2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
canım nasıl mutlu oldum senin adına doğumuna var herhalde değilmi oğlun farkındamı kardeşinin olacağının tepkileri nasıl benim eşimde ikinciyi ister oldu ama bende cesaret yok yahem kız daha çişde öğrenemedi biraz dahamı dursam diyorum sonra yaş 29 oldu arayı azıcık daha açarsam istemekte iyice zorlancam gibi karar veremiyorum kaç kiloyla hamile kaldın kaç oldun şimdi

Banada sağlık ocağı kan sayısı vs.. gibi testler yapmıştı doktoruma gösterdim kan düşük 3 hafta sonra tekrar yaptır dedi belki sende de öyle bir durum vardır.. kan hapını x2 yapacak sanırım :26::26::26:

canım karın bölgesin de iz kalıyor mu çirkin bir göruntu oluusyor mu çatlaklar kesik vs :26::18::18::18:

Tatlım o tam bikini bölgesinin üstünden kesiliyr ama benimki işaret parmağı kadar değil biraz daha geniş 10 cm vardır sanırım görülecek göze takılacak bi kesik değil zaten zamanlada kapanıyor ...ben sezaryende sonra ameliyat izinin kaybolması için bi krem kullanmışıtım şimdi ismini hatırlamıyorum AMA pahalı bir kremdi ondan mıdır bilemem ama pek iz kalmadı bende

canım hoşgeldin geçmiş olsun. niye aynı testleri istedi ki? acaba yaptırdığını mı unuttu ya da görmedi??

kızlar şu prenses doğum diğer adıyla epidural normal doğum ile ilgili bilgileriniz varsa paylaşabilirmisiniz

kızlar şu prenses doğum diğer adıyla epidural normal doğum ile ilgili bilgileriniz varsa paylaşabilirmisiniz

canım epidural sanırım belden yapılan bir iğneyle uyuşturuluyorsun ve canlı olrak sezryan yada ağrısız normal dogum yapıyorsun Allah korusun o iğne yanlış yere yapılırsa felç bırakıyor Allahım korusun hepimizi...

canım hoşgeldin geçmiş olsun. niye aynı testleri istedi ki? acaba yaptırdığını mı unuttu ya da görmedi??

esram bende anlamadım kuzum eşime dedim görmedimi diye yok baktı inceledi dedi.. aile hekimine soralım olmazsa yaptırmayız ya tekrar niye yapalımki :44: ya bide cumartesi gidiyoruz işlerden dolayı kadında çok yoğun oluyor gerçi hafta içide gitsek yoğun onun dışında 2 doktor daha var onlar neredeyse haftasonu hiç çalışmıyor hastaları yok o yüzden hastalar çok bekliyor randevu saatimde daha hiç giremedim
aysunncum benimde kafam karıştı doktora sordum doğuma sizde giriyorsunuz demi diye oda gece gündüz sancın nezaman olursa gel dedi..Hiç evet ben mutlaka bulunuyorum falan demedi açıkçası içim rahatlamadı :44::88:

kullandığın kremin adı CONTAC TUBEX MİYDİ?? ARKADAŞIM

arkadaşım belden aşağın uyuşturuluyor sancıyı hissetmiyorsun arkadaşım bu şekilde doğımunu gerçekleştirdi memnun kaldı ama doktorum benim doğumum yaklaştığında bana önermemişti sancıları hissedemeyip ıkınamayanlar var sonra problem oluyor demişti herşeyi doğal sürecine bırakbende son ana kadar bekletti doktorum bebişim 4200 olunca spinal sezeryan oldum o kadar memnunumki 2 günde ayaklandım bu bünye işi ve bebeğin durumuyla alakalı bir durum

kızlar merhaba benım sezeryan ızım sadece bı sac kılı kadar ınce ve tenımın rengınde zorla göruluyo desem yerı ama tamamen tene baglı bı dırummuş kımısınde göruyorum baya kalın ve belirgın oluyo şukur eddıyorum

yanii hamileliğin en önemli anı doğum en riskli zamanda dogum zamanı eger o ben girmiyorum derse ben acımam doktor değiştiririm bana yanımda olacak doktor lazım..

düşünseene sen kimseyi tanımıyorsun tek tanıdıgın doktor guvendiğinde once Allah sonra o

spinal belden aşğı uyuşturulanmı nasıl???

cnm bence dr un unutuş olmalı 2 ayda tekrarlamak manasız olur sanırım yanı kan testı bıle 2 aay gerektırır 10 gun kısa bı sure

saolasaın canım darısı sana ıns
3.5 ay var doguma ekım sonu ıns
oglum daha bılmıyo teyzesı yaa daha tam konusmuyo zaten bende hıc bısey demedım bakalım:26:zaten karnımda oyle cok buyuk deıl benım

bende de cesaret yoktu esım ıstedı benımde benımde yas 31 bastan kabullenemedım ama sımdı ıyıyım sukur
67.5 la hamıel kaldım en son 72.5 tum 5.5 ayım bıttı bakalım
sen nasılsın formunu koruyor musun fazla arayı acmadan yap bencede büyüdükce daha cok kıskanır kızın
yoksa baksana benım ogalnında çişten haberı yok ısım zor anlıycagın cesaretımden gırmedım yanı mecbur kaldım es dayatmasıallahım da nasıp ettı ıste

Son düzenleme:

cm cok doğru söluyosun dr mutlaka olmalı ablamın doğumu sabaha karşı 4 te oldu benım dr um hemen geldıı hatta gelene kadar doğum eylemını yavaşlattırdı yanı ıkınma yasakladı dr geldı 3.ıınmadı pat bebe cıktı sonra gıttı bı daha odasında uyudu ama bız dr u görunce cok sevındık sankı ıcımız rahatladı

evet ama orası öyle kuzum ilk zamanlar çekeceksin, sezeryan kesiğinide çekien sonuçta onuda çekicennn

o karın inmemesi varya işt cumt. günü gittim arkadaşa 4 gün oldu normal doğum yapalı 5-6 aylık gibi karnı duruyor top gibi şaşırdımm normal olmasına rağmen hiç gitmemişşşş

anladım canım, ya tabiki ameliyat sonuçta her ne kadar 2 günde ayaklansalar bile sonuçta uzanamıyorlar eğilemiyorlar kucaklarına istiyorlar bebeği bile anneanneye çok iş var

evett amin kzumm herkeste farklı offf

ama benimki cidden fena oldu yaa ilk iki günü hatırlamak bile istemiyorum üzerine yatamaım iğer tarafıma yatmaktan o kolumda pert oldu bi dahakine çağrılmadan gitmiycem

evetttt tedirgin olmamak içten değiş, vakum olayı ne dir kuzu ?????? normal doğumda mı sezeryanda mı anlamadım

bende merak ediyorum yengem olmuştu çok memnunduu hemşire kendisii

olması gereken bu değil mi zaten saat kaç olursa olsun doktor yanında olmalı anne adayının ona guven cesaret vermeli maşallah canım ne kadar kolay olmuss darısı basımızaaa

birde normal dogumda oncesinde ishal yapıcı ilaç veriyorlarmıs sanırım cır cır edip bosaltıyorlarmıs bagırsağı sonra doguma alıyorlarmış

Herkese merhabalar kızımla uzun süredir ortalıklarda yoktuk umarım hepiniz iyisinizdir ....
uzun bir süre hatta belki hiç giremeyeceğim kulübe haber vermek istedim , bazı sıkıntılarımdan dolayı 2-3 gündürağrım vardı pazar günü suyum geldi birazcık kendimizi doktorda bulduk , NST , USG, birde tabi alttan muayene oldum çok canım acıdı ..... zor bir durum oldu benim için ama kızım iyi ,şuan bir sıkıntı yok ama bol bol dinleneceğim , eğer tekrarlarsa yada başka bir sıkıntı olursa bilmiyorum ne olacak yatırmaya kadar gidebilir tabi ki moralimi yüksek tutmam gerekiyor ..... bizden haberler böyle kendinizi ve miniklerinize dikkat edinn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…