Bugün çok yoğunum giremedim geçmişide okuyamadım yawsssnasılsınız bakim hatunlarrr biz haftasonu doktordaydık şükür iyi şeyler söyledi doctor teyzemiz yalnız benden istediği testleri yaptırıp götürmüştüm 10 gün içinde aynı testleri tekrar istedi bişey anlamadım yaws sizce yaptırmam gerekmi sizlerden de ikinciye istenmişmiydi :44::44::44:
canım karın bölgesin de iz kalıyor mu çirkin bir göruntu oluusyor mu çatlaklar kesik vs :26::18::18::18:
Bugün çok yoğunum giremedim geçmişide okuyamadım yawsssnasılsınız bakim hatunlarrr biz haftasonu doktordaydık şükür iyi şeyler söyledi doctor teyzemiz yalnız benden istediği testleri yaptırıp götürmüştüm 10 gün içinde aynı testleri tekrar istedi bişey anlamadım yaws sizce yaptırmam gerekmi sizlerden de ikinciye istenmişmiydi :44::44::44:
kızlar şu prenses doğum diğer adıyla epidural normal doğum ile ilgili bilgileriniz varsa paylaşabilirmisiniz
canım hoşgeldin geçmiş olsun. niye aynı testleri istedi ki? acaba yaptırdığını mı unuttu ya da görmedi??
Tatlım o tam bikini bölgesinin üstünden kesiliyr ama benimki işaret parmağı kadar değil biraz daha geniş 10 cm vardır sanırım görülecek göze takılacak bi kesik değil zaten zamanlada kapanıyor ...ben sezaryende sonra ameliyat izinin kaybolması için bi krem kullanmışıtım şimdi ismini hatırlamıyorum AMA pahalı bir kremdi ondan mıdır bilemem ama pek iz kalmadı bende
esram bende anlamadım kuzum eşime dedim görmedimi diye yok baktı inceledi dedi.. aile hekimine soralım olmazsa yaptırmayız ya tekrar niye yapalımki :44: ya bide cumartesi gidiyoruz işlerden dolayı kadında çok yoğun oluyor gerçi hafta içide gitsek yoğun onun dışında 2 doktor daha var onlar neredeyse haftasonu hiç çalışmıyor hastaları yoko yüzden hastalar çok bekliyor randevu saatimde daha hiç giremedim
aysunncum benimde kafam karıştı doktora sordum doğuma sizde giriyorsunuz demi diye oda gece gündüz sancın nezaman olursa gel dedi..Hiç evet ben mutlaka bulunuyorum falan demedi açıkçası içim rahatlamadı :44::88:
kullandığın kremin adı CONTAC TUBEX MİYDİ?? ARKADAŞIM
arkadaşım belden aşağın uyuşturuluyor sancıyı hissetmiyorsun arkadaşım bu şekilde doğımunu gerçekleştirdi memnun kaldı ama doktorum benim doğumum yaklaştığında bana önermemişti sancıları hissedemeyip ıkınamayanlar var sonra problem oluyor demişti herşeyi doğal sürecine bırakbende son ana kadar bekletti doktorum bebişim 4200 olunca spinal sezeryan oldum o kadar memnunumki 2 günde ayaklandım bu bünye işi ve bebeğin durumuyla alakalı bir durum
canım nasıl mutlu oldum senin adına doğumuna var herhalde değilmi oğlun farkındamı kardeşinin olacağının tepkileri nasıl benim eşimde ikinciyi ister oldu ama bende cesaret yok yahem kız daha çişde öğrenemedi biraz dahamı dursam diyorum sonra yaş 29 oldu arayı azıcık daha açarsam istemekte iyice zorlancam gibi karar veremiyorum kaç kiloyla hamile kaldın kaç oldun şimdi
yanii hamileliğin en önemli anı doğum en riskli zamanda dogum zamanı eger o ben girmiyorum derse ben acımam doktor değiştiririm bana yanımda olacak doktor lazım..
düşünseene sen kimseyi tanımıyorsun tek tanıdıgın doktor guvendiğinde once Allah sonra o
ya bide abartıp fazla dikenler var işte o zaman papazı buluyorsun.. Ne tuvalet, ne de finfon
Zor yani..
Benim teyzemin kızı 2 kez sezeryan oldu aman çok rahat diyip durdu.. Mayıs'ta doğum yapan arkadaşımda iyiki sezeryan yaptırmışım miss gibi 2 günde kalktım ayağa dedi.. Sezeryanda tek sorun karnın yavaş inmesi veya inmemesi ben onu takıyorum kafaya :26::26:
Tatlım ben son ana kadar hep normal doğum istedim ama günün dolmasına 10 gün kala hala oğlumun kafası yukardaydı dönmedi sonra dr oğlumun baş çevresini ölçtü birde benim rahiim genişliğini ölçtü seni zorlayıp kanama yapar doğumda bebeğin ve senin hayati tehliken olur deyince sezaryen oldum ben....sezaryenden sonra bebeği kucağa alırken falan baya zorlanma oluyor 10-15 gün sürüyor toparlanmak
ya kızlar bence dogum herkesın kendıne ozel sezeryan veya normal kısının bıraz psıkolojısıyle de alakalı tabı doktor hastane onemlı onların dısında demek ıstıyorum
ben normal yaptım bısorun yasamadım bundada ıns normal ıstıyorum
ablam ılkı normal 4100 du bebısı cok zo rbı doum oldu 2ncıdede bebek buyuk olunca sezeryan oldu ona ragmen normalı onerıyor
yanı kısıden kısıye degısıyor hakkımızda en hayırlısı en saglıklı rahatı hangısıyse ol olsun ıns kafanızı takmayın o an gelınce yasıycaz zaten
evet yaa ben zaten çok ödlek biriyim normal dogum cinsel hsystı daha çok etkiliyor galiba devlet hastaneleri nasıl kesiyor nasıl dikiyor malum insan tedirgin oluyor.Bir kadın da daha bekardım ayyy alttan kesilecegime üstten kesilirim demişti nasıl tırsmıştım şimdi tercih bizim galiba korkununda sezeryana gerekçe olmasına sevindim birde gecen hastanedeki kadının bebegini vakumla çekip kafasını delmişler hala çukurdu orası yavrucagın sinirlerinizedeleyebiliyorlar bebeklerin ve Allah korusun kolu saglam olan bebek vakumla zedeleyince bir ömür kolunu kullanamaz hale geliyor bunları düşününce insanın uykuları kaçıyor çok evhamlıyım ama elimde degil evlat yaa ötesi yok
ama benimki cidden fena oldu yaa ilk iki günü hatırlamak bile istemiyorum üzerine yatamaım iğer tarafıma yatmaktan o kolumda pert oldu bi dahakine çağrılmadan gitmiycem
kızlar şu prenses doğum diğer adıyla epidural normal doğum ile ilgili bilgileriniz varsa paylaşabilirmisiniz
cm cok doğru söluyosun dr mutlaka olmalı ablamın doğumu sabaha karşı 4 te oldu benım dr um hemen geldıı hatta gelene kadar doğum eylemını yavaşlattırdı yanı ıkınma yasakladı dr geldı 3.ıınmadı pat bebe cıktı sonra gıttı bı daha odasında uyudu ama bız dr u görunce cok sevındık sankı ıcımız rahatladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?