ohhhh geçmişlerrr olsunnnnnbende haftaya ptesi giidicem hersey onlar için
ohhhh edin edin evraklar beklesinnnay çok gıcığımmmm
Valla bende zorla gittim ama oldum çıktım işte bilmiyorum ki canım yaa,sana bağlı aile hekimin kimse orda yaparlar çünkü..sen yine de bi sor ama yaa aşı bu muayene değil ki..
Ayyy yarın mı ağrır diyosuuunnn:18:
Canım elevit ve maltofer birlikte kullanılmaz mı peki?:26:
benim bi arkadaşım da kullanıyor ama dr u vermişti,neyse bu hafta dr uma sorarım.
24.haftamdayım kuşum oraya yazayım o zaman...
aysun yaa utanmadan bi de 58 kiloyum diyo nilgünnnn55.5le hamiş kalmış zaten
neyseee.. biz de onu zayıflama topicimize almayız dimi
evrak mevrak yok masalarda şekerim :) mali tatil döneminde olduğumuzda işlerimiz çok sakin
hiiiç te sinirlenmyiorum bu gıcıklığına... ne de olsa kocam geliyo :) anladın sen oni
evet yaaa bencede soğuğum biraz tufan ismine, kerem şeker bir isim olabilir kuzumdemi yaa inasan anlamını okuyunca doğrudan karakterle ıbagdastırıyor.Ben Keremi sevdim galiba Asalet soyluluk cömertlik demek ve çok sevimli birde Keremler sanki yakışıklı mı oluyor ne
ayyyy benim enişte olacak kişinin ailesi tekirdağlı onlarda böyle konuşuyo :)
ojj bulduk beaaaaaa
aklıma geldi geçen erkek kardeşim soruyo:
-abla çingeneler ne marka araba alır biliyo musun?
-ne marka alır ablacım??
-Albea
Selam kızlar biz gittik geldik sağlık ocağına,korkak ben sonunda aşımı oldum
dedim ki bu muymuş yaaaaa
hissetmedim bile hemşirenin de eli çok hafifti sadece hafif bi yanma oldu o da önemsiz,önemli olan gece falan sorun çıkarmasın.
banyo yapabilirsin hiç sorun yok dedi..
tansiyonum 10-6
bebişimin kalp atışlarını da dinledim gayet güzel dediii..
aile hekimi elevit verdi hem de maltofer kullanıyorum var mı aranızda ikisini birden kullanan?
kilom 58 olmuş esra'cım bilgine 6.ayda 58 kg'yim..
yarın sabah 9 da kan tahlili yaptırıcam,rutin bi tahlil dedi,kan sayımı için..
yaa içim rahatladı en azından sağolun kızlar iyi ki beni fişfiklediniz özellikle esra ve aysun
kızlar çok yorgunum hiç muhabbete katılacak vaziyet kalmadı bendeben ufaktan ufaktan eve kaçayım kendinize cici bakın hatunlar
canım isimlerin anlamlarına göre ahirette cagırılacakmış isminin anlamını taşır derler bence tufan olmaz çokk şiddetli yağmur fırtına demek ama yinede siz bilirsiniz bebeğimmm
bende aynı durumdayım hacııı
bende aynı durumdayım hacııı
Valla bende zorla gittim ama oldum çıktım işte bilmiyorum ki canım yaa,sana bağlı aile hekimin kimse orda yaparlar çünkü..sen yine de bi sor ama yaa aşı bu muayene değil ki..
Ayyy yarın mı ağrır diyosuuunnn:18:
Canım elevit ve maltofer birlikte kullanılmaz mı peki?:26:
benim bi arkadaşım da kullanıyor ama dr u vermişti,neyse bu hafta dr uma sorarım.
24.haftamdayım kuşum oraya yazayım o zaman...
24+ 0 da tartılmalısın sankii :44:
evet yaaa bencede soğuğum biraz tufan ismine, kerem şeker bir isim olabilir kuzum
ama eskiden çok varmış çingenelerden oradan konuşma şivesi oluşmuşturbizim buralarda konuşulmaz ama böyle espirisi yapılır
puhaha fıkra iyimişş
geçmiş olsun canımm
bende fişeklemiştimm
sende kendine ii bak kuzumm
evet yaa benim içime pek sinmedi açıkçasıı
bende aynı durumdaym delüüü gibi su içiyommm milletin şişelerinide bitirdim
aferim bizeeee
evde misafir varrr.. annem yine döktürmüştürrrrrgel de dayan onlaraaa offff
benim de ilk vurdu bitti mi dedim... diğer gün çıktı acısı...
demir hapının diğer ilaçlarla birlikte alınmaması tavsiye ediliyor canım.
ayy farkında değil misin bizi kıskandırmak için yapıyor şekerim
evet nilgüne değilde kilosuna gıcığımmmmmmşaka gibi yaaa nilgün bana bir gunluk beslenme listeni esra ve bana msj atarmısın çok merak ettim
hee iyi o zamannn kız sende bana dua etteee inşAllah devlete rahat bir kuruma atanayımkızma zatenn geyik ypıozzzz
evet yaaa bencede soğuğum biraz tufan ismine, kerem şeker bir isim olabilir kuzum
ama eskiden çok varmış çingenelerden oradan konuşma şivesi oluşmuşturbizim buralarda konuşulmaz ama böyle espirisi yapılır
puhaha fıkra iyimişş
bugünki üçüncü sorumkızlar benim göğüs ucum çirkinleşiyor sanki yaa büyüü falan püff
canım sen daha güzel bir isim bulursunn eminim
bendee 2.5 lt bitti maşAllah
zayıflama topiğinee 65 kilo altını almayalımmm
gelde dayan dimiiiikızım ben 85.5 çıktım şaka gibi yaa 2.5 kiloooo neremle yiyorum okadar merak ettim
me too baby :) sinir oluyorum nilgünün kilosuna
aminn aminn inşallah canım yaaa gir devlete rahat et....
tufan ismini bende sevmedim.. çok sert geldi bana da...
bizim enişte tarafı tam üjbejci
nabıyon beyaaa
70 ve altında hamileliği bitirenleri almayalım bence
kuşum sen yiyosun ama yaaa.... yani görünen o... ben dolma olduğunda birini yiyorum. çorba ve yoğurt bide. zaten yanında başka şeylerde yemişsin, ne gerek var :)
ben de şuanda tam 2 kilo farketmiş görünüyorum... daha 1 haftam var:18::18::18:
me too baby :) sinir oluyorum nilgünün kilosuna
aminn aminn inşallah canım yaaa gir devlete rahat et....
tufan ismini bende sevmedim.. çok sert geldi bana da...
bizim enişte tarafı tam üjbejci
nabıyon beyaaa
bugünki üçüncü sorumkızlar benim göğüs ucum çirkinleşiyor sanki yaa büyüü falan püff
inşAllah canımmmm
bende sinir oluyorummm
70 ve altında hamileliği bitirenleri almayalım bence
kuşum sen yiyosun ama yaaa.... yani görünen o... ben dolma olduğunda birini yiyorum. çorba ve yoğurt bide. zaten yanında başka şeylerde yemişsin, ne gerek var :)
ben de şuanda tam 2 kilo farketmiş görünüyorum... daha 1 haftam var:18::18::18:
kız normal benimki pembe ve minikken şimdi kahverengi ve dik başlıı emzik gibi olduuu
diyetisyenin listesine göre o iki dolmayı yemem normalll
1 ayda 2 kilo :18: benim 2.5 böyle giderse ben 95 kilo ile doguma girerim ki iyi olmaz yaaa
canım sen kızını ne zaman hısseettin tekmeler vs ben hala hissedemiyorum geçen 3-4 gun once hissetmiştim bir okadar umarım iyidir:26::18:
yaaaa Aysun yiyosun yiyosunn yemiyorumm diyosun beyaaa
diyetisyenin listesine göre o iki dolmayı yemem normalll
1 ayda 2 kilo :18: benim 2.5 böyle giderse ben 95 kilo ile doguma girerim ki iyi olmaz yaaa
üjjbejj
iim beyaa sen nabüyon beyaa ata demiral güzel yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?