2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
benimde ayaklarım şişiyor..
sürekli uzatarak oturuyorum,yatıyorum.
evdeyim çalışmıyorum oyüzden sürekli uzatıyorum şişmesin diye.
evde olmana rağmen şişiyorsa benimkisi normal ozaman canım. benim bütün gün ayaklarım sarkık oturur vaziyette arada kalkıp geziyorum ama fayda etmiyor işte yukarı kaldırmak lazım.normal insanların bile şişiyor biz hamileyiz dahada çok şişiyor işte.hayırlısıyla bit atlatsaydıl şu yazı

selam canım , bende doktoruma söyleyince hemen tahlil istedi çok şükür tahlillerim iyi çıktı,idrarda protein ve tansiyon yüksekliği olursa sorun olurmuş.sendehastanede olduğun için bütün gün ayaktasın sanırım ? hastaneler çok yoğun zordur seninde işin canım Allah kolaylık versin.evet bugün masamın altına yüksek bir şey koydum iyi geldi çok şişmedi.eve geldim şimdi yemeğimi yaptım anca dinleniyorum zormuş hamileyken çalışmak.izinde kullanmıyorum doğum iznime ekleyeyim diye.

sağol canım evet tuzu kestim artık , tamamen olmasada en azından yediklerime sonradan tuz katmıyorum.soğuk suyu deniyorum iyi geliyor.bende 1 numara büyük terlik aldım , terliklerle geziyorum ayakkabılarım kutulayıp kaldırdım ancak doğumdan sonraya.benim en büyük dez avantajım uzun süre aynı pozisyonda durmak.bebeğin nasıl başladımı hareketleri ?

büyükler karışıyor değilmi canım ben kestirdim kısacık bu sıcakta birde onlar öyle fazla geliyorki ,aslında tamamen batıl inanç onlar.

büyükler karışıyor değilmi canım ben kestirdim kısacık bu sıcakta birde onlar öyle fazla geliyorki ,aslında tamamen batıl inanç onlar.

Ya bakma aslnda bende biraz inanıyor gibiyim

hafif batıl inançlarım var benim de,ama acaip kestiresim var...

canım mrb bütün gün ayaktayım valla bulduğum yere uzatıyorum ayaklarımı yaz tatili olduğu için ameliyathane çok yoğun canımız çıkıyo valla benimde iznim geçen seneden kalan 5 gün var onu kullancam bende senin gibi düşündüm doğum sonrasına eklerim diye ilk oğlumda evdeydim hiç şikayetim yoktu şimdi herşey sorun valla Allah çalışan hamişlere kolaylık versin :)))

canım bel sırt ağrıları çok normal çünkü vucut ağırlık noktamız gün geçtikçe değişiyor buda bi takım ağrılara sebep olabiliyor benimde sırtım ağrıyo fırsat buldukça uzanmak gerek ama nerdeeeeeeeeeeee

slm canım, hemencik geçer inş. bu haafta izne ayrılırsın yazın çalışmak daha zor ama ben çalıştığım için memnunum günler çabuk geçiyor

SÖLE SÖLEE

inşallah çabuk geçsin lütfen herkes tatile gitti bi ben kaldım arkalarından bakıp duruyorum ben tatile çıkmayacağım dr.um izin vermedi hem epilepsi hem gebelik sıcakta olmaz dedi o yüzden evde geçircem tatilimi ama en azından hastane ameliyathane ortamından uzaklaşmış olcam :)))

canlarım nasılsınız ben cuma günü evimi taşıdım cuma öğleden sonra e cumartesi evimi yerleştirdim ve dün mersine gitmek üzere yola çıktık sabah yavaş yavaş geldik derken birden yolumuz değişti başka yoldan giidicem dedi eşim sonra bir baktım ne göreyim baalayında gittiğimiz otelin önündeyiz arabayı çektik geldiler bavulumuzu aldılar hoşgeldiniz emin bey falan ben şoklarda sonra balayında kaldığımız odaya çıkardılar oda çiçeklerle süslenmiş meyve tabakları falan resmen kalbim yerinden çıkacaktı nasıl mutlu oldum bilemezsiiniz bugün bzim evlilik yıldönümümüz dün kutlamış olduk harika bir akşamdı geçen sene gittiğimiz yerlerde gezdik oğlumuda gezdirdik fotoğraflar çektirdik harika bir akşamdı rabbim kimsenin mutluluğunu bozmasın herkese ömür boyu mutluluk nasip etsin inşallah..
bu sabah kahvaltımızı yaptık ve mersine geldik sizleri özledim hemen paylaşmak istedim arada girmeye çalışırım yine umarım herkes iyidir sizleri çok seviyoruz teyzoşlar

Canım ben oğluma normalde dalan roxy kullanıyordum çok memnunum bı kere bitince bulamadım ve hacı Şakir aldım dediğin gibi aynen geri çıkıyor sanki hiç memnun değilim bitmesini bekliyorum bende yeni doğan bebk için kullanımı daha da zor olur eminim yumuşatıci olarakta dalını tavsiye ederim

Son düzenleme:
Canım bu haftadan sonra hissetmeye başlarsın merak etme senin gibi 20.haftasinda olan arkadaslarımızda aynı durumda birde ilk gebelikse geç hissetmen cok normal

bende şuanda 19+4 üm. bebeğin hareketlerini yeni yeni hissadiyorum. hareket bile değil hatta. göz seğirmesi gibi

ama benimde karnımçok çıkmadı. herkes bana sen 4.5 aylıkhamile gibi değilsin diyor benim gibi olan var mı acaba

evet canım hissediyorum bebeğimi artık tekmeliyor. hatta babası bile arada hissediyor.
saçlarım benimde uzadı ve çok cansızlaştı. kestirmek istiyorum ama eşim bile istemiyor kestirmemi... bekliyoruz bakalım.

isim düşündünüz mü canım?

bayılldımm maşallahh maşallahh.....
çok sevindim. Rabbim ağzınızın tadınız bozmasın. hem evliliğin hemde hamileliğin keyfini çıkart hep böyle...

selam kızlarr bu saatte normalde uyumam lazımdı ama uykum kaçtı geldim...muhabbetler bayaaa bi ilerlemş maşallah dıorum ben ne zamandır gıremıorum ya.Kızlar bugün zeytınburnunda çiçek export mağazasına gittim mutlaka tavsıye ederım ıstanbulda oturanlara çok kalıtelı giysiler vs.. var hemde etiketin yarı fiyatına.yavaş yavaş alısverıslere basladık hatta bi başladık sonlandırcaz nerdeyse son aylarda gezemem felan dıye:)
bu arada kilo çizelgesi felan yazmışsınız geçmiş sayfalarda gördüm nerden yazdırabılıoruz adımızı felan aceba

maşallahh maşalahhhh betülümm yaaa...çok sevindim...eşinede bravo yaniii sana hiç çaktırmadan yapabilmiş bu süprizi ohh oğluşunda gördüü hem oraları...şimdide mersinin keyfini çıkart canım...iyi tatiller...

günaydınnn canlarım..kızımla kahvaltımızı yapıyoruz...öpüldünüz...birazdan gelirizz inşallahh

canımmmm çok ama çook sevindimmmm ne guzel Allah bozmasın muhabbetinizi bizlerde iyiyiz hamd olsun yine gel özletme kendiniii

Neden kimse bana cevap vermiyor?

canım merhaba benimde dogum 30 kasım bende hala hissedemiyorum sabırla 20.haftaya geçmeye doktor amcaya gitmeyi bekliyorummm

kızlarr cicişlerrr günaydınnnn nasılsınız efendimmmmmmm

günaydınnn kızlarrrrrr

günaydın canımmm afiyet olsun bnde yapacağım şimdi.

Beysal kullanıcısından alıntı

canlarım nasılsınız ben cuma günü evimi taşıdım cuma öğleden sonra e cumartesi evimi yerleştirdim ve dün mersine gitmek üzere yola çıktık sabah yavaş yavaş geldik derken birden yolumuz değişti başka yoldan giidicem dedi eşim sonra bir baktım ne göreyim baalayında gittiğimiz otelin önündeyiz arabayı çektik geldiler bavulumuzu aldılar hoşgeldiniz emin bey falan ben şoklarda sonra balayında kaldığımız odaya çıkardılar oda çiçeklerle süslenmiş meyve tabakları falan resmen kalbim yerinden çıkacaktı nasıl mutlu oldum bilemezsiiniz bugün bzim evlilik yıldönümümüz dün kutlamış olduk harika bir akşamdı geçen sene gittiğimiz yerlerde gezdik oğlumuda gezdirdik fotoğraflar çektirdik harika bir akşamdı rabbim kimsenin mutluluğunu bozmasın herkese ömür boyu mutluluk nasip etsin inşallah..
bu sabah kahvaltımızı yaptık ve mersine geldik sizleri özledim hemen paylaşmak istedim arada girmeye çalışırım yine umarım herkes iyidir sizleri çok seviyoruz teyzoşlar

vayyy beysamcm süper süpriz yapmış eşinn ne mutlu size bizimde bu gün evlilik yıldönümümüz 3 yıl dolmuş olacakk

afiyetler olsun efendimmmmm

dün eşim beni gıcık etti bilerek yapıyor yaa neden kayseriye gitmek istemiyormuşumdaa vs vs bendee huzur bulamıyorumda ondan dedimm sonradan dediğime de pişman oldum sonucta onun annesi babası sen istersen git hayatım dedim kıyamam ki ben onaaa hamile hamile tartışma huzursuzluk çekemem ki ben ondan gitmek istemedim ama sanırım üzdüm onu özür diledim sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…