2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
canım ismini hatırlamıyorum ama tüpü beyaz renkti ve yazısıda sarı renkli sarımtırak jel gibi bir kremdi ssk karşılamıyor eczaneden pahalıya l
almıştık diye hatırlıyorum

evet bo krem.benm de çocuğumun alnına dikiş atılmıştı ozaman almıştım gerçekten faydalı ama sezeryan dikişi için düşünmemiştim hiç güzel fikir dur ben su doğumu yapınca deneyim bir

allah iyiliğini versin pıt diye çıksaa valla keşkee

spinal belden aşğı uyuşturulanmı nasıl???

cnm spınal dırek uyşma saglıyo ve bı kere verılıyo epıdural ıse bıraz zaman alıyo ve istenıldıgı zmaan tekrarlanıyo katater cıkarılmıyo ya ben epıduralden korkuyorum oyuncu acelya akkoyun doğum hıkayesını anlatmıştı beklelen sure gecmış ve amleıyat başlamış ve 7.kata geldıklerınde 7.kattan sonrası uyuşmamış 7 8 ve 9 katlar canlı kesılıp dıkmışler o yuzden kımseye önermem demıştı o vakıtten sonra genelede geçılmıyomuş cok urktum

canım çok geçmiş olsun Allah bebeğini sana bağışlasın bol bol uzan dinlen yemek tuvalet dısında cıkma yataktan öpüyorummm

doğru söylüyorsun canım girmeyecekse ben taaa burdan 1-1,5 saatlik yolu niye çekeyim ilçedeki doktorda çok iyi ben sadece doğumlara girmediği için burdaki ebe ve hemşirelerde iyi davranmadıkları için özeli tercih ediyorum yoksa zorum ne eşimde başka bir doktor daha vardı bize önerilen istersen 1 ayda ona gidelim dedi ben erkek olduğu için gitmek istememiştim ilçedeki doktorumda erkekti ben kendimi rahat ifade edemiyordum o yüzden bayan istedim

cnm bence dr un unutuş olmalı 2 ayda tekrarlamak manasız olur sanırım yanı kan testı bıle 2 aay gerektırır 10 gun kısa bı sure

haklı olabilirsin canım çok yorulmuş gibiydi ya okadar lüzumsuz soru soruyorlarki inanırmısın muayeneden en erken ben çıkıyorum 5dk bile sürmüyor neredeyse... hiç soru sormuyorum çünkü kadın zaten otomatiğe bağlamış tak tak sıralıyor olabilecekleri ve yapılması gerekeni sormana gerek kalmıyor ama bazen denk geliyoruz içerde başka hastayla tam 3-4 defa aynı şeyleri soruyor kadına tekrarlatıp rahatlatıyorlar kendilerini

spinal belden aşğı uyuşturulanmı nasıl???

spinalde de evet belden aşağısı uyuşturuluyor epiduralde yanlış bilmiyorsam bel kısmında minicik bir enjektör kalıyor doğum bittikten sonra ağrı kesici iğneleri oradan veriyorlar spinalde belden aşağısı uyuşturuluyor yine uyanıksın ama tam baygın değil ve doğumun gerçekleşiyor belinde enjektör falan yok ağrı kesiciler direk popodan yapılıyor spinalde tek farkı bu diye biliyorum benimki spinaldi çokda memnun kaldım sizi özendirmek istemem yanlış anlamayın kesinlikle bu kişinin durumuyla bebeğin durumuyla alakalı doktorun verceği karara bağlı ama spinal yada epidural olan yani olacak arkadaşlar bol sıvı alsınlar doğum sonrası vücuttaki narkozu atmak için doktorum bana öyle tavsye etmişti göbeğim falan dümdüz hiçbir yan etkide yaşamadım

ay canım geçmiş olsunnn

nasıl suyun geldi kuzum yaa, çokmuydu ? bizim çamaşırlar batıyor bazen korkmalımıyım ??

popoya pamuk tıkıyorlar kuzum sezeryanda da aynı, sezeryanda ektra sondaj var

Allah yardımcımız olsun canımmm inan çok önemli bu konu Rabbim yanımızda olacak destek olacak basarılı hayırlı doktorların elinde dogum nasip etsin aminnn

ay canım geçmiş olsunnn

nasıl suyun geldi kuzum yaa, çokmuydu ? bizim çamaşırlar batıyor bazen korkmalımıyım ??

nasıl ya canım pamuk tıkıyorlar o ıkınmada çıkarkiiii ay çok fena ilaç versinler daha iyi :18::18::18:sezeryanda nasıl oluyor anlamadım :26:

cnm ablamda fırsat kalamadı suyunun gelmesı 1 saat sonra sancısı gelmesı ve maesef 1 saatlık uzaktan gelmesı falan hepsı 2 saat surdu kolay bı doğumdu tabı 8 aylık olmasının bı stresı vardı ama şukur kolay gectı herkese yapmıyolar normal doğumda lağma ama sezerayanda kesınlıkle yapılıo

KoZeTe canım çok geçmiş olsun bol bol dinlen rabbim yardımcın olsunnn senin ve miniğinin

Allah yardımcımız olsun canımmm inan çok önemli bu konu Rabbim yanımızda olacak destek olacak basarılı hayırlı doktorların elinde dogum nasip etsin aminnn

aminnnnnnn tatlım herşeyin hayırlısını nasip etsin

ay canım geçmiş olsunnn

cnm benım popoda pamuk yoktu bıde herkeze sondaj takmıyolar sahsen bende yoktu zaten 3 saat sonra kaldırdılar wc ye falan gıttım bı dahha ama 2 ay önce bı arkadaşım epıdural oldu ona takmışlardı ay oda gıcık bışey sukur bzım dr ıstemıyo

ayy ne diyorsunnn Allah göstermesinnnn
nasıl ya canım pamuk tıkıyorlar o ıkınmada çıkarkiiii ay çok fena ilaç versinler daha iyi :18::18::18:sezeryanda nasıl oluyor anlamadım :26:

şimdi sezeryana girmeden önce 1 saat hazırlığı var, popondan bir fitil gibi sanırım bir ilaç oraya dayıyorlar birde pamukla tutuyorlar biraz sonra sen acil wc gidiyorsun için boşalıyor, diğeride ameliyat esnasında çiş yapmaman için vajinaya bişey takılıyor yapınca oraya gidiyor etraf batmıyor nazkozu yiyon ya , veya uyuşturuluyon neyse altını tutamıyon sonuçta oraya gidiyor çişş ben detaylı öğrendim arkdaşımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…