canım ismini hatırlamıyorum ama tüpü beyaz renkti ve yazısıda sarı renkli sarımtırak jel gibi bir kremdi ssk karşılamıyor eczaneden pahalıya l
almıştık diye hatırlıyorum
cm cok doğru söluyosun dr mutlaka olmalı ablamın doğumu sabaha karşı 4 te oldu benım dr um hemen geldıı hatta gelene kadar doğum eylemını yavaşlattırdı yanı ıkınma yasakladı dr geldı 3.ıınmadı pat bebe cıktı sonra gıttı bı daha odasında uyudu ama bız dr u görunce cok sevındık sankı ıcımız rahatladı
spinal belden aşğı uyuşturulanmı nasıl???
Herkese merhabalar kızımla uzun süredir ortalıklarda yoktuk umarım hepiniz iyisinizdir ....
uzun bir süre hatta belki hiç giremeyeceğim kulübe haber vermek istedim , bazı sıkıntılarımdan dolayı 2-3 gündürağrım vardı pazar günü suyum geldi birazcık kendimizi doktorda bulduk , NST , USG, birde tabi alttan muayene oldum çok canım acıdı ..... zor bir durum oldu benim için ama kızım iyi ,şuan bir sıkıntı yok ama bol bol dinleneceğim , eğer tekrarlarsa yada başka bir sıkıntı olursa bilmiyorum ne olacak yatırmaya kadar gidebilir tabi ki moralimi yüksek tutmam gerekiyor ..... bizden haberler böyle kendinizi ve miniklerinize dikkat edinn....
yanii hamileliğin en önemli anı doğum en riskli zamanda dogum zamanı eger o ben girmiyorum derse ben acımam doktor değiştiririm bana yanımda olacak doktor lazım..
düşünseene sen kimseyi tanımıyorsun tek tanıdıgın doktor guvendiğinde once Allah sonra o
cnm bence dr un unutuş olmalı 2 ayda tekrarlamak manasız olur sanırım yanı kan testı bıle 2 aay gerektırır 10 gun kısa bı sure
spinal belden aşğı uyuşturulanmı nasıl???
Herkese merhabalar kızımla uzun süredir ortalıklarda yoktuk umarım hepiniz iyisinizdir ....
uzun bir süre hatta belki hiç giremeyeceğim kulübe haber vermek istedim , bazı sıkıntılarımdan dolayı 2-3 gündürağrım vardı pazar günü suyum geldi birazcık kendimizi doktorda bulduk , NST , USG, birde tabi alttan muayene oldum çok canım acıdı ..... zor bir durum oldu benim için ama kızım iyi ,şuan bir sıkıntı yok ama bol bol dinleneceğim , eğer tekrarlarsa yada başka bir sıkıntı olursa bilmiyorum ne olacak yatırmaya kadar gidebilir tabi ki moralimi yüksek tutmam gerekiyor ..... bizden haberler böyle kendinizi ve miniklerinize dikkat edinn....
olması gereken bu değil mi zaten saat kaç olursa olsun doktor yanında olmalı anne adayının ona guven cesaret vermelimaşallah canım ne kadar kolay olmuss darısı basımızaaa
birde normal dogumda oncesinde ishal yapıcı ilaç veriyorlarmıs sanırım cır cır edip bosaltıyorlarmıs bagırsağı sonra doguma alıyorlarmış
doğru söylüyorsun canım girmeyecekse ben taaa burdan 1-1,5 saatlik yolu niye çekeyim ilçedeki doktorda çok iyi ben sadece doğumlara girmediği için burdaki ebe ve hemşirelerde iyi davranmadıkları için özeli tercih ediyorum yoksa zorum neeşimde başka bir doktor daha vardı bize önerilen istersen 1 ayda ona gidelim dedi ben erkek olduğu için gitmek istememiştim ilçedeki doktorumda erkekti ben kendimi rahat ifade edemiyordum o yüzden bayan istedim
haklı olabilirsin canım çok yorulmuş gibiydi ya okadar lüzumsuz soru soruyorlarki inanırmısın muayeneden en erken ben çıkıyorum 5dk bile sürmüyor neredeyse... hiç soru sormuyorum çünkü kadın zaten otomatiğe bağlamış tak tak sıralıyor olabilecekleri ve yapılması gerekeni sormana gerek kalmıyorama bazen denk geliyoruz içerde başka hastayla tam 3-4 defa aynı şeyleri soruyor kadına tekrarlatıp rahatlatıyorlar kendilerini
ay canım geçmiş olsunnn
nasıl suyun geldi kuzum yaa, çokmuydu ? bizim çamaşırlar batıyor bazen korkmalımıyım ??
popoya pamuk tıkıyorlar kuzum sezeryanda da aynı, sezeryanda ektra sondaj var
ay canım geçmiş olsunnn
nasıl suyun geldi kuzum yaa, çokmuydu ? bizim çamaşırlar batıyor bazen korkmalımıyım ??
yok canım bariz ıpıslak oluyor anlarsın zaten öyle akıntı gibi ter gibi değil iç çamaşırımdan şortuma kadar ıslaklık vardı ..... teşekkür ederim ..
olması gereken bu değil mi zaten saat kaç olursa olsun doktor yanında olmalı anne adayının ona guven cesaret vermelimaşallah canım ne kadar kolay olmuss darısı basımızaaa
birde normal dogumda oncesinde ishal yapıcı ilaç veriyorlarmıs sanırım cır cır edip bosaltıyorlarmıs bagırsağı sonra doguma alıyorlarmış
allah iyiliğini versin pıt diye çıksaa valla keşkee
Allah yardımcımız olsun canımmm inan çok önemli bu konu Rabbim yanımızda olacak destek olacak basarılı hayırlı doktorların elinde dogum nasip etsin aminnn
ay canım geçmiş olsunnn
yok canım bariz ıpıslak oluyor anlarsın zaten öyle akıntı gibi ter gibi değil iç çamaşırımdan şortuma kadar ıslaklık vardı ..... teşekkür ederim ..
cnm benım cok buyuk gecmış olsun ya şimdi nasıl bı tedavı uygulanıyo
cnm benım cok buyuk gecmış olsun ya şimdi nasıl bı tedavı uygulanıyo
antibiyotik tedavisine başladık , idrarda bakteri saptandı birde tabi o da tuz biber oldu .... bol su ve meyve tüketmem lazım
neyse ben çıktım görüşemezsek kendinize iyi bakın....
ay canım geçmiş olsunnn
popoya pamuk tıkıyorlar kuzum sezeryanda da aynı, sezeryanda ektra sondaj var
cnm spınal dırek uyşma saglıyo ve bı kere verılıyo epıdural ıse bıraz zaman alıyo ve istenıldıgı zmaan tekrarlanıyo katater cıkarılmıyo ya ben epıduralden korkuyorum oyuncu acelya akkoyun doğum hıkayesını anlatmıştı beklelen sure gecmış ve amleıyat başlamış ve 7.kata geldıklerınde 7.kattan sonrası uyuşmamış 7 8 ve 9 katlar canlı kesılıp dıkmışler o yuzden kımseye önermem demıştı o vakıtten sonra genelede geçılmıyomuş cok urktum
nasıl ya canım pamuk tıkıyorlar o ıkınmada çıkarkiiii ay çok fena ilaç versinler daha iyi :18::18::18:sezeryanda nasıl oluyor anlamadım :26:
ay canım geçmiş olsunnn
benim çamaşırımda olmuştu biraz ıslaklık ama şorta felan veya pantolona geçmedi ama bende korkmuşum biraz,
canım tekrar geçmş olsun doktor bişi verdi mi ? önlem olarak
sorma cnm ya resmen öle zaten suyunun gelmesı falan bebgı kucagına alması toplamda 2 saat surdukı sancı 1 saat cktı suyu geldıkten 1 saat sonra sancılandı yanı
hay maşallahh
bizim yeni doğan bahsettiğim arkadaşımda 15 dk sürmüş ıkınma ve çıkması 15 dk sonra bebiş çıkmış ne güzelama sancı çektiii
kuzum herkez de olmuyo bende pamukta sondajda yoktu
nasıl ya canım pamuk tıkıyorlar o ıkınmada çıkarkiiii ay çok fena ilaç versinler daha iyi :18::18::18:sezeryanda nasıl oluyor anlamadım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?