2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bende aksine zayıfladımm 63 kgdan 57 kg ya düştümm karnımda şişkinlik var tabbii hazımsızlıkda var

canım senin doktorunda temkinli davrananlardan işte normalde bir çok doktor bunu 11. haftaya ikili testin bakıldığı zamana bırakıyor 4 gün önce arkadaşımın başına gelen bir olayı anlattım konunun başını okursan görürsün, ben de herkesi uyarıyorum geçe bırakmadan yaptırın diye :)

şuan gibi bazen karnım uslu olmakla birlikte çoğunlukla içerde hummalı bir çalışma var gazcıklar ses çıkarıyor guluk gululululuk diye herkeste var mı bu belirti?

tarçın ben 6+1de gidecem yani 7.haftadan gün almış olacam..inşallah hem görürüm hemde duyarım kalp atışını:18::18: dua edin arkadaşlar bizim gibi görmeyenlere lütfen...

5. hafta göbeğim çıkmıştı. gaz göbeği idi. sonra gitti. tüm kıyafetlerim oluyor şu an. karnımın içinde bir doluluk hissediyorum. ama pantolon düğmesi aşağıda kaldığından sorun olmuyor. bari hemen daralmasada kıyafetler yazlık alışverişler yapsak. şimdi aldıklarımız yazın terletecek.

dusuk riski olanlara iliski yasagi koyuyor doktorlar ama ben yinede yanastirmiyorum yanima.bir aydir ben yakasini birakmiyodum simdi de olmaz diyorum napiyim ya arada bir gonlunlerini aliriz artikin

sitemizin sağlık köşesinde güzel bir yazı vardı bu konuyla ilgili, bulup linkini vereyim.
bence ilişkiyi kesmek, çok ciddi bir sağlık riski taşımadığı sürece hiç doğru değil.. tamamen kesmekten bahsediyorum tabi, tüm pozisyonlarda başarılı olamayabiliyoruz tabi haliyle

işte yazının linki:
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/saglik/hamilelikte-cinsellige-bakis-degisiyor-383.html

herkese iyi hamilelikler kızlar

benim akşamları şişiyor karnım onun dışında henüz belirgin değil :) ama kotlarımı falan giyemiyorum, merak ediyorum bir kaç aya nasıl olacağız? sizin göbişlerin maşallahı var

valla canım sorma. Üzerime genel de bol şeyler giydiğimiçin üst problemim olmuyor da pantolonlar out!

Benim de pantolonlarım hep dardı. Ne akla hizmet almışım o kadar dar anlamadım gitti lcw de hep kot var baktım da. bana siyah krem kumaş pantolonlar lazım işte giymek içün

Haklısın canım. Benim depantolonlarım hep yüksek bel. Düşük bel giyemiyordum. Düşük bel pantolonlar daha rahat giyilir sanırım .

ben 6+5 te duydum. sayılamıyacak kadar zayıftı. istersen bekle. eğer duymazsan 1 hafta daha beklemen gerekecek oda sıkıcı oluyor. için içini yer acaba duycam mı diye.

normalde bu cuma ilk muayenemiz, bu cuma gidip keseyi görüp kalp atışları için 2 hafta sonra tekrar gitmek mi? yoksa haftaya cuma kese ve kalp atışı için gitmeyi denemek mi kararsız kaldım?

evet canım gördüm yazdığını...allah esirgesin yaa tedbiri en baştan almak lazım, gerisi allaha tevekkül zaten...:26:

tarçın ben 6+1de gidecem yani 7.haftadan gün almış olacam..inşallah hem görürüm hemde duyarım kalp atışını:18::18: dua edin arkadaşlar bizim gibi görmeyenlere lütfen...

sen pazartesi gidiyorsun sanırım ben senden 3 gün önceye hevesliyim baya erken olacak sanırım... 6+1 bile riskliymiş baksana.
canım ben 7. hafta denince 7. hafta bitimine doğru gibi düşünmüştüm açıkçası.
bu cuma gidersem ve kalp atışı duyulmazsa 1 hafta sonra tekrar çağıracak, ayrı ayrı gitmek mi ikisini bir arada çıkarmak mı :) bak gebelik testi için sabrettim 3 gün sonrasını bekledim ama bunun için sabredemiyorum beeeeeee :)))

ben yazın hep robalı elbiseler giyecem püfür püfür şimdi de elbise giyiyorum ya da tayt ve uzun bol gömlek hiç sıkmıyorum kendimi siz de bir aylığına tayt ve tunik giyebilirsiniz bayanlar.

normalde bu cuma ilk muayenemiz, bu cuma gidip keseyi görüp kalp atışları için 2 hafta sonra tekrar gitmek mi? yoksa haftaya cuma kese ve kalp atışı için gitmeyi denemek mi kararsız kaldım?

tarçıncım bu cuma git keseyi yolk kesesini fln gör 2 hafta sonra da kalp atışlarını duyarsın tam zamanı olur her şey netleşir

ben seni çok iyi anlıyorum canım. sen en iyisi git keseyi gör. beklemek zor oluyor. hem doktorun bir risk varsa söyler. bebeğin küçük tabi beklemen lazım kalp sesi için. hem testler yapılacak. bir an önce halledersin.

çıktı tabi eskisi gibi değil ama sanki karın büyümesi değilde şişlik gibi, içi gazla dolu gibi.... böyle mi olmalı? :)

Yaa benim de öyle özellikle akşamları bazen gazdan o kadar rahatsız oluyorum ki,dayanamıyorum valla,karnım fena şişiyor,ama sabah bişey kalmıyo tabi...

ben garanti olsun diye 7+2 de gittim pıtır pıtır duydum, sen de öyle yap canım garanti olsun.:) sabrediliyor annesi merak etme :)

kızlar ya maşallhh ne kadar çook yazmışsınızz bugun benim iş acayip yoğundu anca başımı kaldırabildim.. Akşam uyumam için bi sebep hazır:)))

sahınus canımm çok sevindim senin adınaaa dinlenmek gerçekten çokkk ii geldi sizee inşş bundan sonra sorunsuz bi hamilelik yaşarsın..
yeni gelen arkadaşlara hayırlı olsun diyorumm ,sorunsuz bir hamilelelik geçiririz inşş sağlıkla bebişleriimizi kucağımıza alırız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…