cnm benım popoda pamuk yoktu bıde herkeze sondaj takmıyolar sahsen bende yoktu zaten 3 saat sonra kaldırdılar wc ye falan gıttım bı dahha ama 2 ay önce bı arkadaşım epıdural oldu ona takmışlardı ay oda gıcık bışey sukur bzım dr ıstemıyo
kızlar konudan konuya atlamış olucam ama bu aralar kafamı kurcalayan mesele isim :26: Allah nasip ederse inşallah oğlumuz oluyor kayınpederimin ismi şevket ve eşim babamıza saygısızlık olucanı düşünüp başka isim bile düşünmedi bendede ters tepki uyandırmaya başladı ısrarcı olurlarsa benim damarıma basarlarsa hiç düşünmeden ohariç her ismi koyabilirim inatlaşırım yani bana bikaç güzel isim bulsanız bana
aaa 2 arkadaş oldu farklı özel hastanede 2 side takmıştıı ve şeysin boşalsın diye bişi verdiler ımm, gıcık bişi ama acı vermiyormuş bazıları onu takmayı ble abartıyo, ayol biradan kesileceksinn sondaj çok acıttı diyen var
aaa 2 arkadaş oldu farklı özel hastanede 2 side takmıştıı ve şeysin boşalsın diye bişi verdiler ımm, gıcık bişi ama acı vermiyormuş bazıları onu takmayı ble abartıyo, ayol biradan kesileceksinn sondaj çok acıttı diyen var
[sıze=2] herkese merhabalar kızımla uzun süredir ortalıklarda yoktuk umarım hepiniz iyisinizdir ....
Uzun bir süre hatta belki hiç giremeyeceğim kulübe haber vermek istedim , bazı sıkıntılarımdan dolayı 2-3 gündürağrım vardı pazar günü suyum geldi birazcık kendimizi doktorda bulduk , nst , usg, birde tabi alttan muayene oldum çok canım acıdı ..... Zor bir durum oldu benim için ama kızım iyi ,şuan bir sıkıntı yok ama bol bol dinleneceğim , eğer tekrarlarsa yada başka bir sıkıntı olursa bilmiyorum ne olacak yatırmaya kadar gidebilir tabi ki moralimi yüksek tutmam gerekiyor ..... Bizden haberler böyle kendinizi ve miniklerinize dikkat edinn.... [/sıze]
tatlım sadeece amelıyata gırmeden jağma yaptılar sonrada genel anestesı oldugundan dolayı cıktıgımda heryerımı hıssedıyodum 2 3 saat sonra kaldırdılar hasta bakıcı wc ye göturdu afedersın idrarımı yaptırdı bıde o bölgemı guzelce yıkadı benı gıydırdı bıde benım cn kurtaranım amerıkan bezımı bağladı bi daha zaten wc ıhtıyacım geldıgınde kendım gıttım bı kere kalktımmı iş bıtıyo zaten sondaj daha cok epıduralde tercıh edılıyo cunku 5 6 saat yada daha uzun zamanda acılanlar var belden aşaağısı ve malesef idrarının oldugndan haberın bıle olmuyo
Kızlarrrrrrrrrrrrrr benim oğlan hiç durmuyo acaip hareketli valla çok yaramaz olcak buu napcaksamm :)))) sizinde ölemii hatta baskı yapıyo bazennn çıkcakk die korkuyomm babaasına çekmiş buuu
aynen cnm ya benımkıde maşalla kıpır kıır ay kızımda öleydı aynne cok hareketlı bı kışılık durmuyo yerınde
Kızlarrrrrrrrrrrrrr benim oğlan hiç durmuyo acaip hareketli valla çok yaramaz olcak buu napcaksamm :)))) sizinde ölemii hatta baskı yapıyo bazennn çıkcakk die korkuyomm babaasına çekmiş buuu
muhammed, yiğit, mert, ahmet, duhanbenim favori isimlerimden eğer birdahakine oğlum olursa hayırlısıyla adını ahmet yiğit koyucam
ay öyle deme canım gerçekten zulüm gibiymiş onu taktırmak ama bizi çok korkutuyor bu kadın milleti yavvv((
tatlım sadeece amelıyata gırmeden jağma yaptılar sonrada genel anestesı oldugundan dolayı cıktıgımda heryerımı hıssedıyodum 2 3 saat sonra kaldırdılar hasta bakıcı wc ye göturdu afedersın idrarımı yaptırdı bıde o bölgemı guzelce yıkadı benı gıydırdı bıde benım cn kurtaranım amerıkan bezımı bağladı bi daha zaten wc ıhtıyacım geldıgınde kendım gıttım bı kere kalktımmı iş bıtıyo zaten sondaj daha cok epıduralde tercıh edılıyo cunku 5 6 saat yada daha uzun zamanda acılanlar var belden aşaağısı ve malesef idrarının oldugndan haberın bıle olmuyo
ayy kuzum sorma benimkide öyle sizle konuşurken bile kıpır kıpır keretaaa
oğlanlar fena kuzum napçaz bilmem
ay isim demişken aysunnnnn , benim kociş birşey beğenmiyorduya dün saat 12 ç.kalede oturuyoruz kordon boyu arkadaşlarla, kociş tufan demez m, tufan güzel isim değil mi dedi ?? hayretler içindeyimbir isim bulmuş sonunda
nasıl sizce Tufan ????????
yok kızz bişi yok dedi arkdaşlar sen iyiye yorr
hmmm anladım kuzum, benim arkidişte genel anestesi oldu ama hastaneden hasteneye değişiyor heralde yada doktordan doktora
canım sen kızını ne zaman hısseettin tekmeler vs ben hala hissedemiyorum geçen 3-4 gun once hissetmiştim bir okadar umarım iyidir:26::18:
Sontajj benim birinci dogumumda takıldı inanılmaz bir acııı hatta 3 gün çok kötü bi yanma oluştuu ben iyiki normal dogum yapmamışım die şükretmiştim vala :))) korkutmak deil amacım ama hepsi geldi geçtii az bi sabır istiyoo bebeginizi kucagınıza aldınızda en büyük mutluluk o an işteee acı macı kalmıyo sonra tabiii hayattt birr haylazz bebişle ilerliyoo her anı her yaşı bir güzell ve zorrrkeşke oglum yanımda olsaa
esra burcu hilal nerdesiniz yaaa :44:
Sontajj benim birinci dogumumda takıldı inanılmaz bir acııı hatta 3 gün çok kötü bi yanma oluştuu ben iyiki normal dogum yapmamışım die şükretmiştim vala :))) korkutmak deil amacım ama hepsi geldi geçtii az bi sabır istiyoo bebeginizi kucagınıza aldınızda en büyük mutluluk o an işteee acı macı kalmıyo sonra tabiii hayattt birr haylazz bebişle ilerliyoo her anı her yaşı bir güzell ve zorrrkeşke oglum yanımda olsaa
huuuu huuuu selam kızlar nasılsınız bakalım biz kızımızla çokkk iyiyiz sadece ara ara kasıklarımız ağrıyor...
tufan fırtına mı demek canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?