ki temiz cikti tek uzuldugum hamile kalmadan folik asit kullanmaya baslamadim simdi iciyorum keske icseymisim (nazar:

1 adet muz ve bi küçük kase yer fıstığı yedimmm...3 koca bardak su içtim..şu an şişmiş bi şekilde dolaşıyorum...

polypoly canım sadece gidip ben hamileyim diyosun gebelik takibi için kayıt alıyormuşsunuz diyorsun o kadar bilgilerini alıp bakanlığa bildiriyorlar

ben testlerimi sağlık ocağında yaptırdım.ebeye bildirdim ama kalp atışını duymadan kaydımı almadı.gebelik sürecinde seni takip edecekler.aşı tahlil vs.şimdilik bu kadarını biliyorum.

sen erkek bebiş mi isityorsun benimde ilk oğlum isim ensar şimdi hayırlısıyla kızım olsun isterdim

oy oyy al benden de o kadar .karnıma dokunuyorum oğlum diye konuşuyorum bugün kızımm dedim.eşimde çocuğu i. yapacaksın cinsiyetsiz sev şunu dedi :)

Ben hep oğlum diye seviyorum eşime diyprum ki oğlun beni çok yoruyo kafam kafıştı eşimle benim adımın karması bu-ğ-ra oluyor ama o da deve demek ona takıldım

Ben hep oğlum diye seviyorum eşime diyprum ki oğlun beni çok yoruyo kafam kafıştı eşimle benim adımın karması bu-ğ-ra oluyor ama o da deve demek ona takıldım

sen alemsin yaa DDD çocuklarımıza güzel isim koymakta çocuğun anne-baba üzerindeki haklarındanmış.bencede çok önemli.ama popüler isimlere karşıyım.bi furya başlıyo herkes aynı :)

bu arada çok hızlı ilerliyoruz tam takip edemiyorum.hamileliğini yeni öğrenen arkadaşları kutluyorum.

sen alemsin yaa DDD çocuklarımıza güzel isim koymakta çocuğun anne-baba üzerindeki haklarındanmış.bencede çok önemli.ama popüler isimlere karşıyım.bi furya başlıyo herkes aynı :)

Yok ben modern olsun diye abirik gubirik isimlere karşıyım kızlarda bu çok oluyor özellikle ben klasikçiyim aslında kızlarda neva yasemin leyla gibi isimleri severim mesela zeynep ide severdim ama elimü sallasam zeynep e denk geliyor annemle babam öğretmen hala babişin sınıfında 3- 5tane su lu isim var irem su -pelin su vs vs zeyneplerde bir yedi yıl sonra öyle olacak bir de duru lar kızım olursa zeynep ve duru ismini koymuyacam sınıfta lakap takarlar 2. Zeynep büyük zeynep kumral zeynep gibi istemem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…