2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ohhhh geçmişlerrr olsunnnnn bende haftaya ptesi giidicem hersey onlar için

aysun yaa utanmadan bi de 58 kiloyum diyo nilgünnnn 55.5le hamiş kalmış zaten

neyseee.. biz de onu zayıflama topicimize almayız dimi

ohhhh edin edin evraklar beklesinnn ay çok gıcığımmmm

evrak mevrak yok masalarda şekerim :) mali tatil döneminde olduğumuzda işlerimiz çok sakin

hiiiç te sinirlenmyiorum bu gıcıklığına... ne de olsa kocam geliyo :) anladın sen oni

24+ 0 da tartılmalısın sankii :44:

aysun yaa utanmadan bi de 58 kiloyum diyo nilgünnnn 55.5le hamiş kalmış zaten

neyseee.. biz de onu zayıflama topicimize almayız dimi

evet nilgüne değilde kilosuna gıcığımmmmmm şaka gibi yaaa nilgün bana bir gunluk beslenme listeni esra ve bana msj atarmısın çok merak ettim

evrak mevrak yok masalarda şekerim :) mali tatil döneminde olduğumuzda işlerimiz çok sakin

hiiiç te sinirlenmyiorum bu gıcıklığına... ne de olsa kocam geliyo :) anladın sen oni

hee iyi o zamannn kız sende bana dua etteee inşAllah devlete rahat bir kuruma atanayım kızma zatenn geyik ypıozzzz

demi yaa inasan anlamını okuyunca doğrudan karakterle ıbagdastırıyor.Ben Keremi sevdim galiba Asalet soyluluk cömertlik demek ve çok sevimli birde Keremler sanki yakışıklı mı oluyor ne
evet yaaa bencede soğuğum biraz tufan ismine, kerem şeker bir isim olabilir kuzum

ama eskiden çok varmış çingenelerden oradan konuşma şivesi oluşmuştur bizim buralarda konuşulmaz ama böyle espirisi yapılır

puhaha fıkra iyimişş

geçmiş olsun canımm
bende fişeklemiştimm

kızlar çok yorgunum hiç muhabbete katılacak vaziyet kalmadı bende ben ufaktan ufaktan eve kaçayım kendinize cici bakın hatunlar

sende kendine ii bak kuzumm

canım isimlerin anlamlarına göre ahirette cagırılacakmış isminin anlamını taşır derler bence tufan olmaz çokk şiddetli yağmur fırtına demek ama yinede siz bilirsiniz bebeğimmm

evet yaa benim içime pek sinmedi açıkçasıı
bende aynı durumdayım hacııı

bende aynı durumdaym delüüü gibi su içiyommm milletin şişelerinide bitirdim

bende aynı durumdayım hacııı

aferim bizeeee

evde misafir varrr.. annem yine döktürmüştürrrrr gel de dayan onlaraaa offff

benim de ilk vurdu bitti mi dedim... diğer gün çıktı acısı...

demir hapının diğer ilaçlarla birlikte alınmaması tavsiye ediliyor canım.

24+ 0 da tartılmalısın sankii :44:

ayy farkında değil misin bizi kıskandırmak için yapıyor şekerim

canım sen daha güzel bir isim bulursunn eminim

bendee 2.5 lt bitti maşAllah

zayıflama topiğinee 65 kilo altını almayalımmm

gelde dayan dimiiii kızım ben 85.5 çıktım şaka gibi yaa 2.5 kiloooo neremle yiyorum okadar merak ettim

me too baby :) sinir oluyorum nilgünün kilosuna

aminn aminn inşallah canım yaaa gir devlete rahat et....

tufan ismini bende sevmedim.. çok sert geldi bana da...

bizim enişte tarafı tam üjbejci

nabıyon beyaaa

bugünki üçüncü sorum kızlar benim göğüs ucum çirkinleşiyor sanki yaa büyüü falan püff

70 ve altında hamileliği bitirenleri almayalım bence

kuşum sen yiyosun ama yaaa.... yani görünen o... ben dolma olduğunda birini yiyorum. çorba ve yoğurt bide. zaten yanında başka şeylerde yemişsin, ne gerek var :)

ben de şuanda tam 2 kilo farketmiş görünüyorum... daha 1 haftam var:18::18::18:

Son düzenleme:

diyetisyenin listesine göre o iki dolmayı yemem normalll

1 ayda 2 kilo :18: benim 2.5 böyle giderse ben 95 kilo ile doguma girerim ki iyi olmaz yaaa

bugünki üçüncü sorum kızlar benim göğüs ucum çirkinleşiyor sanki yaa büyüü falan püff

diğer soruların neydi merak ettim fatoş :)

benim de göğsüm baya büyüdü yaaa... aslında çok değil.. önceden altında kalem durmazdı artık duruyo bi de uçları çok belli değildi, artık daha belirgin, benim hoşuma gitti nedense

inşAllah canımmmm

bende sinir oluyorummm

gıcık nilttt gıcıkkkkk

6.ayda 2 kilo normal canım..bide kızlar ödem varmı dikkat edin bende ödem baya azaldı nerdeyse 1 kilo eksik çıkıyorum tartıda...

kız normal benimki pembe ve minikken şimdi kahverengi ve dik başlıı emzik gibi olduuu

dik dik olu dediğin gibi inşallah bebeğimin emdiği günleri de görürüm her gördüğüm emziren salıyor memeyi herkesin önünde ben nasıl yaparım öyle utanırım başıma üşüşürlerse diye korkuyorum ilk emzirmede hele inşallah güzel geçer

canım sen kızını ne zaman hısseettin tekmeler vs ben hala hissedemiyorum geçen 3-4 gun once hissetmiştim bir okadar umarım iyidir:26::18:

canım 20 hafta dolana kadar nadır dı ama 20 doldu coztu bızım aras senınde haftan dolsun başlar he bıde pozızyon ve suyun durua görede degışıyomuş tatlım benım ona göre degerlendırmelı bızımkı kafa ustu mesela o zman daha rahat hıssedılıyomuş suyun olması gerekenden fazlaysa daha az hıssedılırmış mesela

diyetisyenin listesine göre o iki dolmayı yemem normalll

1 ayda 2 kilo :18: benim 2.5 böyle giderse ben 95 kilo ile doguma girerim ki iyi olmaz yaaa

tabi normal ama akşam yiyeceklerin????

o dolmanın yanında yediklerin???????

canım o değil de zorunlu sezeryan derler.. bi de yürüyüş te yapmıyosun ya. sorun olabilir. bence eşini bugünden tezi yok kaldır yerinden, çıkın yürüyün akşamları.

üjjbejj

iim beyaa sen nabüyon beyaa ata demiral güzel yapıyor

evet yaa o güzel yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…