evde olmana rağmen şişiyorsa benimkisi normal ozaman canım. benim bütün gün ayaklarım sarkık oturur vaziyette arada kalkıp geziyorum ama fayda etmiyor işte yukarı kaldırmak lazım.normal insanların bile şişiyor biz hamileyiz dahada çok şişiyor işte.hayırlısıyla bit atlatsaydıl şu yazıbenimde ayaklarım şişiyor..
sürekli uzatarak oturuyorum,yatıyorum.
evdeyim çalışmıyorum oyüzden sürekli uzatıyorum şişmesin diye.
selam canım , bende doktoruma söyleyince hemen tahlil istedi çok şükür tahlillerim iyi çıktı,idrarda protein ve tansiyon yüksekliği olursa sorun olurmuş.sendehastanede olduğun için bütün gün ayaktasın sanırım ? hastaneler çok yoğun zordur seninde işin canım Allah kolaylık versin.evet bugün masamın altına yüksek bir şey koydum iyi geldi çok şişmedi.eve geldim şimdi yemeğimi yaptım anca dinleniyorum zormuş hamileyken çalışmak.izinde kullanmıyorum doğum iznime ekleyeyim diye.canım bende aynı senin gibiyim hatta cuma günü okadar şiştiki hastanedeki arkadaşlarım korktular dr.umu arayıp sorduk oda idrar tahlili yaptırıp protenin bakmamı söyledi baktık çok şükür iyi çıktı h.sonu hasta olduğum için hep yattım gram şişmedi ayaklarım bilek bölgesi şişiyor benim dinlenmemiz lazım napcaz bende bilmiyorum masanın altına bi tabure gibi bişey al fırsat buldukça uzat sağlığın için ne yapcaksın canım ben şekilden şekile giriyorum hastanede ayağımı uzatcam diye birazda tuzu azalt
sağol canım evet tuzu kestim artık , tamamen olmasada en azından yediklerime sonradan tuz katmıyorum.soğuk suyu deniyorum iyi geliyor.bende 1 numara büyük terlik aldım , terliklerle geziyorum ayakkabılarım kutulayıp kaldırdım ancak doğumdan sonraya.benim en büyük dez avantajım uzun süre aynı pozisyonda durmak.bebeğin nasıl başladımı hareketleri ?artık 1 numara büyük aldığım ayakkabıları giyyiyorum. ve sandalet giyiyorum. kesinlikle topuklulara ayağım girmiyor.
ben çalışmadığım için uzun süre aynı pozisyonda durmuyorum. birde akşamları soğuk suda beklet öyle yat belki şikayetini hafifletir. birde tuzludan uzak dur.
moonsun: bir yazıp kayboldun nasılsın iyi misin?
büyükler karışıyor değilmi canım ben kestirdim kısacık bu sıcakta birde onlar öyle fazla geliyorki ,aslında tamamen batıl inanç onlar.Evet canım yaa bende annemlerin,babaaannemlerin,eşimin anneannesinin yüzünden saçlarımı kestiremiyorum
o kadar uzadı ki belime kadar geldi..Tam da hamile kaldığım aydan 1 ay önce kestirmiştim..
yaz günü de rahatsız oldum açıkçası,artık doğumdan sonra kısa bi anne modeli kestiricem..
büyükler karışıyor değilmi canım ben kestirdim kısacık bu sıcakta birde onlar öyle fazla geliyorki ,aslında tamamen batıl inanç onlar.
evde olmana rağmen şişiyorsa benimkisi normal ozaman canım. benim bütün gün ayaklarım sarkık oturur vaziyette arada kalkıp geziyorum ama fayda etmiyor işte yukarı kaldırmak lazım.normal insanların bile şişiyor biz hamileyiz dahada çok şişiyor işte.hayırlısıyla bit atlatsaydıl şu yazı
selam canım , bende doktoruma söyleyince hemen tahlil istedi çok şükür tahlillerim iyi çıktı,idrarda protein ve tansiyon yüksekliği olursa sorun olurmuş.sendehastanede olduğun için bütün gün ayaktasın sanırım ? hastaneler çok yoğun zordur seninde işin canım Allah kolaylık versin.evet bugün masamın altına yüksek bir şey koydum iyi geldi çok şişmedi.eve geldim şimdi yemeğimi yaptım anca dinleniyorum zormuş hamileyken çalışmak.izinde kullanmıyorum doğum iznime ekleyeyim diye.
sağol canım evet tuzu kestim artık , tamamen olmasada en azından yediklerime sonradan tuz katmıyorum.soğuk suyu deniyorum iyi geliyor.bende 1 numara büyük terlik aldım , terliklerle geziyorum ayakkabılarım kutulayıp kaldırdım ancak doğumdan sonraya.benim en büyük dez avantajım uzun süre aynı pozisyonda durmak.bebeğin nasıl başladımı hareketleri ?
büyükler karışıyor değilmi canım ben kestirdim kısacık bu sıcakta birde onlar öyle fazla geliyorki ,aslında tamamen batıl inanç onlar.
hoşgeldiniz canlar umarım iyisinizdr sudem geçmiş olsun canım hamillelikte diş çektirme yaptırma iyi değil der eskiler ama batıl inanç sanırım
benim belim çok agrıyor bugün nedense normalmidir sizceee bu hftalarda bel agrsıı vs:44:
slm canım, hemencik geçer inş. bu haafta izne ayrılırsın yazın çalışmak daha zor ama ben çalıştığım için memnunum günler çabuk geçiyor
SÖLE SÖLEE
saç kestirme muhabbetini biliyodum da dişi duymadıydım
ben her hamilelik öncesi komple bakım yaptırıyorum canım çekilecek çkeiliyo ,doldurulacaklar dolduruluyo ama bunlar meyve yerken düşen minik doldulardı ne olur ne olmaz hava alır çürü diye korkumdan açık kalmasın diye doldurdum...Aallah korusun bizim bebeklerimiz çok kıymetli gerekli önlemleri almak lazım..
dişçide aynısını söyledi 1.ve 3. trimesterde diş yapılmaz dedi...ama bizim 2. trimester bitmek üzere..
kızlar hacı şakir granül sabun aldım bebeğin çamaşırlarını yıkamak için..internette makinede çözünmediğini yazmışlar ne yapsam verip yerine dalinin felan garnül sabunu nu mu alsam?
bebeği olanlar hangi sabunu kullanıyorsunuz?
Neden kimse bana cevap vermiyor?
Canım bu haftadan sonra hissetmeye başlarsın merak etme senin gibi 20.haftasinda olan arkadaslarımızda aynı durumda birde ilk gebelikse geç hissetmen cok normal
heeyy başka kasım annesi yok mu haydii nerdesinizzz :)
Canım bu haftadan sonra hissetmeye başlarsın merak etme senin gibi 20.haftasinda olan arkadaslarımızda aynı durumda birde ilk gebelikse geç hissetmen cok normal
evde olmana rağmen şişiyorsa benimkisi normal ozaman canım. benim bütün gün ayaklarım sarkık oturur vaziyette arada kalkıp geziyorum ama fayda etmiyor işte yukarı kaldırmak lazım.normal insanların bile şişiyor biz hamileyiz dahada çok şişiyor işte.hayırlısıyla bit atlatsaydıl şu yazı
selam canım , bende doktoruma söyleyince hemen tahlil istedi çok şükür tahlillerim iyi çıktı,idrarda protein ve tansiyon yüksekliği olursa sorun olurmuş.sendehastanede olduğun için bütün gün ayaktasın sanırım ? hastaneler çok yoğun zordur seninde işin canım Allah kolaylık versin.evet bugün masamın altına yüksek bir şey koydum iyi geldi çok şişmedi.eve geldim şimdi yemeğimi yaptım anca dinleniyorum zormuş hamileyken çalışmak.izinde kullanmıyorum doğum iznime ekleyeyim diye.
sağol canım evet tuzu kestim artık , tamamen olmasada en azından yediklerime sonradan tuz katmıyorum.soğuk suyu deniyorum iyi geliyor.bende 1 numara büyük terlik aldım , terliklerle geziyorum ayakkabılarım kutulayıp kaldırdım ancak doğumdan sonraya.benim en büyük dez avantajım uzun süre aynı pozisyonda durmak.bebeğin nasıl başladımı hareketleri ?
canlarım nasılsınız ben cuma günü evimi taşıdım cuma öğleden sonra e cumartesi evimi yerleştirdim ve dün mersine gitmek üzere yola çıktık sabah yavaş yavaş geldik derken birden yolumuz değişti başka yoldan giidicem dedi eşim sonra bir baktım ne göreyim baalayında gittiğimiz otelin önündeyiz arabayı çektik geldiler bavulumuzu aldılar hoşgeldiniz emin bey falan ben şoklarda sonra balayında kaldığımız odaya çıkardılar oda çiçeklerle süslenmiş meyve tabakları falan resmen kalbim yerinden çıkacaktı nasıl mutlu oldum bilemezsiiniz bugün bzim evlilik yıldönümümüz dün kutlamış olduk harika bir akşamdı geçen sene gittiğimiz yerlerde gezdik oğlumuda gezdirdik fotoğraflar çektirdik harika bir akşamdı rabbim kimsenin mutluluğunu bozmasın herkese ömür boyu mutluluk nasip etsin inşallah..
bu sabah kahvaltımızı yaptık ve mersine geldik sizleri özledim hemen paylaşmak istedim arada girmeye çalışırım yine umarım herkes iyidir sizleri çok seviyoruz teyzoşlar
canlarım nasılsınız ben cuma günü evimi taşıdım cuma öğleden sonra e cumartesi evimi yerleştirdim ve dün mersine gitmek üzere yola çıktık sabah yavaş yavaş geldik derken birden yolumuz değişti başka yoldan giidicem dedi eşim sonra bir baktım ne göreyim baalayında gittiğimiz otelin önündeyiz arabayı çektik geldiler bavulumuzu aldılar hoşgeldiniz emin bey falan ben şoklarda sonra balayında kaldığımız odaya çıkardılar oda çiçeklerle süslenmiş meyve tabakları falan resmen kalbim yerinden çıkacaktı nasıl mutlu oldum bilemezsiiniz bugün bzim evlilik yıldönümümüz dün kutlamış olduk harika bir akşamdı geçen sene gittiğimiz yerlerde gezdik oğlumuda gezdirdik fotoğraflar çektirdik harika bir akşamdı rabbim kimsenin mutluluğunu bozmasın herkese ömür boyu mutluluk nasip etsin inşallah..
bu sabah kahvaltımızı yaptık ve mersine geldik sizleri özledim hemen paylaşmak istedim arada girmeye çalışırım yine umarım herkes iyidir sizleri çok seviyoruz teyzoşlar
Neden kimse bana cevap vermiyor?
maşallahh maşalahhhh betülümm yaaa...çok sevindim...eşinede bravo yaniii sana hiç çaktırmadan yapabilmiş bu süpriziohh oğluşunda gördüü hem oraları...şimdide mersinin keyfini çıkart canım...iyi tatiller...
günaydınnn canlarım..kızımla kahvaltımızı yapıyoruz...öpüldünüz...birazdan gelirizz inşallahh
maşallahh maşalahhhh betülümm yaaa...çok sevindim...eşinede bravo yaniii sana hiç çaktırmadan yapabilmiş bu süpriziohh oğluşunda gördüü hem oraları...şimdide mersinin keyfini çıkart canım...iyi tatiller...
günaydınnn canlarım..kızımla kahvaltımızı yapıyoruz...öpüldünüz...birazdan gelirizz inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?