- 28 Mayıs 2007
- 2.400
- 404
- 373
toxoplasma antikoruna 2'li test ile bakılmıyor canım sadece benim doktorum benden 10 martta keseyi görmeye gittiğimizde aşağıda saydığım tahlilleri istedi. bunlardan biride toxoplasmaydı.
hıv antikoru
üre azotu
üre
kreatinin,serum
alanin aminotransfer
aspartat aminotransfer
tam kan sayımı
tiroksin, serbest (ft4)
tiroid stimülan hormıon (TSH)
hepatit bs antijeni
hepatit bs antikoru
hepatit c antikoru
cytomegalovirus
toxoplasma antikoru
rubella antikoru
idrar tahlili
dusuk riski olanlara iliski yasagi koyuyor doktorlar ama ben yinede yanastirmiyorum yanima.bir aydir ben yakasini birakmiyodum simdi de olmaz diyorum napiyim ya arada bir gonlunlerini aliriz artikin
benim akşamları şişiyor karnım onun dışında henüz belirgin değil :) ama kotlarımı falan giyemiyorum, merak ediyorum bir kaç aya nasıl olacağız?sizin göbişlerin maşallahı var
esracım ben pantolanlarımın düğmelerini kapatamıyorum hani kapatmasına kapatıyorumda rahatsız ediyor sıkıştırıyor hep daracık daracık kotlarım eşofmanla da işe gelinmez ki.... eski formumuza dönmezsek canım kıyafetlerim cumburlop birilerine pof :)
5. hafta göbeğim çıkmıştı. gaz göbeği idi. sonra gitti. tüm kıyafetlerim oluyor şu an. karnımın içinde bir doluluk hissediyorum. ama pantolon düğmesi aşağıda kaldığından sorun olmuyor. bari hemen daralmasada kıyafetler yazlık alışverişler yapsak. şimdi aldıklarımız yazın terletecek.
ben 6+5 te duydum. sayılamıyacak kadar zayıftı. istersen bekle. eğer duymazsan 1 hafta daha beklemen gerekecek oda sıkıcı oluyor. için içini yer acaba duycam mı diye.
canım senin doktorunda temkinli davrananlardan işte normalde bir çok doktor bunu 11. haftaya ikili testin bakıldığı zamana bırakıyor 4 gün önce arkadaşımın başına gelen bir olayı anlattım konunun başını okursan görürsün, ben de herkesi uyarıyorum geçe bırakmadan yaptırın diye :)
tarçın ben 6+1de gidecem yani 7.haftadan gün almış olacam..inşallah hem görürüm hemde duyarım kalp atışını:18::18: dua edin arkadaşlar bizim gibi görmeyenlere lütfen...
evet canım gördüm yazdığını...allah esirgesin yaa tedbiri en baştan almak lazım, gerisi allaha tevekkül zaten...:26:
normalde bu cuma ilk muayenemiz, bu cuma gidip keseyi görüp kalp atışları için 2 hafta sonra tekrar gitmek mi? yoksa haftaya cuma kese ve kalp atışı için gitmeyi denemek mi kararsız kaldım?
normalde bu cuma ilk muayenemiz, bu cuma gidip keseyi görüp kalp atışları için 2 hafta sonra tekrar gitmek mi? yoksa haftaya cuma kese ve kalp atışı için gitmeyi denemek mi kararsız kaldım?
canım nerde senin doktorun? hangi hastaneye gidiyorsun
çıktı tabi eskisi gibi değil ama sanki karın büyümesi değilde şişlik gibi, içi gazla dolu gibi.... böyle mi olmalı? :)
kayseri acıbademe gidiyorum canım özge hanıma.
sen pazartesi gidiyorsun sanırım ben senden 3 gün önceye hevesliyim baya erken olacak sanırım... 6+1 bile riskliymiş baksana.
canım ben 7. hafta denince 7. hafta bitimine doğru gibi düşünmüştüm açıkçası.
bu cuma gidersem ve kalp atışı duyulmazsa 1 hafta sonra tekrar çağıracak, ayrı ayrı gitmek mi ikisini bir arada çıkarmak mı :) bak gebelik testi için sabrettim 3 gün sonrasını bekledim ama bunun için sabredemiyorum beeeeeee :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?