süt nasıl bitiyor kadın vücudundaa o memelerdeki süt ne oluyor bosaltmak gerekıyor Allah korusun meme kanserine nedne oluyor
süt nasıl bitiyor kadın vücudundaa o memelerdeki süt ne oluyor bosaltmak gerekıyor Allah korusun meme kanserine nedne oluyor
normal mi diyosun... bundan sonraki kilo alımlarım da normal gider inşallah :)
ödemim yok çok şükür.
[/B]
yalan mı dost acı söyleeeerrrrrrr
kızlarr sahiiiiiiiii
arkadaşın bebişi sarılık oldu hastanede sağıp hastaneye götürüyor baştan otomatik olmayan pompalardan almış süt sağmak için sen memesi bir şişsonra eşi gitmiş otomatiklerden almış Lansinoh Affinity Elektrikli Çiftli Göğüs Pompası almışlar bizzat gördüm rahat bir şekilde sağıyorr
kandırdım kuzummm bugun baslıyoruz inşAllahhhh
niltt hadi örnek liste bekliyoruzzzz
evet nilll seni kabus dolu günler bekliyor
kız demin bi sürü şey yazdım ama göremiyorum şimdi ay sinir oldum hee..
noluyo bu topiğe:26:
canım ben bu durumu yürüyüşe borçluyum yoksa çoktan 65 falan olmuştum..
nerdeyse 6 aydır düzenli yürüyüş yapıyorum
yoksa boğazımdan asla taviz vermem
kızartma da yerim çok afedersiniz sölemesi ayıp fast food'ta yerim..
ama yürüyüş işte beni koruyan...
Canım ben pozitif bi insanım bana sökmez bu laflar puhahaha
kız ben ne diyorum babaannem 80 yaşında 64 kg dal gibi
yani bizim sülalenin kadınlarının hiçbirinde şişmanlık yok,bu birazda genetiktir bilirsiniz..
hadu ya ay sıcaklarda varya ben fazla yuruyuş yapamıyorum sanırım eşimde 17 ile gece 3 arası calışıyo akşamda cıkmıyorum yanlız ama şey hoşum agıttı dr bana cok kg almışın falan derken baktım eşim sırıtıyo bakışlarıyls bneı kızdırıyo derken dr eşimede demezmı gecen aydan bu yana sende kg almısın dıe hahah oh dedım dr hanımcıgım konuş
bırbırıne uyumu cıftler hamılelıkte beraber kg alırmış öle dedı bnde dıyorum demek kızımda pek uyumlu degıldık ancak uyuşmuşuz
kızlar biz çıkıyoruz.. bi işim var, onu halledip çıkarım....
öpüyoruzzzzzz teyzoşlarrrr
Evet canım ben çok araştırdım çalışan bir anne adayı olarak elektrikli göğüs pompası en iyisiymiş yakın arkadaşımda onu kullanmış.Hatta ablasının hiç kullanmadığı bende şu an hazırladık ilk onu yani
kızlar göbüş yükliyim dedim resim boyutu büyük geliyor napıcam:26:
solda basit yükleyiciyi dene o kendi küçültüyor
Neyse kızlar bende akşama yemek hazırlayayım öpüyorum sizi ve bebişleri görüşmek üzere...
iyi akşamlar kuzummm
evet canım yaa bu iyimş bende çalışıyorum banada lazım bu pompa 180 tl yaa yuh çok pahalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?